!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- NewModelArmy
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Το Ισραηλ αρχισε τους εμβολιασμους στις 19 Δεκεμβριου.
https://ourworldindata.org/covid-vaccinations
Αν αφαιρεσουμε τις τελευταιες 10 μερες, γιατι εστω η πρωτη δοση θελει 10 μερες για να εχει καποια επιδραση,τοτε το ποσοστο των εμβολιασμενων στο Ισραηλ που εχουν αποκτησει καποια προστασια, δεν ξεπερναει το 11%.Που σημαινει οτι υπηρχαν καπου 8 εκατομμυρια πληθυσμος απροστατευτος απεναντι στον κορωνοιο.Αλλα ενταξει,το εβγαλαν το συμπερασμα οι ψεκασμενοι οτι δεν κανει δουλεια το εμβολιο του κτηνιατρου.
Αν αφαιρεσουμε τις τελευταιες 10 μερες, γιατι εστω η πρωτη δοση θελει 10 μερες για να εχει καποια επιδραση,τοτε το ποσοστο των εμβολιασμενων στο Ισραηλ που εχουν αποκτησει καποια προστασια, δεν ξεπερναει το 11%.Που σημαινει οτι υπηρχαν καπου 8 εκατομμυρια πληθυσμος απροστατευτος απεναντι στον κορωνοιο.Αλλα ενταξει,το εβγαλαν το συμπερασμα οι ψεκασμενοι οτι δεν κανει δουλεια το εμβολιο του κτηνιατρου.
- hellegennes
280 χιλιάδες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2021, 22:592 βδομάδες χρειάζεται για να πεθάνει κάποιος, πόσους να εμβολίασαν σε 6 μέρες;hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2021, 22:52adon99 έγραψε: 10 Ιαν 2021, 19:52 Κανει δουλειτσα το εμβολιο παντως
το ισραηλ που ειναι πρωτο σε ποσοστο εμβολιασμενων
εκανε τις προαλλες νεο ρεκορ σε κρουσματα![]()
Spoiler
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εγώ δεν έκανα κανένα σχόλιο πάντως. Μόνο ένα γράφημα παράθεσα.NewModelArmy έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:09 Το Ισραηλ αρχισε τους εμβολιασμους στις 19 Δεκεμβριου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Βάλε τώρα και τις μέρες που χρειάζεται να αναπτυχθεί η μερική ανοσία της πρώτης δόσης, και τελικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να αναμένουμε να έχει επίδραση στο διάγραμμα ακόμα.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:14280 χιλιάδες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2021, 22:592 βδομάδες χρειάζεται για να πεθάνει κάποιος, πόσους να εμβολίασαν σε 6 μέρες;
Υποτίθεται εμβολίασαν πρώτα τους ευάλωτους, ηλικιωμένους, νοσηλευτικό προσωπικό κλπ.
Άρα περιμένουμε δραστική μείωση θανάτων.
Οι υπόλοιποι γενικά το περνούν ήπια.
Άρα περιμένουμε δραστική μείωση θανάτων.
Οι υπόλοιποι γενικά το περνούν ήπια.
- NewModelArmy
Η αληθεια ειναι οτι το Ισραηλ θα δειξει στην πραξη αν κανουν δουλεια τα εμβολια.Περιμενουμε.Βεβαια 100% δεν προκειται να φτασει γιατι πολλοι ξεχνανε οτι σε κατω των 18 δεν μπορει να δωθει ακομη το εμβολιο.Επισης ο δεικτης που θα δειξει αν ειναι αποτελεσματικο ειναι οι εισαγωγες σε νοσοκομεια και οχι τοσο τα κρουσματα.
Ποσοι εχουν κανει τη δευτερη δοση στο Ισραηλ;
- hellegennes
Φυσικά και θα έπρεπε να έχει επίδραση. Ακόμη και μικρή μείωση θα έπρεπε να αντικατοπτρίζεται. Αν παρατηρήσεις το γράφημα πιο πίσω, θα δεις ότι ήταν σε ύφεση τον προηγούμενο καιρό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:17Βάλε τώρα και τις μέρες που χρειάζεται να αναπτυχθεί η μερική ανοσία της πρώτης δόσης, και τελικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να αναμένουμε να έχει επίδραση στο διάγραμμα ακόμα.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:14280 χιλιάδες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2021, 22:59
2 βδομάδες χρειάζεται για να πεθάνει κάποιος, πόσους να εμβολίασαν σε 6 μέρες;
Επίσης, στον ψεκασμένο NewModelArmy, να θυμίσω ότι δεν μπορεί να είναι εκτεθειμένα 8 εκατομμύρια, γιατί τα στατιστικά αυτών που ήδη έχουν περάσει κορωνοϊό λένε ότι 3-4 εκατομμύρια πρέπει πλέον να έχουν φυσική ανοσία, έστω προσωρινή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- NewModelArmy
Καλα ενταξει,εδω τις προαλλες εγραψες οτι οι μισοι στην Αμερικη υπολογιζεις να εχουν ηδη νοσησει αλλα το αφησα ασχολιαστο,στο Ισραηλ θα κολλησεις.Τελειως εκτος πραγματικοτητας ειναι αυτοι οι υπολογισμοι.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:21
Επίσης, στον ψεκασμένο NewModelArmy, να θυμίσω ότι δεν μπορεί να είναι εκτεθειμένα 8 εκατομμύρια, γιατί τα στατιστικά αυτών που ήδη έχουν περάσει κορωνοϊό λένε ότι 3-4 εκατομμύρια πρέπει πλέον να έχουν φυσική ανοσία, έστω προσωρινή.
- hellegennes
Αυτοί οι υπολογισμοί είναι του CDC. Επίσημοι. Αλλά μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα από τον μεγαλύτερο οργανισμό υγείας στον πλανήτη.NewModelArmy έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:23Καλα ενταξει,εδω τις προαλλες εγραψες οτι οι μισοι στην Αμερικη υπολογιζεις να εχουν ηδη νοσησει αλλα το αφησα ασχολιαστο,στο Ισραηλ θα κολλησεις.Τελειως εκτος πραγματικοτητας ειναι αυτοι οι υπολογισμοι.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:21
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Μόλις είδαμε γιατί δεν θα έπρεπε. 10 μέρες για ανοσία + 14 μέρες από κόλλημα μέχρι θάνατο = 24. Σε 4 μέρες θα δούμε μια πολύ μικρή επίδραση, αλλά θα επισκιάζεται από την αυξανόμενη παρουσία τους ιού και πολύ δύσκολα θα είναι ορατή.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:21Φυσικά και θα έπρεπε να έχει επίδραση. Ακόμη και μικρή μείωση θα έπρεπε να αντικατοπτρίζεται. Αν παρατηρήσεις το γράφημα πιο πίσω, θα δεις ότι ήταν σε ύφεση τον προηγούμενο καιρό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:17Βάλε τώρα και τις μέρες που χρειάζεται να αναπτυχθεί η μερική ανοσία της πρώτης δόσης, και τελικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να αναμένουμε να έχει επίδραση στο διάγραμμα ακόμα.
Σε 20 μέρες ακόμα θα είναι ορατή όμως πιστεύω.
- hellegennes
Δεν έβαλα θανάτους, κρούσματα έβαλα. Δες ξανά το γράφημα. Θα έπρεπε να βλέπεις διαφορά γιατί τα εμβόλια δεν έγιναν στο ράντομ, αλλά στοχευμένα σε ομάδες υψηλού κινδύνου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:26Μόλις είδαμε γιατί δεν θα έπρεπε. 10 μέρες για ανοσία + 14 μέρες από κόλλημα μέχρι θάνατο = 24. Σε 4 μέρες θα δούμε μια πολύ μικρή επίδραση, αλλά θα επισκιάζεται από την αυξανόμενη παρουσία τους ιού και πολύ δύσκολα θα είναι ορατή.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:21Φυσικά και θα έπρεπε να έχει επίδραση. Ακόμη και μικρή μείωση θα έπρεπε να αντικατοπτρίζεται. Αν παρατηρήσεις το γράφημα πιο πίσω, θα δεις ότι ήταν σε ύφεση τον προηγούμενο καιρό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:17
Βάλε τώρα και τις μέρες που χρειάζεται να αναπτυχθεί η μερική ανοσία της πρώτης δόσης, και τελικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να αναμένουμε να έχει επίδραση στο διάγραμμα ακόμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Οκ άμα είναι για κρούσματα δε το σχολιάζω καν γιατί δεν ξέρουμε αν θα έπρεπε να ανιχνεύεται ο ιός στους έχοντες ανοσία, μονο ότι δεν έχουν συμπτώματα έχει αποδειχθεί.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:29Δεν έβαλα θανάτους, κρούσματα έβαλα. Δες ξανά το γράφημα. Θα έπρεπε να βλέπεις διαφορά γιατί τα εμβόλια δεν έγιναν στο ράντομ, αλλά στοχευμένα σε ομάδες υψηλού κινδύνου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:26Μόλις είδαμε γιατί δεν θα έπρεπε. 10 μέρες για ανοσία + 14 μέρες από κόλλημα μέχρι θάνατο = 24. Σε 4 μέρες θα δούμε μια πολύ μικρή επίδραση, αλλά θα επισκιάζεται από την αυξανόμενη παρουσία τους ιού και πολύ δύσκολα θα είναι ορατή.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:21
Φυσικά και θα έπρεπε να έχει επίδραση. Ακόμη και μικρή μείωση θα έπρεπε να αντικατοπτρίζεται. Αν παρατηρήσεις το γράφημα πιο πίσω, θα δεις ότι ήταν σε ύφεση τον προηγούμενο καιρό.
Ομάδα υψηλού κινδύνου σημαίνει ότι κινδυνεύει με σοβαρά συμπτώματα, όχι ότι είναι πιο πιθανό να κολλήσει.
Αυτό θα κριθεί από τον επόμενο μήνα.NewModelArmy έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:18 Η αληθεια ειναι οτι το Ισραηλ θα δειξει στην πραξη αν κανουν δουλεια τα εμβολια.Περιμενουμε.Βεβαια 100% δεν προκειται να φτασει γιατι πολλοι ξεχνανε οτι σε κατω των 18 δεν μπορει να δωθει ακομη το εμβολιο.Επισης ο δεικτης που θα δειξει αν ειναι αποτελεσματικο ειναι οι εισαγωγες σε νοσοκομεια και οχι τοσο τα κρουσματα.
Λογικά τότε θα υπάρξει εμφανής βελτίωση.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- hellegennes
Fair enough. Ο καιρός θα δείξει. Δεν βιάζομαι. Δεν είναι άλλωστε ότι περιμένω πώς και τι να κάνω το εμβόλιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:33 Οκ άμα είναι για κρούσματα δε το σχολιάζω καν γιατί δεν ξέρουμε αν θα έπρεπε να ανιχνεύεται ο ιός στους έχοντες ανοσία, μονο ότι δεν έχουν συμπτώματα έχει αποδειχθεί.
Ομάδα υψηλού κινδύνου σημαίνει ότι κινδυνεύει με σοβαρά συμπτώματα, όχι ότι είναι πιο πιθανό να κολλήσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις