!!! DEVELOPMENT MODE !!!

«Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: «Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

gassim έγραψε: 05 Φεβ 2020, 21:05 Τώρα εσυ μπλέκεις την επιδίωξη μιας καλύτερης ποιότητας ζωής με την ενηλικίωση.
Καλή ειναι η φιλοδοξία και οι παραστάσεις και όλα, αλλά δεν έχουν να κάνουν τόσο με την ενηλικίωση.
Δηλαδή κάποιος που βρίσκει πληρωμένους όλους τους λογαριασμούς του απο τον μπαμπά και του μένουν για να κάνει ταξίδια σε πεντάστερα είναι πιο ενήλικας απο τον άλλο που μαζεύει όλο τον χρόνο για να πάει 2 βδομάδες διακοπές με το αντίσκηνο;
Παρεξηγήσες το κονσεπτ : per aspera ad astra.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2020, 21:19
gassim έγραψε: 05 Φεβ 2020, 21:05 Τώρα εσυ μπλέκεις την επιδίωξη μιας καλύτερης ποιότητας ζωής με την ενηλικίωση.
Καλή ειναι η φιλοδοξία και οι παραστάσεις και όλα, αλλά δεν έχουν να κάνουν τόσο με την ενηλικίωση.
Δηλαδή κάποιος που βρίσκει πληρωμένους όλους τους λογαριασμούς του απο τον μπαμπά και του μένουν για να κάνει ταξίδια σε πεντάστερα είναι πιο ενήλικας απο τον άλλο που μαζεύει όλο τον χρόνο για να πάει 2 βδομάδες διακοπές με το αντίσκηνο;
Παρεξηγήσες το κονσεπτ : per aspera ad astra.
Ναι εγω ειμαι πολύ υπέρ του pursuit of happiness και τα σχετικά αλλά δεν το συνδέω τόσο με την ενηλικίωση.
Με την ενηλικίωση συνδέω περισσότερο την οικονομική και ως ενα βαθμό την συναισθηματική ανεξαρτησία και την απαγκίστρωση απο διάφορες αφελείς απόψεις για την κοινωνία που χαρακτηρίζουν την εφηβική και μετεφηβική ηλικία.
Αν πετύχει κανείς αυτά τα βασικα μετά μπορει αν θελει να κυνηγησει τα πενταστερα ή να παιζει κιθαριτσα στην παραλια.Οπως την βρισκει ο καθενας.
(Να ξερεις σε νιωθω πάντως)
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

το μεμέντο μόρι είναι πιο χρήσιμο νομίζω
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

νύχτα έγραψε: 05 Φεβ 2020, 21:28 το μεμέντο μόρι είναι πιο χρήσιμο νομίζω
αν εισαι ή αν θες να γίνεις καταθλιπτικός.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

gassim έγραψε: 05 Φεβ 2020, 21:30
νύχτα έγραψε: 05 Φεβ 2020, 21:28 το μεμέντο μόρι είναι πιο χρήσιμο νομίζω
αν εισαι ή αν θες να γίνεις καταθλιπτικός.
το ότι θα πεθάνεις ιβέντσουαλι, δεν είναι επιλογή
όπως και η κατάθλιψη

το να ζήσεις, είναι

κι έτσι το αντιλαμβάνομαι, αισιόδοξα :smt001
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άρτεμις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Άρτεμις »

Τι κάθεστε και ασχολείστε με τις ζωές των άλλων; Είτε κάποιος θέλει να μείνει από τα 18 σε τροχόσπιτο μόνος του είτε με τους γονείς μέχρι τα 80 εξίσου αδιάφορο μου είναι, πραγματικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Άρτεμις την 05 Φεβ 2020, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2020, 20:58
Naida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 20:39
Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2020, 20:35

Μα αυτή είναι η ουσίας της "ενηλικίωσης". Η αντίληψη.
Αντίληψη περί ποιότητας; τι ορίζεις εσύ ως ποιότητα ζωής;
Τις συνθήκες εκείνες που πραγματοποιούν το μεγαλύτερο μέρος των επιθυμιών* σου - αν όχι όλες- , που σε απελευθερώνουν από το άγχος και φυσικά σου παρέχουν τον χρόνο να ζεις πραγματικά.

Αυτές οι συνθήκες = ποιότητα.

Από κει και πέρα υπάρχουν διαβαθμίσεις.

* οι επιθυμίες προσωπικές μεν, αλλά να συνοδεύονται και από παραστάσεις. Όχι σαν κάποιους που λένε α, πηραμε την σκηνή μας, αραξαμε σε ερημική παραλία στο τσουτσουνονήσι και περασαμε δέκα μέρες τέλεια. Ποιος τα χεζει τα πενταστερα Σούλα μου ; Είχε φέρει και Στάθης την κιθάρα του, ανάψαμε φωτιά, τέλεια.

Και φυσικά να τα λέει αυτά,χωρίς όχι σε πενταστερο να έχει μείνει αλλά ούτε και σε δύο αστέρια.
Αυτό λέγεται συνειδητή υποβάθμιση.
Άρα είναι νομίζω καθαρά προσωπική υπόθεση η ποιότητα ζωής του καθενός καθότι δεν απολαμβάνουν όλοι τα ίδια πράγματα, τουλάχιστον όχι στον ίδιο βαθμό.. Όπως το παράδειγμα του 5αστερου που ανέφερες. Αλλου είδους απόλαυση και εμπειρια θα σου δώσει το 5στερο αλλη το κάμπινγκ. Προσωπικά πχ το 5στερο δεν μου λέει κάτι σαν εμπειρία. Δεν ρίχνεις την ποιότητα εφόσον το απολαμβάνεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Naida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 21:46 Προσωπικά πχ το 5στερο δεν μου λέει κάτι σαν εμπειρία. Δεν ρίχνεις την ποιότητα εφόσον το απολαμβάνεις.
Πληροφοριακά και μόνο, σε πόσα πενταστερα και resort έχεις πάει να μείνεις, έχοντας απολαύσει τις παροχές τους κλπ ώστε να καταλήξεις ότι είναι καλύτερα το αντίσκηνο σε ερημική παραλία, κάνοντας ντουζ με μπουκάλια νερο και χέζοντας στα πουρνάρια ή σε καμία κοινόχρηστη ξεχασμένη χημική τουαλέτα;

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Άρτεμις έγραψε: 05 Φεβ 2020, 21:45 Τι κάθεστε και ασχολείστε με τις ζωές των άλλων; Είτε κάποιος θέλει να μείνει από τα 18 σε τροχόσπιτο μόνος του είτε με τους γονείς μέχρι τα 80 εξίσου αδιάφορο μου είναι, πραγματικά.
Ματαιότης ματαιοτήτων, τύπισσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Άρτεμις έγραψε: 05 Φεβ 2020, 21:45 Τι κάθεστε και ασχολείστε με τις ζωές των άλλων; Είτε κάποιος θέλει να μείνει από τα 18 σε τροχόσπιτο μόνος του είτε με τους γονείς μέχρι τα 80 εξίσου αδιάφορο μου είναι, πραγματικά.
Define τροχοσπιτο. Δεν είναι όλα τα RV ίδια.

Καλώς ήλθες :wave:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2020, 21:52
Naida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 21:46 Προσωπικά πχ το 5στερο δεν μου λέει κάτι σαν εμπειρία. Δεν ρίχνεις την ποιότητα εφόσον το απολαμβάνεις.
Πληροφοριακά και μόνο, σε πόσα πενταστερα και resort έχεις πάει να μείνεις, έχοντας απολαύσει τις παροχές τους κλπ ώστε να καταλήξεις ότι είναι καλύτερα το αντίσκηνο σε ερημική παραλία, κάνοντας ντουζ με μπουκάλια νερο και χέζοντας στα πουρνάρια ή σε καμία κοινόχρηστη ξεχασμένη χημική τουαλέτα;
Έχω πάει. Νομίζω. Το πόσα δεν έχει σχέση.
Μα στο είπα και πριν. Άλλα θα σου δώσει το 5στερο, άλλα θα σου δώσει το κάμπινγκ. Αυτά που δίνει το 5στερο δεν με συγκινούν ιδιαίτερα έτσι ώστε να τα κυνηγάω. Εσύ έχεις κάνει κάμπινγκ;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Naida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 22:03
Μα στο είπα και πριν. Άλλα θα σου δώσει το 5στερο, άλλα θα σου δώσει το κάμπινγκ. Αυτά που δίνει το 5στερο δεν με συγκινούν ιδιαίτερα έτσι ώστε να τα κυνηγάω. Εσύ έχεις κάνει κάμπινγκ;
Αν εννοείς κάμπιγκ αυτό που περιέγραψα πιο πάνω, ναι έχω κάνει. Στο στρατό.
Σε οργανωμένο έχω πάει μικρός, αλλά μικρός είναι άλλες οι προτεραιότητες.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2020, 22:06
Naida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 22:03

Αν εννοείς κάμπιγκ αυτό που περιέγραψα πιο πάνω, ναι έχω κάνει. Στο στρατό.
Σε οργανωμένο έχω πάει μικρός, αλλά μικρός είναι άλλες οι προτεραιότητες.
Εντάξει άλλο πράγμα ο στρατός και μικρός κι άλλο με την πάρεα σου χαλαρά για διακοπές με σκηνή. Ενδεχομένως να μην σου άρεσε αλλά δεν το έχεις ζησει.
Δεν λέω και οι ανέσεις σίγουρα ειναι ωραίες αλλά δεν σημαίνει ότι όποιος πάει σε 5στερο ζει πιο ποιοτικά από αυτόν που πάει κάμπινγκ. Δεν βγάζει νόημα.

Que Sera, Sera...
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

αφού είσαι επιτυχημένος,
γιατί τόσο θυμωμένος ;
Δεν έχεις την αναγνώριση που σου αξίζει ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Naida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 22:18 αλλά δεν σημαίνει ότι όποιος πάει σε 5στερο ζει πιο ποιοτικά από αυτόν που πάει κάμπινγκ. Δεν βγάζει νόημα.
:roll:
Σοβαρά τώρα;

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”