!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Λοιπον, θαπανα παιξω στοιχημα σημερα ποια θα το παρει.
Χαμενα θα τα εχω ετσι και αλλιως. Δεν ξερω απαυτα.
Να βαλω Πορτογαλια μηπως και εχουμε εκπληξη; σαμπως την Ελλαδα την περιμενε κανεις;
Χαμενα θα τα εχω ετσι και αλλιως. Δεν ξερω απαυτα.
Να βαλω Πορτογαλια μηπως και εχουμε εκπληξη; σαμπως την Ελλαδα την περιμενε κανεις;
- Rocco Siffredi
αλλο γιουρο
αλλο το μουντιαλ
στο γιουρο συμβαινουν ευκολοτερα
αλλο το μουντιαλ
στο γιουρο συμβαινουν ευκολοτερα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
όποιος θελει να κυνηγησει εκπλήξεις,ας ποντάρει καμια Τυνησία ή Μαρόκο ως τα προημιτελικά. Καποια αλλη εκπληξη-θαύμα για πιο πάνω,δεν νομιζω να υπάρξει.
- Rocco Siffredi
παντως η μια εχει Αγγλια Βελγιο ομιλο και η αλλη Ισπανια Πορτογαλια
Mουντιάλ με 32 ομάδες έχει μάπα αγώνες
Όταν γίνουν 16 το ξανασυζητάμε
Όταν γίνουν 16 το ξανασυζητάμε
- Rocco Siffredi
εδω θα γινουν 48 στο μεθεπομενο
το γαμανε με τις ομαδες
το γιουρο το ξεχειλωσανε με τις 24
συνηθως τον ομιλο τον περναει μονο στο προηγουμενο τον ηπιε
το γαμανε με τις ομαδες
το γιουρο το ξεχειλωσανε με τις 24
δεν πηγαν στα πεναλτυ ακομα
Πονταρω σε Κολομβια-Βελγιο για ημιτελικα.vantono έγραψε: 15 Ιουν 2018, 10:45 όποιος θελει να κυνηγησει εκπλήξεις,ας ποντάρει καμια Τυνησία ή Μαρόκο ως τα προημιτελικά. Καποια αλλη εκπληξη-θαύμα για πιο πάνω,δεν νομιζω να υπάρξει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν είναι όνειρο, είναι μια ρεαλιστική πρόβλεψη βάση ρόστερ και δυνατοτήτων. Όπως και στο γιούρο που έβλεπα πριν καν αρχίσει γαλλία και όντως η ομάδα έφτασε στον τελικό, όπου όμως έγινε (επειδή πρόκειται για ποδόσφαιρο) έκπληξη.
Η Ισπανία έχει μακράν του δεύτερου το πιο ισορροπημένο ρόστερ στο τουρνουά, ενώ έφυγαν και πολλοί παίκτες από την προηγούμενη γενιά που ήταν κορεσμένοι και αντικαταστάθηκαν από νέους που διψάν για διακρίσεις και είναι ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης.
Επίσης η Βραζιλία ήταν μέσα στις 2 καλύτερες ομάδες σε όλα τα προκριμματικά, κάνοντας μεστές εμφανίσεις και δείχνοντας αστείρευτο ποτένσιαλ, έχοντας ξεπεράσει το στραπάτσο της προηγούμενης διοργάνωσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Namrail την 15 Ιουν 2018, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
μακάρι γιατί εγω το τυνησία-αγγλία που ειναι και αυλαία του ομίλου,το ειχα ριξει διπλό σε ενα δελτιακι εδω και καμποσο καιρο,αλλα οσο περναει ο καιρος δεν ξερω,αρχιζω να το ψιλοφοβαμαι. Μακαρι να κανω λαθος.Rocco Siffredi έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:04δεν πηγαν στα πεναλτυ ακομα![]()
το Βελγιο δεν θεωρειται εκπληξη για ημιτελικά. Έκπληξη θα θεωρουταν αν πηγαινε φιναλίστ.
Επισης μια αλλη ομάδα που ξεχασα να συνυπολογίσω στις εκπληξεις (και μαλλον αυτη ειναι το πιθανοτερο να κατσει) Πολωνία.
- vantono
ακομα αδυνατώ να συλλάβω βέβαια το γεγονός ότι άφησε έξω ΜοράταNamrail έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:07Η Ισπανία έχει μακράν του δεύτερου το πιο ισορροπημένο ρόστερ στο τουρνουά, ενώ έφυγαν και πολλοί παίκτες από την προηγούμενη γενιά που ήταν κορεσμένοι που αντικαταστάθηκαν από νέους που διψάν για διακρίσεις και είναι ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης.
- Rocco Siffredi
μορατα τα λεγαμε και σε αλλο τοπικ ξεκιινησε καλα αλλα μετα τα χριστουγεννα ψοφησε μαζι με την τσελσι
βλεπω εχει εναν την Βαλενθια δεν τον ξερω οι αλλοι ειναι γνωστοι
βλεπω εχει εναν την Βαλενθια δεν τον ξερω οι αλλοι ειναι γνωστοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rocco Siffredi την 15 Ιουν 2018, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- κυριος Μακης
vantono το γραψα και πιο πριν, βλεπω κι εγω την παρεα του Λεβαντοφσκι να προχωραει αρκετα.
Παιδιά υπολογίστε Ουρουγουάη. Για μένα θα πάει ψηλά, καθώς μπορεί να παίξει τη μπάλα που θέλει ένα Μουντιάλ. Ίσως να τη δούμε να κάνει κάποια μεγάλη έκπληξη.
- vantono
ουτε Σέρτζι Ρομπέρτο θα μπορουσε να αφήσει έξω, επισης.
την εχω παρακολουθησει κι εγώ,και βλέπω οτι ειναι ομάδα με σύνολο και συνοχή. Δεν ειναι ο Λέβα μόνος του και μετά το χάος, όπως πχ ο Σαλαχ στην Αιγυπτο. Ο Λεβα ειναι ο κυνηγος-εκτελεστης,αλλα και η υπολοιπη ομαδα ειναι σχετικά καλοδουλεμένη.
Ομπι έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:21 vantono το γραψα και πιο πριν, βλεπω κι εγω την παρεα του Λεβαντοφσκι να προχωραει αρκετα.
την εχω παρακολουθησει κι εγώ,και βλέπω οτι ειναι ομάδα με σύνολο και συνοχή. Δεν ειναι ο Λέβα μόνος του και μετά το χάος, όπως πχ ο Σαλαχ στην Αιγυπτο. Ο Λεβα ειναι ο κυνηγος-εκτελεστης,αλλα και η υπολοιπη ομαδα ειναι σχετικά καλοδουλεμένη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 15 Ιουν 2018, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
-
- 24 Απαντήσεις