Δεν χρειάζεται να πω. Μπορεί να διαβάσει.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 05 Δεκ 2019, 10:47 φοβερο βλεμμα να της πεις και κατι λεει επισης ο τροπος που εχει το μαλλι της περασμενο πανω απο το αυτι (αριστερη πλευρα)![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΙΣΤΟΜΠΟΎΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΈ?
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: ΤΙΣΤΟΜΠΟΎΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΈ?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Eθνικοκοινωνιστης
ενταξει καταλαβα,δικες σου ειναιGherschaagk έγραψε: 05 Δεκ 2019, 10:52Δεν χρειάζεται να πω. Μπορεί να διαβάσει.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 05 Δεκ 2019, 10:47 φοβερο βλεμμα να της πεις και κατι λεει επισης ο τροπος που εχει το μαλλι της περασμενο πανω απο το αυτι (αριστερη πλευρα)![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι χθεσινή η φώτο. Φρέσκια, σπαρταράει. Τα υπόλοιπα όπως τα πάρει ο καθένας.
To σπαρταριστό καρέ τους αρέ.Gherschaagk έγραψε: 05 Δεκ 2019, 10:59 Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι χθεσινή η φώτο. Φρέσκια, σπαρταράει. Τα υπόλοιπα όπως τα πάρει ο καθένας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μόνο σε όποια της ταιριάζει. Είπαμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2019, 11:03To σπαρταριστό καρέ τους αρέ.Gherschaagk έγραψε: 05 Δεκ 2019, 10:59 Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι χθεσινή η φώτο. Φρέσκια, σπαρταράει. Τα υπόλοιπα όπως τα πάρει ο καθένας.![]()
Το δικό σου στυλ πάντως μου άρεσε αν και θα ήθελα να δω το ρηαλ θηνγκ.
Εγώ δεν είμαι του κομμωτηρίου, οπότε δεν έχω συγκεκριμένο στυλ. Όπως λάχει.Gherschaagk έγραψε: 05 Δεκ 2019, 11:05Μόνο σε όποια της ταιριάζει. Είπαμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2019, 11:03To σπαρταριστό καρέ τους αρέ.Gherschaagk έγραψε: 05 Δεκ 2019, 10:59 Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι χθεσινή η φώτο. Φρέσκια, σπαρταράει. Τα υπόλοιπα όπως τα πάρει ο καθένας.![]()
Το δικό σου στυλ πάντως μου άρεσε αν και θα ήθελα να δω το ρηαλ θηνγκ.
Από εκεί και πέρα, το σίγουρο είναι ότι αν μια γυναίκα έχει όμορφα, ζωντανά μαλλιά είναι κρίμα να τα κουρεύει. Τ' ακούς Ιφιδάκι, για σένα το λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μα ούτε εγώ έβαλα φώτο κομμωτηρίου.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2019, 11:27Εγώ δεν είμαι του κομμωτηρίου, οπότε δεν έχω συγκεκριμένο στυλ. Όπως λάχει.Gherschaagk έγραψε: 05 Δεκ 2019, 11:05Μόνο σε όποια της ταιριάζει. Είπαμε.
Το δικό σου στυλ πάντως μου άρεσε αν και θα ήθελα να δω το ρηαλ θηνγκ.Ούτως ή άλλως, το ρήαλ θηνγκ δεν το κάνει το μαλλί αλλά το συνολικό πακέτο. Ισχύει για άντρες και γυναίκες.
Από εκεί και πέρα, το σίγουρο είναι ότι αν μια γυναίκα έχει όμορφα, ζωντανά μαλλιά είναι κρίμα να τα κουρεύει. Τ' ακούς Ιφιδάκι, για σένα το λέω.![]()
Έχω φίλη η οποία κάθεται πάνω στα μαλλιά της και είναι πολύ ουάου φάση αλλά καταλήγω πως από τη μία πρέπει να έχει την λοξά για να το κάνει, από την άλλη τον χρόνο αλλά και το χρήμα. Εγώ πχ θέλω ένα 4μηνο για να τελειώσω την κρέμα όταν εκείνη σε μια βδομάδα χρειάζεται άλλη. Και μετά είναι η διαδικασία. Για να το λούσει, να το στεγνώσει, να το πιάσει για να κοιμηθεί, να το προστατεύσει από τον πολύ ήλιο το καλοκαίρι γιατί και το μαλλί καίγεται κι αν αρχίσει να αγριεύει μετά δεν το σώζει τίποτα, άσε που αν λερωθεί είναι ένα σκέτο χάλι. Και μετά μην τυχόν μπλεχτεί πουθενά, μόνιμα πιασμένο, όλο εκείνο το βάρος σε ένα κεφάλι...
Καλά ο καθένας όπως θέλει θα κάνει.
Να σου πω, αν είναι ωραίο το μαλλί της και ο χρόνος αφορά κυρίως σε λούσιμο και στέγνωμα, χαλάλι και οι κρέμες και τα σαμπουάν και όλα.Gherschaagk έγραψε: 05 Δεκ 2019, 11:43Μα ούτε εγώ έβαλα φώτο κομμωτηρίου.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2019, 11:27Εγώ δεν είμαι του κομμωτηρίου, οπότε δεν έχω συγκεκριμένο στυλ. Όπως λάχει.Gherschaagk έγραψε: 05 Δεκ 2019, 11:05
Μόνο σε όποια της ταιριάζει. Είπαμε.
Το δικό σου στυλ πάντως μου άρεσε αν και θα ήθελα να δω το ρηαλ θηνγκ.Ούτως ή άλλως, το ρήαλ θηνγκ δεν το κάνει το μαλλί αλλά το συνολικό πακέτο. Ισχύει για άντρες και γυναίκες.
Από εκεί και πέρα, το σίγουρο είναι ότι αν μια γυναίκα έχει όμορφα, ζωντανά μαλλιά είναι κρίμα να τα κουρεύει. Τ' ακούς Ιφιδάκι, για σένα το λέω.![]()
Έχω φίλη η οποία κάθεται πάνω στα μαλλιά της και είναι πολύ ουάου φάση αλλά καταλήγω πως από τη μία πρέπει να έχει την λοξά για να το κάνει, από την άλλη τον χρόνο αλλά και το χρήμα. Εγώ πχ θέλω ένα 4μηνο για να τελειώσω την κρέμα όταν εκείνη σε μια βδομάδα χρειάζεται άλλη. Και μετά είναι η διαδικασία. Για να το λούσει, να το στεγνώσει, να το πιάσει για να κοιμηθεί, να το προστατεύσει από τον πολύ ήλιο το καλοκαίρι γιατί και το μαλλί καίγεται κι αν αρχίσει να αγριεύει μετά δεν το σώζει τίποτα, άσε που αν λερωθεί είναι ένα σκέτο χάλι. Και μετά μην τυχόν μπλεχτεί πουθενά, μόνιμα πιασμένο, όλο εκείνο το βάρος σε ένα κεφάλι...
Καλά ο καθένας όπως θέλει θα κάνει.
Είναι σχεδόν μαγευτικά τα πολύ μακριά μαλλιά, αν είναι σε καλή κατάσταση, είτε είναι μπουκλωτά είτε ίσια. Αρκεί να μην τρέμεις να βουτήξεις στη θάλασσα ή να λουστείς εκτός προγράμματος, για να μη χαλάσεις την εικόνα τους. Με λίγα λόγια για τα μαλλιά ισχύει ό,τι και για το μακιγιάζ. Καλό είναι αλλά πάντα μέχρι ένα σημείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Προτιμώ να παίζω με τον μικρό παρά με τα μαλλιά μου...ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2019, 12:08Να σου πω, αν είναι ωραίο το μαλλί της και ο χρόνος αφορά κυρίως σε λούσιμο και στέγνωμα, χαλάλι και οι κρέμες και τα σαμπουάν και όλα.Gherschaagk έγραψε: 05 Δεκ 2019, 11:43Μα ούτε εγώ έβαλα φώτο κομμωτηρίου.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2019, 11:27
Εγώ δεν είμαι του κομμωτηρίου, οπότε δεν έχω συγκεκριμένο στυλ. Όπως λάχει.Ούτως ή άλλως, το ρήαλ θηνγκ δεν το κάνει το μαλλί αλλά το συνολικό πακέτο. Ισχύει για άντρες και γυναίκες.
Καλά ο καθένας όπως θέλει θα κάνει.![]()
Είναι σχεδόν μαγευτικά τα πολύ μακριά μαλλιά, αν είναι σε καλή κατάσταση, είτε είναι μπουκλωτά είτε ίσια. Αρκεί να μην τρέμεις να βουτήξεις στη θάλασσα ή να λουστείς εκτός προγράμματος, για να μη χαλάσεις την εικόνα τους. Με λίγα λόγια για τα μαλλιά ισχύει ό,τι και για το μακιγιάζ. Καλό είναι αλλά πάντα μέχρι ένα σημείο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Αυτό δεν είναι καρέ μαλλί.Gherschaagk έγραψε: 05 Δεκ 2019, 19:56 Και μιας και τα λέμε όλα, ποια η γνώμη σας για το παρακάτω;
[img]https://i.postimg.cc/Jz8hD2RG/IMG- ... .jpg[/img]
Χωριστρα πάντως έχει.don't speak έγραψε: 05 Δεκ 2019, 20:04Αυτό δεν είναι καρέ μαλλί.Gherschaagk έγραψε: 05 Δεκ 2019, 19:56 Και μιας και τα λέμε όλα, ποια η γνώμη σας για το παρακάτω;
[img]https://i.postimg.cc/Jz8hD2RG/IMG- ... .jpg[/img]
γκερ βαλε και μια σε άλλο χρώμα μήπως δινει περισσοτερο
- Eθνικοκοινωνιστης
εδω μιλαμε για το καρε?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NewModelArmy