Εγώ είχα γράψει πως μπορεί και να έχει δίκιο το Κ.Κ.Ε. και πως όντως αυτά είναι επίδεσμοι στον καρκίνο.
Είναι σταγόνα εν τώ ωκεανώ. Αλλά σε καμιά περίπτωση το Κ.Κ.Ε. δεν πρέπει να μιλάει με αφορισμούς ότι
είναι προσπάθεια εξαπάτησης του λαού κ.τ.λ. Με αυτά ,το μόνο που κατάφερε το ΚΚΕ είναι να δώσει λαβή στην
εκπομπή Ράδιο Αρβύλα να το γελοιοποιήσουν.
Και στην τελική πια ,πολύς ντόρος για το τίποτα. Με αυτά που έγραφε ο Ριζοσπάστης έμοιαζε σαν να είχαν
πανικοβληθεί από την αυτοοργάνωση. Όταν μιλάς με αφορισμούς γίνεσαι γραφικός εκτός και αν επιδιώκει
το κόμμα την αρνητική προβολή.
Υπάρχουν ακόμη και σήμερα τέτοιες κινήσεις από παραγωγούς όπως έχω ήδη γράψει πιο πάνω αλλά δεν είναι
και πολύ οργανωμένες. Πιθανόν να υπήρχαν και πιο πριν απο το κίνημα της πατάτας.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE ... E%B1%CF%82
Στην παραπομπή από την βικιπαίδεια αναφέρει πως μια εθελοντική ομάδα στην Πιερία ήρθε σε συνεννόηση με παραγωγούς. Δεν νομίζω τώρα να χρηματοδοτήθηκαν από το κεφάλαιο ούτε είχαν πρόθεση να πλήξουν το εργατικό κίνημα και να σπιλώσουν την οργανωμένη συνειδητή πρωτοπορία της εργατικής τάξης το ΚΚΕ. Το πρόβλημα είναι ότι τέτοιες κινήσεις θέλουν δραστήριους πολίτες και εμείς είμαστε λίγο αδρανείς.