Δεν είχα δει το θέμα με τους Γερμανούς. Αλλά και οι Γερμανοί πια. Δεν ξέρω τι να πω. Μήπως και αυτοί δεν είχαν και έχουν άλλους μέσα στη χώρα και την ηγεσία τους; Για άλλον λαό δεν πρέπει να λέμε τα αρνητικά του κατά την γνώμη μου.Natasha έγραψε: 27 Αύγ 2019, 19:34 Είσαι πολυ διαβασμένη, σε παραδεχομαι. Το βιβλίο που εχω σε ψηφιακή μορφη θα το βαλω εδω στο φόρουμ καποια ωρα και να κοιταξεις να το διαβασεις. Θα καταλαβεις πολυ περισσότερα απ ότι τωρα.
Σχόλιο για τους λαους: θυμασαι που είχα ανοιξει ενα θεμα με τους γερμανους και είχε κλειδωθεί αρον αρον; Προφανως για καποιους λαους δεν πρεπει να μιλάμε και να λεμε τα αρνητικά τους. Καταλαβες καλή μου Ανταρες;
Για να πω την αλήθεια από παιδί με παραξένευε το γεγονός των φατσών που έβλεπα στην κυβέρνηση τέτοιων χωρών όπως και της Ρωσίας. Περίμενα το ροζ μαγουλάκι, το γαλανό ματάκι, ανοιχτόχρωμο μαλλάκι κλπ.
Επίσης πιστεύω ότι το "κακό" αναγεννήθηκε εκεί (Βαβυλώνα). Για πριν τον κατακλυσμό δεν γνωρίζουμε τίποτε. Προφανώς υπήρξε η Ατλαντίδα και ήταν εκεί που την τοποθέτησε ο Πλάτωνας (αυτά που είπε ο Αιγύπτιος ιερέας στον Τίμαιο, στον σημερινό Ατλαντικό ωκεανό). Στον Τίμαιο όμως περιγράφεται σαν γη του Ποσειδώνα που κυβερνιόταν με δικαιοσύνη. Ίσως βέβαια να ήταν ο ίδιος τόπος (περιοχή της Μεσοποταμίας) που δρούσαν οι κακές δυνάμεις από την αρχή.
Δεν ξέρω αν το έχω ξαναγράψει αυτό, στη Γερμανία ένιωσα πολύ άβολα όταν περιμένοντας σε κάποιο ιατρείο ένιωσα έναν υπερήλικα να με κοιτάει με πολύ μίσος (φαίνονταν σαν παλιός ναζί). Μου σηκώθηκε η τρίχα στην πλάτη μου (που δεν έχω). Μόλις όμως φώναξαν το όνομά μου το βλέμμα του άλλαξε ξαφνικά και έγινε καλοσυνάτο. Κάπως έτσι θα ένιωθε ο Εβραίος που δεν έφταιξε σε τίποτε στην περίοδο του Χίτλερ. Αυτή είναι η άγνοια που κάνει το κακό. Ο άνθρωπος δεν γνωρίζει ποιοι ακριβώς φταίνε. Δεν φταίνε όλοι λόγω μια ταμπέλας.