!!! DEVELOPMENT MODE !!!
13χρονη νεκρη απο πυροβολισμους στην Αμφισσα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Βινόσαυρος
Re: 13χρονη νεκρη απο πυροβολισμους στην Αμφισσα
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Θέλω αλλά είναι περασμένη η ώρα.
Σαν να μπερδεύεις λίγο τα πράγματα. Δεν θα κατηγορήσω έναν γονέα πριν 30 χρόνια γιατί δεν αγόραζε κράνος στο παιδάκι του. Δεν υπήρχαν εκείνη την εποχή και κρίνεται με βάση τα δεδομένα της εποχής του. Ωστόσο αν ζούσατε σε πόλη κοντά σε δρόμο με μεγάλη κίνηση δεν θα σε άφηνε να παίζεις ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Ένας γονέας που ενδιαφέρεται πάντα κάνει μία εκτίμηση (με τα δεδομένα της εποχής του) και προστατεύει το παιδί του από τυχόν κινδύνους. Οι ρομά σήμερα δεν ζούνε σε άλλη εποχή για να έχουν τέτοια δικαιολογία. Δεν σου μιλάω για κάτι που απαιτεί χρήματα ή μόρφωση και ενδεχομένως δεν θα μπορούσαν να το παρέχουν στα παιδιά τους.enaon έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:40 Η έννοια του καλού κηδεμόνα είναι σχετική κάπως, η εποχή που περιγράφω εγώ δεν ήταν φτωχική, bmw2000 είχε ο μπαμπάς μου, απλά δεν έβγαιναν με αερόσακους τότε. Και κράνος στο ποδήλατο δεν φόραγε κανείς, δεν ήταν της μόδας μάλλον, δεν υπήρχαν για να μου αγοράσει, αλλιώς θα είχα σίγουρα.
Την μητέρα σου για παράδειγμα, που λογικά όταν ήσουν μικρός θα σε κρατούσε αγκαλιά στο κάθισμα του συνοδηγού, μπορείς να την φανταστείς ως μία γυναίκα που δεν ήταν επαρκείς κηδεμόνας, έδειξε αδιαφορία κλπ, όπως θα την έβλεπες σήμερα δηλαδή αν την έβλεπες στον δρόμο να το κάνει;
Στο φόρουμ αυτό και στο προηγούμενο έχει ασκηθεί οξεία κριτική στους γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους και σε αυτούς που τα υποβάλλουν σε διατροφές βίγκαν κλπ. Πως μπορούμε μετά να είμαστε τόσο ανεκτικοί με αυτά που βλέπουμε να κάνουν ρομά στα παιδιά τους; Μήπως εδώ υπάρχει ένας "ρατσισμός" από την ανάποδη;* Σαν να τους θεωρούμε υπανάπτυκτους και άρα να έχουμε περιορισμένες απαιτήσεις.
* Δεν εννοώ από εσένα
Το γεγονός ότι είσαι ρατσιστής και ότι κάνεις ρατσιστικά σχόλια δεν είναι κανενός γνώμη είναι γεγονός, έχεις παραδεχθεί πάμπολλες φορές μόνος σου χωρίς να σου ζητηθεί ότι είσαι ανθέλληνας. Ο ανθελληνισμός είναι μια μορφή ρατσισμού αυτό πέρα από κάθε γνώμη σε κάνει ρατσιστή.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:51ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:48Παπάργια τεκμηριωμένη θέση έχεις, γραμμή παραγωγής έχεις για να σε γλεντάει ο Νταρνάκας για πρωινό ρατσιστή του κερατά. Έχεις δηλώσει άπειρες φορές ανθέλληνας, ο ανθελληνισμός και ειδικά ο συστηματικός με τον τρόπο που το κάνεις εσύ είναι μια μορφή κανονικότατου ρατσισμού, δεν έχεις καμία δουλειά εδώ μέσα, μόνο ρατσιστικές προκλήσεις κάνεις για να εκτρέψεις τον διάλογο. 90 από τις 100 δημοσιεύσεις σου έχουν αυτό το σκοπό, είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:37
Στην περίπτωση της ελλάδας και των νεοελλήνων κάνω κριτική, δηκτική θα συμφωνήσω, παρόλα αυτά κριτική.
Στο μακεδονικό οι θέσεις μου είναι τεκμηριωμένες στο έπακρο και κάνω υγιή διάλογο με αρκετούς χρήστες όπου αντιπαρατεθόμαστε με στοιχεία ενθεν κακείθεν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ξυπνητζίδικο προκλητικό τρολλάρισμα προσπαθεί να κάνει. Μην ασχολείσαι η ριξε κανα δούλεμα να το διασκεδάζεις.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 03:03Το γεγονός ότι είσαι ρατσιστής και ότι κάνεις ρατσιστικά σχόλια δεν είναι κανενός γνώμη είναι γεγονός, έχεις παραδεχθεί πάμπολλες φορές μόνος σου χωρίς να σου ζητηθεί ότι είσαι ανθέλληνας. Ο ανθελληνισμός είναι μια μορφή ρατσισμού αυτό πέρα από κάθε γνώμη σε κάνει ρατσιστή.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:51ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:48
Παπάργια τεκμηριωμένη θέση έχεις, γραμμή παραγωγής έχεις για να σε γλεντάει ο Νταρνάκας για πρωινό ρατσιστή του κερατά. Έχεις δηλώσει άπειρες φορές ανθέλληνας, ο ανθελληνισμός και ειδικά ο συστηματικός με τον τρόπο που το κάνεις εσύ είναι μια μορφή κανονικότατου ρατσισμού, δεν έχεις καμία δουλειά εδώ μέσα, μόνο ρατσιστικές προκλήσεις κάνεις για να εκτρέψεις τον διάλογο. 90 από τις 100 δημοσιεύσεις σου έχουν αυτό το σκοπό, είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 07 Ιουν 2018, 03:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Βινόσαυρος
Εντάξει κάποια στιγμή θα ανοίξω νήμα περι ανθελληνισμού, για να μη μας κατηγορεί ο καθένας με οτι θέλει, να μας κατηγορεί τουλάχιστον για αυτά που είμαστε.
Νομίζω ότι είσαι για μπαν βάσει των κανόνων λειτουργίας, δεν προσφέρει τίποτα θετικό ένας ρατσιστής στον διάλογο μόνο τέτοιου είδους ειρωνείες που προετοιμάζουν τις επόμενες μέχρι να γαμηθεί εντελώς ο διάλογος.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:55Νομίζω έχεις ξεφύγει, τέλος πάντων σε συγχωρώ.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:51Δεν είμαστε σύντροφοι σκατοφασίστα.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:43
μαρτυρια είναι συντροφε, όπως και η δική σου.
Εσύ έχεις άλλες εμπειρίες με τους ρομά, τις κακές, αυτές μας μαρτυράς εδώ.
Εγώ έχω και καλές και κακές, είπα να πω κάτι καλό, γιατί υπάρχουν 2 όψεις του νομίσματος.
Εσύ αγωνίζεσαι για την καταστροφή της Ελλάδας και χαίρεσαι με ότι κακό συμβαίνει στους Έλληνες.
.
.
- Βινόσαυρος
Και έταιρος καππαδόκης 
Ποτέ δεν είναι καλή ώρα για αυτά τα θέματα, απλά λέω μπερδεμένα οτι είναι μπερδεμένα
- Βινόσαυρος
Αντιθέτως, εγώ νομίζω πως βοηθώ να γίνει εποικοδομιτικός διάλογος και να φωτιστούν όλες οι γωνιές ενός θέματος.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 03:07Νομίζω ότι είσαι για μπαν βάσει των κανόνων λειτουργίας, δεν προσφέρει τίποτα θετικό ένας ρατσιστής στον διάλογο μόνο τέτοιου είδους ειρωνείες που προετοιμάζουν τις επόμενες μέχρι να γαμηθεί εντελώς ο διάλογος.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:55Νομίζω έχεις ξεφύγει, τέλος πάντων σε συγχωρώ.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:51
Δεν είμαστε σύντροφοι σκατοφασίστα.
Εσύ αγωνίζεσαι για την καταστροφή της Ελλάδας και χαίρεσαι με ότι κακό συμβαίνει στους Έλληνες.
Κάποιοι αρπάζονται, δεν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό. Κάποιοι προσβάλλονται, τόχω ξαναπεί όμως, αν κάτι που έγραψα
προσβάλλει κάποιον μπορεί να ζητήσει από μένα δημόσια ή ιδιωτικά να το σβήσω ή αν αντιβαίνει κάποιον κανόνα του
χώρου και δε θέλει να το ζητήσει απο μένα μπορεί να αναφέρει την προσβλητική δημοσίευση.
- Βινόσαυρος
ευχαριστώ για την διόρθωση.
Κι αν δεν έχει φάει τρολλάρισμα ρε το τρολΑγις έγραψε: 07 Ιουν 2018, 03:06ξυπνητζίδικο προκλητικό τρολλάρισμα προσπαθεί να κάνει. Μην ασχολείσαι η ριξε κανα δούλεμα να το διασκεδάζεις.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 03:03Το γεγονός ότι είσαι ρατσιστής και ότι κάνεις ρατσιστικά σχόλια δεν είναι κανενός γνώμη είναι γεγονός, έχεις παραδεχθεί πάμπολλες φορές μόνος σου χωρίς να σου ζητηθεί ότι είσαι ανθέλληνας. Ο ανθελληνισμός είναι μια μορφή ρατσισμού αυτό πέρα από κάθε γνώμη σε κάνει ρατσιστή.
.
.
Φαίνεσαι αρκετά έξυπνος άνθρωπος. Δεν χρειάζεται να φτάνει κάποιος σε αναφορές. Ξέρεις πότε κάνεις διάλογο και πότε προβοκάρεις. Ακόμα και αν γίνεται με χιουμοριστική διάθεση ή εμμονή σε κάτι συγκεκριμένο συχνά ενοχλεί.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 03:15Αντιθέτως, εγώ νομίζω πως βοηθώ να γίνει εποικοδομιτικός διάλογος και να φωτιστούν όλες οι γωνιές ενός θέματος.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 03:07Νομίζω ότι είσαι για μπαν βάσει των κανόνων λειτουργίας, δεν προσφέρει τίποτα θετικό ένας ρατσιστής στον διάλογο μόνο τέτοιου είδους ειρωνείες που προετοιμάζουν τις επόμενες μέχρι να γαμηθεί εντελώς ο διάλογος.
Κάποιοι αρπάζονται, δεν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό. Κάποιοι προσβάλλονται, τόχω ξαναπεί όμως, αν κάτι που έγραψα
προσβάλλει κάποιον μπορεί να ζητήσει από μένα δημόσια ή ιδιωτικά να το σβήσω ή αν αντιβαίνει κάποιον κανόνα του
χώρου και δε θέλει να το ζητήσει απο μένα μπορεί να αναφέρει την προσβλητική δημοσίευση.
Παρακαλώ.
Την άλλη - που παρέλειψα - εργασία για το σπίτι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το πιπέρι των πχόρουμ είναι.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 03:19Κι αν δεν έχει φάει τρολλάρισμα ρε το τρολΑγις έγραψε: 07 Ιουν 2018, 03:06ξυπνητζίδικο προκλητικό τρολλάρισμα προσπαθεί να κάνει. Μην ασχολείσαι η ριξε κανα δούλεμα να το διασκεδάζεις.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 03:03
Το γεγονός ότι είσαι ρατσιστής και ότι κάνεις ρατσιστικά σχόλια δεν είναι κανενός γνώμη είναι γεγονός, έχεις παραδεχθεί πάμπολλες φορές μόνος σου χωρίς να σου ζητηθεί ότι είσαι ανθέλληνας. Ο ανθελληνισμός είναι μια μορφή ρατσισμού αυτό πέρα από κάθε γνώμη σε κάνει ρατσιστή., το θέμα είναι ότι είναι ρατσιστής, είναι απλό. Προκαλεί πάντα με τον ίδιο τρόπο χωρίς να προσφέρει κάτι στον διάλογο, δεν είναι σαν τον Γιώργη κτλ. Τέσπα γενικά κάνω αυτό που νομίζω εγώ καλύτερο για μένα κτλ. απλά μην το γαμήσουμε και εδώ το θέμα, τσιμπάνε γενικά και πολλοί άλλοι χρήστες με αυτά τα χαμηλού επιπέδου τρολλάκια και συνεχίζουν το χαβά τους γιατί δεν τιμωρούνται βάσει των κανόνων κτλ, δε λέει, ας βάλουμε ένα μέτρο, τι λες;
Προσωπικά με διασκεδάζουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot