όχι εγώ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
δεν το παραδέχεσαι μάλλον, αλλά όλοι το ξέρουμε.
όταν η κουβέντα έρχεται στο σεξ υπάρχει μόνο ένας.
όταν η κουβέντα έρχεται στο σεξ υπάρχει μόνο ένας.
μη πιστεύεις τις φήμες, έναςον 
δεν είναι φήμες παιδί μου, το ζούμε όλοι σιωπηλά, έρχεται στο κρεβάτι μας το βράδυ.
οχι δηλαδή, διάβασε τι είναι ο οργασμός και πες. 
άσε με, τώρα είναι η κοιλιακή μου χώρα σε οργασμό
(το διαλύσαμε ολωσδιόλου το νηματάκι)
(το διαλύσαμε ολωσδιόλου το νηματάκι)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Από μένα ξεκίνησε αυτό;;; Που θα κάθομαι να διαβάζω για θεϊκή παρέμβαση και στο σεχ και θα σκέφτομαι πως, ναι, γιατί όχι, η ικανότητα μου να βιώνω οργασμό έχει να κάνει με το ότι ο Θεός μου έδωσε ένα χάρισμα, ακόμη κι αν δεν πιστεύω στην ύπαρξη του και πως μέσω θεϊκής ενέργειας μπορώ να νιώσω ακόμη περισσότερα;συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 12 Απρ 2019, 19:29όχι, ποιός το κάνει καλύτερα έγινε το θέμαGherschaagk έγραψε: 12 Απρ 2019, 18:50Μα το γαμήσι είναι το θέμα μας.
φταίω γω που την κάνω κρίση όταν διαβάζω για θείες ενέργειες.![]()
Πάντως θα ήθελα να συζητήσουμε και για τον οργασμό της αγελάδας αν ευκαιρείτε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν έχω κανένα λόγο να μην σε ''πηγαίνω''. Απλά δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω χαζομάρες που μου γαμάνε εντελώς το μυαλό. Προσωπικά, πάντα λέω αυτό που σκέπτομαι, είτε αρέσει, είτε όχι. Και ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφί.Natasha έγραψε: 12 Απρ 2019, 15:03Καλά, το ότι δεν με πας το καταλαβαμε κακίστρω Πασιφάη. Με πανε όμως άλλοι.Πασιφάη έγραψε: 06 Απρ 2019, 14:39Το ''σημαδεμένο'' αποτελεί την μέγιστη μαλακία ever. Κλαίω.Natasha έγραψε: 06 Απρ 2019, 13:35 Απευθύνομαι πρώτα προς το κουλούρι Θεσσαλονίκης , που με παρεξήγησε στα ερωτικά θέματα (ίσως επειδή δεν με ξέρει καλά και δεν μπορεί να «διαβάσει» από τα γραφόμενα τον άλλον από μακριά) και κατόπιν σε όλους και όλες εδώ μέσα που δεν γνωρίζουν κάποια βασικά για την θέση του έρωτα και του σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων.
Δεν μπήκαμε εμείς οι πιστοί σε καμιά γυάλα και κοιτάμε από μακριά τους άλλους να ερωτεύονται και να κάνουν έρωτα. Το αντίθετο ισχυει. Είμαστε ερωτικά, δοτικά και καυλιάρικα μωρά και μπορούμε να απολαυσουμε τον έρωτα και το σεξ στον απολυτο βαθμό μπορώ να πω. Και μάλιστα όσο περισσότερο αγαπάμε, τόσο καλυτερο σεξ κάνουμε. Οι ανέραστοι και αγάμητοι άνθρωποι είναι εκείνοι που είναι σκληρόκαρδοι και κακοί. Προσέξτε το αυτό.
Ακόμα, θέλω να τονίσω εδώ το θέμα της θείας χάρης. Θα το λέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου και μέχρι να πεθάνω: όσο περισσότερο είναι κανείς συνδεδεμένος με τον Θεό και όσο περισσότερη θεία χάρη έχει, δηλαδή ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, τόσο καλύτερο σεξ κάνει με τον συντροφό του ή τον συζυγο. Είναι σκεφτείτε το σαν το βιάγκρα που αναγκάζονται να πάρουν μερικοί για να αποκτήσουν έξτρα δυναμη . Ε λοιπόν, αυτήν την δυναμη σε έναν πιστό άνθρωπο, την δίνει ο Θεός και τον καθιστά άνθρωπο δυναμίτη ακόμα και στο θέμα του έρωτα και του σεξ. Φανταστείτε δηλ τι γίνεται στο κρεβάτι ενός αγιασμένου και αγίου ανθρώπου. Να το θυμάστε και αυτό.
![]()
Ήθελα να πω επίσης σε σένα, καυλιάρικο και δοτικό μωρό Natasha, πως έχεις μπλέξει λίγο τα μπουτάκια σου με την απίστευτη παραφιλολογία που παρουσιάζεις στη Θρησκειολογία, παίζοντάς το ειδήμων επί παντός επιστητού. Επίσης ΔΕΝ μας ενδιαφέρει το πως πηδιέσαι μανίτσα γλυκειά.
Κουλούρι Θεσσαλονίκης, σε αποθύμησα ρε αλάνι.![]()
![]()
![]()
Αυτά που μου προσάπτεις είναι ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ, ξυδάκι.
Ψιτ..Όχι ξυδάκι μανδάμ. Ατόφιο τσιπουράκι λέμε. Με μεζέ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το καλό γαμήσι δεν υπόκειται απαραίτητα στην αγάπη που νιώθεις για έναν άνθρωπο ρε παιδι μου. Είναι να σου κάνει κλικ ο άλλος και να πάθεις κοκομπλόκο. Λέω εγώ τώρα.Τροφή για σκέψη δίνω στα συμπαθή χριστιανόπουλα. Ευλογείτε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ε ναι ρε τι, μύδια 'νοίγουμε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Μπράβο και θερμά συγχαρητήρια, μόνο που για να είσαι τίμια με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σου θα πρέπει να δηλώνεις θρήσκευμα ΦΑΡΙΚΗ και όχι Χριστιανή.Natasha έγραψε: 12 Απρ 2019, 14:51 Και γω λυπάμαι διότι συμφωνώ με τον παπα Φιλοθεο που δεν είναι αιρετικός ουτε ειδωλολάτρης.
Πιο τίμιο για όλους μας.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
έρχεται η Νατάσα σαν τον Ήφαιστο του έρωτα και μας λέει το μυστικό του υπεροργασμού και αντί να ακούμε κρατώντας σημειώσεις, λέμε για θνητό σεξ. Τι να πώ. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 628 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
-
- 1 Απαντήσεις