43 και οχι καλη φυσικη κατασταση. Καθιστικη ζωη.student έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:21Ηλικία?lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:15 Μετά απο 3,5 χρονια πανδημιας και ανεμβολιαστος σημερα βγηκα θετικος. Τωρα στο τελος την εφαγα.
Χτες ειχα τα πρωτα συμπτωματα. Πυρετο που ανεβοκατεβαινε. Εφτασε ως και 39,8 !! Λεω αμα περασει τα 40 εφυγα για το νοσοκομειο. Αλλα ευτυχως αργα χθες βραδυ επεσε και τωρα ειμαι απυρετος σχεδον. Ποσες μερες τωρα θα περασουν μεχρι να χω αρνητικο τεστ και τι πρεπει να παιρνω?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: Είμαι θετικός
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- lonelyrider
Εγω με παναντολ εξτρα αναβραζοντα τον εριξα. Αλλα εφτασε 39,8 ο πυρετος σε καποια φαση και τρομοκρατηθηκα.taliban έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:22Περαστικά.lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:15 Μετά απο 3,5 χρονια πανδημιας και ανεμβολιαστος σημερα βγηκα θετικος. Τωρα στο τελος την εφαγα.
Χτες ειχα τα πρωτα συμπτωματα. Πυρετο που ανεβοκατεβαινε. Εφτασε ως και 39,8 !! Λεω αμα περασει τα 40 εφυγα για το νοσοκομειο. Αλλα ευτυχως αργα χθες βραδυ επεσε και τωρα ειμαι απυρετος σχεδον. Ποσες μερες τωρα θα περασουν μεχρι να χω αρνητικο τεστ και τι πρεπει να παιρνω?
Εξαρτάται
Εμένα έκανε 1 βδομάδα να βγει αρνητικό.
Ο πυρετος κράτησε 3 μέρες με σκαμπανεβασματα από 38.5 μέχρι 39 +.
Το αλγκοφρεν τον έριχνε.
Το ντεπον μαλλιά απο παρδαλό ασβό. Δεν έκανε τίποτα.
Ξεκούραση μην βιαστείς να κάνεις οτιδήποτε.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Μεχρι 38 και 5 όχι περισσότερο. Αλλά δεν έπεφτε στην αρχή με ντεπόν. Μόνο με αλγκοφρεν έπεσε.lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:22Μου δωσε ο φαρμακοποιος κατι αντιπυρετικα που εχουν και βιταμινη c μεσα. Πυρετο ποσο σου κανε το μεγιστο?Arisvilla έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:19Μόνο ντεπόν η αλγκοφρεν πάρε για να ρίχνει τον πυρετό. Αν έπεσε χωρις να πάρεις τίποτε είναι καλό σημάδι. Εγώ τον Μάρτιο είχα για 3 μέρες πυρετό και έπεφτε στο 37 και κάτι μόνο με αλγκοφρέν. Περαστικά, πάρε και ένα οξύμετρο για το οξυγόνο καλού κακού αν και μάλλον δεν θα χρειαστεί. Εμένα το τεστ βγήκε αρνητικό μετά από 6 μέρες.lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:15 Μετά απο 3,5 χρονια πανδημιας και ανεμβολιαστος σημερα βγηκα θετικος. Τωρα στο τελος την εφαγα.
Όσο δεν σου επηρεάζει το αναπνευστικό, βήχα κλπ, δύσκολο να υπάρξει πρόβλημα. Λογικά αφού έπεσε ο πυρετός ξεμπέρδεψες. Αρνητικό τεστ μπορεί να σου πάρει αρκετές μέρες για να δεις. Περαστικάlonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:2243 και οχι καλη φυσικη κατασταση. Καθιστικη ζωη.student έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:21Ηλικία?lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:15 Μετά απο 3,5 χρονια πανδημιας και ανεμβολιαστος σημερα βγηκα θετικος. Τωρα στο τελος την εφαγα.
περαστικα lonelyrider
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- lonelyrider
Ευχαριστω. Αλλα 39,8 πολυ ανεβηκε φιλε. Τρομοκρατηθηκα.
ευχομαι να πανε ολα καλα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Περαστικά, αγαπητέ. Το 39,8 που λες ήταν όντως πολύ υψηλό νούμερο, αλλά αφού έπεσε φαντάζομαι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας πλέον.lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:15 Μετά απο 3,5 χρονια πανδημιας και ανεμβολιαστος σημερα βγηκα θετικος. Τωρα στο τελος την εφαγα.
Βιταμίνες και τα ρέστα βοηθάνε μεν, αλλά κυρίως προληπτικά (ειδικά η D). Κατόπιν εορτής δε νομίζω να σου κάνουν τίποτα. Για τη διάρκεια, διαφέρει ανά άνθρωπο, εγώ έβγαινα θετικός 9 μέρες (με μηδενικά συμπτώματα) η σύζυγος καθάρισε στις 5 ή 6 (και κάποια ήπια συμπτώματα).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Θα πηγαινες με 40 πυρετο στο νοσοκομειο;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- lonelyrider
Γιατι περιεργο σου φαινεται? Ποσο να φτασει για να παω? 50 να παθω αυταναφλεξη?
Ναι. 40 ειναι η ιδανικη θερμοκρασια για να ξεμπερδευεις γρηγορα με τις ιωσεις. Με 39,8 τον περασα την πρωτη απο τις 60 φορες τον κορωναβαηρους, σε 2 μερες ημουν στο γηπεδο και επαιζα μπασκετ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Εσύ, ίσως. Στην ηλικία που είσαι (σε κόβω για κάτω των 30, εκτός κι αν έχω καταλάβει λάθος) και με τη φυσική κατάσταση που έχεις.Bazoomba έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:20Ναι. 40 ειναι η ιδανικη θερμοκρασια για να ξεμπερδευεις γρηγορα με τις ιωσεις. Με 39,8 τον περασα την πρωτη απο τις 60 φορες τον κορωναβαηρους, σε 2 μερες ημουν στο γηπεδο και επαιζα μπασκετ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- hellegennes
Ενδείκνυται στους 39+ να πας στο νοσοκομείο εφόσον δεν πέφτει, πάντως δεν ενδείκνυται αν μόλις έφτασες αυτήν την θερμοκρασία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Περαστικά να ευχηθώ.lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:15 Μετά απο 3,5 χρονια πανδημιας και ανεμβολιαστος σημερα βγηκα θετικος. Τωρα στο τελος την εφαγα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-