Ναι αυτό είναι το άλλο πρόβλημα, κι εγώ ξέρω ότι αργά η γρήγορα θα το σκίσω με το βυθιζόμενο. Πρέπει να του βάλω πάνω μια επιφάνεια φτηνή και ιδανικά να βγαίνει κιόλας για αντικατάσταση, ή να μη με νοιάζει.Πάνας έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:56 Αυτό είναι τραπέζι για επαγγελματίες για συγκεκριμένες δουλειές... εγώ θα το κατέστρεφα σε χρόνο ρεκόρ με τις δουλειές που κάνω και δεν είναι μόνο ξυλουργικές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eργαστήριο Chillout
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Eργαστήριο Chillout
Ευχαριστώ dna, πρέπει να το ερευνήσω λίγο. Δυστυχώς αύριο το πρωί στη δουλειά θα έχω δουλειά
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Αυτό είναι το ιδανικό κατά τη γνώμη μου.
Στιβαρή η βάση και ό,τι να`ναι η επιφάνεια,αναλώσιμη.
Στιβαρή η βάση και ό,τι να`ναι η επιφάνεια,αναλώσιμη.
- Chilloutbuddy
Να βλέπεις μπλού; δεν έβαλε σιδερωτή ταινία στα σόκορα, έβαλε πηχάκια ο μάστορας (πεύκο νομίζω;). Πιό ωραία.
- Chilloutbuddy
τι είναι; Pine είναι ρε, πώς το λέτε στο Ελλάντα 
Λάθος το δικό μου ποστ.Πήγα να το διαγράψω (αλλά δεν πρόλαβα),μόλις θυμήθηκα ότι ο Πάνας δεν θα βάλει μελαμίνες αλλά μασίφ ξυλεία στα πορτάκια.
Στα σημεία που θα φαίνονται τα έχω ξυρίσει με το ρούτερ και θα βαφτούν σε χρώμα δρυς όπως και τα πορτάκια. Έλατο είναι.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:13 Να βλέπεις μπλού; δεν έβαλε σιδερωτή ταινία στα σόκορα, έβαλε πηχάκια ο μάστορας (πεύκο νομίζω;). Πιό ωραία.
the end
Ήθελα να κάνω τα δοκάρια εμφανή παλιό στυλ, αλλά ο χώρος είναι πολύ μικρός και τα ανοίγματα θα έβγαιναν μικρά... προτίμησα την άνεση, έτσι κι αλλιώς είναι στο μικρό το κουζινάκι, τα έξω θα τα κάνω έπιπλα! Καθόλου μελαμίνη, έλατο και μάρμαρο.waldorf έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:17 Λάθος το δικό μου ποστ.Πήγα να το διαγράψω (αλλά δεν πρόλαβα),μόλις θυμήθηκα ότι ο Πάνας δεν θα βάλει μελαμίνες αλλά μασίφ ξυλεία στα πορτάκια.
the end
- Chilloutbuddy
Ωραίος. Γιατί δεν έβαλες ράγες soft closing για τα συρτάρια; Ίδια τιμή είναι σχεδόν.
Ομιλείς με Έλληνες που μένουν στην Ελλάδα αγαπητέ.Δεν χρειάζεται να ξύνεις πληγές.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:22 Ωραίος. Γιατί δεν έβαλες ράγες soft closing για τα συρτάρια; Ίδια τιμή είναι σχεδόν.
Γιατί τα συρτάρια στο τέλος στο κλείσιμο κάνουν ένα βύθισμα και κουμπώνουν, αυτά που λες νομίζω δεν το κάνουν.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:22 Ωραίος. Γιατί δεν έβαλες ράγες soft closing για τα συρτάρια; Ίδια τιμή είναι σχεδόν.
the end
- Chilloutbuddy
κουμπώνουν, είναι στο μηχανισμό μέσα. Έβαλα ένα τέτοιο πρόσφατα, αυτό το κόκκινοΠάνας έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:26Γιατί τα συρτάρια στο τέλος στο κλείσιμο κάνουν ένα βύθισμα και κουμπώνουν, αυτά που λες νομίζω δεν το κάνουν.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:22 Ωραίος. Γιατί δεν έβαλες ράγες soft closing για τα συρτάρια; Ίδια τιμή είναι σχεδόν.

το σπρώχνεις λίγο στο τέλος της διαδρομής και κάνει ένα κλικ και μένει μέσα.
Τες πα δεν έχει σημασία, κι εγώ αν δεν την έβλεπα μπροστά μου στο μαγαζί δεν θα ήξερα καθόλου οτι υπάρχουν, όλο μου το σπίτι έχει απλές και το εργαστήριο soft closing
απλά μου έκανε εντύπωση τότε, η απλή (δυάδα) έκανε $10 και οι soft closing με όλες τις μπίλιες και τα ελατήρια $12 (για μέχρι 45 κιλά συρτάρι).
Εδώ η απλή δυάδα έχει 1,5€
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 06 Μάιος 2018, 17:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
the end
- Chilloutbuddy
τα βλέπεις waldorf? μια χαρά με ξεσκίζουν οι Αστραλοί
Και θεωρώ πιο πρακτικό στο τέλος να αφήνεις το συρτάρι και να κουμπώνει μόνο του παρά να το σπρώχνεις να κουμπώσει.
the end