Αρίστος έγραψε: 25 Φεβ 2025, 15:39
ψυχραιμος εγκληματολογος έγραψε: 25 Φεβ 2025, 15:31
το μόνο "καλό" σενάριο που έχω είναι ότι τους ξέφυγε για λίγο από την προσοχή, έτρεξε να ξεφύγει και ίσως λόγω της κατάστασή του, και έγινε το κακό.
Και πως κατεληξε στη ραχουλα ενας αρρωστος ανθρωπος που κατ' εσε δεν ηταν μαθημενος να πηγαινει ουτε στην τουαλετα μονος;
.
Στο "καλο" σενάριο, δεν έχει πάρει την φαρμακ αγωγή του, έχει κάποιο ψυχωσικό επεισόδιο μανίας καταδίωξης ξέρω γω, τρέχει και καταφέρνει να τους ξεφύγει. Θα μπορούσε να εξηγήσει τον αποπροσανατολισμό, το διαρκές κυνηγητό κλπ.
Δεν το βρίσκω πιθανό λόγω απόστασης, χρόνου κλπ.
Αυτό που θέλω να πω είναι, οι στοχευμένες διαρροές στα ΜΜΕ, τίποτα δεν λέγεται τυχαία. Μέχρι προχτές δεν ξέραμε για φαρμακευτική ουσία ενώ δεν υπήρχε απολύτως ΚΑΜΙΑ μαρτυρία από το επαγγελματικό του περιβάλλον. Δεν γίνεται να δουλεύει σε σχολεία και να μην έχει εμφανιστεί κάποιος από το εκεί περιβάλλον, μόνο συγγενείς μιλούσαν.
Με το που γίνεται η διαρροή για την ουσία που βρήκαν και ότι σχετίζεται με βαριά ψυχασθένεια, μπαμ αμέσως προκύπτει και μαρτυρία προϋπάρχουσα από το επαγγελμ περιβάλλον, ότι ο άνθρωπος αυτός έχει πρόβλημα προσανατολισμού κλπ κλπ.
Αυτό δεν γίνεται τυχαία, η έρευνα τα έχει αυτά τα στοιχεία ΕΞΑΡΧΗΣ, τα δίνει όμως λίγα λίγα, και σε χρόνο που κρίνουν εκείνοι.
Το θέμα είναι, καταλήγουν στο ότι έχασε τον προσανατολισμό και περπάτησε τόσες ώρες ή το κάνουν σκόπιμα για να παραπλανήσουν τους (όποιους) ύποπτους;
Ο Μπάμπης διάβαζε ΜΜΕ κάθε μέρα...