Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε! Άλλωστε, δεν μπορεί να κανείς να συζητήσει με έναν τοίχο γιατί πολύ απλά ο τοίχος δεν μπορεί να μετακινηθεί από την θέση του.alekhine έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:43fixedHector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:42
Ο Κυρανάκης είναι πολιτικός. Είναι βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου γιατί κάποιοι τον ψήφισαν για να είναι εκεί. Επομένως, όταν έλθει η ώρα θα απολογηθεί σε αυτούς που τον ψήφισαν! Εγώ δεν μπορώ να του ζητήσω τον λόγο γιατί πολύ απλά δεν τον ψήφισα.
Ο Καρανίκας είναι ένας απλός αριστερός "αρνητής εργασίας" ο οποίος για μεγάλο χρονικό διάστημα σιτιζόταν από το δημόσιο χρήμα επειδή ήταν "κολλητός" του "χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω σπίτια, χαρίζω δάνεια κτλ." που παρίστανε τον πρωθυπουργό για 4+ χρόνια. Και για αυτά τα 4+ χρόνια δεν θα του ζητήσει κανείς "λογαριασμό". εκτος θεματος μαλακιες
over and out
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυρανακης
- Hector Buas
Re: Κυρανακης
- Hector Buas
Με μετρο την κατανάλωση των επενδύσεων Καρανίκα! Σε "χαλάνε" και δεν ξέρεις τι γράφεις!Υδράργυρος έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:21 ...
Ο καρανικας εφερε 400 εκατομμυρια επενδυσεις στη φαρμακευτικη κανναβη. Θα σεβεστε. Ο αδωνης τι εφερε;
Καλα δε μιλαμε για τον κυρανακη που ειναι ενα τσγλ που καβαλησε το καλαμι
- Hector Buas
Η εμπειρία μου λέει πως ποτέ κανένας άχρηστος δεν κατηγόρησε κάποιον άλλο για άχρηστο! Πίσω απο αυτό κρύβεται ίσως μαι αυτογνωσία?parafrwn έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:37 Βρίζετε τον Καρανίκα.
Αλλά ο Καρανίκας δεν βγήκε στην τιβί να μου κουνήσει το δάχτυλο και να με πει άχρηστο.
alekhine έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:43fixedHector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:42
Ο Κυρανάκης είναι πολιτικός. Είναι βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου γιατί κάποιοι τον ψήφισαν για να είναι εκεί. Επομένως, όταν έλθει η ώρα θα απολογηθεί σε αυτούς που τον ψήφισαν! Εγώ δεν μπορώ να του ζητήσω τον λόγο γιατί πολύ απλά δεν τον ψήφισα.
Ο Καρανίκας είναι ένας απλός αριστερός "αρνητής εργασίας" ο οποίος για μεγάλο χρονικό διάστημα σιτιζόταν από το δημόσιο χρήμα επειδή ήταν "κολλητός" του "χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω σπίτια, χαρίζω δάνεια κτλ." που παρίστανε τον πρωθυπουργό για 4+ χρόνια. Και για αυτά τα 4+ χρόνια δεν θα του ζητήσει κανείς "λογαριασμό". εκτος θεματος μαλακιες
over and out
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
συμφωνωHector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:47 Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε! Άλλωστε, δεν μπορεί να κανείς να συζητήσει με έναν τοίχο γιατί πολύ απλά ο τοίχος δεν μπορεί να μετακινηθεί από την θέση του.
για αυτο εξαλλου δεν υπαρχει ουτε ενα ποστ σου στο θεμα που δεν εχει μεσα παραγραφο για τον καρανικα ενω το θεμα ειναι αλλο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Hector Buas
Το θέμα είναι ο Κυρανάκης! Αυτό το θέμα ξεκίνησε ως ο κύριος "0 ένσημα", πράγμα που στην δική αντζέντα παραπέμπει απ' ευθείας σον Καρανίκα και τους υπόλοιπους "εργατικούς" της συγκεκριμένης παράταξης. Προσωπικά για μένα "0 ένσημα" σημαίνει τους οπαδούς του "χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω σπίτια, χαρίζω δάνεια κτλ." που παρίστανε τον πρωθυπουργό από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι τον Ιούλιο του 2019.alekhine έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:52συμφωνωHector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:47 Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε! Άλλωστε, δεν μπορεί να κανείς να συζητήσει με έναν τοίχο γιατί πολύ απλά ο τοίχος δεν μπορεί να μετακινηθεί από την θέση του.
για αυτο εξαλλου δεν υπαρχει ουτε ενα ποστ σου στο θεμα που δεν εχει μεσα παραγραφο για τον καρανικα ενω το θεμα ειναι αλλο![]()
Πάντως με αδικείς! Ο Καρανίκας δεν είναι ο μόνος "0 ένσημα" με τον οποίο ασχολήθηκα. Ανέφερα πολλές φορές και άλλους "αρνητές εργασίας" όπως η Νοτοπούλου, ο Τζανακόπουλος κ.α.
Όσο για τον Κυρανάκη, αυτός θα απολογηθεί σε αυτούς που τον ψήφισαν όταν έρθει η ώρα. Εγώ δεν τον ψήφισα και δεν μπορώ να του ζητήσω τον λόγο. Αλλά, σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως έχω την απαιτούμενη "διαύγεια" και εμπειρία για να καταλάβω τι λέει.
- Otto Weininger
- alekhine
fixedHector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 22:05Το θέμα είναι ο Κυρανάκης! Αυτό το θέμα ξεκίνησε ως ο κύριος "0 ένσημα", πράγμα που στην δική αντζέντα παραπέμπει απ' ευθείας σον Καρανίκα και τους υπόλοιπους "εργατικούς" της συγκεκριμένης παράταξης. Προσωπικά για μένα "0 ένσημα" σημαίνει τους οπαδούς του "χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω σπίτια, χαρίζω δάνεια κτλ." που παρίστανε τον πρωθυπουργό από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι τον Ιούλιο του 2019.alekhine έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:52συμφωνωHector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:47 Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε! Άλλωστε, δεν μπορεί να κανείς να συζητήσει με έναν τοίχο γιατί πολύ απλά ο τοίχος δεν μπορεί να μετακινηθεί από την θέση του.
για αυτο εξαλλου δεν υπαρχει ουτε ενα ποστ σου στο θεμα που δεν εχει μεσα παραγραφο για τον καρανικα ενω το θεμα ειναι αλλο![]()
Πάντως με αδικείς! Ο Καρανίκας δεν είναι ο μόνος "0 ένσημα" με τον οποίο ασχολήθηκα. Ανέφερα πολλές φορές και άλλους "αρνητές εργασίας" όπως η Νοτοπούλου, ο Τζανακόπουλος κ.α. μου δινει την ευκαιρια να αλλαξω θεμα και να γεμιζω σελιδες μιλωντας για τους απεναντι ενω το θεμα ειναι αλλο
Όσο για τον Κυρανάκη, αυτός θα απολογηθεί σε αυτούς που τον ψήφισαν όταν έρθει η ώρα. Εγώ δεν τον ψήφισα και δεν μπορώ να του ζητήσω τον λόγο. Αλλά, σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως έχω την απαιτούμενη "διαύγεια" και εμπειρία για να καταλάβω τι λέει.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ο Καρανίκας δεν ήταν με 0 ένσημα, ίσα-ίσα.Hector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 22:05
Το θέμα είναι ο Κυρανάκης! Αυτό το θέμα ξεκίνησε ως ο κύριος "0 ένσημα", πράγμα που στην δική αντζέντα παραπέμπει απ' ευθείας σον Καρανίκα
- Hector Buas
Το θέμα ήταν είναι και θα είναι αν μπορούν οι "0 ένσημα", οι "αρνητές εργασίας" να κάνουν κριτική σε μία άποψη που τελικά δεν είναι και λάθος...alekhine έγραψε: 03 Σεπ 2020, 22:21fixedHector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 22:05Το θέμα είναι ο Κυρανάκης! Αυτό το θέμα ξεκίνησε ως ο κύριος "0 ένσημα", πράγμα που στην δική αντζέντα παραπέμπει απ' ευθείας σον Καρανίκα και τους υπόλοιπους "εργατικούς" της συγκεκριμένης παράταξης. Προσωπικά για μένα "0 ένσημα" σημαίνει τους οπαδούς του "χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω σπίτια, χαρίζω δάνεια κτλ." που παρίστανε τον πρωθυπουργό από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι τον Ιούλιο του 2019.alekhine έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:52
συμφωνω
Πάντως με αδικείς! Ο Καρανίκας δεν είναι ο μόνος "0 ένσημα" με τον οποίο ασχολήθηκα. Ανέφερα πολλές φορές και άλλους "αρνητές εργασίας" όπως η Νοτοπούλου, ο Τζανακόπουλος κ.α. μου δινει την ευκαιρια να αλλαξω θεμα και να γεμιζω σελιδες μιλωντας για τους απεναντι ενω το θεμα ειναι αλλο
Κολλάνε ένσημα για την παρακολούθηση των εκπομπών της Μενεγάκη?foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2020, 22:26Ο Καρανίκας δεν ήταν με 0 ένσημα, ίσα-ίσα.Hector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 22:05
Το θέμα είναι ο Κυρανάκης! Αυτό το θέμα ξεκίνησε ως ο κύριος "0 ένσημα", πράγμα που στην δική αντζέντα παραπέμπει απ' ευθείας σον Καρανίκα
- Υδράργυρος
Υπονοεις οτι ο κυρανακης δεν ειναι ενας αχρηστος που καβαλησε το καλαμι;Hector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:51Η εμπειρία μου λέει πως ποτέ κανένας άχρηστος δεν κατηγόρησε κάποιον άλλο για άχρηστο! Πίσω απο αυτό κρύβεται ίσως μαι αυτογνωσία?parafrwn έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:37 Βρίζετε τον Καρανίκα.
Αλλά ο Καρανίκας δεν βγήκε στην τιβί να μου κουνήσει το δάχτυλο και να με πει άχρηστο.
- alekhine
Hector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 22:40 Το θέμα ήταν είναι και θα είναι αν μπορούν οι "0 ένσημα", οι "αρνητές εργασίας" να κάνουν κριτική σε μία άποψη που τελικά δεν είναι και λάθος...
καλα τα λεει ο κυρανακης δλδ
ενταξει καταλαβαμε
ειχα μια ελπιδα οτι ολες αυτες οι σελιδες που γεμισαν ηταν επειδη απλα δεν ειχες καταλαβει τι συζηταμε
αλλα τωρα νομιζω πειστηκαν ολοι τι ρολο βαρας
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Πάντως ένα θέμα που για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό αφορά το ερώτημα το κατά πόσον ο Κυρανάκης
και ο κάθε πολιτικός στη θέση του, είναι συνεπής με όσα λέει. Εξηγούμαι ως εξής: Λέει ο Κυρανάκης πως οι
νέοι δε πρέπει να ζητάνε ρουσφέτια για να βρουν δουλειά και να διαλέξουν άλλες όδους για να πετύχουν το
στόχο τους. Δεκτόν. Παραδέχεται επίσης ότι τον επισκέπτονται στο γραφείο του πολλοί νέοι οι οποίοι ζητούν
δουλειά. Δεκτόν και αυτό αλλά εδω ανακύπτει και ένα ερώτημα.Τι κάνει ο Κυρανάκης με τους νέους που του
χτυπάνε τη πόρτα? Τους τη κλείνει λέγοντας τους να δομήσουν το βιογραφικό τους πιό σωστά ή τους "βολεύει"
κάπου?
και ο κάθε πολιτικός στη θέση του, είναι συνεπής με όσα λέει. Εξηγούμαι ως εξής: Λέει ο Κυρανάκης πως οι
νέοι δε πρέπει να ζητάνε ρουσφέτια για να βρουν δουλειά και να διαλέξουν άλλες όδους για να πετύχουν το
στόχο τους. Δεκτόν. Παραδέχεται επίσης ότι τον επισκέπτονται στο γραφείο του πολλοί νέοι οι οποίοι ζητούν
δουλειά. Δεκτόν και αυτό αλλά εδω ανακύπτει και ένα ερώτημα.Τι κάνει ο Κυρανάκης με τους νέους που του
χτυπάνε τη πόρτα? Τους τη κλείνει λέγοντας τους να δομήσουν το βιογραφικό τους πιό σωστά ή τους "βολεύει"
κάπου?
Απ' όσο ξέρω ήταν σερβιτόρος.Hector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 22:40Κολλάνε ένσημα για την παρακολούθηση των εκπομπών της Μενεγάκη?foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2020, 22:26Ο Καρανίκας δεν ήταν με 0 ένσημα, ίσα-ίσα.Hector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 22:05
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Hector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 21:05Θα επιθυμούσα να μας επιτρέψεις να συνεχίσουμε να "ξεφτιλιζόμαστε" μέχρι το ΚΚΕ να μην μπορεί πλέον να μπεί στην Βουλή και μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ να πιάσει πάλι μονοψήφια ποσοστά...Fluffy έγραψε: 03 Σεπ 2020, 19:05Hector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 19:02
Ο Κυρανάκης σύντροφε μια σύμβουλη έδωσε στους ανέργους η οποία σύμφωνα με την δική του γνώμη θα τους βοηθήσει να σταματήσουν να είναι άνεργοι. Οι υπόλοιποι όμως τος κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια τους...![]()
![]()
![]()
καλο ειναι να μην ξεφτιλιζεστε τοσο
Μέχρι να γυρίσουμε στην κανονικότητα δηλαδή...
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 913 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis