Ντουντ, να μπει σάλτσα, δεν αντιλέγω, αλλά εδώ θέλει μαρινάρισμα δυο βδομάδες για να μυρίσει καλά. Άσε που σου λέω.stergiosbik έγραψε: 14 Ιαν 2023, 20:04Ένα ψέμα μπορεί να γίνει εύκολα πιστευτό αν μπει η κατάλληλη σάλτσα.Cecily Anne έγραψε: 14 Ιαν 2023, 19:44Ναι, τους είδε στο δρόμο, γιατί έβγαζε τις γκόμενες στη γειτονιά τους τσάρκα.stergiosbik έγραψε: 14 Ιαν 2023, 19:41
Ρε συ για ηλίθια την περνάς;
Σιγά που θα εκθέσει τον εαυτό της.
Μπορεί άνετα να πετάξει σποντες για σχέση σου με άλλη γυναίκα.
Χαλαρά μπορεί π.χ. να πει ότι σε είδε επανειλημμένως με κάποια γυναίκα στο αμάξι.
Και δεν θα το πει έτσι χοντρά.
Θα το καλλωπισει λέγοντας "Αχ,κυρία τάδε μου,τι ωραία αδερφή,ξαδέρφη έχει ο άντρας σου.Τους είδα πολλές φορές μαζί στο αμάξι και μοιάζουν πολύ"!
Τρέξε μετά ερμε Ερμή!![]()
![]()
Εσείς οι γυναίκες είστε άσσοι σε αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν ξέρω, έχουν δει πολλά τρελά τα ματάκια μου και δεν μου μοιάζει για νορμάλ περίπτωση. Ήδη με τον τρόπο που της απαντάει της έχει δείξει ότι δεν έχει διάθεση για συζήτηση και εκείνη επιμένει και κλιμάκωνει.Cecily Anne έγραψε: 14 Ιαν 2023, 19:50Κι εμένα συντοπιτες μου στέλνανε. Και μάλιστα είμαστε μικρότερη κοινωνία από το δήμο του Ερμή. Σοβαρά τώρα, δε δημιουργείται ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, αν απλά την ξεκόψει. Απλά θέλει πόδι.Naida έγραψε: 14 Ιαν 2023, 19:48Δεν είναι είναι απλά μια βαρεμενη. Είναι μια βαρεμενη γειτόνισσα που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.Cecily Anne έγραψε: 14 Ιαν 2023, 19:45
Άμα ήταν να αναφέρουμε τον κάθε βαρεμένο που βαριέται που ζει και στέλνει πολλαπλά παντού, δε θα είχαμε άλλη συζήτηση μέσα στην καραντίνα.
Οταν θες να ξενοπηδηχτεις και είσαι σε γάμο/σχέση κτλ δεν την πέφτεις στον γείτονα που μπορεί να σε δώσει ή ότι άλλο. Ειδικά αν δεν σου έχει δώσει κάποιο ερέθισμα ο γείτονας να κάνεις κίνηση.Ερμής έγραψε: 14 Ιαν 2023, 19:52Δεν είναι βαρεμενη, να ξενοπηδηχτει θέλει κατά πως φαίνεται.Naida έγραψε: 14 Ιαν 2023, 19:48Δεν είναι είναι απλά μια βαρεμενη. Είναι μια βαρεμενη γειτόνισσα που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.Cecily Anne έγραψε: 14 Ιαν 2023, 19:45 Άμα ήταν να αναφέρουμε τον κάθε βαρεμένο που βαριέται που ζει και στέλνει πολλαπλά παντού, δε θα είχαμε άλλη συζήτηση μέσα στην καραντίνα.
Και σίγουρα ούτε αυτή θέλει να διαλύσει το σπίτι της αλλιώς δε θα ήταν 27 χρόνια παντρεμένη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
αν τον πήρε χαμπάρι από εδώ η κυρία, ας στείλει προσωπικό μήνυμα. ευχαριστώ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν ειναι πολυ νεα για σενα;Αστη να ωριμασει μια 10ετιαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Ιαν 2023, 20:11 αν τον πήρε χαμπάρι από εδώ η κυρία, ας στείλει προσωπικό μήνυμα. ευχαριστώ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Γω τον Ερμή τον νιώθω. Κωλάρα μαθήτρια ( ευτυχώς δεν την έχω φέτος) περνάει εσκεμμένα με κολάν επιδεικτικά μπροστά μου , να διαγράφονται τα κωλομάγουλα.
ΉΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ
ΉΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ
Την τύχη μου μέσα
Κατεβαίνω στο μόνο μάρκετ για τσιγάρα και έχω πάρει και τον μικρό μαζί. Με το που μπαίνω μέσα αυτή είναι ήδη εκεί
Με χαιρετάει τυπικά, χαιρετάει πάει προς τον μικρό με τα κλασσικά "αχ μωρέ τι γλυκούλι είσαι" και τέτοια, φευγοντας μου ρίχνει ένα βλέμμα σα να μου λέει "θα τα πούμε εμείς".
Δε φόραγε κολάν και τέτοια
Φυσικά όπως περίμενα κιόλας, στέλνει μήνυμα πριν λίγο
Εννοειτια το τελευταίο έμεινε στο διαβαστηκε
Κατεβαίνω στο μόνο μάρκετ για τσιγάρα και έχω πάρει και τον μικρό μαζί. Με το που μπαίνω μέσα αυτή είναι ήδη εκεί
Με χαιρετάει τυπικά, χαιρετάει πάει προς τον μικρό με τα κλασσικά "αχ μωρέ τι γλυκούλι είσαι" και τέτοια, φευγοντας μου ρίχνει ένα βλέμμα σα να μου λέει "θα τα πούμε εμείς".
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Τώρα σε συμφέρει να τα δείξεις πάντως.Ερμής έγραψε: 14 Ιαν 2023, 21:05 Την τύχη μου μέσα
Κατεβαίνω στο μόνο μάρκετ για τσιγάρα και έχω πάρει και τον μικρό μαζί. Με το που μπαίνω μέσα αυτή είναι ήδη εκεί![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τι λυσσαρα ειναι αυτη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
θα σε περασει για ντροπαλο κ θα αναψει περισσοτερο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σε λιγο θα αρχισει να του πεταει βρακια απ το μπαλκονι
Φυσικά και δεν έσβησα τη συνομιλίαCecily Anne έγραψε: 14 Ιαν 2023, 21:07Τώρα σε συμφέρει να τα δείξεις πάντως.Ερμής έγραψε: 14 Ιαν 2023, 21:05 Την τύχη μου μέσα
Κατεβαίνω στο μόνο μάρκετ για τσιγάρα και έχω πάρει και τον μικρό μαζί. Με το που μπαίνω μέσα αυτή είναι ήδη εκεί![]()
Εννοειτια το τελευταίο έμεινε στο διαβαστηκε![]()
Αυτό που δε κατάλαβα είναι τι σημαίνουν τα σταγονίδια δίπλα από τις φωτιές και τα χείλια
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κλαίω.Ερμής έγραψε: 14 Ιαν 2023, 21:05 Την τύχη μου μέσα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Cecily Anne έγραψε: 14 Ιαν 2023, 21:07Τώρα σε συμφέρει να τα δείξεις πάντως.Ερμής έγραψε: 14 Ιαν 2023, 21:05 Την τύχη μου μέσα
Εννοειτια το τελευταίο έμεινε στο διαβαστηκε![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο Τομ Χάρντι είσαι τυπε?
Του Ρίχνω και τρία ποντακια σε ύψος μορτη μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές