!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
τι δουλεια κανει η ρωσιδα, μάθαμε;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
μου αξιζουν πολλάalexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:47Εδώ που τα λέμε το ψιλογάμησες και συ. Πάλι καλά που το πήρες χαμπάρι. Πήγες και συ να πιάσεις συζήτηση με εθνίκι. Γι αυτό, έλεγε ο Μπρεχτ ότι, "Μα γι αυτό ακριβώς πρέπει να εξαλείψουμε τη βλακεία, γιατί κάνει βλάκες κι αυτούς που τη συναντούν."vantono έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:43 Τα δικά μου για τζυμπραίους και ρωσοπόντιους παντως, ειναι αμιγώς το δεύτερο. Για κρητικούς είμαι αθώος, δεν ειχα καμία ανάμειξη.![]()
Νηματάρα-έπος φτιάξαμε πάντως, βαθύ παραπχορουμ!
- Υδράργυρος
Γαμαει περίεργες, πάμε παρα κάτω
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Κρίσιμης σημασίας βίντεο και δικαίως viral! Ούτε σκηνοθετημένο από σούπερ ντούπερ ντοκιμαντερίστα να ήτανε..
Πόσα δράματα και πόσες αποκαλύψεις στις σκηνές που είδαμε: τι τραγική φιγούρα ο πιτσιρικάς, που συντάσσεται -μετά το πρώτο σοκ- με τις συγγενείς του κατά του «οχτρού»! Τι τραγικά τα δυο ανεκδιήγητης χυδαιότητας και απύθμενου υποπολιτισμού μιλφέγια, που τους αξίζει η αυστηρότερη επιτρεπόμενη τιμωρία.
Τα σέβη μου στη Ρωσίδα: υπό οριακές περιστάσεις, έδωσε ρέστα ψυχραιμίας και σφαγής διά βάμβακος.
Το βίντεο αυτό για μένα καταργεί καμμιά δεκαριά κοινωνιοψυχολογικά συγγράμματα και βάλε…
Καλό θα ήταν να διδάσκεται στις ανάλογες εκπαιδευτικές κλπ δομές -προς παντοειδείς ενδιαφερομένους
Πόσα δράματα και πόσες αποκαλύψεις στις σκηνές που είδαμε: τι τραγική φιγούρα ο πιτσιρικάς, που συντάσσεται -μετά το πρώτο σοκ- με τις συγγενείς του κατά του «οχτρού»! Τι τραγικά τα δυο ανεκδιήγητης χυδαιότητας και απύθμενου υποπολιτισμού μιλφέγια, που τους αξίζει η αυστηρότερη επιτρεπόμενη τιμωρία.
Τα σέβη μου στη Ρωσίδα: υπό οριακές περιστάσεις, έδωσε ρέστα ψυχραιμίας και σφαγής διά βάμβακος.
Το βίντεο αυτό για μένα καταργεί καμμιά δεκαριά κοινωνιοψυχολογικά συγγράμματα και βάλε…
Καλό θα ήταν να διδάσκεται στις ανάλογες εκπαιδευτικές κλπ δομές -προς παντοειδείς ενδιαφερομένους
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
alexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:41Ναι, ούτε εγώ το είδα. Ευτυχώς υπάρχουν και οι ανακεφαλαιώσεις απ αυτούς που δεν βαριούνται να διαβάζουν τόσες σελίδες μαλακίες και δεν τα χάνουμε τα διαμάντια.
φυσικά, ήταν ο μέγας foscilis, αλλά δεν βλέπω το επίθετο "αραβικό"foscilis έγραψε: 08 Οκτ 2019, 10:30 Εγώ θα παρακαλούσα τον φίλο Cavaliere που είδε το βίντεο και αηδιάζει με τις ρατσιστικές εκφράσεις κατά των Κυπρίων θεωρώντας και τις δύο πλευρές εξίσου απαράδεκτες να μας δείξει αν δεν του είναι κόπος 5 σημεία στο βίντεο με ρατσιστικές εκφράσεις κατά των Κυπρίων ώστε να συμψηφίζονται έστω με το παραλήρημα του τραβελιού ανάμεσα στα δευτερόλεπτα 42 και 44 (το οποίο συνεχίζεται επί ένα λεπτό ακατάσχετα και καταλήγει σε φάπα).
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Καλό μου παιδί, εγώ ήμουν σαφέστατη από το πρώτο μου ποστ. Στήριξα Ρωσίδα από την αρχή. Και δεν μίλησα για χαστούκι αλλά για μπουκέτο, αν κάποια απ' αυτές τις τρελλές επιχειρούσε επίθεση στα μεταξένια μαλλιά μου. Η επαγγελματική ιδιότητα του βούρλου, δεν θα μ' ενδιέφερε.vantono έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:34 εν τω μεταξύ το εύξεινο εθνίκι έχει πάρει τοσο προσωπικά τις τρολιές μου εδω μεσα, που παλεύει νύχια-δόντια να μου αποδείξει οτι δεν ειναι ελέφαντας, ποστάροντας μεχρι και βιντεάκια με ποντιόφατσες απ' ολη την υφήλιοΛες κι εγώ τον μέμφομαι τόση ώρα για τις φάτσες τους ή την καταγωγή τους ξέρω 'γω, και όχι για τη σκατένια ιδεολογία που σέρνει γυμνοσαλιαγκάρικα ξοπίσω του ο συγκεκριμένος. Νομιζει ότι τόση ώρα τον επικρίνω ως πόντιο, κι όχι ως εθνίκι. Ο,τι να 'ναι.
