Ζήτησε ο Τσίπρας από τον Γερμανό επιστήμονα Γκολντμάγερ να διερευνήσουν τις αιτίες καταστροφής στο Μάτι, ενώ μπορούσε από την αρχή να το ζητήσει από τον κ.Συνολάκη, μέλος του ΔΣ στο Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και κουμπάρο της οικογένειας. Αχ..

Ισαποστάκηδες αποκαλούνται αυτοί που κρατούν ίση απόσταση και βρίζουν εξίσου όλους τους αλήτες της πολιτικής και όλα τα κόμματα για τις παπαριές τους, σωστά;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 21:08Ζωντανά όρθια είναιΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 17 Σεπ 2018, 00:45 Οι ισαποστάκηδες αν και με εκνευρίζουν διότι θεωρώ πως προκαλούν μεγάλη ζημιά, είναι συνήθως καλοπροαίρετοι άνθρωποι.
Το σταματάω εδώ γιατί πραγματικά δεν αξίζει...δεν έχω άλλωστε και τίποτε προσωπικό μαζί σου...Απλά φρόντισε στοιχειωδώς να,δε θα πω "σέβεσαι",γιατί μου έχεις αποδείξει πλειστάκις πως δεν πρέπει να περιμένω κάτι τέτοιο από μέρους σου),μην απαξιώνεις το συνομιλητή σου για τις πολιτικές απόψεις του,πραγματικές ή νομιζόμενες...
Ξεκωλιάρηδες είμαστε όλοι οι αριστεροί ρε
Και κάπως έτσι φτάσαμε να κλωτσάνε άνθρωποι στο κεφάλι άλλους ανθρώπους, να βγαίνουν όπλα στα Εξάρχεια και να γίνονται δηλώσεις από επίσημα πρόσωπα που να πιάνονται οι Τούρκοι και να λένε ότι προκαλούμε εμείςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 21:22οι ισαποστάκηδες συνήθως είναι άτομα που υποστηρίζουν τη μία πλευρά, αλλά επειδή ξέρουν πως έκανε μαλακία, το παίζουν ισαποστάκηδες, θυμίζοντας πως κάπου κάπως κάποτε και η άλλη πλευρά είχε κάνει κάτι παρόμοιο, θέλοντας να δείξουν πως είναι αντικειμενικοί για να έχει μεγαλύτερο κύρος η τοποθέτησή τους, ξεπλένοντας κατ'αυτό το τρόπο εμμέσως τη μαλακία της πλευράς τουςΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 17 Σεπ 2018, 00:45 Οι ισαποστάκηδες αν και με εκνευρίζουν διότι θεωρώ πως προκαλούν μεγάλη ζημιά, είναι συνήθως καλοπροαίρετοι άνθρωποι.
με λίγα λόγια είναι οι "εγώ δεν, αλλά"
Επειδή με έβρισε σκαιόταταΧαοτικός έγραψε: 24 Σεπ 2018, 01:07Ξεκωλιάρηδες είμαστε όλοι οι αριστεροί ρεΤι μας το λες; Αλλά παλιοχαρακηρας γιατί είναι ο άνθρωπος; Ολλανδός είναι;
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2018, 10:16Επειδή με έβρισε σκαιόταταΧαοτικός έγραψε: 24 Σεπ 2018, 01:07Ξεκωλιάρηδες είμαστε όλοι οι αριστεροί ρεΤι μας το λες; Αλλά παλιοχαρακηρας γιατί είναι ο άνθρωπος; Ολλανδός είναι;