!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ο, τι λεει ο τιτλος

Το δημοψήφισμα λήγει την 16 Οκτ 2018, 01:29

Ναι
28
41%
Οχι
30
44%
Δεν ξερω
5
7%
Θα μεταναστευσω
5
7%

Σύνολο ψήφων: 68

Ορέστης 35

Re: Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Heritage86 έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 18:18
Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 16:25
Heritage86 έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 14:26

Αν μένεις Αθήνα μπορείς να πας για φτηνό και πιο μάπα μπάνιο μέσω ΟΑΣΑ στην Αρτέμιδα ή κάπου προς Σαρωνίδα.Αν διαθέτεις λίγα παραπάνω χρήματα για ποιοτική παραλία μπορείς να πας με το μεγαρίτικο ΚΤΕΛ Αλεποχώρι και να ανακαλύψεις τα μέρη για μπάνιο που υπάρχουν εκεί.Όλα αυτά γίνονται σχετικά εύκολα αν δε θες να μπλέξεις με έξοδα για ξενοδοχεία.
Πηγα χτες καλαμακι και ξενερωσα. Προφανως οι παραλιες που προτεινεις ειναι καλυτερες αλλα και η ταλαιπωρια στα ΜΜΜ σε τσακιζει. Κακα τα ψεμματα. Δεν υπαρχει υποκαταστατο για τις διακοπες. Μονο οι διακοπες χαλαρωνουν τον ανθρωπο.
Δε θεωρώ ότι οι διακοπές είναι κακές,σίγουρα όμως είναι υπερεκτιμημένες.Μπορείς να το δεις σα μέσο να χάνουν τα λεφτά τους οι ηλίθιοι.Έτσι θα πάψεις να νιώθεις άσχημα που δε μπορείς να πας.Σκέψου ότι το καλοκαίρι η Αθήνα αδειάζει από τα τέρατα και προσφέρει μιας κάποιας μορφής ηρεμία από μόνη της.Επομένως κάνε ότι σου είπα,συζήτησε με τους ανθρώπους εντός οικογενείας τι μπορεί να επενδυθεί σε λίγα καλά μπάνια-παρά πολλά και κακά-και δες τα θετικά της υπόθεσης.Εγώ την προηγούμενη Κυριακή πήγα μονοήμερη στην Εύβοια με το κτελ.Μπάνιο μπορεί να μην έκανα,το επόμενο πρωί που ξύπνησα όμως ήμουν από άποψη σώματος-πνεύματος πλήρως ανανεωμένος.Συνολικό κόστος για συγκοινωνία κοντά στα 35 ευρώ,και αν δεν υπήρχε λόγος να πληρώσω περί τα 10 για ταξί,θα πήγαινε στα 25.Καθόλου άσχημα και σχετικά οικονομικά.
Προσπάθησε να ελέγξεις τις σκέψεις σου και να διώξεις ότι αρνητικό.
Και η φυλακη δεν ειναι ασχημη αν μπορεις να διωξεις τις αρνητικες σκεψεις και να εστιασεις στην καλη πλευρα του πραγματος.
Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 »

Ερμής έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 18:22 Καθόλου υπερεκτιμημένες, ειδικά αν 11 μήνες σου εχει βγει η παναγία.
Εξυπνάδα.Ο παππούδες μου για παράδειγμα ήταν χειρόνακτες από τα 14 και ορφανοί και οι 2.Ο ένας δεν πήγε διακοπές του ποτέ και ήταν βιομηχανικός εργάτης,ενώ ο άλλος αρτεργάτης και πήγε 2-3 φορές και αυτό κοντά στα 60 του.Δεν αμφιβάλλω ότι πολύς κόσμος στον πλανήτη περνάει άσχημα και του βγαίνει η Παναγία,εσύ δεν είσαι σίγουρα ένας απ'αυτούς όμως.Περνάς πολύ μεγάλο μέρος της μέρας σου να γράφεις και να απαντάς εδώ όσο και στο άλλο που έκλεισε.Αν πραγματικά σου έβγαινε η Παναγία,δε θα είχες τόσο την ώρα,μα πάνω απόλα την όρεξη για διαδικτυακές σαχλαμαρίτσες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ερμής έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 18:22 Καθόλου υπερεκτιμημένες, ειδικά αν 11 μήνες σου εχει βγει η παναγία.
Ναι οκ άμα σου βγαίνει η πίστη 11 μήνες ψυχικά και σωματικά σε ξεκουράζουν οι 10 μέρες. Άσε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 12:23
Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 11:50
Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 11:34
Ολα τα υπολογιζω γιατι δεν εχω λεφτα στην τραπεζα αρα πρεπει να ειμαι προετοιμασμενος για παν ενδεχομενο.

Κοίτα χωρίς διαμονή και τα εισιτήρια για το ταξίδι πραγματικά μπορείς να περάσεις 5-10€ την ημέρα. Τα πριν έξοδα είναι αντιηλιακό περίπου στα 10€ και παίρνεις το αντικουνουπικό που έχεις σπίτι σου. Δε χρειάζεσαι τίποτα έξτρα.
Αισιοδοξα τα περιγραφεις. Εγω εχω μαθει να σκεφτομαι παντα το χειροτερο ενδεχομενο. Χρειαζεται και μια καλη ομπρελα για την παραλια. Και σωστη επιλογη προορισμου. Να μπορεις να πηγαινεις παντου απ το ξενοδοχειο με τα ποδια.

Ναι μια ομπρέλα όντως τη χρειάζεσαι. Και οπωσδήποτε ένα δωμάτιο κοντά στη θάλασσα. Ίσως σε νησί μικρό όπως Δονούσα ή Σχοινούσα. Με 10€ τη μέρα περνάς.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Phorum όλο το χρόνο.
Χρειαζόμαστε μερικές μέρες διακοπές.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

11 Ιουλιου 2018
Ξεκίνησαν ήδη στα γραφεία του Star οι οντισιόν για τα πλάνα οπισθίων στις παραλίες.

Εικόνα

Άνοιξε και φέτος η διαδικασία των δοκιμαστικών για τα πλάνα οπισθίων με μαγιό, τα οποία θα προβάλλονται καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στα δελτία ειδήσεων του STAR.

Οι ενδιαφερόμενες, θα πρέπει να επισκεφτούν τις επόμενες ημέρες τα γραφεία του καναλιού, όπου οι υπεύθυνοι της σύνταξης θα εξετάσουν λεπτομερώς την πίσω όψη τους, ώστε να κρίνουν αν μπορούν να κερδίσουν μια θέση στις εικόνες που θα κάνουν και φέτος το γύρο της χώρας, σε θέματα που αφορούν τις διακοπές, τα μπάνια του λαού, τις επισκέψεις της τρόικας, τις διεθνείς τραγωδίες και τον αθλητισμό.

«Πρόκειται για μία ιστορική παράδοση για την οποία είμαστε περήφανοι. Λίγοι το γνωρίζουν, ωστόσο είμαστε υπεύθυνοι για την ανακάλυψη πολλών γυναικών που στη συνέχεια έκαναν καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ και όχι μόνο. Περιμένουμε και φέτος τα κορίτσια και τις καλούμε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, χωρίς να ξεχνάνε ότι η πίσω όψη είναι αυτή που μετράει», σχολίασε αξιωματούχος του καναλιού.

Το «Κουλούρι» εύχεται σε όλα τα κορίτσια καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία.
http://www.tokoulouri.com/culture/tou_kwlou/

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Μηχανικός έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 20:32 Phorum όλο το χρόνο.
Χρειαζόμαστε μερικές μέρες διακοπές.
Ο 1ος από δεξιά είναι Μηχανικός.

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 19:40
Ναι οκ άμα σου βγαίνει η πίστη 11 μήνες ψυχικά και σωματικά σε ξεκουράζουν οι 10 μέρες. Άσε.
Φορτίζω πολύ γρήγορα φαίνεται. Αλλά στις διακοπές δε κάνω ΤΙΠΟΤΑ, μόνο ύπνο, θάλασσα, διασκέδαση. 20 μέρες όπως ακριβώς τις θέλω εγώ. Αν ήταν να μαγειρεύω, να στήνω αντίσκηνα, να να να, καθόμουν και σπίτι μου.
Heritage86 έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 19:21
Εξυπνάδα.Ο παππούδες μου για παράδειγμα ήταν χειρόνακτες από τα 14 και ορφανοί και οι 2.Ο ένας δεν πήγε διακοπές του ποτέ και ήταν βιομηχανικός εργάτης,ενώ ο άλλος αρτεργάτης και πήγε 2-3 φορές και αυτό κοντά στα 60 του.Δεν αμφιβάλλω ότι πολύς κόσμος στον πλανήτη περνάει άσχημα και του βγαίνει η Παναγία,εσύ δεν είσαι σίγουρα ένας απ'αυτούς όμως.Περνάς πολύ μεγάλο μέρος της μέρας σου να γράφεις και να απαντάς εδώ όσο και στο άλλο που έκλεισε.Αν πραγματικά σου έβγαινε η Παναγία,δε θα είχες τόσο την ώρα,μα πάνω απόλα την όρεξη για διαδικτυακές σαχλαμαρίτσες.
Και πριν 60 χρόνια έκαναν 10 παιδιά για να τους ζήσουν τα 5. Αυτό που έγραψες παραπάνω το να συγκρίνεις τις τότε εποχές με τις τώρα στο θέμα διακοπών είναι μια παπαρια ολκής.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ορέστης 35

Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 19:43
Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 11:50

Κοίτα χωρίς διαμονή και τα εισιτήρια για το ταξίδι πραγματικά μπορείς να περάσεις 5-10€ την ημέρα. Τα πριν έξοδα είναι αντιηλιακό περίπου στα 10€ και παίρνεις το αντικουνουπικό που έχεις σπίτι σου. Δε χρειάζεσαι τίποτα έξτρα.
Αισιοδοξα τα περιγραφεις. Εγω εχω μαθει να σκεφτομαι παντα το χειροτερο ενδεχομενο. Χρειαζεται και μια καλη ομπρελα για την παραλια. Και σωστη επιλογη προορισμου. Να μπορεις να πηγαινεις παντου απ το ξενοδοχειο με τα ποδια.

Ναι μια ομπρέλα όντως τη χρειάζεσαι. Και οπωσδήποτε ένα δωμάτιο κοντά στη θάλασσα. Ίσως σε νησί μικρό όπως Δονούσα ή Σχοινούσα. Με 10€ τη μέρα περνάς.
Δονουσα λεει στο tripadvisor δεν εχει ουτε ενα δεντρο. Κοιταω και Ιο.

Τι παπουτσια και ρουχα παιρνετε στις διακοπες σας;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ορέστης 35 έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 11:40
Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 19:43

Δονουσα λεει στο tripadvisor δεν εχει ουτε ενα δεντρο. Κοιταω και Ιο.

Τι παπουτσια και ρουχα παιρνετε στις διακοπες σας;
Αφού θα έχεις ομπρέλα θες και δέντρο; Από ρούχα εγώ προσωπικά δε παίρνω τίποτα άλλο πέρα από ότι έχω για τη θάλασσα συν 2 ακόμα καθημερινά. Τα σταράκια και φλιπ φλοπ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 10:06

Φορτίζω πολύ γρήγορα φαίνεται. Αλλά στις διακοπές δε κάνω ΤΙΠΟΤΑ, μόνο ύπνο, θάλασσα, διασκέδαση. 20 μέρες όπως ακριβώς τις θέλω εγώ. Αν ήταν να μαγειρεύω, να στήνω αντίσκηνα, να να να, καθόμουν και σπίτι μου.

Εγώ προσωπικά θέλω δυο χρόνια διακοπές για να ξεκουραστώ ψυχικά. Όχι σωματικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Σε είκοσι μέρες διακοπών ,όπως τις θέλω, έχω φορτίσει. Τον υπόλοιπο χρόνο τον βγάζουμε με κανένα ΣΚ τριγύρω. Μα οι περισσότεροι είμαστε ψυχικά κουρασμένοι, όχι σωματικά.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Θέλω εργασια - κατι δυσκολο κ απαιτητικό σαν εργο - να ξεφύγω απο τις μόνιμες διακοπές .
Ολα λειτουργούν στον αυτόματο - προετοιμασμένα κ τυποποιημένα λεπτομερειακά - υπεραποδοτικά χωρις δυσλειτουργίες - και δεν υπάρχει προκληση. :a040:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ορέστης 35

Στα καμπινγκ πανε τουριστριες;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Ορέστης 35 έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 13:49 Στα καμπινγκ πανε τουριστριες;
έχεις κάνει ποτέ κάμπινγκ;