Μου χει χαλασει την ψυχολογια. Καποιος αλλος παλι θα ελεγε οτι απλα βρισκει την ευκαιρια να μας διδαξει νεο λεξιλογιο και οτι φταιω εγω που αισθανομαι ασχημα. Εγω ομως πιστευω οτι εχουν ξεπεραστει οι εποχες που μολις απαντουσες κατι λαθος ο καθηγητης σε κοιταζε βλοσυρα και φωναζε και δεν τον ενοιαζε να σε φερνει σε δυσκολη θεση με προσωπικες ερωτησεις. Μονο στο Γυμνασιο ειχα μια τετοια καθηγητρια, τη διαβοητη μαθηματικο Χρηστου.νύχτα έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:16 ορέστη, την επόμενη φορά, πες της
[img]https://i.postimg.cc/nLbX1rX7/5301 ... .jpg[/img]
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Re: Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Ειμαι σε μισ πλατεια. Ενσς γερακος σαν αστεγος μεθυσμενος πηγαινει και μιλαει στις ομορφες κοπελες που θα ηθελα κι εγω να μιλησω. Δυο τον χαιρετησαν και εφυγαν τωρα. Μιλαει σε μια ξανθουλα με μαυρο μπουφαν. Καπνιζει αργα και καθεται σταυροποδι αναμεσα απο δυο αγορια. Φυσαει τον καπνο μπροστα και χαμογελαει με αυτα που λεει ο γερακος χωρις να κουναει το κεφαλι της.
- Sid Vicious
Πριν λίγο βρήκα κάτω στον δρόμο 315 ευρώ, δεν σταματάει αυτό το πράγμα, τέλεια!!!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Ορέστης 35
Πηγε στο περιπτερο να παρει προφυλακτικα και τσιχλες και εφυγαν.
μήπως θα σε διευκόλυνε να αποφασίσεις να αντιμετωπίζειςΟρέστης 35 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:47Μου χει χαλασει την ψυχολογια. Καποιος αλλος παλι θα ελεγε οτι απλα βρισκει την ευκαιρια να μας διδαξει νεο λεξιλογιο και οτι φταιω εγω που αισθανομαι ασχημα. Εγω ομως πιστευω οτι εχουν ξεπεραστει οι εποχες που μολις απαντουσες κατι λαθος ο καθηγητης σε κοιταζε βλοσυρα και φωναζε και δεν τον ενοιαζε να σε φερνει σε δυσκολη θεση με προσωπικες ερωτησεις. Μονο στο Γυμνασιο ειχα μια τετοια καθηγητρια, τη διαβοητη μαθηματικο Χρηστου.νύχτα έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:16 ορέστη, την επόμενη φορά, πες της
[img]https://i.postimg.cc/nLbX1rX7/5301 ... .jpg[/img]
τα πράγματα λίγο πιο ελαφριά και αστεία;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Προς το παρόν όμως, ο τύπος θέλει την τύπισσα να καταπιεί τα παιδιά του, τύπε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:27 Ορεστη θα μπορουσε να ειναι μητερα των παιδιων σου σε μια αλλη πραγματικοτητα
σκεψου το![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Feindflug έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 10:32Προς το παρόν όμως, ο τύπος θέλει την τύπισσα να καταπιεί τα παιδιά του, τύπε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:27 Ορεστη θα μπορουσε να ειναι μητερα των παιδιων σου σε μια αλλη πραγματικοτητα
σκεψου το![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Σημερα η δασκαλα δεν ειπε τιποτα περιεργο και γενικα ηταν πιο ηρεμη. Κουτσομπολεψε ενα μαθητη που ελειπε οτι ειναι σατανιστης και σχολιασε τους κινεζους μαθητες χαμηλοφωνα με τα πρωτα θρανια οτι ειναι ματσωμενοι. Αρα ειναι οντως κουτσομπολα, δεν πεφτω ευκολα εξω. Μετα μας ειπε οτι θα μας τραβηξουν καποιο βιντεο να μιλαμε - αν θελουμε. Ειπα ναι αλλα θα λειπω σε αυτο το μαθημα. Λεει ακομα να παμε ολη ταξη να δουμε κατι αταλαντους στο θεατρο.
Έλεγα εδώ και.μια βδομάδα να στολίσουμε στη δουλειά με δέντρο, φωτάκια κτλ και ο υπερτέλειος δεν άφηνε. Έλεγε "και τι θα το κάνουμε εδώ μέσα τσίρκο με φωτάκια και στολίδια, εδώ δεν είμαστε κατάστημα να έχουμε βιτρίνα χριστουγεννιάτικη κτλ κτλ"
Φυσικά συνέχισα να τον πρήζω διακριτικά κόλλησα και ένα πολύ μικρό δεντράκι πράσινο στο πληκτρολόγιο και έλεγα σε όλους θλιμμένα ότι στόλισα για τα Χριστούγεννα και γέλαγε. Έβαλα και τους άλλους συναδέλφους στο νόημα και νομίζω απέδωσε γιατί σήμερα μου είπε "με έφαγες με τα Χριστούγεννα,ούτε δέντρο δεν έχουμε πως θα στολίσεις; Μπάλες έχουμε αλλά είναι σπασμένες πλέον "
νομίζω πως αρχίζει και λυγάει
Φυσικά συνέχισα να τον πρήζω διακριτικά κόλλησα και ένα πολύ μικρό δεντράκι πράσινο στο πληκτρολόγιο και έλεγα σε όλους θλιμμένα ότι στόλισα για τα Χριστούγεννα και γέλαγε. Έβαλα και τους άλλους συναδέλφους στο νόημα και νομίζω απέδωσε γιατί σήμερα μου είπε "με έφαγες με τα Χριστούγεννα,ούτε δέντρο δεν έχουμε πως θα στολίσεις; Μπάλες έχουμε αλλά είναι σπασμένες πλέον "
νομίζω πως αρχίζει και λυγάει
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Καθομαο στο Μεταξουργειο μονος μου και μιλαω με γατες.
Καστανά βλέπεις γύρω σου;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Τσου.
Naida έγραψε: 15 Νοέμ 2019, 23:32 Έλεγα εδώ και.μια βδομάδα να στολίσουμε στη δουλειά με δέντρο, φωτάκια κτλ και ο υπερτέλειος δεν άφηνε. Έλεγε "και τι θα το κάνουμε εδώ μέσα τσίρκο με φωτάκια και στολίδια, εδώ δεν είμαστε κατάστημα να έχουμε βιτρίνα χριστουγεννιάτικη κτλ κτλ"
Φυσικά συνέχισα να τον πρήζω διακριτικά κόλλησα και ένα πολύ μικρό δεντράκι πράσινο στο πληκτρολόγιο και έλεγα σε όλους θλιμμένα ότι στόλισα για τα Χριστούγεννα και γέλαγε. Έβαλα και τους άλλους συναδέλφους στο νόημα και νομίζω απέδωσε γιατί σήμερα μου είπε "με έφαγες με τα Χριστούγεννα,ούτε δέντρο δεν έχουμε πως θα στολίσεις; Μπάλες έχουμε αλλά είναι σπασμένες πλέον "![]()
νομίζω πως αρχίζει και λυγάει![]()

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Ορέστης 35
Εκατσαν δυο γκομενακια απεναντι μου και με σνομπαραν. Μπηκαν στο σοχο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις