Η καταγωγή μου είναι από Εβρό,αλλά μια ζωή ζω εδώ.Drexler έγραψε: 22 Σεπ 2019, 15:32Εισαι βερος σαλονικιος?Λευκός Λύκος έγραψε: 22 Σεπ 2019, 15:30
Αυτος που κρατούσε για χρόνια τον παλιο σύνδεσμο είναι βέρος Νεαπολίτης.
Διασπάστηκαν σε 2 συνδέσμους εκείνο τον καιρό με ανεξάρτητους κτλ.
Τωρα μετά από τοσα χρόνια δεν ξερω καν αν υπάρχει ο συνδεσμος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟ
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: ΠΑΟ
Ξερω παοκι αθηναιο που δεν εχει καμμια σχεση με βορεια ελλαδα,καταγωγη απο τρικαλα,ολο το σοι ΑΕΚ και εγινε ΠΑΟΚ γιατι το 85 που αρχισε να ασχολειται με μπαλα το πηρε ο ΠΑΟΚ
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Νοτια ελλαδα γενικα ναι παντως αθηνα υπαρχουν αρκετοι.Εχει και πολλους βορειοελλαδιτες βεβαια.Αυτοι που ειναι ελαχιστοι ειναι οι αρειανοι,βλεπω κατα καιρους κατι aris athens γραμμενα αλλα δεν πρεπει να ειναι πανω απο 2-3 ατομα ακομα και ο γραφικος χαρακτηρας ειναι ο ιδιος παντουΛευκός Λύκος έγραψε: 22 Σεπ 2019, 15:59
Πιο σπάνιο είναι να βρεις παοκι νοτια Ελλάδα παρά οπαδο αθηναικής ομάδας εδώ πανω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ναι αλλα πρεπει να γυρισει ο τεραστιος αλλιως δεν εχει νοημα.
- Παλαιοελλαδίτης
Και εγώ δεν πιστεύω πως θα ξεφύγει το σκορ.Ζαποτέκος έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:05α) Μακάρι …Λεγεών έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:02Μην αγχώνεσαι, δεν γίνονται αυτά. Πολλές φορές έχει έρθει με έπαρση ο Θρύλος σε εσάς τα τελευταία χρόνια (το 0-3 στο Καραϊσκάκης ενδιάμεσα της Γιουνάιτεντ το 2014 νομίζω ήταν η πιο τυχερή σας στιγμή), και πάντα του την κάνετε με τον τρόπο σας, συνήθως με πέντε στόππερς και ανθρώπινο τείχος, οπότε ξεμένει σε μικρά σκορ το παιχνίδι (το πιο εμφατικό που θυμάμαι ήταν το 3-1 με ανατροπή πριν μία διετία στο Καραϊσκάκης πάλι).Ζαποτέκος έγραψε: 22 Σεπ 2019, 11:11 Ας ελπίσουμε να μην σπάσει το θρυλικό 8 -2, δηλαδή να μην μας νικήσει ο ΟΣΦΠ με + 6.
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν νομίζω να ζοριστεί ιδιαίτερα και ο Ολυμπιακός για να σας διασύρει, αν βάλουν 2 γκολ τότε θα σβήσουν τις μηχανές. Έτσι και πάει για διασυρμό (δηλαδή 3+) όλο και μερικοί νομπελίστες θα μπουν μέσα να κλέψουν τα σημαιάκια του κόρνερ.![]()
β) Βασίζομαι στην φιλοτιμία τους , γιατί τα προηγούμενα τα είχαν διακόψει στο + 1 . Δεν περίμεναν οι στούρνοι μήπως ισοφαρίζαμε έστω και από τύχη.Εξάλλου τώρα η ποινή νομίζω πως έχει πάει μόνο -1 για διακοπή αγώνα.
![]()
Μακάρι γιατί θα κάνω κανά μήνα να μπω στο πηορουμ από την ντροπή μου.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 22 Σεπ 2019, 16:24Και εγώ δεν πιστεύω πως θα ξεφύγει το σκορ.Ζαποτέκος έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:05α) Μακάρι …Λεγεών έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:02
Μην αγχώνεσαι, δεν γίνονται αυτά. Πολλές φορές έχει έρθει με έπαρση ο Θρύλος σε εσάς τα τελευταία χρόνια (το 0-3 στο Καραϊσκάκης ενδιάμεσα της Γιουνάιτεντ το 2014 νομίζω ήταν η πιο τυχερή σας στιγμή), και πάντα του την κάνετε με τον τρόπο σας, συνήθως με πέντε στόππερς και ανθρώπινο τείχος, οπότε ξεμένει σε μικρά σκορ το παιχνίδι (το πιο εμφατικό που θυμάμαι ήταν το 3-1 με ανατροπή πριν μία διετία στο Καραϊσκάκης πάλι).
Δεν νομίζω να ζοριστεί ιδιαίτερα και ο Ολυμπιακός για να σας διασύρει, αν βάλουν 2 γκολ τότε θα σβήσουν τις μηχανές. Έτσι και πάει για διασυρμό (δηλαδή 3+) όλο και μερικοί νομπελίστες θα μπουν μέσα να κλέψουν τα σημαιάκια του κόρνερ.![]()
β) Βασίζομαι στην φιλοτιμία τους , γιατί τα προηγούμενα τα είχαν διακόψει στο + 1 . Δεν περίμεναν οι στούρνοι μήπως ισοφαρίζαμε έστω και από τύχη.Εξάλλου τώρα η ποινή νομίζω πως έχει πάει μόνο -1 για διακοπή αγώνα.
![]()
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Δυστυχώς, είπαν οι του ΟΣΦΠ να το τελειώνουν από τα πρώτο.