Μπήκα σε ιδιότυπο λοκντάουν μέχρι το Σάββατο. Το κλιματιστικό, το κλιματιστικό... το κλιματιστικό πολύ το αγαπώ
Σα τη Μαρω Κοντου στο ψυγειο να μπεις.
Διαθέτουμε και μεγάλο ψυγειοκαταψύκτη.
Όταν ήμουν 14-15 χρονών και δεν είχαμε αιρ κοντίσιον, ανεμιστήρες κ.τ.λ., τις μέρες του καύσωνα κάθε τόσο άνοιγα την κατάψυξη κι έχωνα το κεφάλι μου μέσα για μερικά δευτερόλεπτα. Βέβαια τότε βοηθούσε το ότι τα ψυγεία της εποχής εκείνης είχαν την κατάψυξη στο πάνω μέρος.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Αλητάκι88 έγραψε: 30 Ιουν 2021, 12:40Τα κλιμαστιστικα ειναι απαραιτητα στις τσιμεντουπολεις, τα χωρια εχουν ακομα καλη δροσια.
Εξαρτάται το χωριό, τα ορεινα χωριά ναι έχουνε κάποια δροσιά ακομη και με πολύ ζέστη σε σχέση με χωριά του κάμπου, για παράδειγμα ειχα περάσει Ιούλιο μηνα απο Βάβδο Χαλκιδικής, κοντά 1000 μέτρα υψόμετρο, και η χαμηλότερη θερμοκρασία ήταν αμέσως αισθητή.
Αλητάκι88 έγραψε: 30 Ιουν 2021, 12:40Τα κλιμαστιστικα ειναι απαραιτητα στις τσιμεντουπολεις, τα χωρια εχουν ακομα καλη δροσια.
Εξαρτάται το χωριό, τα ορεινα χωριά ναι έχουνε κάποια δροσιά ακομη και με πολύ ζέστη σε σχέση με χωριά του κάμπου, για παράδειγμα ειχα περάσει Ιούλιο μηνα απο Βάβδο Χαλκιδικής, κοντά 1000 μέτρα υψόμετρο, και η χαμηλότερη θερμοκρασία ήταν αμέσως αισθητή.
Ναι, εγω μενω σε ημιορεινο χωριο και μας σωζει που φυσαει και μαλιστα εχουμε και θαλασσινο αερακι. Πολυ σπανια να εχουμε απνοια και τότε πραγματικα ειναι δυσκολα.
Daje έγραψε: 30 Ιουν 2021, 18:40
Ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.
Ειμαι ενα βημα απο το να την πεταξω εξω και να βγω γυμνος στο δρομο.
Δεν υποσχομαι τιποτα για αυριο. Πρωτοφανης ζεστη.
Παντόφλες να πάρεις
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει