Για τους ανώμαλους, διαταραγμένους, κρυφοπουστηδες, ναι.panos291 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:34Κυρπαντεληδισμος ειναι να μην θελεις να βλέπεις την ωρα που τρως (ούτε και καμιά αλλη ωρα) πουστηδες να χαμουρευονται και να τριβουν ο ενας την ψωλη του άλλου?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:30ο λαός είναι με το μαγαζί, όλο θετικά σχόλια διαβάζω στα διαφορά σαιτ πέραν των αριστερών. μην υποτιμάς τον κυρπαντεληδισμο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Δηλαδή αν ήταν ένα ετερόφυλο ζευγάρι κι έτριβε αυτή την ψωλή του κι αυτός το μουνί της είναι ΟΚ να το βλέπεις στην ταβέρνα;panos291 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:34Κυρπαντεληδισμος ειναι να μην θελεις να βλέπεις την ωρα που τρως (ούτε και καμιά αλλη ωρα) πουστηδες να χαμουρευονται και να τριβουν ο ενας την ψωλη του άλλου?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:30ο λαός είναι με το μαγαζί, όλο θετικά σχόλια διαβάζω στα διαφορά σαιτ πέραν των αριστερών. μην υποτιμάς τον κυρπαντεληδισμο.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
απλά παίρνουν την θέση του μαγαζάτορα παρά πολύ εύκολα. δεν είναι τυχαίο αν προσεξεις στο φβ, σε κάθε είδηση που αναφέρει κάποιος πως είναι γκει, για τον σύντροφο του, κλπ, η πλειοψηφία είναι γέλια και angry, και από κάτω κράξιμο, είτε χοντρό, είτε λάιτ, περί "προτυπων"panos291 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:34Κυρπαντεληδισμος ειναι να μην θελεις να βλέπεις την ωρα που τρως (ούτε και καμιά αλλη ωρα) πουστηδες να χαμουρευονται και να τριβουν ο ενας την ψωλη του άλλου?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:30ο λαός είναι με το μαγαζί, όλο θετικά σχόλια διαβάζω στα διαφορά σαιτ πέραν των αριστερών. μην υποτιμάς τον κυρπαντεληδισμο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
όχι.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:39Δηλαδή αν ήταν ένα ετερόφυλο ζευγάρι κι έτριβε αυτή την ψωλή του κι αυτός το μουνί της είναι ΟΚ να το βλέπεις στην ταβέρνα;panos291 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:34Κυρπαντεληδισμος ειναι να μην θελεις να βλέπεις την ωρα που τρως (ούτε και καμιά αλλη ωρα) πουστηδες να χαμουρευονται και να τριβουν ο ενας την ψωλη του άλλου?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:30
ο λαός είναι με το μαγαζί, όλο θετικά σχόλια διαβάζω στα διαφορά σαιτ πέραν των αριστερών. μην υποτιμάς τον κυρπαντεληδισμο.
αυτό λέμε.
στην ταβέρνα πάμε για να φάμε.
όχι για να τον τρώμε δημοσίως μπροστα σε άλλους που θέλουν να φάνε.
ΟΚ, συμφωνούμε. Υπάρχει ένα όριο ευπρέπειας που πρέπει να τηρείται σε δημόσιους χώρους. Δεν μιλώ για πουριτανισμό, αλλά να υπάρχει ένα όριο.taliban έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:42όχι.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:39Δηλαδή αν ήταν ένα ετερόφυλο ζευγάρι κι έτριβε αυτή την ψωλή του κι αυτός το μουνί της είναι ΟΚ να το βλέπεις στην ταβέρνα;panos291 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:34
Κυρπαντεληδισμος ειναι να μην θελεις να βλέπεις την ωρα που τρως (ούτε και καμιά αλλη ωρα) πουστηδες να χαμουρευονται και να τριβουν ο ενας την ψωλη του άλλου?
αυτό λέμε.
στην ταβέρνα πάμε για να φάμε.
όχι για να τον τρώμε δημοσίως μπροστα σε άλλους που θέλουν να φάνε.
![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
παλιά ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα. ένας φίλος μου που έμενε Νίκαια, μου έλεγε πως σε μια καφετέρια με όνομα champion γαμιόντουσαν κιόλας. είχε λέει κάτι καναπέδες από πάνω που ανεβαίνες από μια σκάλα. τέλη 90ς αρχές 00ς αυτά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το κονδύλωμα θα πήγαινε γόνα!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:46 παλιά ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα. ένας φίλος μου που έμενε Νίκαια, μου έλεγε πως σε μια καφετέρια με όνομα champion γαμιόντουσαν κιόλας. είχε λέει κάτι καναπέδες από πάνω που ανεβαίνες από μια σκάλα. τέλη 90ς αρχές 00ς αυτά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
να υποθέσω εκεί με τον καφέ δεν έδιναν..καλαμάκι για ρουφηγμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:46 παλιά ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα. ένας φίλος μου που έμενε Νίκαια, μου έλεγε πως σε μια καφετέρια με όνομα champion γαμιόντουσαν κιόλας. είχε λέει κάτι καναπέδες από πάνω που ανεβαίνες από μια σκάλα. τέλη 90ς αρχές 00ς αυτά.
ήταν περισσότερο φιλικοί με την φύση και το περιβάλλον
πράσινη ενέργεια παντού
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
εγω πάντως στα 90ς θυμάμαι το να φασωνεσαι 2 ώρες σερί στην καφετέρια ήταν φυσιολογικό. αν δεν το έκανες κιόλας υπήρχε μάλλον κάποιο πρόβλημα στη σχέση σου.taliban έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:54να υποθέσω εκεί με τον καφέ δεν έδιναν..καλαμάκι για ρουφηγμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:46 παλιά ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα. ένας φίλος μου που έμενε Νίκαια, μου έλεγε πως σε μια καφετέρια με όνομα champion γαμιόντουσαν κιόλας. είχε λέει κάτι καναπέδες από πάνω που ανεβαίνες από μια σκάλα. τέλη 90ς αρχές 00ς αυτά.
πράσινη ενέργεια παντού![]()
Οχι. Και αυτους θα ηθελα να τους πεταξουν έξω.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:39Δηλαδή αν ήταν ένα ετερόφυλο ζευγάρι κι έτριβε αυτή την ψωλή του κι αυτός το μουνί της είναι ΟΚ να το βλέπεις στην ταβέρνα;panos291 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:34Κυρπαντεληδισμος ειναι να μην θελεις να βλέπεις την ωρα που τρως (ούτε και καμιά αλλη ωρα) πουστηδες να χαμουρευονται και να τριβουν ο ενας την ψωλη του άλλου?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:30
ο λαός είναι με το μαγαζί, όλο θετικά σχόλια διαβάζω στα διαφορά σαιτ πέραν των αριστερών. μην υποτιμάς τον κυρπαντεληδισμο.
Ομως για μενα δεν ειναι το ιδιο.
Έχω δει μια τέτοια φάση στο τρένο και ένας ηλικιωμένος τους επιτέθηκε με μπινελίκια.Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:39Δηλαδή αν ήταν ένα ετερόφυλο ζευγάρι κι έτριβε αυτή την ψωλή του κι αυτός το μουνί της είναι ΟΚ να το βλέπεις στην ταβέρνα;panos291 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:34Κυρπαντεληδισμος ειναι να μην θελεις να βλέπεις την ωρα που τρως (ούτε και καμιά αλλη ωρα) πουστηδες να χαμουρευονται και να τριβουν ο ενας την ψωλη του άλλου?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:30
Αν φάσωμα εννοείς κάνα γλωσσόφιλο, ΟΚ. Κατά τ' άλλα, εκεί στα μέσα των 80's, πιτσιρικάδες κοντά στα 20, στο πάρκο σε κάνα παγκάκι ή/και στο αυτοκίνητο (έχει πολλά να πει το Καβούρι) τη βγάζαμε μέχρι να έχουμε τα φράγκα για δωμάτιο σε ξενοδοχείο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:59εγω πάντως στα 90ς θυμάμαι το να φασωνεσαι 2 ώρες σερί στην καφετέρια ήταν φυσιολογικό. αν δεν το έκανες κιόλας υπήρχε μάλλον κάποιο πρόβλημα στη σχέση σου.taliban έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:54να υποθέσω εκεί με τον καφέ δεν έδιναν..καλαμάκι για ρουφηγμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:46 παλιά ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα. ένας φίλος μου που έμενε Νίκαια, μου έλεγε πως σε μια καφετέρια με όνομα champion γαμιόντουσαν κιόλας. είχε λέει κάτι καναπέδες από πάνω που ανεβαίνες από μια σκάλα. τέλη 90ς αρχές 00ς αυτά.
πράσινη ενέργεια παντού![]()
Σε ηλικια 21 φασωνομουν με την γκομενα στο λεωφορειο που παει Κρηνη και μου την ειπε μια γρια...δικιο ειχε δλδ. Αλλα οταν εισαι νεος...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν είχε. Ουτε ο αλλος ο γέρος που μπινελίκωνε. Δεν ειναι περιπτωση εστιατορίου το τρένο/λεωφορείο. Αρκεί να ειχατε μεινει μονο στα φιλιά.axilmar έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:08 Σε ηλικια 21 φασωνομουν με την γκομενα στο λεωφορειο που παει Κρηνη και μου την ειπε μια γρια...δικιο ειχε δλδ. Αλλα οταν εισαι νεος...
Ειχε. Ναι μεν κυριως φιλια, αλλα και αγκαλιασμα με πολυ πολυ παθος. Δεν ηταν απλα ενα φιλι...vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:09Δεν είχε. Ουτε ο αλλος ο γέρος που μπινελίκωνε. Δεν ειναι περιπτωση εστιατορίου το τρένο/λεωφορείο. Αρκεί να ειχατε μεινει μονο στα φιλιά.axilmar έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:08 Σε ηλικια 21 φασωνομουν με την γκομενα στο λεωφορειο που παει Κρηνη και μου την ειπε μια γρια...δικιο ειχε δλδ. Αλλα οταν εισαι νεος...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 160 Απαντήσεις