Αυτά είναι εκ των υστέρων παρλαπίπες. Αδιαφορώ για τα γούστα της Μπαλού αλλά όλο το αισθαντικό συνάφι σας υποστήριξε τότε ότι τις είχε φάει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 10:16Στον συναγωνιστή σου να τα πεις αυτά. Εγώ ξέρω πως τζιλφακια σαν την μπαλου δεν πέφτουν με αγριάδες. Πρέπει να είσαι σοβαρός, ευαίσθητος, αισθαντικος. Φάπαδοροι το παίζουν στα φόρουμς διάφοροι ακροδεξιοί, που φτιάχνονται με ξεπλυμενες παρακμιακες ναζοξανθιές από τον άγιο Παντελεήμονα.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2021, 10:09Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 09:02
αφού είστε άξεστα αιμοβόρα πιθηκοειδη.και πες εσύ άντρας είσαι, το παίζεις ιστορία. Η γαλή γιατί την βρίσκει τόσο ανάλογα; γουστάρει τις φάπες της για να πάει κόντρα στις αριστερές νεοφεμινιστριες;![]()
Βρε κουτά, η Μπαμπαλού δεν τις έφαγε.
Αυτές τις παπαριές για ξυλοδαρμό/γρονθοκόπημα τις έλεγε ο παπαροκακαμέρος και όλοι οι μάτσο επαναστάτες που τσιρίζουν σήμερα, άρχισαν να τσιρίζουν και τότε. Σα να μην πέρασε μια μέρα.
Κατά τα άλλα, ας έρθει κάποιος νεοφεμινιστής ή νεοφεμινίστρια να μου δώσει φάπα και θα του/της εξηγήσω αναλυτικά τι γουστάρω.![]()
Ανόητοι.