Εμένα μου αρέσει ο Νικόλαος.Sid Vicious έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:32Καλος με φανηκε με το πρωτο ακουσμα αλλα θα θελα να το διαβασω κιολας. Συγκρατησα το οτι ειναι προτιμοτερο ο βασιλιας να υποφερει παρα ο λαος και η πατριδα, ειπε για ευλογημενες ενοπλες δυναμεις, οτι η δυναμη καθε Ελληνικης οικογενειας ειναι η Αγαπη για την πατριδα και οπως τους διδαξε την αγαπη αυτη για την Ελλαδα σε αυτον και στα αδελφια του θα συνεχισουν και αυτοι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Sid Vicious έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:32Καλος με φανηκε με το πρωτο ακουσμα αλλα θα θελα να το διαβασω κιολας. Συγκρατησα το οτι ειναι προτιμοτερο ο βασιλιας να υποφερει παρα ο λαος και η πατριδα, ειπε για ευλογημενες ενοπλες δυναμεις, οτι η δυναμη καθε Ελληνικης οικογενειας ειναι η Αγαπη για την πατριδα και οπως τους διδαξε την αγαπη αυτη για την Ελλαδα σε αυτον και στα αδελφια του θα συνεχισουν και αυτοι
Η προφορά του είναι λίγο καλύτερη απο του ΓΑΠ.
Δάκρυσα, δεν κοροϊδεύω. Όχι από γέλια, από συγκίνηση.GoBzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:38Sid Vicious έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:32Καλος με φανηκε με το πρωτο ακουσμα αλλα θα θελα να το διαβασω κιολας. Συγκρατησα το οτι ειναι προτιμοτερο ο βασιλιας να υποφερει παρα ο λαος και η πατριδα, ειπε για ευλογημενες ενοπλες δυναμεις, οτι η δυναμη καθε Ελληνικης οικογενειας ειναι η Αγαπη για την πατριδα και οπως τους διδαξε την αγαπη αυτη για την Ελλαδα σε αυτον και στα αδελφια του θα συνεχισουν και αυτοι
Η προφορά του είναι λίγο καλύτερη απο του ΓΑΠ.![]()
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Karambabas έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:40Δάκρυσα, δεν κοροϊδεύω.GoBzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:38Sid Vicious έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:32
Καλος με φανηκε με το πρωτο ακουσμα αλλα θα θελα να το διαβασω κιολας. Συγκρατησα το οτι ειναι προτιμοτερο ο βασιλιας να υποφερει παρα ο λαος και η πατριδα, ειπε για ευλογημενες ενοπλες δυναμεις, οτι η δυναμη καθε Ελληνικης οικογενειας ειναι η Αγαπη για την πατριδα και οπως τους διδαξε την αγαπη αυτη για την Ελλαδα σε αυτον και στα αδελφια του θα συνεχισουν και αυτοι
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εν τω μεταξύ μέχρι και φωτογραφία της Φρειδερίκης βγήκε στα Μέσα με τα αδέρφια της με χιτλερικές στολές, και βάζουν λεζάντα Φρειδερίκη με Κωνσταντίνο. Ο βόθρος δεν έχει όρια.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ο Μητσοτάκης και η Προεδρος της Δημοκρατιας ή έστω ένας απο τους δύο έπρεπε να ειναι εκει, τέλος.
Στο action ειπανε για σταση της πομπής στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Στο action ειπανε για σταση της πομπής στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 16 Ιαν 2023, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =823843829
Όλη η πολιτισμική και πολιτική υστέρηση της χώρας ακροβολισμένη, φυσικά ή νοερά, γύρω απ' την Μητρόπολη. Η δε παρουσία νέων προκαλεί θλίψη και απελπισία./quote]
Ο αντύπας Καρίπογλου έχει απελπιστεί από τη παρουσία νέων ανθρώπων
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Δεν έπρεπε. Αλλά θα ήταν ευγενικό να είναι.Αλιόσα έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:44 Ο Μητσοτάκης και η Προεδρος της Δημοκρατιας ή έστω ένας απο τους δύο έπρεπε να ειναι εκει, τέλος.
Δεν ισχύει.GoBzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:22Καλά, ο κάθε χαζός λέει ότι θέλει στο ίντερνετ, ανεξαρτήτως θέματος, αυτο δεν σημαίνει κάτι.Beria έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:16Δεν είναι δικαίωμα του να απονέμει τίτλους που δεν επιτρέπονται από το Σύνταγμα
Αυτό που λες περί Συντάγματος δεν υπάρχει μιας και οι τίτλοι δεν του απονέμονται επίσημα από κάποιον κρατικό φορέα.
Στην Ελλάδα, ακόμα και επί βασιλευομένης, δεν υπήρχαν οικογενειακοί τίτλοι ευγενείας. Οι τίτλοι ευγενείας ήσαν του κράτους, το οποίο τούς απένειμε και ενίοτε τούς αφαιρούσε.
Με το Σύνταγμα του '75 οι τίτλοι ευγενείας δεν καταργήθηκαν απλώς, αλλά απαγορεύτηκε να απονέμονται και να αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες.
Tο καλό το πράμα θέμε. Οχι τουτον.GoBzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:38Sid Vicious έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:32Καλος με φανηκε με το πρωτο ακουσμα αλλα θα θελα να το διαβασω κιολας. Συγκρατησα το οτι ειναι προτιμοτερο ο βασιλιας να υποφερει παρα ο λαος και η πατριδα, ειπε για ευλογημενες ενοπλες δυναμεις, οτι η δυναμη καθε Ελληνικης οικογενειας ειναι η Αγαπη για την πατριδα και οπως τους διδαξε την αγαπη αυτη για την Ελλαδα σε αυτον και στα αδελφια του θα συνεχισουν και αυτοι
Ο άλλος έχει πιο αισθησιακή φωνή.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Νοοτροπία Θερσίτη.Karambabas έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:42 Εν τω μεταξύ μέχρι και φωτογραφία της Φρειδερίκης βγήκε στα Μέσα με τα αδέρφια της με χιτλερικές στολές, και βάζουν λεζάντα Φρειδερίκη με Κωνσταντίνο. Ο βόθρος δεν έχει όρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εκτός από τον Μπιθικώτση, που ονομάστηκε Σερ, τον Μπάγεβιτς, πρίγκηπας, και τον Τρίτση μετά θάνατον. Και την τραγουδίστρια Δούκισσα.Ναύτης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:48Δεν ισχύει.GoBzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:22Καλά, ο κάθε χαζός λέει ότι θέλει στο ίντερνετ, ανεξαρτήτως θέματος, αυτο δεν σημαίνει κάτι.Beria έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:16
Δεν είναι δικαίωμα του να απονέμει τίτλους που δεν επιτρέπονται από το Σύνταγμα
Αυτό που λες περί Συντάγματος δεν υπάρχει μιας και οι τίτλοι δεν του απονέμονται επίσημα από κάποιον κρατικό φορέα.
Στην Ελλάδα, ακόμα και επί βασιλευομένης, δεν υπήρχαν οικογενειακοί τίτλοι ευγενείας. Οι τίτλοι ευγενείας ήσαν του κράτους, το οποίο τούς απένειμε και ενίοτε τούς αφαιρούσε.
Με το Σύνταγμα του '75 οι τίτλοι ευγενείας δεν καταργήθηκαν απλώς, αλλά απαγορεύτηκε να απονέμονται και να αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ίσιος! Παυλάρας!GoBzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:38Sid Vicious έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:32Καλος με φανηκε με το πρωτο ακουσμα αλλα θα θελα να το διαβασω κιολας. Συγκρατησα το οτι ειναι προτιμοτερο ο βασιλιας να υποφερει παρα ο λαος και η πατριδα, ειπε για ευλογημενες ενοπλες δυναμεις, οτι η δυναμη καθε Ελληνικης οικογενειας ειναι η Αγαπη για την πατριδα και οπως τους διδαξε την αγαπη αυτη για την Ελλαδα σε αυτον και στα αδελφια του θα συνεχισουν και αυτοι
Μου θυμισε κι εμένα ΓΑΠ όντως, οχι στην ομιλία/μικροσαρδάμ (που ειναι και δικαιολογημένα) αλλά στην άρθρωση του λόγου και λιγο στη φωνή. Μου βγαζει αυτήν ακριβώς τη συμπάθεια που φαινομενικά μου έβγαζε και ο ΓΑΠ.
Εν τω μεταξύ, πιο νέος φαίνεται απο τον Νικολαο. Αν μου ελεγες οτι ο άλλος ειναι ο πρωτότοκος, θα το πιστευα.
Ο Νικόλαος έχει μεγάλες νύχτες, ο άλλος πέφτει με τις πιτζάμες από τις εννιά, ενώ ο Νικόλαος βγαίνει από το ντουζ για να ντυθεί.vantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:52
Εν τω μεταξύ, πιο νέος φαίνεται απο τον Νικολαο. Αν μου ελεγες οτι ο άλλος ειναι ο πρωτότοκος, θα το πιστευα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση