!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
ιστορική ταπείνωση της Ρωσίας,δημόσιος απαγχονισμος πουστιν-σοιγκου-σουροβικιν,καντιροφ ως ισόβιος πρόεδρος,για να σωθεί ο,τι σώζεται
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Το παράδειγμα που σου έφερα αφορούσε την κατάσταση στη Ρωσία κι όχι εσένα, αν δεν ήσουν πάντα τόσο έτοιμος να δεχτείς προσβολές από κάποιον που δεν ξέρεις θα το καταλάβαινες αυτό. Από κει και ύστερα και στο παραπάνω παράθεση μου κάνεις που ως συνήθως, όπως και άλλοι δημοκρατικοί χρήστες, την πετσοκόβεις. Δεν έχω τον χρόνο ούτε τη διάθεση να ψάχνω τι παρέθεσε ποιος φίλε μου. Αν νομίζεις ότι μπορείς να συζητήσεις σε επίπεδο ενηλίκων μπορείς να συνεχίσεις να με παραθέτεις. Και φυσικά. Πάντα μπορώ να βοηθήσω. Θα το καταλάβεις αυτό. Ίσως όχι σήμερα και ίσως όχι αύριο. Μα σίγουρα κάποτε.sharp έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 14:03Τά 'χεις εντελώς χαμένα. Ακριβώς επειδή δεν με ενδιέφερε η απάντηση σου, ΔΕΝ σε κουοτάρησα. Ορίστε εδώΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 13:52Τι να σου γράψω ρε φίλε. άμα δεν θες συζήτηση σταμάτα να με κουοτάρεις. Όταν με κουοτάρεις μετά το ρουφιανιλίκι σου και το ιγκνορ που λες ότι μου έβαλες μπορώ να καταλάβω δύο αντιφατικά πράγματα. Το πρώτο είναι ότι σε ενδιαφέρουν αυτά που λέω γιατί κάπου μέσα στον πλυμμένο εγκέφαλό σου ξέρεις ότι λέω την αλήθεια και δεν μπορείς παρά να τα διαβάσεις και το δεύτερο είναι ότι απλά σου αρέσει να αρπάζεσαι με αγνωστους από το σπίτι σου. Τείνω στο δεύτερο γιατί βλέπω ότι δεν το κάνεις μόνο σε εμένα. Να ξέρεις ότι εγώ αντίθετα από εσένα τον ρουφιανάκο επειδή είμαι οπαδός της ελεύθερης έκφρασης δεν πρόκειται ποτέ να σε ρουφιανεύσω. Και πάλι σου λέω πως μπορώ να σε βοηθήσω.sharp έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 13:33 Δεν κουράζεσαι να γράφεις τόσες ανοησίες; Πάλι 10 γραμμές για να πεις ένα τίποτε;
Δεν ισχύει και δεν μού χρειάζονται τα μέσα για να το δω.
viewtopic.php?p=2752742#p2752742
Αλλά εσύ έσπευσες παρ' όλα αυτά να απαντήσεις με παράθεση.
Επειδή ωστόσο μάς διαβάζουν και μικρά παιδιά, καλό είναι οι ψεκιές να μην μένουν αναπάντητες και να παραπληροφορούνται.
Το ότι επιχειρηματολογείς λάθος φαίνεται και από εδώ
Αυτό είναι κλασσικό σφάλμα αρχαρίων και ερασιτεχνών. Επειδή κάποιος επωφελείται από μια σύγκρουση ΔΕΝ συνεπάγεται ότι εκείνος την ξεκίνησε ή την υπέθαλψε. Με την λογική αυτή σε όλες τις συγκρούσεις ο νικητής είναι και ο φταίχτης. Φυσικά και σήμερα κάποιοι αθωώνουν τον Χίτλερ και λένε ότι έφταιγαν οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί και όχι ο ίδιος που εισέβαλε στην Πολωνία.Σκέψου ποιον εξυπηρετεί περισσότερο η εισβολή στην Ουκρανία. Δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερη νοημοσύνη για να καταλάβεις πως είναι η Αμερική.
ΥΓ Το ρουφιανιά που λες και ξαναλές ποιο ήταν; Ένα που περιέγραφες πώς γαμάς την αδερφή μου και την οικογένεια μου; Έχεις δίκιο, έπρεπε να το αφήσω για να βλέπουν όλοι πόσο ψυχικά υγιής είσαι.![]()
-
hjshiaqwws
Καdy έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 14:28 ιστορική ταπείνωση της Ρωσίας,δημόσιος απαγχονισμος πουστιν-σοιγκου-σουροβικιν,καντιροφ ως ισόβιος πρόεδρος,για να σωθεί ο,τι σώζεται
Από την άλλη υποχωρούν οι Ουκρανοί στο Χάρκοβο.
Από ότι φαίνεται δεν διαθέτει κανείς δυνάμεις για όλα τα μέτωπα.
- Οργισμένος
Βοηθά πρώτα τον εαυτό σου πηγαίνοντας σε κάποιον ειδικό .Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 13:39Μαλάκα να το κοιτάξεις. Κι εσένα μπορώ να σε βοηθήσω πάντως. Φτάνει να το θέλεις. Το θέλεις;Οργισμένος έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 13:26Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;;;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 12:59
Δε θυμάμαι να είπα ποτέ ότι κερδάμε. Αυτό που είπα από την αρχή είναι ότι παρά τις επιτυχίες της Ουκρανίας η Ρωσία κατέχει ακόμα ένα μεγάλο μέρος της. Πως αυτό από εσένα ή από τους άλλους δυτικόφιλους μεταφράζεται σε νίκη της Ουκρανίας είναι μια εσωτερική, κρυφή διεργασία γνωστή μόνο σε εσάς ή ούτε καν σε εσάς.
Το τι θα γίνει στη Χερσώνα μένει να το δούμε. Αντίθετα από εσένα και κάτι unique που βλέπω πως χαίρεται ανοιχτά με τους νεκρούς ρώσους από τη μία και απειλεί κεκαλυμμένα χρήστες από την άλλη, ομολογώ πως δεν ξέρω ούτε τα σχέδια της Ρωσίας, ούτε αυτά της Ουκρανίας και φέρνω πηγές από πολλά μέσα. Το σίγουρο είναι ότι δεν χαίρομαι με τον θάνατο κανενός.
Ναι Κερδατε όπως έλεγες χάρη στο μέγα σκακιστή αγράμματο φασίστα Πούλερ. Παει και η Χερσωνα. Ώρα για Κριμαία και εκτέλεση πουτλερ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Είσαι σε απόλυτη άρνηση, χαμενος σε ένα περίεργο σύμπαν ψευδαισθησεων και απολυταρχισμου. Περαστικά , αν και...nyxtovios έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 14:47 Από την άλλη υποχωρούν οι Ουκρανοί στο Χάρκοβο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
nyxtovios έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 14:47 Από την άλλη υποχωρούν οι Ουκρανοί στο Χάρκοβο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Το ξερά ότι είσαι δικιά μαςΚαdy έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 14:28 ιστορική ταπείνωση της Ρωσίας,δημόσιος απαγχονισμος πουστιν-σοιγκου-σουροβικιν,καντιροφ ως ισόβιος πρόεδρος,για να σωθεί ο,τι σώζεται
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
"τώρα θα τους δείξει αυτός..."Ναύτης έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 13:53 Τώρα είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ ο κοντός τσάρος. Ούτε στον σοβιετικο-αφγανικό πόλεμο δεν υπέστη τέτοια ταπείνωση η Ρωσία.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οργισμένος έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 14:54nyxtovios έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 14:47 Από την άλλη υποχωρούν οι Ουκρανοί στο Χάρκοβο.
Από ότι φαίνεται δεν διαθέτει κανείς δυνάμεις για όλα τα μέτωπα.![]()
Θα πρότεινα να συμβουλευθείς ειδικό για τις ορμόνες σου, για να δει αν χρειάζεται να πάρεις κάποιο συμπλήρωμα αντρικών.Οργισμένος έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 14:54Είσαι σε απόλυτη άρνηση, χαμενος σε ένα περίεργο σύμπαν ψευδαισθησεων και απολυταρχισμου. Περαστικά , αν και...nyxtovios έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 14:47 Από την άλλη υποχωρούν οι Ουκρανοί στο Χάρκοβο.
- Οργισμένος
Πατωνεις ναζαιε;; ε;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ότι πεις εσύ.nyxtovios έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 14:56Οργισμένος έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 14:54nyxtovios έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 14:47 Από την άλλη υποχωρούν οι Ουκρανοί στο Χάρκοβο.
Θα πρότεινα να συμβουλευθείς ειδικό για τις ορμόνες σου, για να δει αν χρειάζεται να πάρεις κάποιο συμπλήρωμα αντρικών.Οργισμένος έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 14:54Είσαι σε απόλυτη άρνηση, χαμενος σε ένα περίεργο σύμπαν ψευδαισθησεων και απολυταρχισμου. Περαστικά , αν και...nyxtovios έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 14:47 Από την άλλη υποχωρούν οι Ουκρανοί στο Χάρκοβο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Κοίτα, αν ειναι να τους δώσεις την ιδια θεραπεία που ακολουθεις τωρα εσυ που οι Ρώssοι τον πινουν, αστο καλυτερα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 13:39Μαλάκα να το κοιτάξεις. Κι εσένα μπορώ να σε βοηθήσω πάντως. Φτάνει να το θέλεις. Το θέλεις;Οργισμένος έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 13:26Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;;;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 12:59
Δε θυμάμαι να είπα ποτέ ότι κερδάμε. Αυτό που είπα από την αρχή είναι ότι παρά τις επιτυχίες της Ουκρανίας η Ρωσία κατέχει ακόμα ένα μεγάλο μέρος της. Πως αυτό από εσένα ή από τους άλλους δυτικόφιλους μεταφράζεται σε νίκη της Ουκρανίας είναι μια εσωτερική, κρυφή διεργασία γνωστή μόνο σε εσάς ή ούτε καν σε εσάς.
Το τι θα γίνει στη Χερσώνα μένει να το δούμε. Αντίθετα από εσένα και κάτι unique που βλέπω πως χαίρεται ανοιχτά με τους νεκρούς ρώσους από τη μία και απειλεί κεκαλυμμένα χρήστες από την άλλη, ομολογώ πως δεν ξέρω ούτε τα σχέδια της Ρωσίας, ούτε αυτά της Ουκρανίας και φέρνω πηγές από πολλά μέσα. Το σίγουρο είναι ότι δεν χαίρομαι με τον θάνατο κανενός.
Ναι Κερδατε όπως έλεγες χάρη στο μέγα σκακιστή αγράμματο φασίστα Πούλερ. Παει και η Χερσωνα. Ώρα για Κριμαία και εκτέλεση πουτλερ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Υπαρχει και η περιπτωση να ειναι τροφιμος.sharp έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 13:51Το παίρνω πίσω, έκανα λάθος για την Ελλάδα. Για να έχει ψυχίατρο στο χωριό πρέπει να είναι πολύ προοδευμένη. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να είναι όλοι τρελλοίΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 13:39Μαλάκα να το κοιτάξεις. Κι εσένα μπορώ να σε βοηθήσω πάντως. Φτάνει να το θέλεις. Το θέλεις;Οργισμένος έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 13:26
Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;;;
Ναι Κερδατε όπως έλεγες χάρη στο μέγα σκακιστή αγράμματο φασίστα Πούλερ. Παει και η Χερσωνα. Ώρα για Κριμαία και εκτέλεση πουτλερ.![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
Η φωνή της Αληθειας
Πάει προς κατάρρευση ο ρωσικός στρατός;;;; Εδώ επίστρατοι βρίζουν τον… στρατηγό τους
!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1719 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-