Άρα αν μπουν μέσα , ποιοι θα είναι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΟ
Νομίζω όλοι οι σύνδεσμοι λένε αποχή από το ντέρμπι.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
arisordeath
ο γκοντζος;enterprise-psi έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:11 Νομίζω όλοι οι σύνδεσμοι λένε αποχή από το ντέρμπι.
Άρα αν μπουν μέσα , ποιοι θα είναι;![]()
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Βόρεια Προαστεια,Γκύζη,Ζωγράφου,east end σίγουρα.enterprise-psi έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:11 Νομίζω όλοι οι σύνδεσμοι λένε αποχή από το ντέρμπι.
Και όποιος συμφωνεί με την ανακοίνωση των Β.Π.
- Rocco Siffredi
Λευκός Λύκος έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:13Βόρεια Προαστεια,Γκύζη,Ζωγράφου,east end σίγουρα.enterprise-psi έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:11 Νομίζω όλοι οι σύνδεσμοι λένε αποχή από το ντέρμπι.
Ζωγράφου αποχη
ΒΠ εμετικό το υγ στην ανακοινωση
Ρίχτο μπας και κερδίσεις εσυ και κερδίσουμε από σπόντα και εμείς.arisordeath έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:09εγώ πάντως θα ρίξω δύο ευρώ στο δέκα που δινει για νίκη παο η bet365..Ζαποτέκος έγραψε: 22 Σεπ 2019, 11:11 Ας ελπίσουμε να μην σπάσει το θρυλικό 8 -2, δηλαδή να μην μας νικήσει ο ΟΣΦΠ με + 6.
![]()
![]()
![]()
![]()
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Απ' τα επίσημα …enterprise-psi έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:11 Νομίζω όλοι οι σύνδεσμοι λένε αποχή από το ντέρμπι.
Μπορεί να μπει ο Γιώργος ο Βαρδηνογιάννης και να φωνάζει "Αλαφούζο πούλα …"
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Λευκός Λύκος
Το ιδανικό θα είναι μια 13 ενωμένη και δυνατή.Αλλά αυτό θέλει ακόμα για να πετυχει.Rocco Siffredi έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:15Λευκός Λύκος έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:13Βόρεια Προαστεια,Γκύζη,Ζωγράφου,east end σίγουρα.enterprise-psi έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:11 Νομίζω όλοι οι σύνδεσμοι λένε αποχή από το ντέρμπι.
Ζωγράφου αποχη
-
arisordeath
μπα δεν είμαι και πολύ τυχερός μην βασίζεσαι και δεν λέω ότι σίγουρα θα βγει,απλά είναι πρόκληση το ποσοστό.Ζαποτέκος έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:15Ρίχτο μπας και κερδίσεις εσυ και κερδίσουμε από σπόντα και εμείς.arisordeath έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:09εγώ πάντως θα ρίξω δύο ευρώ στο δέκα που δινει για νίκη παο η bet365..Ζαποτέκος έγραψε: 22 Σεπ 2019, 11:11 Ας ελπίσουμε να μην σπάσει το θρυλικό 8 -2, δηλαδή να μην μας νικήσει ο ΟΣΦΠ με + 6.
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην τύχη σου βασιζόμαστε.
![]()
μπορεί κάποιος να ποντάρει και στην διακοπή βέβαια
- Rocco Siffredi
Λευκός Λύκος έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:19Το ιδανικό θα είναι μια 13 ενωμένη και δυνατή.Αλλά αυτό θέλει ακόμα για να πετυχει.Rocco Siffredi έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:15Λευκός Λύκος έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:13
Βόρεια Προαστεια,Γκύζη,Ζωγράφου,east end σίγουρα.
Ζωγράφου αποχη
Ε κλασικά κάθε τρεις και λίγο κάτι βρίσκουν και χωριζονται
και είναι και λίγοι πια σε αριθμό παλιά κάθε γειτονιά είχε και σύνδεσμο
- Λευκός Λύκος
Ενταξει δεν είναι απαραίτητο να έχει σε καθε γειτονιά.Rocco Siffredi έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:27Λευκός Λύκος έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:19Το ιδανικό θα είναι μια 13 ενωμένη και δυνατή.Αλλά αυτό θέλει ακόμα για να πετυχει.
Ε κλασικά κάθε τρεις και λίγο κάτι βρίσκουν και χωριζονται
και είναι και λίγοι πια σε αριθμό παλιά κάθε γειτονιά είχε και σύνδεσμο
Σκεψου Θεσσαλονικη ένα διάστημα υπήρχαν 2 σύνδεσμοι.
Πως εξηγειται να εχει τοσους βαζελους η θεσσαλονικη?ειναι νοτιοελλαδιτες που μενουν εκει?γιατι με το κομπλεξ που εχουν οι βορειοι με την αθηνα μου φαινεται δυσκολο βερος σαλονικιος να υποστηριζει ομαδα με το ονομα παν-αθηνα-ικος.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Λευκός Λύκος
Αυτος που κρατούσε για χρόνια τον παλιο σύνδεσμο είναι βέρος Νεαπολίτης.Drexler έγραψε: 22 Σεπ 2019, 15:25Πως εξηγειται να εχει τοσους βαζελους η θεσσαλονικη?ειναι νοτιοελλαδιτες που μενουν εκει?γιατι με το κομπλεξ που εχουν οι βορειοι με την αθηνα μου φαινεται δυσκολο βερος σαλονικιος να υποστηριζει ομαδα με το ονομα παν-αθηνα-ικος.
Διασπάστηκαν σε 2 συνδέσμους εκείνο τον καιρό με ανεξάρτητους κτλ.
Τωρα μετά από τοσα χρόνια δεν ξερω καν αν υπάρχει ο συνδεσμος.
Άντε να παραδειγματιστούν οι μεγάλοι :
https://www.leoforos.gr/panathinaikos/p ... ton-patiseΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ19-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19 3-0: ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕ!
Ένας εντυπωσιακός Παναθηναϊκός ισοπέδωσε με 3-0 τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι αιωνίων για το πρωτάθλημα της Super League Κ19.
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League. Οι... μικροί πράσινοι διέλυσαν την ομάδα του Πειραιά με 3-0 σε έναν αγώνα... πρόγευμα της αναμέτρησης των ανδρικών ομάδων στο ΟΑΚΑ.
Στο 30' ο Σαμαράς πήρε το ριμπάουντ από την κακή απόκρουση του Τζολάκη και άνοιξε το σκορ, ενώ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, Σέχου εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση, ο Τζολάκης απέκρουσε ασθενώς και ο Τζαβίδας με το «ριμπάουντ» έκανε το 2-0.
Ο Ολυμπιακός πίεσε για τη μείωση του σκορ, έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά στο 88’ ο Ζαγαρίτης μετά την ασταθή έξοδο του Τζολάκη που πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση, έκανε με κεφαλιά το 3-0.
Μόνος πρώτος με το απόλυτο ο Παναθηναϊκός (4/4), με τον Ολυμπιακό να μένει στους 9.
Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Ζαγαρίτης, Σπίνος, Σαντικάι, Αλεξανδρόπουλος, Σαμαράς, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας (70’ Τουρκοχωρίτης), Σέχου (75’ Σούλτσε)
Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Μάρκοβιτς, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης (65’ Μπέλιτς), Φέκκας (80’ Αρσενιάδης), Μαρίνος, Συρμής, Κατσαβάκης, Μπουλάρι
Εισαι βερος σαλονικιος?Λευκός Λύκος έγραψε: 22 Σεπ 2019, 15:30
Αυτος που κρατούσε για χρόνια τον παλιο σύνδεσμο είναι βέρος Νεαπολίτης.
Διασπάστηκαν σε 2 συνδέσμους εκείνο τον καιρό με ανεξάρτητους κτλ.
Τωρα μετά από τοσα χρόνια δεν ξερω καν αν υπάρχει ο συνδεσμος.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!