!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Zelda

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Ναύτης έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:47 Όποιος κι αν είναι ο πατέρας Κουφοντίνας, το φυσιολογικό είναι ο γιος του να τον αγαπά και να τον στηρίζει. Απορώ που κάποιοι εδώ μέσα λοιδορούν τον γιο του Κουφοντίνα επειδή συμπαραστέκεται στον πατέρα του.
Ας μην φωτογραφιζεται με κονσερβοκουτια, για να μην ασχολουνται μαζι του.
Τι περιμενει, να του πουν και μπραβο;
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Zelda έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:54
Ναύτης έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:47 Όποιος κι αν είναι ο πατέρας Κουφοντίνας, το φυσιολογικό είναι ο γιος του να τον αγαπά και να τον στηρίζει. Απορώ που κάποιοι εδώ μέσα λοιδορούν τον γιο του Κουφοντίνα επειδή συμπαραστέκεται στον πατέρα του.
Όχι, φαντάζομαι ότι κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί τα στοιχειώδη, ότι δηλαδή ένας γιος θα συμπαρασταθεί στον πατέρα του. Γι' αυτό μίλησα εγώ. Ούτε μπράβο, ούτε τίποτα, απλώς βασική κατανόηση στα ανθρώπινα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Μαυροβασίλης έγραψε: 06 Μαρ 2021, 15:13 ok, αρκετά με την πλάκα, νομίζω όλοι καταλαβαίνομε τη δύσκολη θέση του τζεη αρ και κανείς δεν θα ήθελε να είναι στην θέση του
Ξεκίνησε από αθώο θύμα στην όλη ιστορία όπως και τα δύο Μπακογιαννάκια, είναι προφανές νομίζω αυτό. Έχω ξαναπεί ότι αποτελεί το προσωπικό ας πούμε έγκλημα του Κουφοντίνα, αν ήταν έστω και 0.1% άνθρωπος έπρεπε να είχε πείσει τον γιο του να τον σιχαίνεται για το δικό του καλό, να καταπνίξει επιθετικά την έμφυτη τάση του γιου να θαυμάζει το μπαμπά του, για να του δώσει μια ευκαιρία να έχει μια κάπως πιο νορμάλ ζωή. Αντί για αυτό τον μετέτρεψε στον πιο αφοσιωμένο του πιστό, στο mini-me του αν και επαναλαμβανόμενο ως φάρσα. Αν έχεις τα αρχίδια να χωρίζεις αλλωνών παιδιά από τον πατέρα τους (δολοφονώντας τον) πρέπει να έχεις και τα αρχίδια να χωρίσεις το δικό σου παιδί από εσένα αλλιώς πολύ απλά δεν έχεις αρχίδια.

Και βέβαια φταίνε πολύ τα social media ή μάλλον οι χρήστες τους και συγκεκριμένα και όλος αυτός ο κύκλος σχολιαστών στο προφίλ της Προέδρου που το "τάισαν" όλο αυτό, ξαφνικά ήταν cool να έχεις φίλο το Κουφοντινάκι και σημαντική η γνώμη του για το καθετί. Εγώ τον έχω σταθερά μπλοκαρισμένο (αν και ούτε τον ξέρω ούτε με ξέρει) όχι τόσο επειδή με νοιάζουν οι βλακείες που ποστάρει όσο επειδή με θλίβει να βλέπω γνωστούς να τον κάνουν share και like, η ύπαρξη τόσης μαλακίας στον κόσμο είναι κάτι απέναντι στο οποίο προτιμώ να στρουθοκαμηλίζω

ΩΣΤΟΣΟ αν και είμαι γεμάτος κατανόηση για το 12χρονο Κουφοντινάκι που υπήρξε θύμα της εγωπάθειας ενός serial killer που έτυχε να είναι πατέρας του, αν και είμαι γεμάτος κατανόηση και για το 20-25χρονο Κουφοντινάκι που υπήρξε θύμα της αγαμίας του ευρύτερου κύκλου που τον καλωσόρισε, θεωρώ πως σε κάποιο σημείο μεταξύ 25 και 30, σίγουρα πριν τα 31 που είναι τώρα αυτός, γίνεσαι εσύ και κανένας άλλος υπεύθυνος για αυτό που είσαι.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Δεν νομίζω οτι τον λοιδωρεί κανένας που υπσοτηρίζει τον πατέρα του. Με τους αριτεροπινόκιο γελά ο κόσμος που παρουσιάζουν την προσαγωγή του σαν "κρατική εκδίκηση".
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Ναύτης έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:57
Zelda έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:54
Όχι, φαντάζομαι ότι κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί τα στοιχειώδη, ότι δηλαδή ένας γιος θα συμπαρασταθεί στον πατέρα του. Γι' αυτό μίλησα εγώ. Ούτε μπράβο, ούτε τίποτα, απλώς βασική κατανόηση στα ανθρώπινα πράγματα.
Βασικα καθε λογικος ανθρωπος θα επρεπε να ντρεπεται εαν ο πατερας του εχει σκοτωσει 11 αθωους. Αυτος το εχει κανει πανηγυρι το θεμα. Ας τον αγαπαει λοιπον εφοσον ειναι πατερας του και το αιμα νερο δεν γινεται, αλλα ας κλειστει στην σπηλια του.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ναύτης έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:47 Όποιος κι αν είναι ο πατέρας Κουφοντίνας, το φυσιολογικό είναι ο γιος του να τον αγαπά και να τον στηρίζει.
Αν είναι 5 χρονών ή 12 και ο πατέρας είναι ένας μέσος ψιλομαλάκας.

Αν είναι 31 χρονών και ο πατέρας είναι serial killer μιλάμε για καταστάσεις Dogtooth όχι για φυσιολογικό.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

nostromos έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:48

τι μαλακισμενο ειναι αυτο ρε φιλε ... :o
μαλλον κατέβηκε . προλαβε κανενας πριντ σκριν ? :lol:
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Νon4me έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:18
nostromos έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:48

τι μαλακισμενο ειναι αυτο ρε φιλε ... :o
μαλλον κατέβηκε . προλαβε κανενας πριντ σκριν ? :lol:
Προφανως το κατεβασε η τυπισα.Μαλλον της σφυριξαν απο τα κεντρικα οτι εκθετει τον Ηγετη που παιρνει το ρισκο των συγκεντρωσεων.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
under

Εσεις το ξερατε οτι ο Εκτορας εχει μερικη πιστοποιηση Αστροφυσικης ;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
under

Το tweet που κατεβασε η συντροφισα.
Εικόνα
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

under έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:34 Το tweet που κατεβασε η συντροφισα.
Εικόνα
Οι Νεοδημοκρατες δεν μεταδιδουν κορονοιο, ποτε
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

under έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:29 Εσεις το ξερατε οτι ο Εκτορας εχει μερικη πιστοποιηση Αστροφυσικης ;

Εικόνα
Χριστός και αποστολάκης! Τί γελοιότητα είναι αυτή;!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Vasilis_Kotsampasis
Phorum.gr user: Skatompagasas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vasilis_Kotsampasis »

under έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:34 Το tweet που κατεβασε η συντροφισα.
Εικόνα
Οι επόμενες δυο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:49
under έγραψε: 06 Μαρ 2021, 20:29 Εσεις το ξερατε οτι ο Εκτορας εχει μερικη πιστοποιηση Αστροφυσικης ;

Εικόνα
Χριστός και αποστολάκης! Τί γελοιότητα είναι αυτή;!
τι σημαίνει "έρχεται σε επαφή με τη Χεζμπολάχ"? :smt017
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”