foscilis έγραψε: 06 Μαρ 2021, 13:47 Όχι είναι εντελώς συμπτωματικό που σε όλα τα κοζπλεϊ του επιλέγει χαρακτήρες με καπέλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
- Dwarven Blacksmith
Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
- Λίνο Βεντούρα
Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
https://www.similarweb.com/website/efsyn.gr/georgebi έγραψε: 06 Μαρ 2021, 14:22 Έλαβα κάποια - δικαία - παράπονα πως πρόβαλα μόνο το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ στα ΕΚΤΟΡΙΚΑ....
Ζητώ συγνώμη και επανορθώνω....
https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiomata/ ... -katastoli
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
To νέο αντάρτικο είδωλο.Nostalgia έγραψε: 06 Μαρ 2021, 15:01ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2021, 14:58
Οι αντιφά και οι ρομά αφήνονται πάντα ελεύθεροι μετά τις προσαγωγές.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2021, 13:01
Όλοι συλλαμβάνονται και όλοι αφήνονται ελεύθεροι.
Αλλά μετά την ενυδάτωση του πατρός, χρειάζεται επειγόντως κάτι πιο φρέσκο για τη συνέχεια του αγώνα.
Δεν μπόρεσαν να υποτάξουν τον πατέρα και εκδικούνται το γιο κλπ![]()
![]()

Η ελπίδα είναι παγίδα.
εκτοράκο πονάς;
που είσαι τώρα καραφλομαλλιάς;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Μαυροβασίλης
ok, αρκετά με την πλάκα, νομίζω όλοι καταλαβαίνομε τη δύσκολη θέση του τζεη αρ και κανείς δεν θα ήθελε να είναι στην θέση του
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
σιγά, και άλλα καράφλιασαν στα θέρτιζ τους και τα πήραν ξούραΜαυροβασίλης έγραψε: 06 Μαρ 2021, 15:13 ok, αρκετά με την πλάκα, νομίζω όλοι καταλαβαίνομε τη δύσκολη θέση του τζεη αρ και κανείς δεν θα ήθελε να είναι στην θέση του
απλά είναι προφανές ότι πρόκειται για beta male-cuck με σοβαρά daddy issues, ο οποίος αρνείται να πάρει το μαλλί ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Τσε δεν ήταν καμπριοκέφαλος και θεωρεί ότι θα είναι σαν τον πούτσο του το ξενύχτη όντας γλόμπος (και ποιος να τον αδικήσει)
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Μαυροβασίλης
σκληρή μα δίκαιη δίκηelchav έγραψε: 06 Μαρ 2021, 15:18σιγά, και άλλα καράφλιασαν στα θέρτιζ τους και τα πήραν ξούραΜαυροβασίλης έγραψε: 06 Μαρ 2021, 15:13 ok, αρκετά με την πλάκα, νομίζω όλοι καταλαβαίνομε τη δύσκολη θέση του τζεη αρ και κανείς δεν θα ήθελε να είναι στην θέση του
απλά είναι προφανές ότι πρόκειται για beta male-cuck με σοβαρά daddy issues, ο οποίος αρνείται να πάρει το μαλλί ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Τσε δεν ήταν καμπριοκέφαλος και θεωρεί ότι θα είναι σαν τον πούτσο του το ξενύχτη όντας γλόμπος (και ποιος να τον αδικήσει)
την πλάκα γενικά εννοώ, δικαστά Ροη Μπην, και τη συμπάθεια που καλώ να επιδείξομε για την ατυχία γόνος Λουκά (ον τοπ τα όσα αναφέρεις στην κακοδαιμονία του τζεη αρ)
- Dwarven Blacksmith
Ας παραδειγματιστεί από τον Σι Τζινπίνγκ. Όταν ο πατέρας του περτζαρίστηκε και φυλακίστηκε κατά την Πολιτισμική Επανάσταση, ο ίδιος εξορίστηκε στη βαθιά επαρχία, διακόπτοντας τις σπουδές του. Δεν ξαναείδε τον πατέρα του για 4 χρόνια. Με μια τσάπα στο ένα χέρι και ένα βιβλίο στο άλλο, δούλεψε σκληρά για να γίνει ένας εργατικός, μορφωμένος κομμουνιστής.Μαυροβασίλης έγραψε: 06 Μαρ 2021, 15:13 ok, αρκετά με την πλάκα, νομίζω όλοι καταλαβαίνομε τη δύσκολη θέση του τζεη αρ και κανείς δεν θα ήθελε να είναι στην θέση του

- Μαυροβασίλης
έλεος
Βγάλανε τα δεξιά την Κουφοντινιάδα, για να παραπλανήσουν τον κόσμο απ' την ιστορία με τον Λιγδάδη, που πέφτει το κουκούλωμα της αρκούδας, και την πείνα που έρχεται, και να μαζέψουν τα δεξιά γίδια μέσα στο μαντρί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δείξε μας στην κούκλα που σε πόνεσαν, συριζαυγιτάκο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πηζει ο συριζαυγιτηςKauldron έγραψε: 06 Μαρ 2021, 15:31 Βγάλανε τα δεξιά την Κουφοντινιάδα, για να παραπλανήσουν τον κόσμο απ' την ιστορία με τον Λιγδάδη, που πέφτει το κουκούλωμα της αρκούδας, και την πείνα που έρχεται, και να μαζέψουν τα δεξιά γίδια μέσα στο μαντρί.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μίλησε τώρα ο Νεοζαίος.under έγραψε: 06 Μαρ 2021, 15:39Πηζει ο συριζαυγιτηςKauldron έγραψε: 06 Μαρ 2021, 15:31 Βγάλανε τα δεξιά την Κουφοντινιάδα, για να παραπλανήσουν τον κόσμο απ' την ιστορία με τον Λιγδάδη, που πέφτει το κουκούλωμα της αρκούδας, και την πείνα που έρχεται, και να μαζέψουν τα δεξιά γίδια μέσα στο μαντρί.![]()
Αλλά κατ' εσένα, δεν είμαι "συναγωνιστής σου"? Κάτι τέτοια έλεγες πρίν κάνεις την κωλοτούμπα και πάς στη νουδού απ' το λάος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κοιμήσου, κωλντρονάκο, δε θα στείλει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 2531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Theseus