δεν έχω ήχο εδώ που είμαι
πως σου φάνηκε?
δεν έχω ήχο εδώ που είμαι
Καλά, ο κάθε χαζός λέει ότι θέλει στο ίντερνετ, ανεξαρτήτως θέματος, αυτο δεν σημαίνει κάτι.Beria έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:16Δεν είναι δικαίωμα του να απονέμει τίτλους που δεν επιτρέπονται από το ΣύνταγμαGolden Age έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:14Δικαίωμά του να είναι βασιλόφρων.Ναύτης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:12
Μόνο αυτό;
Το "με τους αδελφούς Του"("πρίγκιπες" εννοείται αμφότεροι), το πρόσεξες;![]()
Αμέ.Golden Age έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:20Οι ιδιώτες δεν κάνουν κηδείες στη Μητρόπολη;Πασιφάη έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:19Δεν με διαβάζεις και θα σε μαλώσω.Golden Age έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:11
Ε και λοιπόν; Δεν παύει να υπήρξε. Δεν θέτουν θέμα πολιτειακό, αλλά έκαναν μια κηδεία ενός πρώην ηγέτη (και Ολυμπιονίκη). Και οι πρώην ΠτΔ και πρωθυπουργοί, πρώην είναι, αλλά τιμώνται ως ηγέτες.
Όχι. Ετοίμαζε κάποιο πραξικόπημα στρατηγών πριν την 21/4. Για αυτό και όταν ακούσηκε οτι έγινε πραξικόπημα η πρώτη αντίδραση ήταν "ποιός το έκανε". ΚΑι τον Ιούλιο του 65 βασιλικό πραξικόπημα ήτανΣέλευκας έγραψε: 16 Ιαν 2023, 12:34Ο Κωνσταντίνιος έκανε ψευτοπραξικόπημα το Δεκέμβριο για να ρίξει την 21Α αλλά δεν έπεισε κανέναν. Σαυτο αναφέρεσαι;Υδράργυρος έγραψε: 16 Ιαν 2023, 12:27Ο Κωνσταντίνος ετοίμαζε το δικό του πραξικόπημα. Το πραξικόπημα των στρατηγών. Αλλά τον πρόλαβαν οι Αμερικάνοι με τους συνταγματάρχες-πράκτορες της CIA. Καλή ερώτηση είναι γιατί οι αμερικάνοι προτίμησαν τους δικούς τους από τον βασιλιάΣέλευκας έγραψε: 16 Ιαν 2023, 12:24
Φαίνεται οτι την 21Α την επέβαλε η Αμερική και ο Κωνσταντίνος δεν μπορούσε να κάνει τίποτε.
Απάντησα στον Γκόλντεν παραπάνωLugozzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:21ok, δηλαδή θα ήθελες να είχε απαγορεύσει η Εκκλησία να γίνει η κηδεία στην ΜητρόποληΠασιφάη έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:16Ρε παιδί, όπως προείπα, για κανέναν δεν είμαι σύμφωνη να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τίμια στο λέω. Δυο μέτρα γης θα πάρετε όλοι σας..Εγώ θα αποτεφρωθώ διότι είμαι αλάνι..Lugozzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:07
Φιλενάδα ιδιωτική κηδεία τι σημαίνει?
Να απαγορευτεί το λαϊκό προσκύνημα?
Ο κόσμος ΑΥΘΟΡΜΥΤΑ πήγε από όλη την Ελλάδα
οι φανφάρες δεν κατάλαβα ποιες είναι
εννοείς τα μέτρα ασφαλείας για τους αρχηγούς κρατών που κατέφθασαν απ όλη την Ευρώπη?
Τι σκατά θέλετε![]()
Τεσπα.
Πέραν της χιουμοριστικής μου παρέμβασης, βλέπω πως επιχειρείται με αφορμή την κηδεία, ένας διχασμός που τον θεωρώ τουλάχιστον απρεπή, όταν φεύγει ένας άνθρωπος. ''Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις'', που λένε και στο χωριό μου.
Και ναι, θα μπορούσαν να πάνε Τατόι, με ιδιωτική ασφάλεια όσοι το επιθυμούσαν αντί να το κάνουν ''Ιφιγένεια εν Αυλίδι''.
Επίσης ο κόσμος ΑΥΘΌΡΜΗΤΑ, θα μπορούσε να πάει στα πρώην βασιλικά κτήματα. Με τα ίδια πούλμαν.
Μεγάλη παγίδα το θεαθήναι. Γνώμη μου και σαφώς δεν είσαι υποχρεωμένος να συμφωνήσεις.![]()
βλέπεις ότι όλα που ζητάς έχουν να κάνουν με απαγορεύσεις
Ήταν η πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδος.Πασιφάη έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:22Αμέ.
Οι συγκεκριμένοι ιδιώτες είχαν προφανώς άλλους λόγους που το έπραξαν. Τί, όχι;
Ναι. Όπως επίσης και πολιτικός αρχηγός και βολευτής και πάσης φύσεως λαμόγιο.Golden Age έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:25Ήταν η πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδος.Πασιφάη έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:22Αμέ.
Οι συγκεκριμένοι ιδιώτες είχαν προφανώς άλλους λόγους που το έπραξαν. Τί, όχι;
Αν κηδευόταν κανένας επιχειρηματίας θα έλεγες τα ίδια;
ΟΚ, not bad.
εντάξει, στην άλλη κηδεία ιδιώτη που θα έρθουν οι μισοί αρχηγοί κρατών της ΕυρώπηςΠασιφάη έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:25Απάντησα στον Γκόλντεν παραπάνωLugozzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:21ok, δηλαδή θα ήθελες να είχε απαγορεύσει η Εκκλησία να γίνει η κηδεία στην ΜητρόποληΠασιφάη έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:16
Ρε παιδί, όπως προείπα, για κανέναν δεν είμαι σύμφωνη να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τίμια στο λέω. Δυο μέτρα γης θα πάρετε όλοι σας..Εγώ θα αποτεφρωθώ διότι είμαι αλάνι..![]()
Τεσπα.
Πέραν της χιουμοριστικής μου παρέμβασης, βλέπω πως επιχειρείται με αφορμή την κηδεία, ένας διχασμός που τον θεωρώ τουλάχιστον απρεπή, όταν φεύγει ένας άνθρωπος. ''Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις'', που λένε και στο χωριό μου.
Και ναι, θα μπορούσαν να πάνε Τατόι, με ιδιωτική ασφάλεια όσοι το επιθυμούσαν αντί να το κάνουν ''Ιφιγένεια εν Αυλίδι''.
Επίσης ο κόσμος ΑΥΘΌΡΜΗΤΑ, θα μπορούσε να πάει στα πρώην βασιλικά κτήματα. Με τα ίδια πούλμαν.
Μεγάλη παγίδα το θεαθήναι. Γνώμη μου και σαφώς δεν είσαι υποχρεωμένος να συμφωνήσεις.![]()
Επίσης έχω την αίσθηση πως θα πρέπει να μπολντάρω τις δημοσιεύσεις μου και να βάζω μεγαλύτερη γραμματοσειρά..![]()
Καλά, θα περιμένω. Αλλά στο λέω εκ των προτέρων, δεν στρουθοκαμηλίζω.Lugozzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:28εντάξει, στην άλλη κηδεία ιδιώτη που θα έρθουν οι μισοί αρχηγοί κρατών της ΕυρώπηςΠασιφάη έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:25Απάντησα στον Γκόλντεν παραπάνωLugozzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 13:21
ok, δηλαδή θα ήθελες να είχε απαγορεύσει η Εκκλησία να γίνει η κηδεία στην Μητρόπολη
Επίσης έχω την αίσθηση πως θα πρέπει να μπολντάρω τις δημοσιεύσεις μου και να βάζω μεγαλύτερη γραμματοσειρά..![]()
και αφού βγάλεις το κεφάλι από την άμμο, θα σε ρωτήσουμε![]()
Καλος με φανηκε με το πρωτο ακουσμα αλλα θα θελα να το διαβασω κιολας. Συγκρατησα το οτι ειναι προτιμοτερο ο βασιλιας να υποφερει παρα ο λαος και η πατριδα, ειπε για ευλογημενες ενοπλες δυναμεις, οτι η δυναμη καθε Ελληνικης οικογενειας ειναι η Αγαπη για την πατριδα και οπως τους διδαξε την αγαπη αυτη για την Ελλαδα σε αυτον και στα αδελφια του θα συνεχισουν και αυτοι