Μαυροβασίλης έγραψε: 06 Μαρ 2021, 15:13
ok, αρκετά με την πλάκα, νομίζω όλοι καταλαβαίνομε τη δύσκολη θέση του τζεη αρ και κανείς δεν θα ήθελε να είναι στην θέση του
Ξεκίνησε από αθώο θύμα στην όλη ιστορία όπως και τα δύο Μπακογιαννάκια, είναι προφανές νομίζω αυτό. Έχω ξαναπεί ότι αποτελεί το προσωπικό ας πούμε έγκλημα του Κουφοντίνα, αν ήταν έστω και 0.1% άνθρωπος έπρεπε να είχε πείσει τον γιο του να τον σιχαίνεται για το δικό του καλό, να καταπνίξει επιθετικά την έμφυτη τάση του γιου να θαυμάζει το μπαμπά του, για να του δώσει μια ευκαιρία να έχει μια κάπως πιο νορμάλ ζωή. Αντί για αυτό τον μετέτρεψε στον πιο αφοσιωμένο του πιστό, στο mini-me του αν και επαναλαμβανόμενο ως φάρσα. Αν έχεις τα αρχίδια να χωρίζεις αλλωνών παιδιά από τον πατέρα τους (δολοφονώντας τον) πρέπει να έχεις και τα αρχίδια να χωρίσεις το δικό σου παιδί από εσένα αλλιώς πολύ απλά δεν έχεις αρχίδια.
Και βέβαια φταίνε πολύ τα social media ή μάλλον οι χρήστες τους και συγκεκριμένα και όλος αυτός ο κύκλος σχολιαστών στο προφίλ της Προέδρου που το "τάισαν" όλο αυτό, ξαφνικά ήταν cool να έχεις φίλο το Κουφοντινάκι και σημαντική η γνώμη του για το καθετί. Εγώ τον έχω σταθερά μπλοκαρισμένο (αν και ούτε τον ξέρω ούτε με ξέρει) όχι τόσο επειδή με νοιάζουν οι βλακείες που ποστάρει όσο επειδή με θλίβει να βλέπω γνωστούς να τον κάνουν share και like, η ύπαρξη τόσης μαλακίας στον κόσμο είναι κάτι απέναντι στο οποίο προτιμώ να στρουθοκαμηλίζω
ΩΣΤΟΣΟ αν και είμαι γεμάτος κατανόηση για το 12χρονο Κουφοντινάκι που υπήρξε θύμα της εγωπάθειας ενός serial killer που έτυχε να είναι πατέρας του, αν και είμαι γεμάτος κατανόηση και για το 20-25χρονο Κουφοντινάκι που υπήρξε θύμα της αγαμίας του ευρύτερου κύκλου που τον καλωσόρισε, θεωρώ πως σε κάποιο σημείο μεταξύ 25 και 30, σίγουρα πριν τα 31 που είναι τώρα αυτός, γίνεσαι εσύ και κανένας άλλος υπεύθυνος για αυτό που είσαι.