Ναι δεν τα ξέρωsys3x έγραψε: 22 Αύγ 2022, 17:19Καλά, κάτσε καλά και παρακολούθησε την εξέλιξη μου στον νο1 εχθρό αυτού του γαμωκράτους - γαμωλαού.
Να δεις με τι χάρη, με τι ομορφιά γίνεται η αγάπη μίσος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αφού ρε θεομπαίχτες ξέρετε ότι η έκφραση μίσους κρύβει την πιο εξιδανικευμένη αγάπη, ποιον δουλεύετε;
- Otto Weininger
Ανοίγω μια παρένθεση στο φλερτ σας, απλα για να σε ενημερώσω για το εξής: εσύ μπορεί να μην ξέρεις γιατι του είπα ότι τον έχω διάγραψει και αυτός μπορεί να κάνει χιουμοράκι, αλλά ο λόγος είναι απλός : με όσους αναφέρουν μάνες και καρκίνους, δεν έχω να πω τίποτα ανεξάρτητα ιδεολογίας, κόμματος, ομάδας, whatever.
Και τώρα συνεχίστε. Γίδια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαδουραίος
Αυτή είναι η Δευτέρα που πάλι θα πηδαγε ο Otto Weininger;

Και γιατί νιώθεις την ανάγκη να με ενημερώσεις για τις κινήσεις του οποιουδήποτε ωσάν να ήμουν διαχειριστής ή τι άλλο; Σιγά μη μου στείλεις και ραπόρτο πότε θα βάλεις άλλο πουκάμισο στο νήμα.Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2022, 17:42Ανοίγω μια παρένθεση στο φλερτ σας, απλα για να σε ενημερώσω για το εξής: εσύ μπορεί να μην ξέρεις γιατι του είπα ότι τον έχω διάγραψει και αυτός μπορεί να κάνει χιουμοράκι, αλλά ο λόγος είναι απλός : με όσους αναφέρουν μάνες και καρκίνους, δεν έχω να πω τίποτα ανεξάρτητα ιδεολογίας, κόμματος, ομάδας, whatever.
Γίδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ethereal την 22 Αύγ 2022, 17:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
Δε νιώθω την ανάγκη, το κάνω απλά για να τονίσω πόσο πουθεναδες είστε μερικοί, έτσι για να μην νομίζεις ότι ισχύει τίποτε άλλο.ethereal έγραψε: 22 Αύγ 2022, 17:48Και γιατί νιώθεις την ανάγκη να με ενημερώσεις για τις κινήσεις του οποιουδήποτε ωσάν να ήμουν διαχειριστής ή τι άλλο; Σιγά μη μου στείλεις και ραπόρτο πότε θα βάλεις άλλο πουκάμισο στο νήμα.Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2022, 17:42Ανοίγω μια παρένθεση στο φλερτ σας, απλα για να σε ενημερώσω για το εξής: εσύ μπορεί να μην ξέρεις γιατι του είπα ότι τον έχω διάγραψει και αυτός μπορεί να κάνει χιουμοράκι, αλλά ο λόγος είναι απλός : με όσους αναφέρουν μάνες και καρκίνους, δεν έχω να πω τίποτα ανεξάρτητα ιδεολογίας, κόμματος, ομάδας, whatever.
Γίδι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Καλά, εσένα περιμέναμε να μας τονίζεις τα ατόνιστα.Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2022, 17:53Δε νιώθω την ανάγκη, το κάνω απλά για να τονίσω πόσο πουθεναδες είστε μερικοί, έτσι για να μην νομίζεις ότι ισχύει τίποτε άλλο.ethereal έγραψε: 22 Αύγ 2022, 17:48Και γιατί νιώθεις την ανάγκη να με ενημερώσεις για τις κινήσεις του οποιουδήποτε ωσάν να ήμουν διαχειριστής ή τι άλλο; Σιγά μη μου στείλεις και ραπόρτο πότε θα βάλεις άλλο πουκάμισο στο νήμα.Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2022, 17:42
Ανοίγω μια παρένθεση στο φλερτ σας, απλα για να σε ενημερώσω για το εξής: εσύ μπορεί να μην ξέρεις γιατι του είπα ότι τον έχω διάγραψει και αυτός μπορεί να κάνει χιουμοράκι, αλλά ο λόγος είναι απλός : με όσους αναφέρουν μάνες και καρκίνους, δεν έχω να πω τίποτα ανεξάρτητα ιδεολογίας, κόμματος, ομάδας, whatever.
Γίδι.
Τράβα να χαριεντιστείς με καμια μεγαλοκοπέλα, παίξε και κανα στοιχηματάκι και όλα καλά.
- Καραμελίτσα
- Freelancer
Λογικό που αρνείται ο ΣΥΡΙΖΑ να επεκταθεί η εξεταστική σε προηγούμενα έτη. Η πρώτη τεράστια αύξηση στις παρακολουθήσεις για λόγους εθνικής ασφάλειας (δηλαδή στην πραγματικότητα χωρίς εγγυήσεις για σεβασμό των δικαιωμάτων εκτός της δήθεν εγγύησης ότι διατάχθηκαν από Εισαγγελέα) έγινε το 2018. Από τις 7 χιλιάδες και κάτι πήδηξε στις 11 χιλιάδες τόσο. Και μετά μ΄ αυτήν την κυβέρνηση απόγινε το κακό και ανέβηκε άλλο τόσο.
Μια απόφαση άρσης μπορεί να αφορά εκατοντάδες ή και εν δυνάμει χιλιάδες άτομα. Καταλαβαίνει κανείς το τρελό μπιγκ μπράδερ που έχει γίνει σ΄ αυτή τη χώρα...
Όχι μόνον όλες οι κυβερνήσεις πρέπει να ελεγχθούν για τη "χρήση" -για το βαθμό κακοποίησης- στην ιδιωτικότητα των πολιτών, αλλά, ιδίως, οι εισαγγελείς και οι δικαστές που αποφάσισαν να περιορίσουν συντριπτικά τα ατομικά δικαιώματα χωρίς να μπορούμε να έχουμε ιδέα, θα πρέπει να καταστεί εφικτό να ελεγχθούν για την σκοπιμότητα και νομιμότητα των ενεργειών τους.
Αν δεν τιμωρηθούν οι πρώην και δεν μπουν ασφαλειστικές δικλείδες στο εξής θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση: δεν υπάρχει καμία ιδιωτικότητα και καμία πρακτική κι αποτελεσματική εγγύηση γι΄ αυτήν.
Μια απόφαση άρσης μπορεί να αφορά εκατοντάδες ή και εν δυνάμει χιλιάδες άτομα. Καταλαβαίνει κανείς το τρελό μπιγκ μπράδερ που έχει γίνει σ΄ αυτή τη χώρα...
Όχι μόνον όλες οι κυβερνήσεις πρέπει να ελεγχθούν για τη "χρήση" -για το βαθμό κακοποίησης- στην ιδιωτικότητα των πολιτών, αλλά, ιδίως, οι εισαγγελείς και οι δικαστές που αποφάσισαν να περιορίσουν συντριπτικά τα ατομικά δικαιώματα χωρίς να μπορούμε να έχουμε ιδέα, θα πρέπει να καταστεί εφικτό να ελεγχθούν για την σκοπιμότητα και νομιμότητα των ενεργειών τους.
Αν δεν τιμωρηθούν οι πρώην και δεν μπουν ασφαλειστικές δικλείδες στο εξής θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση: δεν υπάρχει καμία ιδιωτικότητα και καμία πρακτική κι αποτελεσματική εγγύηση γι΄ αυτήν.
Τύποι μου, επειδή έλλειπα 3-4 μέρες, μάθαμε τίποτα νεώτερο (που φταίει πάλι ο Πόκος, πως θα μεταρρυθμίσει το επιτελικό κράτος ο σωτήρας μας ανέμελος, νέα λίστα πέτσα κτλ).
Θα επεκτείνει η ΝΔούλα την εξεταστική; Μάλιστα, καταλάβαμε, τους έπιασαν με την γίδα στην πλάτη και τώρα ζητάνε και ρέστα.
Γιατί δεν την επεκτείνουν και στα πεπραγμένα της ΣΤΑΖΙ στην Ανατολική Γερμανία του ψυχρού πολέμου; Τωρα που γυρίζει.
Θα επεκτείνει η ΝΔούλα την εξεταστική; Μάλιστα, καταλάβαμε, τους έπιασαν με την γίδα στην πλάτη και τώρα ζητάνε και ρέστα.
Γιατί δεν την επεκτείνουν και στα πεπραγμένα της ΣΤΑΖΙ στην Ανατολική Γερμανία του ψυχρού πολέμου; Τωρα που γυρίζει.
My Life had stood, a Loaded Gun
Υπάρχει αντικειμενική και μη μεταβιβάσιμη ευθύνη (πολιτική και ποινική) για την παραβίαση του Συντάγματος (και του κοινού νόμου) στην περίπτωση της παρακολούθησης Ανδρουλάκη. Σε οποιοδήποτε στοιχειωδώς σοβαρό αφρικανικό κρατίδιο ο φύλαρχος θα είχε αναλάβει την ευθύνη και θα είχε παραιτηθεί ASAP
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Nα δούμε και τι θα πουν οι άλλοι και θα πω μετά ποιοί είναι αυτοί οι άλλοι.Freelancer έγραψε: 22 Αύγ 2022, 20:49 Λογικό που αρνείται ο ΣΥΡΙΖΑ να επεκταθεί η εξεταστική σε προηγούμενα έτη
Το ΠΑΣΟΚ κάνοντας χρήση του νέου συντάγματος και κανονισμού της βουλής με τον οποίο μπορεί να συγκροτεί εξεταστικές επιτροπές και η μειοψηφία κατέθεσε την πρότασή του για εξεταστική επιτροπή μόνο για τις παρακολουθήσεις Ανδρουλάκη.Φυσικά με αυτό συμφωνεί και ο συριζα.Η ΝΔ ζητεί να επεκταθεί η εξεταστική επιτροπή και στην περίοδο σύριζα.Σύμφωνα με τον κανονισμό για να περάσει ατόφια η πρόταση του ΠΑΣΟΚ απαιτούνται 120 ψήφοι.
Το θέμα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί δεν έχουν 120 ψήφους.Για να περάσει η πρότασή τους πρέπει να συμφωνήσει και κάποιο από τα μικρά κόμματα της αντιπολίτευσης (ΚΚΕ,ΜΕΡΑ 25,Ελληνική Λύση).Εάν δεν συμβεί αυτό για να γίνει η επιτροπή θα πρέπει να διευρυνθεί όπως θέλει η ΝΔ.
Οι μικροί έχουν ταχθεί απέξω απέξω υπέρ της διεύρυνσης διότι κανείς δεν θέλει να εκτεθεί ότι καλύπτει τον ...Ρουμπάτη και τον ΣΥΡΙΖΑ.Θα πρέπει να καταβάλλει ισχυρά διαλεκτικά επιχειρήματα
Αλλά και στο ΠΑΣΟΚ φυσικά δεν συμφωνούν όλοι και πρώτος πρώτος ο κυνηγηθείς μέχρι πρότινος Λοβέρδος.Επειδή όμως δεν θέλει να συγκρουσθεί με τον Ανδρουλάκη αναχώρησε για το μέτωπο.
Πωπωπωπωπωπωπω.
ST48410, όπως σου είπα τον τύπο δεν τον ήξερα μέχρι πριν λίγο, αυτός φαίνεται όμως να ξέρει πολλά. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιος είναι ούτε πως τον λένε ούτε ότι είναι νεοδημοκράτης, με ενδιαφέρει πρωτίστως τι λέει και ότι κυρίως απαντάει στο ερώτημα "μα καλά δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια σε αυτήν την εγκληματική οργάνωση;".
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση