!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;
Τέτοιο είδος μαζοχισμού δεν έχω ματαδει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γιάννης
Άγι, ρίξεις Χ επειδή δεν σου αρέσει, τότε ΟΚ. Αν σου αρέσει όμως και παρολαυτά ρίξεις Χ, τότε είσαι πουτανίτσα, με το συμπάθιο κιόλας.
-
Antigeist
Κοίτα θα στο πω αλλιώς. Αν μια γυναίκα δεν ξεπερνά το 175 αλλά ξεπερνά τα 60 κιλά δεν έχει όμορφο σώμα. Πουνκτ.Γιάννης έγραψε: 13 Μάιος 2020, 17:16Έτσι, πέστα.Otto Weininger έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:10Από τις εικονιζόμενες καμία δεν είναι παχύσαρκη.
Καμία δεν είναι αντιαισθητική.
Κάποιες πρέπει να χάσουν απλά μερικά κιλά.
Ή κάτι άλλο συζητούσατε ή κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ.
Κάπου έχει χαθεί η μπάλα, λες και υπάρχουν μόνο δύο σωματότυποι (σκελετός και παχύσαρκος) χωρίς τίποτα άλλο ενδιάμεσα.
δεν καταλαβαινω γιατι αν μου αρεσει κ μου την πεσει θα πρεπει να της κατσω
πολλες μας αρεσουν σε καποιες αρεσουμε γιατι σωνει και καλα πρεπει να τις πηδηξουμε
μπορει να βαριεμαι πχ η να εχω βεβαρυμενο προγραμμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Antigeist
Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 17:51δεν καταλαβαινω γιατι αν μου αρεσει κ μου την πεσει θα πρεπει να της κατσω
πολλες μας αρεσουν σε καποιες αρεσουμε γιατι σωνει και καλα πρεπει να τις πηδηξουμε
μπορει να βαριεμαι πχ η να εχω βεβαρυμενο προγραμμα![]()
Τώρα μου θύμησες την ατάκα του μπουγά όταν ερωτήθηκε αν πηδάει θαυμάστριες που του κάνουν ντου "αυτά είναι καταναγκαστικά έργα δεν τα κάνω"
Καλά τα λέει ο Άγις, τι είναι το σώμα του να το διαθέτει στη πάσα μια; δεν είναι για χόρταση το σεξ. Θέλει και λίγο κρατεί.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 17:51δεν καταλαβαινω γιατι αν μου αρεσει κ μου την πεσει θα πρεπει να της κατσω
Τα εκλερακια όμως είναι για χόρταση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γιάννης
Με αυτές τις μετρήσεις είναι ελαφρώς υπέρβαρη, όχι παχύσαρκη. Όσο για την ομορφιά, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.Antigeist έγραψε: 13 Μάιος 2020, 17:50Κοίτα θα στο πω αλλιώς. Αν μια γυναίκα δεν ξεπερνά το 175 αλλά ξεπερνά τα 60 κιλά δεν έχει όμορφο σώμα. Πουνκτ.Γιάννης έγραψε: 13 Μάιος 2020, 17:16Έτσι, πέστα.Otto Weininger έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:10
Από τις εικονιζόμενες καμία δεν είναι παχύσαρκη.
Καμία δεν είναι αντιαισθητική.
Κάποιες πρέπει να χάσουν απλά μερικά κιλά.
Ή κάτι άλλο συζητούσατε ή κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ.
Κάπου έχει χαθεί η μπάλα, λες και υπάρχουν μόνο δύο σωματότυποι (σκελετός και παχύσαρκος) χωρίς τίποτα άλλο ενδιάμεσα.
Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, οι δύο που έχουν ανάστημα κάτω του 170 θα επωφεληθούν από πλευράς υγείας αν χάσουν λίγα κιλά. Οι υπόλοιπες έχουν όλες υγιή σωματότυπο. Εμφανισιακά, και οι 6 είναι από εντάξει έως πάρα πολύ εντάξει. Αν τώρα εσύ θα έριχνες Χ σε όλες εκτός από την ψηλότερη, εντάξει, μπράβο, είσαι πολύ γαμιάς που σε κυνηγάνε όλες και εσύ τις χυλοπιτιάζεις, το καταλάβαμε, συγχαρητήρια.
εμμμNaida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 17:56Καλά τα λέει ο Άγις, τι είναι το σώμα του να το διαθέτει στη πάσα μια; δεν είναι για χόρταση το σεξ. Θέλει και λίγο κρατεί.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 17:51δεν καταλαβαινω γιατι αν μου αρεσει κ μου την πεσει θα πρεπει να της κατσωΓιάννης έγραψε: 13 Μάιος 2020, 17:46
Άγι, ρίξεις Χ επειδή δεν σου αρέσει, τότε ΟΚ. Αν σου αρέσει όμως και παρολαυτά ρίξεις Χ, τότε είσαι πουτανίτσα, με το συμπάθιο κιόλας.
εργατες θα γινουμε ;
πολυ ευκολοι εισαστε με βαση οσα γραφετε
μπορει να ειμαι ερωτευμενος με τις γκομενες που ηδη εχω κ δεν ηλθε η ωρα να αντικαταστησω καποια- ασε που δεν ειναι κ πρεπον να τις απατησω - υπαρχει κ ελλειψη χρονου -κοπωση - μπουχτισμα - βαρεμαρα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ από την εμπειρία μου στο χώρο έχω να πω καλή διάθεση να υπάρχει να βγάζουμε γούστα, να φχαριστιομαστε το σεξ και τη συντροφιά και ότι γουστάρει να βρίσκει ο καθένας. Χαλαρά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:01εμμμNaida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 17:56Καλά τα λέει ο Άγις, τι είναι το σώμα του να το διαθέτει στη πάσα μια; δεν είναι για χόρταση το σεξ. Θέλει και λίγο κρατεί.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 17:51
δεν καταλαβαινω γιατι αν μου αρεσει κ μου την πεσει θα πρεπει να της κατσω
εργατες θα γινουμε ;
πολυ ευκολοι εισαστε με βαση οσα γραφετε
μπορει να ειμαι ερωτευμενος με τις γκομενες που ηδη εχω κ δεν ηλθε η ωρα να αντικαταστησω καποια- ασε που δεν ειναι κ πρεπον να τις απατησω - υπαρχει κ ελλειψη χρονου -κοπωση - μπουχτισμα - βαρεμαρα
Εννοείται επειδή θελοσαστε πάει να πει οτι πρέπει και να θελοσαστε ακόμα πιο πολύ; σωπα καημενε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πατριαρχικα καταλοιπα ειναι αυτα - να κανουμε το καθηκον τους σαν αντρες - απο την στιγμη που ειναι υποχρεωση παυει να ειναι απολαυση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όλα καλά αλλα κάτι που θες να κάνεις θεωρείται υποχρέωση;Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:06 πατριαρχικα καταλοιπα ειναι αυτα - να κανουμε το καθηκον τους σαν αντρες - απο την στιγμη που ειναι υποχρεωση παυει να ειναι απολαυση
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Πώς τις προλαβαίνετε, απορώ.. Εδώ έναν βρίσκεις και σου γκρινιάζει ότι δεν δίνεις απαιτούμενη προσοχή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Χωρίζουν το 24ωρο σε ίσα μερη. Τώρα αν νιώσει και καμιά ριγμένη τι α καμς;Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:09 Πώς τις προλαβαίνετε, απορώ.. Εδώ έναν βρίσκεις και σου γκρινιάζει ότι δεν δίνεις απαιτούμενη προσοχή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αν ηθελα θα το εκανα
το πρεπει να της κατσω γιατι με θελει ειναι πιεση - κι ας μου αρεσει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 4333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono