tapatalk εχεις? Αν όχι και μεχρι να ξεκινήσει η επίσημη β φαση πιστοποίησης, ο Σαλίβερος, στη μαύρη αγορα, κυκλοφορει μια λίστα με το τι πρέπει να κάνεις. Αυτη με την αρκούδα πες του, θα καταλάβει αν κλεισεις και ματι ταυτόχροναChainis έγραψε: 09 Απρ 2018, 14:43 Εγώ έκανα μόνο αυτό που λέει η μπολνταρισμένη πρόταση.
Πρέπει να κάνω κάτι ακόμα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαλήθευση username!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Επαλήθευση username!
Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Όχι. Τίποτα. Όσοι δεν έχετε tapatalk περιμένετε στις θέσεις σας. Γράφετε τίποτα εν τω μεταξύ.Chainis έγραψε: 09 Απρ 2018, 14:43 Εγώ έκανα μόνο αυτό που λέει η μπολνταρισμένη πρόταση.
Απ' ότι κατάλαβα τώρα όμως αφορά αυτούς που έχουν τάπατοκ.
Πρέπει να κάνω κάτι ακόμα;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
argouen έγραψε: 09 Απρ 2018, 14:47tapatalk εχεις? Αν όχι και μεχρι να ξεκινήσει η επίσημη β φαση πιστοποίησης, ο Σαλίβερος, στη μαύρη αγορα, κυκλοφορει μια λίστα με το τι πρέπει να κάνεις. Αυτη με την αρκούδα πες του, θα καταλάβει αν κλεισεις και ματι ταυτόχροναChainis έγραψε: 09 Απρ 2018, 14:43 Εγώ έκανα μόνο αυτό που λέει η μπολνταρισμένη πρόταση.
Πρέπει να κάνω κάτι ακόμα;![]()
Με αρκούδες δεν μπλέκω.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Xρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!
οκ, θα περιμένω κι εγώ που δεν έχω ταπα την επόμενη φάση
Ερώτηση: από τούτο δω το φόρουμ, μπορούμε να μπαίνουμε από κινητό ή μας βγάζει πάλι προξυ?
(θα μου πεις, κανε μια ετσι και δοκίμασέ το μαρή τεμπέλα αλλά η αλήθεια είναι οτι έχω μπλέξει με τόσα που ούτε αυτό έχω κουράγιο να κάνω :P
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
ΜπαίνειςΣουβλίτσα έγραψε: 09 Απρ 2018, 19:39Xρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!
οκ, θα περιμένω κι εγώ που δεν έχω ταπα την επόμενη φάση
Ερώτηση: από τούτο δω το φόρουμ, μπορούμε να μπαίνουμε από κινητό ή μας βγάζει πάλι προξυ?
(θα μου πεις, κανε μια ετσι και δοκίμασέ το μαρή τεμπέλα αλλά η αλήθεια είναι οτι έχω μπλέξει με τόσα που ούτε αυτό έχω κουράγιο να κάνω :P)
Γεια σου Ντοντ, αγγελιοφόρε του καλού μαντάτου, κερνάω τσικουλάτα σπέσιαλ! 
-
don't speak
Φέρνω και λίγο μπανόφι που περίσσεψε.Σουβλίτσα έγραψε: 09 Απρ 2018, 19:47 Γεια σου Ντοντ, αγγελιοφόρε του καλού μαντάτου, κερνάω τσικουλάτα σπέσιαλ!![]()
Ωπ κάτσε να το ισιώσω
Χρόνια πολλά, στα έγραψα στο νήμα εορταζόντων
δώσε λινκ παιδί μου!don't speak έγραψε: 09 Απρ 2018, 20:01Φέρνω και λίγο μπανόφι που περίσσεψε.Σουβλίτσα έγραψε: 09 Απρ 2018, 19:47 Γεια σου Ντοντ, αγγελιοφόρε του καλού μαντάτου, κερνάω τσικουλάτα σπέσιαλ!![]()
Ωπ κάτσε να το ισιώσω![]()
Χρόνια πολλά, στα έγραψα στο νήμα εορταζόντων![]()
-
don't speak
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Αυτό το Tapatalk πέραν του ότι θεωρείται «τρύπιο» από τους ειδήμονες, είναι και δυσλειτουργικό (έως σπασαρχίδικο)Spiros252 έγραψε: 09 Απρ 2018, 13:16 Όσοι από τα μέλη έχουν κάνει αίτημα να επαληθευτούν με το παλαιο username τους να το κάνουν άμεσα καθώς πρέπει να ξεκινήσει η Β' Διαδικασία πιστοποίησης.
Οι χρήστες που ζήτησαν να πιστοποιηθούν μέσω tapatalk και δεν το έχουν κάνει ακόμα:
Όσοι δεν έχουν tapatalk δεν υπάρχει λόγος να κάνουν αίτημα ομάδας. Θα γίνει στην επόμενη φάση.
- alekhine
- Chainis
- GoBack
- Gordian Knot
- Lugozzi
- Saliveros
- The Rebel
- Thor1
- waldorf
Η διαδικασία μέσω tapatalk δεν θα σταματήσει, όσο λειτουργεί το εκεί chat. Αλλά θα αρχίσει παράλληλα άλλη διαδικασία.
Όσοι έχουν και επιθυμούν να στείλουν τον κωδικό τους μέχρι αύριο 10/04/2018 ώρα 12:00 (μεσημέρι).
Ευχαριστούμε.
Χρειάστηκαν δεκάδες -κυριολεκτώ- προσπάθειες μέχρις ότου καταφέρω να μπώ στο chat και να postάρω τον κωδικό ταυτοποίησης που έστειλες με p.m., έβγαζε συνεχώς “Loading” χωρίς να προχωρά στο επόμενο στάδιο.
Και το χειρότερο, ακόμα και τώρα δεν ξέρω αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Το μήνυμα με τον κωδικό ναι μεν πέρασε, δεν βλέπω όμως από πάνω το user name μου όπως αντίστοιχα συμβαίνει με χρήστες που πιστοποιήθηκαν νωρίτερα.
Κατά σειρά, οι Von Mackensen, Μαυροβασίλης (η 1η φορά ήταν αποτυχημένη), lafkiotis και Μαυροβασίλης (ξανά).
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Το δικό σου δεν σου το εμφανίζει αγαπητέ Gordian. Αυτό ισχύει για όλους μας.
Το δικό μου tapatalk πάντως δουλεύει απρόσκοπτα.
Πιστοποιήθηκες πάντως. ΟΚ
Το δικό μου tapatalk πάντως δουλεύει απρόσκοπτα.
Πιστοποιήθηκες πάντως. ΟΚ
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Α, μάλιστα. Τέλος καλό, όλα καλά.
Thanks Σπύρο.
Thanks Σπύρο.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Καλημέρα. Έκανα αίτηση για να μπω στους πιστοποιημένους αλλά μετά είδα τα προβλήματα. Αγνοήστε την αν υπάρχει πρόβλημα, θα περιμένω τον δεύτερο κύκλο εγγραφών.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Ζητώ να με πιστοποιήσουν παλιές χρήστριες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.