Ε ναι οκ, και τι θες τωρα δηλαδή? Έπρεπε να χάσει τη δουλειά της η καημένη η κοπέλα?Cavaliere έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:30 Μαλάκες, ξέρετε τι άκουσα στην κυπριακή τι βι; Ότι αυτή που βρίζει είναι εκπαιδευτική ψυχολόγος.Να την πετσοκόψει ετσι η ρωσίδα, αντί να πεσει στο επιπεδό της και να της ριξει απλά ενα χαστουκάκι μωρέ, χωρις βιντεο χωρις τιποτα? Ηταν αναγκη τοσο κακο?
![]()
Καλά δεν τα λέω Γαλή?![]()
Εσύ κόλλησες σε ένα απόσπασμα του διαλόγου μου με τον enaon. Και το θεωρείς πολύ έξυπνη τακτική. Kράτα το καλά να μη σου φύγει.
Με λίγα λόγια, εσείς ψιλομπλέξατε τα μπουτάκια σας από την αρχή του θέματος, μέχρι τώρα.
Οπότε, όχι δεν τα λέτε καλά. Αλλά δεν καταλαβαίνετε γιατί. Ή καταλαβαίνετε και στρίβετε μέσω (βάλε όποια εθνική οδός) θέλετε. Φιλιά στο φουσκωτό μαγουλάκι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οχι δεν παμε. να μας πει τι δουλεια κανει. πως εκθετουμε μονο τις κυπριες, να εκτεθει και αυτη.
στην τελικη αν ειναι γιατρος, τι εχει να ντρεπεται;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
θενκς.
απορια:
επιτρεπεται οι κωφαλαλοι να οδηγουν;
υ.γ.
το απογευμα θα δω επιτελους και το πολυποθητο βιντεο με τις κυπριες να βριζουν την ρωσιδα για να εχω ολοκληρωμένη αποψη
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Υδράργυρος
Τι σχέση έχει; Αυτή ευσυνείδητα αντέδρασε. Καλά έκανε.Naranjita έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:57οχι δεν παμε. να μας πει τι δουλεια κανει. πως εκθετουμε μονο τις κυπριες, να εκτεθει και αυτη.
-
alexandroso
Τι σχέση έχει το τι δουλειά κάνει αυτή ή οι Κύπριες με το περιστατικό; Μπορείς να μας δώσεις μια λίστα με επαγγέλματα που απαγορεύεται να διαμαρτύρονται να το ξέρουμε για μελοντική χρήση;Naranjita έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:57οχι δεν παμε. να μας πει τι δουλεια κανει. πως εκθετουμε μονο τις κυπριες, να εκτεθει και αυτη.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
ε πως να μην ξερουμε;alexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 15:02
Τι σχέση έχει το τι δουλειά κάνει αυτή ή οι Κύπριες με το περιστατικό; Μπορείς να μας δώσεις μια λίστα με επαγγέλματα που απαγορεύεται να διαμαρτύρονται να το ξέρουμε για μελοντική χρήση;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Υδράργυρος
Αυτό που με ξεπερνάει είναι το "θα έρθει ο άντρας μου να σε γαμήσει". Τόσο χάλια γαμάει ο άντρας της που χρησιμοποιεί το γαμήσι του άντρα της σαν απειλή;
Δηλαδή άμα ερχόταν ο άντρας της θα του έλεγε αντρούλη μου γάμα αυτήν την σκατοπουτάνα και αυτή θα καθόταν να βλέπει τον άντρα της να γαμάει μια άλλη γυναίκα και θα έλεγε καλά της κάνεις της βουλγάρας;
Περίεργες απόψεις για το σεξ.
Δηλαδή άμα ερχόταν ο άντρας της θα του έλεγε αντρούλη μου γάμα αυτήν την σκατοπουτάνα και αυτή θα καθόταν να βλέπει τον άντρα της να γαμάει μια άλλη γυναίκα και θα έλεγε καλά της κάνεις της βουλγάρας;
Περίεργες απόψεις για το σεξ.
- Υδράργυρος
Δε μπορείς να έισαι καθηγητής και να συμπεριφέρεσαι έτσι. Να σε έχουν δει οι μαθητές σου και να σου λένε καλά έκανες στη σκατοπουτάνα. Δε μπορείς να παρέχεις σωστή παιδεία άρα απολύεσαι ώστε να πάρουν και οι μαθητές σου το μάθημα οτι αυτη η συμπεριφορά ήταν λάθος και πληρώνεται. Αλλιως θα γίενι πρότυποalexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 15:02
Τι σχέση έχει το τι δουλειά κάνει αυτή ή οι Κύπριες με το περιστατικό; Μπορείς να μας δώσεις μια λίστα με επαγγέλματα που απαγορεύεται να διαμαρτύρονται να το ξέρουμε για μελοντική χρήση;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Γιατί όχι; Εδώ οδηγούν και οι μονόφθαλμοι!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1060 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
-
- 121 Απαντήσεις