!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
ΟΙ αρνητές να το δηλώσουν για να ανοίξει ο δρόμος και για τους εξηντάρηδες,μη μας πιάσει το καλοκαίρι. 
Η δική μου γιαγιά, 86, δεν θέλει να το κάνει.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Planis
Κάποιοι μάλλον βιάζονται να αποδημήσουν εις Κύριον...πατησιωτης έγραψε: 12 Ιαν 2021, 15:25 ΟΙ αρνητές να το δηλώσουν για να ανοίξει ο δρόμος και για τους εξηντάρηδες,μη μας πιάσει το καλοκαίρι.![]()
Προσοχή όμως...
«Οὐαὶ οἱ ἐκζητοῦντες θεάσασθαι τὴν φοβερὰν ἡμέραν Κυρίου»
- Philip Mortimer
Η μητέρα μου, 91 ετών, Σάββατο 16.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πες της πως αν κολλήσει θα υποφέρει τόσο (ισχύει) που θα μετανιώσει που δεν το έκανε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ που έχω ιστορικό με 2 πνευμονίες γιατρέ μου πρέπει να φοβάμαι ή όχι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Ιαν 2021, 08:19Τον ιο έπρεπε να φοβάσαι τότε.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 12 Ιαν 2021, 06:17.Γαληνός έγραψε: 12 Ιαν 2021, 02:58 πόσο κράξιμο πρέπει να πεσει για να ορίσουν εμβολιαστικο προγραμμα σε
Ιδιώτες Ιατρους
Οδοντιατρους
Φαρμακοποιούς
(Βάζω κ τους φαρμακοποιούς γτι έχουν μεγαλυτερη δυναμη απ τους ιατρους..)
Δώσε στον κόσμο τα εμβόλια Υπουργέ κι ασε την προπαγανδα
Από εβδομάδα σ εβδομάδα μας έχεις
Και τα ΜΜΕ παλι μουγκα, και δήθεν
Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας:
Ρέ Γαλήνιε.....εγώ πού έχω πνευμονικά ψιλοφοβάμαι να το κάνω.....![]()
Αν ήμουν αδερφός σου τί θά πρότεινες ;;;.....![]()
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Eάν η Ιερά Σύνοδος βγάλει απόφαση υπέρ του εμβολιασμού και δηλώσει ότι είναι καθήκον των πιστών να προστατεύσουν δια του εμβολίου τη ζωή τους και τη ζωή της οικογένειάς τους τι θα πεις;Planis έγραψε: 12 Ιαν 2021, 15:55Κάποιοι μάλλον βιάζονται να αποδημήσουν εις Κύριον...πατησιωτης έγραψε: 12 Ιαν 2021, 15:25 ΟΙ αρνητές να το δηλώσουν για να ανοίξει ο δρόμος και για τους εξηντάρηδες,μη μας πιάσει το καλοκαίρι.![]()
Προσοχή όμως...
η Ιερά Σύνοδος είναι ξεπουλημένη στον Πατριάρχη που είναι ξεπουλημένος στον Πάπα,που είναι ξεπουλημένος στο Σαταναπατησιωτης έγραψε: 12 Ιαν 2021, 16:35Eάν η Ιερά Σύνοδος βγάλει απόφαση υπέρ του εμβολιασμού και δηλώσει ότι είναι καθήκον των πιστών να προστατεύσουν δια του εμβολίου τη ζωή τους και τη ζωή της οικογένειάς τους τι θα πεις;Planis έγραψε: 12 Ιαν 2021, 15:55Κάποιοι μάλλον βιάζονται να αποδημήσουν εις Κύριον...πατησιωτης έγραψε: 12 Ιαν 2021, 15:25 ΟΙ αρνητές να το δηλώσουν για να ανοίξει ο δρόμος και για τους εξηντάρηδες,μη μας πιάσει το καλοκαίρι.![]()
Προσοχή όμως...
Ο Παπας παντως υποστηριξε Μπαιντεν που θελει εκτρωσεις ακομη και σε προχωρημενους μηνες.
Δηλαδη κατι εντελως αντιθετο στα πιστευω της Ρωμαιοκαθολικης εκκλησιας και οχι μονο.
Υποστηριξε επισης ανοιχτα συνορα, το κινημα των BLM ενω ετοιμαζει και γυναικες για κληρικους.
.
Δηλαδη κατι εντελως αντιθετο στα πιστευω της Ρωμαιοκαθολικης εκκλησιας και οχι μονο.
Υποστηριξε επισης ανοιχτα συνορα, το κινημα των BLM ενω ετοιμαζει και γυναικες για κληρικους.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα ύστερα του κόζμου, θα πέσει φωτιά να μας κάψει.
Οϊμέ.
Οϊμέ.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτό στο είπε όχι για να μην πάθεις κάτι αλλά γιατί μπορεί η κορτιζόνη να καταστείλει την αντίδραση του ανοσοποιητικού και το εμβόλιο να καταστεί τζούφιο.ST48410 έγραψε: 12 Ιαν 2021, 13:44 Υπάρχουν πουθενά συγκεντρωμένοι οι λόγοι για τους οποίους να μην κάνει κάποιος ηλικιωμένος το εμβόλιο; Ένα γιατρό που ρώτησα μου είπε να κοιτάξω αν μεταξύ των φαρμάκων υπάρχει κάτι με κορτιζόνη; Τίποτα άλλο να προσέξουμε;
Στην "Ιερά Σύνοδο" είναι πουλητάρια και η συναλλαγή πάει κι έρχεται εδώ και πολλά χρόνια. Δεν το λέω εγώ ,ο μακαριστός πατήρ Αθανάσιος Μυτιληναίος , ηγούμενος της Κομνηνείου Μονής ,το έλεγε εδώ και πολλά χρόνια.πατησιωτης έγραψε: 12 Ιαν 2021, 16:35Eάν η Ιερά Σύνοδος βγάλει απόφαση υπέρ του εμβολιασμού και δηλώσει ότι είναι καθήκον των πιστών να προστατεύσουν δια του εμβολίου τη ζωή τους και τη ζωή της οικογένειάς τους τι θα πεις;Planis έγραψε: 12 Ιαν 2021, 15:55Κάποιοι μάλλον βιάζονται να αποδημήσουν εις Κύριον...πατησιωτης έγραψε: 12 Ιαν 2021, 15:25 ΟΙ αρνητές να το δηλώσουν για να ανοίξει ο δρόμος και για τους εξηντάρηδες,μη μας πιάσει το καλοκαίρι.![]()
Προσοχή όμως...
-
Planis
Το ίδιο.πατησιωτης έγραψε: 12 Ιαν 2021, 16:35 Eάν η Ιερά Σύνοδος βγάλει απόφαση υπέρ του εμβολιασμού και δηλώσει ότι είναι καθήκον των πιστών να προστατεύσουν δια του εμβολίου τη ζωή τους και τη ζωή της οικογένειάς τους τι θα πεις;
Να συμπληρώσω ότι όσο και αν κάποιοι είναι έτοιμοι να βγάλουν τέτοια απόφαση, η Σύνοδος δεν πρόκειται να το κάνει· υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις που θα γίνει χαμός αν προσπαθήσουν να βγάλουν τέτοια απόφαση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Planis την 12 Ιαν 2021, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να εμβολιαστείς.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 12 Ιαν 2021, 06:17 .
Ρέ Γαλήνιε.....εγώ πού έχω πνευμονικά ψιλοφοβάμαι να το κάνω.....![]()
Αν ήμουν αδερφός σου τί θά πρότεινες ;;;.....![]()
.
Το ίδιο είπα κ στην αδερφή μου.
Είμαι σίγουρος πως όλοι κάνουμε πραγματα πολυ πιο επικίνδυνα από ένα εμβόλιο.
Πχ οδηγουμε βιαστικά, πίνουμε, καπνίζουμε, παντρευομαστε κλπ
ΥΓ. Και οι περισσοτεροι λίγο ή πολυ φοβόμαστε.
Αν δεν θες να το κάνεις για σένα, κάντο για τους αλλους.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Αυυξηθηκε ελαφρα το ποσοστο της Ελλαδας σε σχεση με τον παγκοσμιο μεσο ορο σημερα
0.48 η Ελλαδα
0.36 ο παγκοσμιος μ.ο.
Χθες ηταν 0.42 / 0.31
0.48 η Ελλαδα
0.36 ο παγκοσμιος μ.ο.
Χθες ηταν 0.42 / 0.31
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-