Εκεί που ξεροκοπανάει το ''ομορφη'' τα χαλάει λιγο - αλλά δεν υπέπεσε στην αντιληψή σου να φανταστώ ;blackpaint έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:58μπραβο ρε σιντ, ωραιος.Sid Vicious έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:49
Κακώς δε την βοήθησε, με έχει τύχει κι εμένα ανάλογο, ήταν μια κυρία 86 ετών, κουβαλούσε μαι σακούλα βαριά από ψώνια, εγώ πήγαινα για καφέ και διασταυρωθήκαν οι δρόμοι μας. Ενα πολύ όμορφο πρόσωπο, το έκανα στο μυαλό μου ανακατασκευη πως θα ήταν νεότερη και πρέπει να ήταν όντως πολύ όμορφη γυναίκα παλιότερα. Προσφέρθηκα να την βοηθήσω, συστηθήκαμε, μιλούσαμε στην διαδρομή και σκέφτηκα πως ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα παρέα και την προσκάλεσα να έρθει στο καφέ μαζί μου και δέχτηκε. Την σύστησα στην παρέα μου στο καφέ, κοιτούσαν κάπως εκπληκτοι είναι η αλήθεια, όμως είχα μια πολυ ωραία κουβέντα μαζί της. Της κέρασα τον καφέ και την βοήθησα να συνεχίσει, δεν έμενε μακριά από το καφε. Μετά όταν επέστρεψα στο καφέ με λέει ένας φίλος "καλά ρε άθλιε, καμάκι στην γιαγιά έκανες;".
"E όχι και καμάκι, φλερτ ονομάζεται και είναι δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης, πολεμάω την σύγχρονη αστική αλλοτρίωση και αποξένωση, έχε λίγη κοινωνική συνείδηση και ευαισθησία ρε μαλάκα, νιώσε λίγο πως σώζω την κοινωνία μας"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mάχη των φύλων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Mάχη των φύλων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
μια φορα εφαγα μια χυμα σε γλιστερο πεζοδρομιο, φοραγα ολοκαινουρια σκαρπινια με λεια σολα και κουστουμι (γυρναγα απο κηδεια) και προσφερθηκε να με σηκωσει μια μεσηλικη γυναικα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:57 εχετε δει ποτε γυναικα μεσης γυναικας να βοηθα ανδρα αντιστοιχης ηλικιας ή μικροτερης?
ποτε
μονο χλευασμος και σχολια υβριστικα
αλλα οχι ο γυναικοκεντρισμος ειναι ανθρωπισμος![]()
![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
παρατησε την σταση των γυναικων και των ανδρων εναντι των ανθρωπων που τους ζητανε βοηθεια και εμφανισιακα συνολικα δειχνουν οτι βρισκονται σε χαμηλοτερο κοινωνικο στατους απο τους ιδιους/ιδιεςblackpaint έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:01μια φορα εφαγα μια χυμα σε γλιστερο πεζοδρομιο, φοραγα ολοκαινουρια σκαρπινια με λεια σολα και κουστουμι (γυρναγα απο κηδεια) και προσφερθηκε να με σηκωσει μια μεσηλικη γυναικα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:57 εχετε δει ποτε γυναικα μεσης γυναικας να βοηθα ανδρα αντιστοιχης ηλικιας ή μικροτερης?
ποτε
μονο χλευασμος και σχολια υβριστικα
αλλα οχι ο γυναικοκεντρισμος ειναι ανθρωπισμος![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- blackpaint
ναι, και;Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:01Εκεί που ξεροκοπανάει το ''ομορφη'' τα χαλάει λιγο - αλλά δεν υπέπεσε στην αντιληψή σου να φανταστώ ;blackpaint έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:58μπραβο ρε σιντ, ωραιος.Sid Vicious έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:49
Κακώς δε την βοήθησε, με έχει τύχει κι εμένα ανάλογο, ήταν μια κυρία 86 ετών, κουβαλούσε μαι σακούλα βαριά από ψώνια, εγώ πήγαινα για καφέ και διασταυρωθήκαν οι δρόμοι μας. Ενα πολύ όμορφο πρόσωπο, το έκανα στο μυαλό μου ανακατασκευη πως θα ήταν νεότερη και πρέπει να ήταν όντως πολύ όμορφη γυναίκα παλιότερα. Προσφέρθηκα να την βοηθήσω, συστηθήκαμε, μιλούσαμε στην διαδρομή και σκέφτηκα πως ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα παρέα και την προσκάλεσα να έρθει στο καφέ μαζί μου και δέχτηκε. Την σύστησα στην παρέα μου στο καφέ, κοιτούσαν κάπως εκπληκτοι είναι η αλήθεια, όμως είχα μια πολυ ωραία κουβέντα μαζί της. Της κέρασα τον καφέ και την βοήθησα να συνεχίσει, δεν έμενε μακριά από το καφε. Μετά όταν επέστρεψα στο καφέ με λέει ένας φίλος "καλά ρε άθλιε, καμάκι στην γιαγιά έκανες;".
"E όχι και καμάκι, φλερτ ονομάζεται και είναι δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης, πολεμάω την σύγχρονη αστική αλλοτρίωση και αποξένωση, έχε λίγη κοινωνική συνείδηση και ευαισθησία ρε μαλάκα, νιώσε λίγο πως σώζω την κοινωνία μας"
Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:34Γιατί δε σ' ενδιαφέρει;.εκεί είναι η ουσία. Είπα ότι φταίει η γυναίκα.Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:28
Δεν με ενδιαφερει τι θα έκανε .
Τα δικηγοριστικα και το''δεν φταίμε ποτέ'' και επιμονή μέχρι πρηξίματος να τα ξεχάσετε.
Μάθετε να λέτε '' ναι έκανε -εκανα - καναμε - μαλακία '' επιτέλους, λήξτε το να σας παίρνουν στα σοβαρά.
Πρώτη εγώ έγραψα για τη λανθασμένη νοοτροπία της. Εσείς είστε αυτοί που αρνείστε να δείτε και να παραδεχτείτε την σεξιστική νοοτροπία του τυπάκου. Η απόδειξη ότι η πραγματική ισότητα δεν σας αρέσει.Θέλετε εκδικητικές συμπεριφορές απέναντι στις γυναίκες.
Ναίδα αν σου ζητούσε βοήθεια ένας ώριμος κύριος θα την έδινες ή θα λεγες "όχι ρε κωλόγερε, γαμώ την πατριαρχία σου";
Ε φανταστείτε να λεγε το δεύτερο και αι μισές γυναίκαι εδω πέρα να λένε "καλά τού κανε του μισογύνη"
- blackpaint
αστο ρε μαλακα, κουραζεις με τις εμμονες σου. Σε οτι συγκεντρωση αλληλεγγυης για προσφυγες, φτωχους και αλλους ευπαθεις, η πλειοψηφια ειναι γυναικες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:03
παρατησε την σταση των γυναικων και των ανδρων εναντι των ανθρωπων που τους ζητανε βοηθεια και εμφανισιακα συνολικα δειχνουν οτι βρισκονται σε χαμηλοτερο κοινωνικο στατους απο τους ιδιους/ιδιες
Η λεπτομέρεια είναι οτι σταμάτησε στο ''οχι''Ίφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:05Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:34Γιατί δε σ' ενδιαφέρει;.εκεί είναι η ουσία. Είπα ότι φταίει η γυναίκα.Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:28
Τα δικηγοριστικα και το''δεν φταίμε ποτέ'' και επιμονή μέχρι πρηξίματος να τα ξεχάσετε.
Μάθετε να λέτε '' ναι έκανε -εκανα - καναμε - μαλακία '' επιτέλους, λήξτε το να σας παίρνουν στα σοβαρά.
Πρώτη εγώ έγραψα για τη λανθασμένη νοοτροπία της. Εσείς είστε αυτοί που αρνείστε να δείτε και να παραδεχτείτε την σεξιστική νοοτροπία του τυπάκου. Η απόδειξη ότι η πραγματική ισότητα δεν σας αρέσει.Θέλετε εκδικητικές συμπεριφορές απέναντι στις γυναίκες.![]()
Ναίδα αν σου ζητούσε βοήθεια ένας ώριμος κύριος θα την έδινες ή θα λεγες "όχι ρε κωλόγερε, γαμώ την πατριαρχία σου";Υποθέτω θα βοηθούσες όπως κι εγώ.
Ε φανταστείτε να λεγε το δεύτερο και αι μισές γυναίκαι εδω πέρα να λένε "καλά τού κανε του μισογύνη"![]()
Συνεχίζετε το γνωστο πανάρχαιο βιολί - παντα ο αλλος φταίει - ο οφις - ο ανάδρομος - η πατριαρχία και ΠΟΤΕ εσείς .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γίνεσαι εμμονικός και γενικεύεις
- Sid Vicious
Που είναι το κακό σε αυτό;Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:01Εκεί που ξεροκοπανάει το ''ομορφη'' τα χαλάει λιγο - αλλά δεν υπέπεσε στην αντιληψή σου να φανταστώ ;blackpaint έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:58μπραβο ρε σιντ, ωραιος.Sid Vicious έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:49
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Προσωπικά πουθενά - κάνω διακρίσεις για τις ομορφες (κ νεες) .Sid Vicious έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:11Που είναι το κακό σε αυτό;Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:01Εκεί που ξεροκοπανάει το ''ομορφη'' τα χαλάει λιγο - αλλά δεν υπέπεσε στην αντιληψή σου να φανταστώ ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και εγώ θα βοηθούσα Σιντ. Και έναν άνδρα θα τον βοηθούσα. Είναι ανθρώπινο όταν κάποιος σου ζητάει την βοηθειά σου και μπορείς, να την προσφέρεις. Ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας ή ομορφιάς ή φυλής. Δε μιλάω για φλερτ όπως εσύ βέβαιαSid Vicious έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:49Κακώς δε την βοήθησε, με έχει τύχει κι εμένα ανάλογο, ήταν μια κυρία 86 ετών, κουβαλούσε μαι σακούλα βαριά από ψώνια, εγώ πήγαινα για καφέ και διασταυρωθήκαν οι δρόμοι μας. Ενα πολύ όμορφο πρόσωπο, το έκανα στο μυαλό μου ανακατασκευη πως θα ήταν νεότερη και πρέπει να ήταν όντως πολύ όμορφη γυναίκα παλιότερα. Προσφέρθηκα να την βοηθήσω, συστηθήκαμε, μιλούσαμε στην διαδρομή και σκέφτηκα πως ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα παρέα και την προσκάλεσα να έρθει στο καφέ μαζί μου και δέχτηκε. Την σύστησα στην παρέα μου στο καφέ, κοιτούσαν κάπως εκπληκτοι είναι η αλήθεια, όμως είχα μια πολυ ωραία κουβέντα μαζί της. Της κέρασα τον καφέ και την βοήθησα να συνεχίσει, δεν έμενε μακριά από το καφε. Μετά όταν επέστρεψα στο καφέ με λέει ένας φίλος "καλά ρε άθλιε, καμάκι στην γιαγιά έκανες;".Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:11Sad but true. Βέβαια οι άνδρες έχουν μεγαλύτερο θέμα και ιδιαίτερα από τα 30 και πάνω.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 11:44
Συμφωνώ. Δυστυχώς ελάχιστοι/ες είναι έτοιμοι για την ισότητα. Όσες φορές εχω βρίσει γυναίκα, με κοιτά λες και έκλεψα από παιδάκι που λέει τα κάλαντα. Όταν απαντώ πως το έκανα γιατί το άξιζε και γιατί είμαι φεμινιστής, διαπιστώνω πως ο φεμινισμός και η ιδέα της ισότητας, τρώει πολλές κατάρες από αρκετά θηλυκά.
Περιστατικό που συνέβη μπροστά μου. Κατεβαίνει ώριμη κυρια, αρκετά εμφανίσιμη θα έλεγα, από το αυτοκίνητο της και πάει να κατεβάσει ένα κουτί το οποίο θέλει να περάσει απέναντι να το αφήσει σε μια κούριερ. Ένας άντρας ψιλογεροδεμένος περιμένει να περάσει το δρόμο.Ακολουθεί ο εξής διάλογος
" Μπορείς να μου κατεβάσεις το κουτί να το περάσεις απέναντι;"
"Όχι"
"Γιατί;"
" Τι γιατί; Επειδή είσαι γυναίκα πρέπει να σε βοηθήσω;"
" Καλά βλέπεις μια γυναίκα με ένα κουτί να σου ζητάει την βοηθειά σου σαν άντρας και αρνείσαι να τη βοηθησεις;Τι τα φοράς τότε τα παντελόνια βρε μαλάκα;
"Άντε γαμησου μωρη καριολα"
Καλά άνοιξε η άλλη μετά έναν βόθρο απίστευτο έφυγε ο άλλος στα @@ του.
Μετα γύρισε σε μενα. Μπορείς να με βοηθησεις εσύ να το πάμε παρέα;
Εννοείται της λέω. Μουρμουραγε πόσο χάλασαν οι αντρες κτλ είπα μην απαντήσω![]()
Βέβαια μαλακάκος κι ο άλλος αλλά η σκηνή ήταν εξαιρετικό δείγμα της νοοτροπίας ορισμένων γυναικών. Όπως τ' ακούω κι από φίλες μου.
Αλλά από άντρες ακούω τα χειρότερα για το θέμα ισότητας και φεμινισμού.
Ο άλλος κόντεψε να χωρίσει επειδή η γυναίκα του γέννησε και ήθελε να γυρίσει στη δουλειά ενώ το παιδί ήταν 15 μηνών και του έλεγε να το βάλουν παιδικό. Και τα έχει βάλει με όλες τις γυναίκες που σηκώσαμε κεφαλι![]()
Έχει τύχει να ρωτήσω άνδρα που παιδευόταν με κάτι πράγματα αν θέλει βοήθεια να τα μεταφέρει και γέλασε. Εγώ προσφέρθηκαν πάντως.
Ή ο άλλος προσπαθούσε να παρκάρει και τεντονωταν να δει και του λέω "σε παίρνει λίγο ακόμα,θες να σου πω;" και μου απάντησε " να σου πω εγώ πως θα πάρω εσένα;" προφανώς θίχτηκε ο ανδρισμός του και νόμιζε πως τον τόνωσε μ' αυτό που είπε το ζωντόβολο. Του απάντησα όπως του έπρεπε και έφυγα. Τι να κάνουμε υπάρχουν απ' όλα τα είδη στον πλανήτη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
με το αζημιωτο φυσικαblackpaint έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:07αστο ρε μαλακα, κουραζεις με τις εμμονες σου. Σε οτι συγκεντρωση αλληλεγγυης για προσφυγες, φτωχους και αλλους ευπαθεις, η πλειοψηφια ειναι γυναικες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:03
παρατησε την σταση των γυναικων και των ανδρων εναντι των ανθρωπων που τους ζητανε βοηθεια και εμφανισιακα συνολικα δειχνουν οτι βρισκονται σε χαμηλοτερο κοινωνικο στατους απο τους ιδιους/ιδιες
αυτοι ειστε, εκμεταλλευτες καθε αδυναμου με το αζημιωτο
πρωτα ψηφιζουν αυτες που εκδιωκουν τους ανθρωπους απο τα σπιτια τους βαζοντας στο χερι τις πλουτοπαραγωγικες πηγες των χωρων και μετα ψευτοανθρωπιστικα τους στιβαζουν σαν ζωα στα ναζιστικα στρατοπεδα συγκεντρωσης
οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα πηγαινετε την κουβεντα αλλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 07 Οκτ 2018, 17:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Θα την έδινα ρε συ εννοείται. Εγώ και θέση παραχωρώ στο ταμείο και πόρτα ανοίγω να περάσει πρώτος ο άλλος. Δε λέω "Α είναι άντρας όχι" κάτσε περίμενε πίσω μου για ένα πράγμα.Ίφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:05Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:34Γιατί δε σ' ενδιαφέρει;.εκεί είναι η ουσία. Είπα ότι φταίει η γυναίκα.Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:28
Πρώτη εγώ έγραψα για τη λανθασμένη νοοτροπία της. Εσείς είστε αυτοί που αρνείστε να δείτε και να παραδεχτείτε την σεξιστική νοοτροπία του τυπάκου. Η απόδειξη ότι η πραγματική ισότητα δεν σας αρέσει.Θέλετε εκδικητικές συμπεριφορές απέναντι στις γυναίκες.![]()
Ναίδα αν σου ζητούσε βοήθεια ένας ώριμος κύριος θα την έδινες ή θα λεγες "όχι ρε κωλόγερε, γαμώ την πατριαρχία σου";Υποθέτω θα βοηθούσες όπως κι εγώ.
Ε φανταστείτε να λεγε το δεύτερο και αι μισές γυναίκαι εδω πέρα να λένε "καλά τού κανε του μισογύνη"![]()
Ανθρώπινα. Δε λέω ότι είναι υποχρεωμένος κάποιος να βοηθήσει αλλά το να μη βοηθάς επειδή είναι έτσι ή αλλιώς είναι λίγο ρατσιστικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό. Είναι ανθρώπινο να δίνεις τη βοήθειά σου ανεξαρτήτως φύλου. Όταν πάλι δε τη δίνεις, πόσο μάλλον λόγω φύλου, πάει αλλού το θέμα.Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:24
Θα την έδινα ρε συ εννοείται. Εγώ και θέση παραχωρώ στο ταμείο και πόρτα ανοίγω να περάσει πρώτος ο άλλος. Δε λέω "Α είναι άντρας όχι" κάτσε περίμενε πίσω μου για ένα πράγμα.
Ανθρώπινα. Δε λέω ότι είναι υποχρεωμένος κάποιος να βοηθήσει αλλά το να μη βοηθάς επειδή είναι έτσι ή αλλιώς είναι λίγο ρατσιστικό.
- Eθνικοκοινωνιστης
το ερωτημα δεν ειναι αν θα εδινε χερι βοηθειας στον γερο αλλα αν θα εδινε το χερι βοηθειας σε καποιον αυτοχθονα ανδρα χαμηλοτερου κοινωνικου στατους
και η κοινωνικη πραγματικοτητα λεει οχι και μαλιστα δεν θα του εδινε καν σημασια και πιθανοτατα θα τον χλευαζε με τον χειροτερο τροπο
δεν μας ενδιαφερουν οι εξαιρεσεις του κανονα
και η κοινωνικη πραγματικοτητα λεει οχι και μαλιστα δεν θα του εδινε καν σημασια και πιθανοτατα θα τον χλευαζε με τον χειροτερο τροπο
δεν μας ενδιαφερουν οι εξαιρεσεις του κανονα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση