!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Προκαλεί ρε;

Ναι
13
17%
Οχι
63
83%

Σύνολο ψήφων: 76

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:59
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:24

Οι ματάκηδες; Ξεφτίλισμα. Να αρχίσει η άλλη να σκούζει ο ανώμαλος κοιτάει κτλ θα καλέσω την αστυνομία κτλ θα το σκεφτεί να το ξανακάνει.
Οκ, το βρίσκω απολύτως αφελές για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι μια γυναίκα που θηλάζει συνήθως επικεντρώνεται στο μωρό της και δεν ελέγχει περιφερειακά το χώρο για την περίπτωση που κοιτάζει κάποιος με περίεργο τρόπο. Αν μπαίνει σ' αυτήν την αγχώδη διερευνητική διαδικασία, μόνον και μόνον για να θηλάσει δημόσια, είναι χαζή.
Ο δεύτερος είναι, ότι από τη στιγμή που κάποια γυναίκα εκθέτει το στήθος της θεωρώντας τη συγκεκριμένη έκθεση ως μια φυσική διαδικασία όπως είναι ο θηλασμός, θεωρητικώς τουλάχιστον θα πρέπει να εκλάβει όλα τα βλέμματα ως επίσης αθώα, γιατί υπάρχει σχεδόν μηδανική πιθανότητα για επίσης δημόσιο αυνανισμό από τους θεατές.

Με λίγα λόγια, η επιλογή του δημόσιου θηλασμού εκ των πραγμάτων ακυρώνει την όποια διαμαρτυρία για τα επίσης δημόσια βλέμματα. Και είναι μάλλον δύσκολο να αποδείξει ότι από τη στιγμή που στη συγκεκριμένη εστίαση, συμμετέχει και το μωρό, ο "ξεφτίλας" κοιτάζει το δικό της στήθος, πολύ περισσότερο αν ο εν λόγω το κάνει χωρίς να γουρλώνει τα μάτια του αλλά απλώς κοιτάζει.

Η δική μου οπτική είναι ότι από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι ένα χ ποσοστό κυκλοφορεί πάντα εκεί έξω κι έχει πιθανόν αρρωστημένες σκέψεις (ή ανήκει στην κατηγορία των ερωτικά πεινασμένων για χ λόγους) ο δημόσιος θηλασμός θα αποτελέσει μαγνήτη τόσο για το βλέμμα όσο και για τη σκέψη τους.
Επίσης δεν είναι ακριβώς ομαδικές διαμαρτυρίες ας πούμε ότι είναι ομαδική δήλωση ότι έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε. Να είναι πάντα ενήμερη η κοινωνία.
Ε, όσες δεν έχουν πρόβλημα να γίνονται μαγνήτες πεινασμένων ή αρρωστημένων βλεμμάτων για τις ίδιες και το παιδί τους και το μόνον που τις ενδιαφέρει είναι να μην τις θίξουν με εμφανή τρόπο οι συνήθεις αρρωστημένοι, ας συνεχίσουν να το κάνουν. Τέτοιες ενημερωτικές εκστρατείες, θέλουν στήριξη.
Μα δεν κατάλαβες δεν γίνεται καμία διαμαρτυρία για δημόσια βλέμματα, για το ότι κάποιοι /κάποιες θέλουν να έχουν λόγο; που και πότε και πως θα θηλάζει η καθεμιά. Ε αυτούς τους λένε σας γράφουμε ακριβώς εδώ
Εικόνα

Τα υπόλοιπα, με ρώτησες την άποψή μου πως πρέπει να αντιμετωπίζονται οι ματάκηδες. Σου την είπα. Ξεφτιλίκι.
Οκ, μία από τα ίδια. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:04
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:51
Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:40 Καμιά μάνα δεν είναι αργόσχολη.
:smt005: «η δυσκολότερη δουλειά του κόσμου»
Για άτομα σαν κι εσένα γίνονται αυτές οι δράσεις
Ας μην κοροϊδευόμαστε, εγώ δεν έχω καν ινσταγκραμ.
Οι γυναίκες που δεν θηλάζουν το κάνουν για να μην χαλάνε τα βυζια τους και αλλά τέτοια ωραία μητρικά. Καμία γυναίκα ποτέ και πουθενά δεν αποφάσισε να μην θηλάζει επειδή «κολλάει να το κάνει δημοσίως». Τι μαλακιες διαβάζουμε!
τί ακριβώς ήρθες να κάνεις στο νήμα; Να αποδείξεις ότι δεν ξέρεις απολύτως τίποτα για το θέμα αλλά θες να μας απλώσεις τον βόθρο που έχεις για εγκέφαλο;
Κατ’ αρχας κι εγώ θηλαστικό είμαι. Ξέρω από πρώτο χέρι
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:07
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:54

Έβγαλα συμπέρασμα εγώ για σένα ότι φοβάσε το μνι και εκφράζεσαι έτσι; πχ αντί να εστιάσεις σε αυτό που είπε ο μπόλεκ να την παίζει δίπλα στην μάνα που θηλάζει, εστίασες σε αυτό που του απάντησα. Το δικό μου σου φάνηκε περίεργο. Του μπόλεκ δεν σε ξένισε.
Έχει νόημα να σου εξηγήσω τι έχεις καταλάβει λάθος; Όχι.
Αν το μνι ήταν πρωταγωνιστής στα προβλήματά μου θα είχες κάθε δίκιο με το μέρος σου

Άλλωστε δεν έχω εκφραστεί εχθρικά, σεξιστικά ως ένα βαθμό ναι.

Όχι του μπολεκ δεν με ξένισε, γιατί το είδα μόνο μια φορά και το θεώρησα τυχαία μαλακία αμυντικής στάσης.

Εσύ μου κάνεις εντύπωση γιατί το κάνεις παθιασμένα και επαναλαμβανόμενα, σαν κάποια εμμονή

Αν έχεις καταλάβει εσύ, εξήγησε μου σε παρακαλώ και μένα. Αν δεν θες, οκ θα βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα
Μα όπως εσύ ασχολείσαι με την γυναίκα ως το "πρόβλημα" στις περιπτώσεις του βιασμού ή του δημόσιου θηλασμού, αναφέρω κι εγώ την νοοτροπία. Και η νοοτροπία δεν είναι θέματα πτσας. Αν είναι, τότε αντιστοιχεί και σε σένα το αντίστοιχο για το μνι :102:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:18
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:51 :smt005: «η δυσκολότερη δουλειά του κόσμου»

Ας μην κοροϊδευόμαστε, εγώ δεν έχω καν ινσταγκραμ.
Οι γυναίκες που δεν θηλάζουν το κάνουν για να μην χαλάνε τα βυζια τους και αλλά τέτοια ωραία μητρικά. Καμία γυναίκα ποτέ και πουθενά δεν αποφάσισε να μην θηλάζει επειδή «κολλάει να το κάνει δημοσίως». Τι μαλακιες διαβάζουμε!
τί ακριβώς ήρθες να κάνεις στο νήμα; Να αποδείξεις ότι δεν ξέρεις απολύτως τίποτα για το θέμα αλλά θες να μας απλώσεις τον βόθρο που έχεις για εγκέφαλο;
Δηλαδή η μάνα σου ήταν αργόσχολη;
Έχεις παιδί που το μεγάλωσες μόνος και ξέρεις;
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:30
Ευτυχώς η μάνα μου δεν ήταν αργόσχολη και με μεγάλωσε με καλό γάλα. Άλλη καμία μαλακια έχεις να ρωτήσεις;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Έχω την αίσθηση ότι το φόρουμ έχει ανεβάσει πολύ τα επίπεδα σεξισμου, μισογυνισμου κτλ ιδιαίτερα μετά το ο βιαστής είσαι εσύ και τα κειμενάκια στην Α μπα, έχουν ζεσταθεί και σκάνε. Άιντε να δούμε αντοχές.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:21

Μα όπως εσύ ασχολείσαι με την γυναίκα ως το "πρόβλημα" στις περιπτώσεις του βιασμού ή του δημόσιου θηλασμού, αναφέρω κι εγώ την νοοτροπία. Και η νοοτροπία δεν είναι θέματα πτσας.
Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν αντιμετώπισα έτσι την γυναίκα στις περιπτώσεις αυτές. Ούτε πάλι μπορώ να θυμηθώ κάποιον που στο νήμα του βιασμού το έκανε. Με την δίκη μου αντίληψη σε εκείνο το νήμα, όλοι έλεγαν για μέτρα προστασίας από ψυχοπαθείς. Για αυτό λέω για εμμονή...

Η νοοτροπία του "όλοι είναι βιαστές" δεν είναι θέμα πτσας; :lol: Αφού όλο το ζήτημα είναι πως θα τον βάλει ο άλλος και πότε. Βασικά είναι ο ορισμός...
Αν είναι, τότε αντιστοιχεί και σε σένα το αντίστοιχο για το μνι :102:
Θα αντιστοιχούσε αν ίσχυε το πρώτο μέρος.

Αφού δεν ισχύει σε μένα (που δεν έχω πει αυτά που λες), δεν σημαίνει ότι ισχύει για σένα που τα είπες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stargazer την 25 Ιαν 2020, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:36
Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:30
Ευτυχώς η μάνα μου δεν ήταν αργόσχολη και με μεγάλωσε με καλό γάλα. Άλλη καμία μαλακια έχεις να ρωτήσεις;
Τόσο μεγάλες μαλακίες σαν αυτές που λες, δε νομίζω να έχω να ρωτήσω. Αν δεν ήταν αργόσχολη η μάνα σου με ποια λογική υποτιμάς τη μητρότητα;
Έχεις και βυζιά και θηλαζεις, μιλάς και με άλλες θηλάζουσες, διάβασες και ιατρικά άρθρα και ξέρεις ότι καμία δεν ντρέπεται να θηλάσει δημοσίως;
Άσε μας κουκλιτσο μου, τραβά να ασχοληθείς με κάτι που γνωριζεις
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Athos έγραψε: 24 Ιαν 2020, 20:17
LEONAS έγραψε: 24 Ιαν 2020, 18:40 Αφού δεν απαντάτε μάλλον γουστάρετε να κοιτάμε τα βυζιά σας όταν θηλαζετε
αυτό πιστεύουν και γι αυτό άνοιξαν το νήμα
Αλλά πήγε άπατο.
1/ Το νήμα το άνοιξε ο μπανιστιρτζής Λέονας και του γύρισε μπούμερανγκ.
2/ Το γκάλοπ 82-18% είναι σκαμπίλι στην αρτηριοσκλήρυνση και συντήρηση του πχόρουμ.
3/ Το νήμα μια χαρά πάει - 22 σελίδες σε 2 μέρες - χάρις στις λυσσαλέες αντιδράσεις των παραπάνω.
4/ Αποκάλυψε πλήρη άγνοια κάποιων ανδρών σε γυναικεία θέματα και πόσο "ενδιαφέρονται" για το ταίρι τους..

Το πήξιμο είναι ελεύθερο! :g030:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ρουμ
Phorum.gr user: Πιτερ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ρουμ »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:36 Έχω την αίσθηση ότι το φόρουμ έχει ανεβάσει πολύ τα επίπεδα σεξισμου, μισογυνισμου κτλ ιδιαίτερα μετά το ο βιαστής είσαι εσύ και τα κειμενάκια στην Α μπα, έχουν ζεσταθεί και σκάνε. Άιντε να δούμε αντοχές.
Καταρχην εξαρτάται τι εννοούμε '''προκαλεί'''...

Πχ
Μπορεί να προκαλέσει έναν παιδεραστή;;
Μπορει

Μπορεί να προκαλέσει έναν ματάκια;;;
Μπορεί

Μπορεί να προκαλέσει ένα σουνίτη μουσουλμάνο ;;
Μπορει

Αυτες οι τρεις τυχαίες κατηγορίες ειναι πολύ πιθανό να προκληθούν για τους δικους της η καθε μια λόγους

Για αυτο καλο είναι ολα να γίνοντε με διάκριση

Μπορείς να βυζάξεις το μωρό εξω επειδη και μόνο πεινάει;;
Μπορείς

Θα φταις εσυ αν μια απο τις παραπάνω κατηγορίες προκληθεί;;
Οχι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 25 Ιαν 2020, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:36 Έχω την αίσθηση ότι το φόρουμ έχει ανεβάσει πολύ τα επίπεδα σεξισμου, μισογυνισμου κτλ ιδιαίτερα μετά το ο βιαστής είσαι εσύ και τα κειμενάκια στην Α μπα, έχουν ζεσταθεί και σκάνε. Άιντε να δούμε αντοχές.
Μισογυνισμός δεν είναι να λες τις χαζές, χαζές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Η αλήθεια είναι ότι στο θέμα "δημόσιος θηλασμός" επικρατεί χάος γιατί εμπλέκονται τελείως διαφορετικά ζητήματα, ανάλογα με την οπτική του καθενός.

Κάποιοι εστιάζουν στο "δημόσιο" παραβλέποντας το θηλασμό, θεωρώντας την οποιαδήποτε έξοδο της μάνας με το παιδί ως "ευκαιρία για ξεπόρτισμα, τι πράγματα είναι αυτά κλπ".

Κάποιοι εστιάζουν στο "θηλασμό" και το αν αυτός είναι ή δεν είναι τόσο απαραίτητος.

Κάποιοι στα ακτιβιστικά δρώμενα υποστήριξης του δημόσιου θηλασμού.

Κάποιοι στο κερασάκι της πατριαρχίας, που είναι παντού παρούσα και τα πάντα εκπληρούσα.

Και κάποιοι στην πρόκληση που μπορεί να δημιουργήσει ο δημόσιος θηλασμός, που είναι και το κυρίως θέμα.

Η συνήθης σύνδεση όλων αυτών σε ένα κουβάρι, σαφώς και δεν πρόκειται να καταλήξει σε κάποιο αποτέλεσμα. Όπως πάντα δηλαδή. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:47
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:21

Μα όπως εσύ ασχολείσαι με την γυναίκα ως το "πρόβλημα" στις περιπτώσεις του βιασμού ή του δημόσιου θηλασμού, αναφέρω κι εγώ την νοοτροπία. Και η νοοτροπία δεν είναι θέματα πτσας.
Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν αντιμετώπισα έτσι την γυναίκα στις περιπτώσεις αυτές. Ούτε πάλι μπορώ να θυμηθώ κάποιον που στο νήμα του βιασμού το έκανε. Με την δίκη μου αντίληψη σε εκείνο το νήμα, όλοι έλεγαν για μέτρα προστασίας από ψυχοπαθείς. Για αυτό λέω για εμμονή...

Η νοοτροπία του "όλοι είναι βιαστές" δεν είναι θέμα πτσας; :lol: Αφού όλο το ζήτημα είναι πως θα τον βάλει ο άλλος και πότε. Βασικά είναι ο ορισμός...
Αν είναι, τότε αντιστοιχεί και σε σένα το αντίστοιχο για το μνι :102:
Θα αντιστοιχούσε αν ίσχυε το πρώτο μέρος.

Αφού δεν ισχύει σε μένα (που δεν έχω πει αυτά που λες), δεν σημαίνει ότι ισχύει για σένα που τα είπες;
Αλήθεια λες; δεν αντιμετώπισε την γυναίκα ως μέρος του προβλήματος; μήπως δεν καταλαβαίνετε τι γράφετε;
Επίσης φέρε μου ένα ποστ που γράφω ότι όλοι είναι βιαστές. Σε 200 σελίδες νήμα ή σε τούτο εδώ φέρε μου ένα μόνο ποστ μου που να λέω ότι όλοι οι άντρες είναι βιαστές. Ή έστω ότι υπαινίσσομαι αυτή την γενικοτητα. Αν δεν βρεις όμως μάλλον αδικείς. Τώρα κατά λάθος; σκόπιμα; εσύ ξέρεις.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Θυμάμαι, οι Αιγύπτιες, είχαν ειδικά φορέματα που μπορούσαν να βυζάξουν το παιδί χωρίς να φανεί στήθος, οπουδήποτε.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

bolek έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:24
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:16
Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:07
Οι χυδαίοι και οι πεινασμένοι πάντα έτσι θα λειτουργούν και δε θα αλλάξει αυτό με καμία δράση ή αντίδραση
Ναι εννοείται δεν αλλάζει κάτι σε αυτούς. Μόνο αν τους πατήσεις κανένα βρισίδι και γυρνάνε όλοι και τον κοιτάνε και τον κράζουν, να το σκεφτούν αν θα το ξανακάνουν.
δικαιωμα μας αφου ειμαστε πεινασμενοι, να κοιταμε οσο θελουμε το βυζι σας.
δηλαδη
εγω ας πουμε οταν τρωω τυροπιττα θα πρεπει να βριζω και να κραζω τους φτωχους που με κοιτανε και ξερογλυφονται γιατι δεν τρωνε και αυτοι;
δεν παει, ετσι παρτε το αποφαση, θα σας κοιταμε οσο θελουμε και μαλιστα θα κανουμε και τρυπα στην τσεπη,για να βαζουμε χωρις να προκαλουμε χερι στο πουλι μας και να την παιζουμε
Mazophilia: Highly atypical sexual interest focused on female breasts.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_paraphilias
Είναι σοβαρή διαταραχή και να το ψάξεις!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”