Μην παρεις τιποτα embrace the fever.Ειδικα αν δεν εχεις βηχα δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:15 Μετά απο 3,5 χρονια πανδημιας και ανεμβολιαστος σημερα βγηκα θετικος. Τωρα στο τελος την εφαγα.
Χτες ειχα τα πρωτα συμπτωματα. Πυρετο που ανεβοκατεβαινε. Εφτασε ως και 39,8 !! Λεω αμα περασει τα 40 εφυγα για το νοσοκομειο. Αλλα ευτυχως αργα χθες βραδυ επεσε και τωρα ειμαι απυρετος σχεδον. Ποσες μερες τωρα θα περασουν μεχρι να χω αρνητικο τεστ και τι πρεπει να παιρνω?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
περαστικά και από μένα!
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ενας πυρετός κοντά στα 40 δεν είναι λόγος ανησυχίας?GoBack έγραψε: 26 Ιουν 2023, 19:49Μην παρεις τιποτα embrace the fever.Ειδικα αν δεν εχεις βηχα δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:15 Μετά απο 3,5 χρονια πανδημιας και ανεμβολιαστος σημερα βγηκα θετικος. Τωρα στο τελος την εφαγα.
Χτες ειχα τα πρωτα συμπτωματα. Πυρετο που ανεβοκατεβαινε. Εφτασε ως και 39,8 !! Λεω αμα περασει τα 40 εφυγα για το νοσοκομειο. Αλλα ευτυχως αργα χθες βραδυ επεσε και τωρα ειμαι απυρετος σχεδον. Ποσες μερες τωρα θα περασουν μεχρι να χω αρνητικο τεστ και τι πρεπει να παιρνω?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Σκετος ο πυρετος χωρις να συνοδευεται απο αλλα συμπτωματα δεν ειναι ποτε λογος ανησυχιας εφοσον ξερεις τι εχεις.Και να τον κατεβασεις με αντιπυρετικο δηλαδη δεν κερδιζεις απολυτως τιποτα οσον αφορα την πορεια της νοσου.lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:02Ενας πυρετός κοντά στα 40 δεν είναι λόγος ανησυχίας?GoBack έγραψε: 26 Ιουν 2023, 19:49Μην παρεις τιποτα embrace the fever.Ειδικα αν δεν εχεις βηχα δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:15 Μετά απο 3,5 χρονια πανδημιας και ανεμβολιαστος σημερα βγηκα θετικος. Τωρα στο τελος την εφαγα.
Χτες ειχα τα πρωτα συμπτωματα. Πυρετο που ανεβοκατεβαινε. Εφτασε ως και 39,8 !! Λεω αμα περασει τα 40 εφυγα για το νοσοκομειο. Αλλα ευτυχως αργα χθες βραδυ επεσε και τωρα ειμαι απυρετος σχεδον. Ποσες μερες τωρα θα περασουν μεχρι να χω αρνητικο τεστ και τι πρεπει να παιρνω?![]()
39,4 ειχα φτασει εγω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- lonelyrider
Μόνο πυρετό εμφανισα ως τώρα ευτυχώς. Αντιπυρετικά παίρνω γιατί με 39+ δεν νιώθεις και πολυ ευχάριστα με αυτή την θερμοκρασία σώματος.GoBack έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:18Σκετος ο πυρετος χωρις να συνοδευεται απο αλλα συμπτωματα δεν ειναι ποτε λογος ανησυχιας εφοσον ξερεις τι εχεις.Και να τον κατεβασεις με αντιπυρετικο δηλαδη δεν κερδιζεις απολυτως τιποτα οσον αφορα την πορεια της νοσου.lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:02Ενας πυρετός κοντά στα 40 δεν είναι λόγος ανησυχίας?GoBack έγραψε: 26 Ιουν 2023, 19:49
Μην παρεις τιποτα embrace the fever.Ειδικα αν δεν εχεις βηχα δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.![]()
39,4 ειχα φτασει εγω
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- EKPLIKTIKOS
Σα γενική ιδέα ο πυρετος δεν είναι βλαβερος για τον γενικό πληθυσμό (μάλλον το αντιθετο) αλλά να ρωτάτε πάντα τον γιατρό σας, μη διαβάζετε τι λέμε εδώ ο καθένας μας, δε σας ξέρουμε κ δεν ξέρουμε τι προβλήματα μπορεί να έχετε
Δηλαδη τι θα πει ο γιατρος περα απο το "παρε αντιπυρετικο";EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:32 Σα γενική ιδέα ο πυρετος δεν είναι βλαβερος για τον γενικό πληθυσμό (μάλλον το αντιθετο) αλλά να ρωτάτε πάντα τον γιατρό σας, μη διαβάζετε τι λέμε εδώ ο καθένας μας, δε σας ξέρουμε κ δεν ξέρουμε τι προβλήματα μπορεί να έχετε
"50 ευρω"
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- EKPLIKTIKOS
Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας που να μην επιτρέπει πχ να πάρει ΜΣΑΦ. Γενικα μπορεί 1002 πράγματα, μιλάμε για έναν άγνωστο στο ίντερνετ.GoBack έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:22Δηλαδη τι θα πει ο γιατρος περα απο το "παρε αντιπυρετικο";EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:32 Σα γενική ιδέα ο πυρετος δεν είναι βλαβερος για τον γενικό πληθυσμό (μάλλον το αντιθετο) αλλά να ρωτάτε πάντα τον γιατρό σας, μη διαβάζετε τι λέμε εδώ ο καθένας μας, δε σας ξέρουμε κ δεν ξέρουμε τι προβλήματα μπορεί να έχετε![]()
Aρα μπορει και να πει "μην παρεις αντιπυρετικο" σωστο και αυτοEKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Ιουν 2023, 00:26Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας που να μην επιτρέπει πχ να πάρει ΜΣΑΦ. Γενικα μπορεί 1002 πράγματα, μιλάμε για έναν άγνωστο στο ίντερνετ.GoBack έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:22Δηλαδη τι θα πει ο γιατρος περα απο το "παρε αντιπυρετικο";EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:32 Σα γενική ιδέα ο πυρετος δεν είναι βλαβερος για τον γενικό πληθυσμό (μάλλον το αντιθετο) αλλά να ρωτάτε πάντα τον γιατρό σας, μη διαβάζετε τι λέμε εδώ ο καθένας μας, δε σας ξέρουμε κ δεν ξέρουμε τι προβλήματα μπορεί να έχετε![]()
Πως είσαι σήμερα φίλος?lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:28
Μόνο πυρετό εμφανισα ως τώρα ευτυχώς. Αντιπυρετικά παίρνω γιατί με 39+ δεν νιώθεις και πολυ ευχάριστα με αυτή την θερμοκρασία σώματος.
- lonelyrider
Πηγα σε γιατρο. Μου βρηκε ελαφρια ακροαστικα. Μου δωσε κατι χαπια της φαιζερ και βιταμινη ντε3.Σημερα κρυωνω. Και πηρα αντιπυρετικο παλι γιατι καταλαβα οτι θα ανεβαζα παλι πυρετο. 3η μερα κορονοιου με τον πυρετο να συνεχιζει να ανεβοκατεβαινει.student έγραψε: 27 Ιουν 2023, 12:03Πως είσαι σήμερα φίλος?lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:28
Μόνο πυρετό εμφανισα ως τώρα ευτυχώς. Αντιπυρετικά παίρνω γιατί με 39+ δεν νιώθεις και πολυ ευχάριστα με αυτή την θερμοκρασία σώματος.
Τι πραμα ειναι αυτο. Ο γιατρος ειπε οτι κανα δυο τρεις μερες ακομα και θα φυγει.
Inevitable ο κτηνιατρος
Με επιασε την προτελευαια μερα των διακοπών και νομιζα οτι ηταν απλα ενα ασχημο κρυολογημα απο το ερ κοντισιον. Εβαλα χθες αυτοκινητο σε φερι μποτ και οδηγησα 300χλμ στους 37 βαθμους εχοντας Covid (βεβαια δεν το ηξερα). Σημερα εκανα τεστ και βγηκε θετικοτατο.
Αντιθετα με την πρωτη φορα, ειναι πιο κρυολογημα/δεκατα/ψιλοβηχας και δε φαινεται να εχει επηρεαστει η γευση μου. Επισης την πρωτη φορα δε μπορουσα ουτε στην τουαλετα να παω, οχι που οδηγησα τη μιση Ελλαδα ή προχθες που εκανα τρεις ωρες μπανιο.
Παρ'ολα αυτα ελπιζω να περασει γιατι και το βαρυ κρυολογημα σκατα ειναι να το εχεις στην αδεια σου.
Αντιθετα με την πρωτη φορα, ειναι πιο κρυολογημα/δεκατα/ψιλοβηχας και δε φαινεται να εχει επηρεαστει η γευση μου. Επισης την πρωτη φορα δε μπορουσα ουτε στην τουαλετα να παω, οχι που οδηγησα τη μιση Ελλαδα ή προχθες που εκανα τρεις ωρες μπανιο.
Παρ'ολα αυτα ελπιζω να περασει γιατι και το βαρυ κρυολογημα σκατα ειναι να το εχεις στην αδεια σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις