!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Naida έγραψε: 30 Οκτ 2020, 10:01
Cecily Anne έγραψε: 30 Οκτ 2020, 09:56
Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2020, 09:28
για τον φιλο το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να του γνωρισεις καμμια φιλη.
Δεν έχει μεινει καμία ελεύθερη .
Εκείνη που έβλεπε αγριες μελισσες;
Tα έχει με αυτόν που την περίμενε να τελειώσει το επεισόδιο, για να βγουν.
Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2020, 10:03
Cecily Anne έγραψε: 30 Οκτ 2020, 09:56
Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2020, 09:28
για τον φιλο το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να του γνωρισεις καμμια φιλη.
Δεν έχει μεινει καμία ελεύθερη .
δεν κατανοω το προβλημα :roll:

τεσπα, καμμια φιλη φιλης, κανα τιντερ, και το φβ καπου δω διαβασα οτι παιζει, καμμια γειτονισσα....

αυτη ειναι η λυση, η διεξοδος, κατα κει πρεπει να τον στειλεις.
Όχι δεν χρησιμοποιεί μέσα δικτύωσης. Πρότεινα να κάνει αρνείται. Άκου ασεβαστε, μπορώ να βοηθήσω , όποιον μου ζητάει βοήθεια, μετά από ένα σημείο, όμως, τραβάω γραμμή. Ε δε θα γίνω και Γεωργία Βασιλειάδου, ημαρτον.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Το λοιπόνε, κύριοι ένορκοι, κυρία δικαστά νάιδα, επειδής βλέπω και καινούρια πρόσωπα-περσόνες στο νήμα-δικαστήριο, όποιος δεν έχει διαβάσει την ιστορία μου από την αρχή και θέλει να μαζοχιστεί λίγο με μια σφαιρικότερη εικόνα με όλες τις spicy λεπτομέρειες κριντζάροντας για τα καλά τη ζωούλα του, να ανατρέξει άμεσα εδώ viewtopic.php?p=1497336#p1497336 όπου και τραβάει για καμιά 20αριά+ σελίδες και συνεχίζει εδώ viewtopic.php?p=1518442#p1518442

Στη συνέχεια της ιστορίας μας για τους υπόλοιπους και ήδη μυημένους, συνεχίζω καθώς πήρα και χτεσινό απντέητ από τον φίλο, γιατι ειχαμε να τα πουμε και καιρο, και ήθελα να ειναι και πλήρες το ρεπορτάζ. :003:
Το αχαλίνωτο σεξ εκείνης της βραδιάς έγινε τελικά και απ'ότι μου είπε ο ίδιος, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Εκείνη ξεκλείδωσε τα σώψυχά της και του ειπε ότι αυτός είναι το μόνο άτομο που έχει ερωτευτεί πραγματικά κτλ κτλ. Ήθελε φιλιά, αγκαλιές ζουζουνίσματα και τέτοια αλλά εκεινος της διευκρίνισε ότι μετά απ' όλα αυτά που του εχει πει και εχει κάνει, είναι ασχημη ακόμα η ψυχολογία του και ότι θέλει το χρόνο του για να αρχίσει να τη βλέπει όπως παλιά. Εκείνη, λέει ότι μαζεύτηκε λίγο μολις της το ειπε αυτό, δεν φανηκε να το πήρε και πολύ καλά, σαν να ψιλοξενέρωσε αλλά του ειπε ότι τον καταλαβαίνει απόλυτα και δεν έχει θέμα.

Πάμε στην αμέσως επόμενη μέρα τώρα, όπου του στέλνει σε μήνυμα ότι θέλει να του πει και κάποιες άλλες λεπτομέρειες γιατί αν είναι να ξεκινήσουν κάτι καινούριο μαζί, θέλει να τα ξέρει όλα εκεινος, και τελικά του λέει ότι έστελνε γυμνές φωτος της σε όλους αυτούς που πήρε. Αυτός λέει "οκ, ελεύθερη ησουν ετσι κι αλλιώς και αυτό είναι μια λεπτομέρεια που δε χρειαζόταν να μου πεις καν, σε καταλαβαίνω, άλλωστε πώς θα δουν οι άνθρωποι το προιόν πριν το αγοράσουνε? Καλά έκανες" (θεός με την τελευταία ατάκα!) :lol:
Εκείνη το συνεχίζει και με πρόφαση ότι θέλει να του τα πει όλα, του στέλνει 3-4 φωτός της από αυτές που έστελνε στους γαμιάδες της, αρκετά αποκαλυπτικές, χωρίς να της πει ο ίδιος να στείλει. Εκείνος απαντάει απλά με ένα "οκ, νο προμπλεμ". Τον βλέπει ότι δεν μασάει και συνεχίζει εκείνη λέγοντας κάτι σε φάση "όταν πρωτογνωριστήκαμε εμείς δεν σου έστελνα ποτέ τόσο αποκαλυπτικές ,θυμάσαι ε, ενώ σε αυτούς τα έστειλα όλα" και βάζει ένα εμοτικον με γέλιο.

Εκείνος δεν απαντάει καν για λίγη ώρα, πάει στο μπάνιο τραβάει μια γυμνή φωτό στο χαλαρό, από πηγούνι μέχρι παπάρια, χωρίς να είναι καυλωμένος, χωρίς τίποτα. Επιστρέφει στο τσατ και της γράφει "κοίτα, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έστελνα καποιες φωτος σε κάποιες οσο καιρο ειχαμε χωρίσει και μολις βρηκα μία από το αρχείο μου". Της τη στέλνει, της γράφει "πως σου φαίνεται?" κι εκεινη του απαντάει "ίου ρε σιχαμένε τι είναι αυτά που στέλνεις, δεν ντρέπεσαι?"
Και συνεχίζει ο διάλογος κάπως έτσι...
Εκείνη: ρε φίλε ποιο το νόημα τωρα να δείξεις σε γκόμενα μια φωτο σου που εισαι και ξεκαύλωτος? Για να δειξεις το σώμα σου ηθελες κυρίως? Δεν σε καταλαβαινω πραγματικα.

Αυτός: Εστελνα και καυλωμένες, μην ανησυχείς, αλλα αυτή είναι η μαγκιά για έναν άντρα γλυκούλα μου, να μην έχει το κόμπλεξ να στείλει ξεκαύλωτη φωτο του και μάλιστα από μια σωστή απόσταση, όχι από κοντά σαν τις κλασικές ντικπικ που στέλνουν ολοι και φαινεται το παπάρι τους σαν τέρας. Έτσι χαιρω πολύ, ολωνων μεγάλα και ωραία φαίνονται. Αλλα εμενα δεν μ αρεσει να εξαπατώ τον κόσμο.

Εκείνη: Δεν την έχεις μεγάλη ούτε ωραία και δε μ αρέσει καθόλου, μη χαίρεσαι. Α και να ξέρεις ότι τιποτα δε μ αρέσει από σενα ούτε μ άρεσε ποτε. Το μονο που μ αρεσε πολύ και το παραδεχομαι ήταν
Spoiler
το γλειφομούνι :smt005:
Ουτε εσυ σαν ομορφια μ αρεσες ποτέ ουτε το σεξ μαζί σου ουτε η πουτσα σου που νομίζεις ότι την εχεις και μεγάλη, βλάκα.* Και τώρα τρως μπλοκ ηλίθιε σε βαρέθηκα, κακως σου εδωσα και 2η ευκαιρια.

Όλα αυτά, την επόμενη ακριβώς μέρα μετά το σεξ που εκαναν. Από τότε τον ειχε ακομα μπλοκ σε μεσεντζερ και δεν μιλουσαν καθόλου. Ουτε από τηλ. Ουτε εκεινος εκανε την παραμικρη κινηση να παρει τηλ, γιατι τον εχουν κουράσει όλα αυτά. Στο ινστα όμως αλληλοακολουθούνταν μια χαρά από τότε. Εκει δεν τον εκανε μπλοκ, αλλα συνεχιζε να τον ακολουθει και μεχρι προσφατα να βλέπει όλα τα στόριζ του, εκεινος τα δικά της κτλ, παρότι δεν μιλούσαν καν.
Ώσπου πριν περίπου μια βδομάδα, όπου εκεινος μετά από αρκετό καιρό ανεβασε στορυ μια φωτό του με ένα φιλο του από μια βραδινή εξοδο (ενώ τοσο καιρο δεν ανεβαζε φωτο του σε στορυ, ανεβαζε μονο το αμαξι του, το σκύλο του, κανενα τοπίο που φωτογράφιζε και τσεκ-ιν από διαφορα μέρη) στην οποία φωτό ο τύπος τα σπάει πραγματικά (σας εχω πει σε προηγουμενα ποστς ποσο ωραίος είναι γενικά και ότι έχει στυλ) και μολις ειδε αυτή το στορυ, τον κανει αμεσως ανφόλο.
Δεν του είπε τίποτα, απλά το παρατήρησε ο ίδιος λίγες ωρες αργότερα και της στελνει μηνυμα στο ινστα "και ανφόλο ρε συ? Τοσο κομπλεξάκι έχεις καταντήσει πια? Οκ".

Και ο σύντομος διάλογος κυλάει κάπως έτσι...
Εκείνη: Τι να κανω μωρέ, αφού μολις ειδα το στορυ σου με έπιασε αναγούλα και πήγα να ξεράσω. Και δεν ηθελα να το ξαναπαθω αυτο, οπότε και σε έσβησα να μη βλεπω καν τι ανεβάζεις.

Αυτός: Ενταξει ρε κανένα θέμα, απλα δεν φανταζόμουν ότι θα είσαι τοσο κομπλεξάκι. Και αν σε έπιασε αναγούλα τσέκαρε μην είσαι γκαστρωμένη μόνο, από τα ακαπ που κάνεις με οποιον βρεις μπροστά σου (την πεταξε και πάλι την ατακάρα του ο μύστης!). Λυπάμαι τωρα να ξερεις αλλά τρως κι εσυ ανφόλο. Γεια σου.

Με το που διαβαζει αυτό το μηνυμα, τον μπλοκάρει και στο ινστα, και από τα μηνύματα και από το προφιλ της και το κάνει πριβέ, ενώ πριν το ειχε πάμπλικ. Και από τότε (εδώ και μια βδομάδα δηλαδή) ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

*Αξίζει εδώ να διευκρινιστεί ότι ανέκαθεν, και οσο ηταν ακομα σε σχεση οι δυο τους, η τύπισσα του έλεγε συνεχως πράγματα για να τον ρίχνει αντί να τον ανεβάζει. Πχ, δεν είσαι ωραίος, δεν σου πάει αυτό που φοράς, η κολόνια σου είναι χάλια μην την ξαναβάλεις, δεν κάνεις ωραιο σεξ (ενώ τους άκουγε η μιση πολυκατοικία, απ'ότι μου εχει πει ο ίδιος) κτλ κτλ. Αυτό απ'ότι μου ειπε βέβαια, δεν γινοταν από την αρχη της σχέσης τους (στις αρχές το αντίθετο, τον ανέβαζε), αλλα κυριως από τον χρόνο και μετά.

Οκ, τι να πεις, μπορεί να εχει κι αυτος τα θεματά του γενικότερα, αλλα κι αυτή είναι ιδιάζουσα περίπτωση απ τις λίγες. Είναι ζευγαράκι ό,τι πρέπει για να μελετηθεί ενδελεχώς από την ψυχοανθρωπολογοκοινωνιολογική επιστήμη και να παράξει νέα δεδομένα στον κλάδο.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Οκ η τύπισσα είναι ριολακα και ο τύπος έστρωσε πολύ απότομα , εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα , thots gonna thot κλπ 😁
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
vantono

enterprise-psi έγραψε: 30 Οκτ 2020, 11:31 Οκ η τύπισσα είναι ριολακα και ο τύπος έστρωσε πολύ απότομα , εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα , thots gonna thot κλπ 😁
οντως έστρωσε όμορφα και ωραία, της πέταξε και κάτι ατακάρες Μνημεία, αλλά μέσα του ακομα τον καίει η όλη φάση. Καμποσα βράδια που καθεται και τα σκεφτεται όλα αυτά, τον παίρνουν και τα ζουμιά τον καημενούλη να φανταστείς, αλλά δεν το 'χει πει πουθενα αυτο. Μονο στον αδερφο του και εμενα. Τον πονάει ακομα η ολη φάση, αλλα έχει μπει σε μεταβατικό μουντ, αισθάνεται οτι αρχιζει να το ξεπερναει, γιατι δεν βλεπει πουθενα κανενα νοημα στο να συνεχιστει ολο αυτο. Βοηθαμε κι εγω με τον αδερφο του, οσο μπορουμε. ;12218
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

vantono έγραψε: 30 Οκτ 2020, 11:35
enterprise-psi έγραψε: 30 Οκτ 2020, 11:31 Οκ η τύπισσα είναι ριολακα και ο τύπος έστρωσε πολύ απότομα , εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα , thots gonna thot κλπ 😁
οντως έστρωσε όμορφα και ωραία, της πέταξε και κάτι ατακάρες Μνημεία, αλλά μέσα του ακομα τον καίει η όλη φάση. Καμποσα βράδια που καθεται και τα σκεφτεται όλα αυτά, τον παίρνουν και τα ζουμιά τον καημενούλη να φανταστείς, αλλά δεν το 'χει πει πουθενα αυτο. Μονο στον αδερφο του και εμενα. Τον πονάει ακομα η ολη φάση, αλλα έχει μπει σε μεταβατικό μουντ, αισθάνεται οτι αρχιζει να το ξεπερναει, γιατι δεν βλεπει πουθενα κανενα νοημα στο να συνεχιστει ολο αυτο. Βοηθαμε κι εγω με τον αδερφο του, οσο μπορουμε. ;12218
Αυτό που ξέρω είναι ότι λυπάμαι την επόμενη κοπέλα του που θα πληρωσει τα σπασμένα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Έτσι είμαστε οι άνδρες τι να κάνουμε. Ο χρόνος είναι γιατρός κλπ κλισέ .

Είχα φίλο που τώρα είναι ψυχολόγος , όταν σε παίρνει από κάτω για γκόμενα , και αρχίζει και βουρκωνει το μάτι , βγαλτην έξω και fap like there's no tommorow , ενδορφινες κλπ .

Ωραία του λέω και μετά από καιρό , όταν θα δακρύζει το μάτι για οποιαδήποτε λόγο θα σου σηκώνεται 🤣
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
vantono

Cecily Anne έγραψε: 30 Οκτ 2020, 11:36
vantono έγραψε: 30 Οκτ 2020, 11:35
Αυτό που ξέρω είναι ότι λυπάμαι την επόμενη κοπέλα του που θα πληρωσει τα σπασμένα.
Ναι, αυτό ειναι όντως ένα θεματάκι. Το θετικό με αυτό τον τύπο ειναι πως αν δεν έχει ξεπεράσει μέσα του τα όποια προηγούμενά του, δεν προχωράει σε καινούρια. Του παίρνει χρόνο. Γι'αυτό και δεν προχώρησε και καθόλου εδώ και 9 μηνες, με το που τα εσπασε με την αλλη. Αυτό είναι κατι που ισως του βγει και σε καλό για την όποια μελλοντική σχέση του. Με την πάροδο του χρονου δηλαδη, ισως και να εχει καταφέρει να τα ξεπεράσει εντελως ολα αυτα, και να μην τα μεταφερει στην επομενη σχεση του. Θα δείξει.
Αν και προσωπικά φοβάμαι ότι καταβάθος παραμένει επιρρεπής. Με το που τον ξεμπλοκαρει η γνωστή τύπισσα και του ξαναστείλει, είτε αύριο είτε σε 10 μήνες πάλι, ικανό τον εχω να ξανα τρέξει σαν σκυλάκι.
Άβαταρ μέλους
vantono

enterprise-psi έγραψε: 30 Οκτ 2020, 11:39 Έτσι είμαστε οι άνδρες τι να κάνουμε. Ο χρόνος είναι γιατρός κλπ κλισέ .

Είχα φίλο που τώρα είναι ψυχολόγος , όταν σε παίρνει από κάτω για γκόμενα , και αρχίζει και βουρκωνει το μάτι , βγαλτην έξω και fap like there's no tommorow , ενδορφινες κλπ .

Ωραία του λέω και μετά από καιρό , όταν θα δακρύζει το μάτι για οποιαδήποτε λόγο θα σου σηκώνεται 🤣
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

μπλοκ στο μέσεντζερ, ανφόλοου στο φέις, μπλοκ στο ινσταγκραμ

Πολύ σκληρές μαγκιές και οι δύο, ευτυχώς μπήκε υπό ένα κοντρόλ η φάση και δεν θρηνήσαμε θύματα
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

vantono έγραψε: 17 Σεπ 2020, 11:01
Ειναι σοβαρό, μιλάμε για δύο περιπτώσεις σοβαρότατης ψυχοπάθειας (ο καθένας με τον τρόπο του) που σίγουρα θα αποτελούσαν δυνατό υλικό/αντικείμενο για τον τομέα έρευνας των απανταχού κοινωνικών επιστημών.

viewtopic.php?p=1497336#p1497336

Από τι συμπεραίνεις ψυχοπάθεια. Να κόψετε τις μαλακίες με αυτούς τους όρους και τις σάλτσες περί του τι θα αποτελεί δυνατό αντικείμενο έρευνας αυτών των επιστημών.

Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στην όλη ιστορία.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

enterprise-psi έγραψε: 30 Οκτ 2020, 11:39 Έτσι είμαστε οι άνδρες τι να κάνουμε. Ο χρόνος είναι γιατρός κλπ κλισέ .

Eξαιρετική ιδέα να βρεθεί με στύση ξέρω'γω στην κηδεία της γιαγιάς του.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Εγώ σας το είπα η κοπέλα ήταν καψούρα μαζί του(όχι την κλασική καψούρα) την πλήγωσε και ήθελε να τον εκδικηθεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
vantono

Χαοτικός έγραψε: 30 Οκτ 2020, 11:51
vantono έγραψε: 17 Σεπ 2020, 11:01
Ειναι σοβαρό, μιλάμε για δύο περιπτώσεις σοβαρότατης ψυχοπάθειας (ο καθένας με τον τρόπο του) που σίγουρα θα αποτελούσαν δυνατό υλικό/αντικείμενο για τον τομέα έρευνας των απανταχού κοινωνικών επιστημών.

viewtopic.php?p=1497336#p1497336

Από τι συμπεραίνεις ψυχοπάθεια. Να κόψετε τις μαλακίες με αυτούς τους όρους και τις σάλτσες περί του τι θα αποτελεί δυνατό αντικείμενο έρευνας αυτών των επιστημών.

Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στην όλη ιστορία.
Εχω ανακαλέσει στην πορεία, περί αυτού. Εγραφα σοκαρισμένος εκεινη τη στιγμή, γιατί πραγματι οταν μου πρωτο-διηγήθηκε ο φίλος αυτη την ιστορία ήμουν σε πολύ γουάτ δη άκτσουαλ φαακ! φάση.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Zarkadaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zarkadaki »

Χωρίς λόγια... μόνο ένα τραγούδι για όλη τη φάση.

Μέχρι αίμα να βγει

https://www.youtube.com/watch?v=0c7qBhsxPCo
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Naida έγραψε: 30 Οκτ 2020, 11:55 Εγώ σας το είπα η κοπέλα ήταν καψούρα μαζί του(όχι την κλασική καψούρα) την πλήγωσε και ήθελε να τον εκδικηθεί.
Η κοπέλα θέλει την προσοχή των πάντων, αλλά οι πάντες τη βαριούνται πιο εύκολα από το μέσο τρολ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”