Εντελως φιλικα - κανετε τραγικο λαθος που τις αφηνετε να αλωνιζουν κ να μαλακιζονται με βαση μια γαλατικη ευγενεια της συμφορας που σας εχουν περασει με πλυση εγκεφαλουVolk έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:29Αγις έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:23στ αρχιδια μου πως θα με χαρακτηρισουν - κανε κανα γλυψιμο σε 40 χρονες κοπελεςtanipteros έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:18
γιατί θέλεις να δείχνεις παλιοχαρακτήρας αφού δεν σε τιμά... δεν ξέρεις ότι αν αρχήσεις να επιτίθεσαι σε μια κοπέλα σαν την Νάϊδα έχεις χάσει το πλεονέκτημα και τον πόλεμο από την αρχή; Ούτε τα παντελόνια σου δεν σέβεσαι....και το δείχνεις στους άλλους ... μετά τι περιμένεις ... πώς να σε χαρακτηρίσουν ?κ αν ποτε απεξαρτηθεις απο την μουνοδουλιαση τα ξαναλεμε
Νταξει, δεν θα πρεπε ομως να πεις τα οσα ειπες στη χ κοπελα μελος. Αν δεν συμφωνεις με αυτα που λεει, απλα μην ασχολεισαι μαζι της και προσπερνα την.
Δεν ειναι ομορφο για εναν αντρα να τσακωνεται με γυναικες, ποσο μαλλον να τις χαρακτηριζει κιολας. Αν δεν γουσταρεις απλα μια γυναικα, ειτε εδω ειτε στο απο κοντα οπουδηποτε, την αφηνεις στα δικα της και συνεχιζεις στα δικα σου. Δεν αρχιζεις να τη κραζεις, γυναικα ειναι και δεν ταιριαζει σε εναν αντρα να τσαμπουκαλευεται με μια γυναικα.
Αλλωστε, δεν ειπε και κατι τραγικο ωστε να της πεις τα οσα ειπες. Θελω να πω, δεν σε προκαλεσαι ωστε να δικαιωθει η αντιδραση σου σε καποιο βαθμο.
Φιλικα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε
Re: «Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Re: «Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε
Καλύτερα προτομή. Να μην φαίνονται πολλά πολλά και ξεφτιλιστούμε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:31Ή μεγάλη προσφορά των ελλήνων νοικοκυραιων μικροαστών και αγροτών κτηνοτρόφων συμπατριωτών μου που με τα χρήματα που ξόδευαν σε μπαρ όπου δούλευαν ρωσίδες και ουκρανες μπαροβιες .. τάιζαν τόσο φτωχό πληθυσμο στις χώρες αυτές ...
Άγαλμα του αγνώστου έλληνα μπαροβιου πελάτη θα πρέπει να μας στήσει τόσο ή Ουκρανια όσο και η Ρωσια ...![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είμαι λίγο εύκολος στόχος. Δεν μπορώ να τρέξω κιόλας. Αστειεύομαιtanipteros έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:25νομίζουν ότι έτσι κυριαρχούν με την συμπεριφορά αυτή... είναι σαν να κάνουν μπούλινγκ ένα πράμα... θεωρούν την κάθε Ναϊδα εύκολο στόχο και ορμάνΠασιφάη έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:20Η Ναϊδα γνωρίζει πολύ καλά τους τρόπους να απαντήσει. Απλά εγώ δεν θα ανεχόμουν τέτοιες κλαπαύτικες και πούστικες συμπεριφορές. Θεωρώ ντροπή, να της την πέφτουν διαρκώς με άκρως προσβλητικά λόγια. Διαφωνείς αδερφέ; Φίνα. Μην το φτάνεις στην άλλην άκρη. Δεν είναι τίμιο. Προσωπικά θα έβριζα μανάδες κι ας έτρωγα μπαν.tanipteros έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:12
είναι το πώς νιώθει απλά...αφρίζει με την Νάϊδα διότι είναι μια Στωική ψυχούλα μπροστά στους κάφρους του πχόρουμ...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- tanipteros
ότι και να σου λένε μην σε νοιάζει...πάντα πίσω από μια επιθετικότητα σε γυναικοανδρικά θέματα κρύβονται οι πληγές του άλλου...πχ ο κος Άγις θέλει να κυριαρχεί και δεν θέλει να δείξει το ευαίσθητο χαρακτήρα του διότι φοβάται μην πληγωθεί... δεν είδες πώς χαρακτηριζει το φλερτ? μουνοδουλίαση... ενώ η δικιά του επιθετική συμπεριφορά είναι αντρικά αποδεκτή...θέλει να δείχνει σκληρός και κυρίαρχος ενώ φοβάται να αγαπήσει...πονεμένες ψυχές...Naida έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:28Όταν ήμουν μικρή έπεσα στο καζάνι με την σταρχιδινηΠασιφάη έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:20Η Ναϊδα γνωρίζει πολύ καλά τους τρόπους να απαντήσει. Απλά εγώ δεν θα ανεχόμουν τέτοιες κλαπαύτικες και πούστικες συμπεριφορές. Θεωρώ ντροπή, να της την πέφτουν διαρκώς με άκρως προσβλητικά λόγια. Διαφωνείς αδερφέ; Φίνα. Μην το φτάνεις στην άλλην άκρη. Δεν είναι τίμιο. Προσωπικά θα έβριζα μανάδες κι ας έτρωγα μπαν.tanipteros έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:12
είναι το πώς νιώθει απλά...αφρίζει με την Νάϊδα διότι είναι μια Στωική ψυχούλα μπροστά στους κάφρους του πχόρουμ...![]()
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Ω Ρωσίδες και ουκρανες γυναίκες...
Θυμηθείτε πόσο σας βοήθησαν οικονομικά οι .. ΑΙΝΕΙΑΝ των απάτητων βουνών της Ρουμελης οι οποίοι ..κρυφά από τις ελληνίδες γυναίκες τα βράδια , για τον έρωτα σας και μόνο σας άφηναν τα χρήματα από τις επιδοτήσεις που έπαιρναν απι την ευρωπαϊκή ένωση ...
Θυμηθείτε πόσο σας βοήθησαν οικονομικά οι .. ΑΙΝΕΙΑΝ των απάτητων βουνών της Ρουμελης οι οποίοι ..κρυφά από τις ελληνίδες γυναίκες τα βράδια , για τον έρωτα σας και μόνο σας άφηναν τα χρήματα από τις επιδοτήσεις που έπαιρναν απι την ευρωπαϊκή ένωση ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΝΕΙΑΝ06 την 24 Μάιος 2022, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι απάτητο, τι απατηλό. Το ίδιο και το αυτό για τον τσιπουρολουκανοπνίχτη παντοφλιάρη.Cecily Anne έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:31Εν τω μεταξύ στην αρχή διάβασα το απατηλό της Ρούμελης και πέθανα!!!Πασιφάη έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:13 Εν τω μεταξύ πετάχτηκε σαν την πορδή και το απάτητο της Ρούμελης να ενημερώσει για τα ερωτικά του. Ας όψεται που δεν θέλω να ανοίξω το κωλόστομά μου. Έλα μαζευτείτε γαμιάδες του πληκτρολογίου.Αλλά και το απάτητο καλό ήταν.
![]()
Αχχχ σε καλό σου
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναι καλέ τα ξέρω. Του τα έχω πει και εγώ να ξαπλώσει στο ντιβάνι του περί ανέμων να μας τα πει, να τα βγάλει από μέσα του αλλά δεν θέλει. Φοβάται μην χαρακτηριστεί αδύναμος και δείξει συναίσθημα.tanipteros έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:35ότι και να σου λένε μην σε νοιάζει...πάντα πίσω από μια επιθετικότητα σε γυναικοανδρικά θέματα κρύβονται οι πληγές του άλλου...πχ ο κος Άγις θέλει να κυριαρχεί και δεν θέλει να δείξει το ευαίσθητο χαρακτήρα του διότι φοβάται μην πληγωθεί... δεν είδες πώς χαρακτηριζει το φλερτ? μουνοδουλίαση... ενώ η δικιά του επιθετική συμπεριφορά είναι αντρικά αποδεκτή...θέλει να δείχνει σκληρός και κυρίαρχος ενώ φοβάται να αγαπήσει...πονεμένες ψυχές...Naida έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:28Όταν ήμουν μικρή έπεσα στο καζάνι με την σταρχιδινηΠασιφάη έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:20
Η Ναϊδα γνωρίζει πολύ καλά τους τρόπους να απαντήσει. Απλά εγώ δεν θα ανεχόμουν τέτοιες κλαπαύτικες και πούστικες συμπεριφορές. Θεωρώ ντροπή, να της την πέφτουν διαρκώς με άκρως προσβλητικά λόγια. Διαφωνείς αδερφέ; Φίνα. Μην το φτάνεις στην άλλην άκρη. Δεν είναι τίμιο. Προσωπικά θα έβριζα μανάδες κι ας έτρωγα μπαν.![]()
Ας κάνουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά τον Αγις μας να γιατρεψουμε τις πληγές του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Προσωπικα, οταν δεν γουσταρω εναν χ ανθρωπο, απλα τον γραφω στα αρχιδια μου, τον αφηνω στα δικα του και συνεχιζω στα δικα μου, δεν καιω χρονο για παρτη του.Αγις έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:32Εντελως φιλικα - κανετε τραγικο λαθος που τις αφηνετε να αλωνιζουν κ να μαλακιζονται με βαση μια γαλατικη ευγενεια της συμφορας που σας εχουν περασει με πλυση εγκεφαλουVolk έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:29Αγις έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:23
στ αρχιδια μου πως θα με χαρακτηρισουν - κανε κανα γλυψιμο σε 40 χρονες κοπελεςκ αν ποτε απεξαρτηθεις απο την μουνοδουλιαση τα ξαναλεμε
Νταξει, δεν θα πρεπε ομως να πεις τα οσα ειπες στη χ κοπελα μελος. Αν δεν συμφωνεις με αυτα που λεει, απλα μην ασχολεισαι μαζι της και προσπερνα την.
Δεν ειναι ομορφο για εναν αντρα να τσακωνεται με γυναικες, ποσο μαλλον να τις χαρακτηριζει κιολας. Αν δεν γουσταρεις απλα μια γυναικα, ειτε εδω ειτε στο απο κοντα οπουδηποτε, την αφηνεις στα δικα της και συνεχιζεις στα δικα σου. Δεν αρχιζεις να τη κραζεις, γυναικα ειναι και δεν ταιριαζει σε εναν αντρα να τσαμπουκαλευεται με μια γυναικα.
Αλλωστε, δεν ειπε και κατι τραγικο ωστε να της πεις τα οσα ειπες. Θελω να πω, δεν σε προκαλεσαι ωστε να δικαιωθει η αντιδραση σου σε καποιο βαθμο.
Φιλικα![]()
Τι εννοεις "τις αφηνουμε να αλωνιζουν"; Σε φορουμ λεει ο καθενας αυτα που λεει ή σε ενα μαγαζι ή σε ενα δημοσιο χωρο. Εχει καθε δικαιωμα! Δεν ηρθε σπιτι μου ή στο γραφειο μου να τα πει ωστε να κουμπωνει οτι τον αφηνω να αλωνιζει! Μην τα μπερδευεις. Σε δημοσιους χωρους, φυσικα και ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να αλωνιζει και να λεει τα δικα του. Αν δεν συμφωνουμε, απλα τον γραφουμε στα αρχιδια μας.
Οσο περι της πλυσης εγκεφαλου και ευγενειας, το αφηνω ως εχει. Ειμαστε πισω απο πληκτρα. Πιθανον αν γνωριζαμε ο ενας τον αλλον να λεγαμε διαφορετικα πραγματα.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Κι εγώ στο μαγικό ζωμό του Δρυίδη, αλλά γάμα και κανα κονάκι που και που. Δεν βλάπτει. Βάλε όρια. Επιβάλλεται.Naida έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:28Όταν ήμουν μικρή έπεσα στο καζάνι με την σταρχιδινηΠασιφάη έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:20Η Ναϊδα γνωρίζει πολύ καλά τους τρόπους να απαντήσει. Απλά εγώ δεν θα ανεχόμουν τέτοιες κλαπαύτικες και πούστικες συμπεριφορές. Θεωρώ ντροπή, να της την πέφτουν διαρκώς με άκρως προσβλητικά λόγια. Διαφωνείς αδερφέ; Φίνα. Μην το φτάνεις στην άλλην άκρη. Δεν είναι τίμιο. Προσωπικά θα έβριζα μανάδες κι ας έτρωγα μπαν.tanipteros έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:12
είναι το πώς νιώθει απλά...αφρίζει με την Νάϊδα διότι είναι μια Στωική ψυχούλα μπροστά στους κάφρους του πχόρουμ...![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μαντρωστε τσ' γυναίκες μη μας πάρουν τον αέρα. Καημένο μου παιδί, πλέον είναι αργά.Αγις έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:32Εντελως φιλικα - κανετε τραγικο λαθος που τις αφηνετε να αλωνιζουν κ να μαλακιζονται με βαση μια γαλατικη ευγενεια της συμφορας που σας εχουν περασει με πλυση εγκεφαλουVolk έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:29Αγις έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:23
στ αρχιδια μου πως θα με χαρακτηρισουν - κανε κανα γλυψιμο σε 40 χρονες κοπελεςκ αν ποτε απεξαρτηθεις απο την μουνοδουλιαση τα ξαναλεμε
Φιλικα![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τελικά εμείς οι έλληνες ΑΙΝΕΙΑΝ είμαστε οι πιο κατάλληλοι για .. διαπραγματεύσεις μεταξύ Ουκρανιας και Ρωσιας ...για να σταματήσει ο πόλεμοςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:35 Ω Ρωσίδες και ουκρανες γυναίκες...
Θυμηθείτε πόσο σας βοήθησαν οικονομικά οι .. ΑΙΝΕΙΑΝ των απάτητων βουνών της Ρουμελης οι οποίοι ..κρυφά από τις ελληνίδες γυναίκες τα βράδια , για τον έρωτα σας και μόνο σας άφηναν τα χρήματα από τις επιδοτήσεις που έπαιρναν απι την ευρωπαϊκή ένωση ...![]()
ΕΜΕΊΣ τάιζαμε τις γυναίκες τους όταν ήρθαν μετανάστριες στα χωριά μας για να δουλέψουν σε μπαρ..
Και ..τόσες και τόσες αγροτικές επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση .. βρέθηκαν στα χέρια τους από τον έρωτα μας και μόνο ..
Και όλα αυτά κρυφά από τις ελληνίδες γυναίκες μας ...
Δεν μπορώ να βρίσω μανάδες, δεν μου βγαίνει. Να βρίσω πατεράδες; μου είναι πιο εύκολο. Αστειεύομαι ε. Δεν βρίζω σόγια. Συνήθως.Πασιφάη έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:39
Κι εγώ στο μαγικό ζωμό του Δρυίδη, αλλά γάμα και κανα κονάκι που και που. Δεν βλάπτει. Βάλε όρια. Επιβάλλεται.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- tanipteros
δεν χρειάζεται να βρίσεις άλλους... βασικά δεν χρειάζεται να βρίσεις....Naida έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:44Δεν μπορώ να βρίσω μανάδες, δεν μου βγαίνει. Να βρίσω πατεράδες; μου είναι πιο εύκολο. Αστειεύομαι ε. Δεν βρίζω σόγια. Συνήθως.Πασιφάη έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:39
Κι εγώ στο μαγικό ζωμό του Δρυίδη, αλλά γάμα και κανα κονάκι που και που. Δεν βλάπτει. Βάλε όρια. Επιβάλλεται.
έχεις αξία κα μέγεθος χαρακτήρα γιατί τους γειώνεις και τους δείχνεις αγάπη... στην πίκρα δίνε μέλι...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

Εννοείται. Μέλι με ρείκιtanipteros έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:47
δεν χρειάζεται να βρίσεις άλλους... βασικά δεν χρειάζεται να βρίσεις....
έχεις αξία κα μέγεθος χαρακτήρα γιατί τους γειώνεις και τους δείχνεις αγάπη... στην πίκρα δίνε μέλι...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 125 Απαντήσεις
- 4735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-