Ρε, φίλο Άγγλος δεν είσαι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
Re: Euro 2024
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- NewModelArmy
Οι Τσαβουλες ηταν τυχεροι με τη Σλοβακια και την Ελβετια.Σημερα καλυτεροι ηταν.
- Communio Sancta
Καλή ομάδα η Αγγλία. Δεύτερος στη συνέχεια τελικός. Μπράβο τους. Υποστηρίζω Ισπανία, αλλά δεν ξέρω ποιός θα το πάρει.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
όχι
άλλο Πρέμιερ, άλλο εθνικές
αφού ΠΟΤΕ δεν παίζουν μπάλα, μόνο τουπέ και ξερατά, τόσες φορές τους έχει βαρεθεί η ψυχή μου
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η αληθεια ειναι οτι αντικειμενικά δεν χτυπιέται στα ίσα αυτη η Ισπανία, απ' αυτή την Αγγλία, αλλά μπάλα ειναι, ποτέ δεν ξερεις.
Εγω τρολοεπιμενω μεταξύ σοβαρου και αστείου για Αγγλία, πρώτον επειδη την εχω δώσει για τροπαιούχο ήδη απο την 1η σελίδα του νηματος και θα ηθελα να δικαιωθώ, και δεύτερον επειδη οντως φετος δειχνουν υπερκωλόφαρδοι, φαινεται να τους βαρέθηκε και η ιδια η διαχρονικη λουζεριά τους
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Απογοήτευση πάντως το σύγχρονο ποδόσφαιρο, έχει γίνει σκέτη τακτική, θέαμα ελάχιστο.
Green Dragon έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 00:11 Απογοήτευση πάντως το σύγχρονο ποδόσφαιρο, έχει γίνει σκέτη τακτική, θέαμα ελάχιστο.
Χωρίς πλάκα, το γυναικείο έχει πολύ καλύτερο θέαμα από πλευράς φάσεων, ακόμη.
- NewModelArmy
Το αγγουρι ο Βραζιλιανος το εχασε που πηγε στη Γιουβεντους,που εχασε και προχτες πεναλντι στο Κοπα Αμερικα με την ΟυρουγουαηGoBack έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 23:53 Αυτο του σκουπιδι δεν ειχε χασει και πεναλτι με το γαυρο;Τωρα βαζει αυτα που δεν μπαινουν;
NewModelArmy έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 00:01 Οι Τσαβουλες ηταν τυχεροι με τη Σλοβακια και την Ελβετια.Σημερα καλυτεροι ηταν.
Μας ζαλισε ο παπαρας ο χαριστέας στο Β ημίχρονο για την επιβλητική Ολλανδία και έκανε 2 σουτ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οι δύο χώρες με τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου είναι στον τελικό. Καμία έκπληξη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Γκολάρα, αλλα δεν περιμένω φερ πλαιη από αντί - Άγγλους, αν είχε βάλει Ισπανός η Αργεντινος το γκολακι το ανελέητο ζαλισμα θα μας είχε κάνει τους όρχεις σαν του χοίρου

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
100ρικο σήμερα απ την τεράστια Αγγλία και με αυτό που σας έδωσα και με Αγγλία+από 2 κάρτες
All in τώρα στην Ισπανία
All in τώρα στην Ισπανία
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
δεν είναι κάθε μέρα γιορτή
η σύγχρονη Spanish Armada είναι αβύθιστος
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-