Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, πρώτη φορά έχω δει να ανεβαίνει λήψη κατά την διάρκεια της πτώσης από τον ίδιο τον αλεξιπτωτιστή.under έγραψε: 15 Μαρ 2019, 13:54Εννοω οτι αφου ξερουν τι παιζει γενικα,προφανως ξερουν οτι ληψεις βιντεο στις πτωσεις γινονται.Belisarius έγραψε: 15 Μαρ 2019, 13:33Οι αξ/κοι ξέρουν τι παίζει γενικά. Π.χ. ξέρουν τη τρύπα για τα σουβλάκια. Ποιος παρήγγειλε χτες δε θα το μάθουν αν δε συμβεί κάτι που θα το προδώσει. Άνευ νοήματος συζήτηση είναι αυτή όμως.
Το οτι απεβληθη ο συγκεκριμενος λοιπον δεν εχει να κανει με την ασφαλεια διοτι αν ευσταθουσε αυτη η δικαιολογια θα επρεπε να τους ξεψαχνιζουν ολους πριν τους ανεβασουν στο αεροπλανο.
Προφανως καποιων ψηλα ισταμενων η σουφρα ετσουξε με το συγκεκριμενο βιντεο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάνε να απαγορεύσουν το "Μακεδονία ξακουστή"
- Otto Weininger
Re: Πάνε να απαγορεύσουν το "Μακεδονία ξακουστή"
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Καταρχάς θεωρώ τα "ντοκιμαντέρ" γελοία και ξεφτίλα. Είμαι ξεκάθαρα ενάντιος.Otto Weininger έγραψε: 15 Μαρ 2019, 13:51 Πάντως δεν είναι αστείο να απαγορεύονται τα κινητά στην ΣΧΑΛ όταν οι ίδιοι τραβάνε ολόκληρη την εκπαιδευση σαν ντοκιμαντέρ και την ανεβάζουν στο YouTube ;
Ωστόσο αυτά ελέγχονται ως προς το περιεχόμενο, σε αντίθεση με το τι τραβά ο κάθε φαντάρος.Για παράδειγμα ο Τούρκος τις προάλλες πρόδωσε την ύπαρξη τουρκικών Leopard στη Κύπρο. Άλλο να πέφτεις με αλεξίπτωτο και ο νους σου να είναι στη σέλφι και άλλο να σε τραβά ένας φωτογράφος στο έδαφος.
- Belisarius
Εγώ έχω δει πολλές. Είναι συχνότατο φαινόμενο.Otto Weininger έγραψε: 15 Μαρ 2019, 13:55 Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, πρώτη φορά έχω δει να ανεβαίνει λήψη κατά την διάρκεια της πτώσης από τον ίδιο τον αλεξιπτωτιστή.
- Otto Weininger
Συμφωνώ.Belisarius έγραψε: 15 Μαρ 2019, 13:56Καταρχάς θεωρώ τα "ντοκιμαντέρ" γελοία και ξεφτίλα. Είμαι ξεκάθαρα ενάντιος.Otto Weininger έγραψε: 15 Μαρ 2019, 13:51 Πάντως δεν είναι αστείο να απαγορεύονται τα κινητά στην ΣΧΑΛ όταν οι ίδιοι τραβάνε ολόκληρη την εκπαιδευση σαν ντοκιμαντέρ και την ανεβάζουν στο YouTube ;
Ωστόσο αυτά ελέγχονται ως προς το περιεχόμενο, σε αντίθεση με το τι τραβά ο κάθε φαντάρος.Για παράδειγμα ο Τούρκος τις προάλλες πρόδωσε την ύπαρξη τουρκικών Leopard στη Κύπρο. Άλλο να πέφτεις με αλεξίπτωτο και ο νους σου να είναι στη σέλφι και άλλο να σε τραβά ένας φωτογράφος στο έδαφος.
Πάντως και στο κέντρο, με το που πήγα μας έκαναν έλεγχο για κινητά με κάμερα και την πρώτη μέρα μας είπαν μην τυχόν και πιάσουν κανέναν.
Την δεύτερη βδομάδα τα είχαν όλοι φάτσα φόρα, μόνο εγώ σα μαλακας είχα ένα απλό. Ε στο επισκεπτήριο είπα και μου έφεραν το κανονικό.
Στο YouTube λέω ή γενικά να ανέβει κάπου.Belisarius έγραψε: 15 Μαρ 2019, 13:57Εγώ έχω δει πολλές. Είναι συχνότατο φαινόμενο.Otto Weininger έγραψε: 15 Μαρ 2019, 13:55 Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, πρώτη φορά έχω δει να ανεβαίνει λήψη κατά την διάρκεια της πτώσης από τον ίδιο τον αλεξιπτωτιστή.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Έχει όμως να κάνει με την απόδοση ευθυνών.under έγραψε: 15 Μαρ 2019, 13:54Εννοω οτι αφου ξερουν τι παιζει γενικα,προφανως ξερουν οτι ληψεις βιντεο στις πτωσεις γινονται.Belisarius έγραψε: 15 Μαρ 2019, 13:33Οι αξ/κοι ξέρουν τι παίζει γενικά. Π.χ. ξέρουν τη τρύπα για τα σουβλάκια. Ποιος παρήγγειλε χτες δε θα το μάθουν αν δε συμβεί κάτι που θα το προδώσει. Άνευ νοήματος συζήτηση είναι αυτή όμως.
Το οτι απεβληθη ο συγκεκριμενος λοιπον δεν εχει να κανει με την ασφαλεια διοτι αν ευσταθουσε αυτη η δικαιολογια θα επρεπε να τους ξεψαχνιζουν ολους πριν τους ανεβασουν στο αεροπλανο.
Προφανως καποιων ψηλα ισταμενων η σουφρα ετσουξε με το συγκεκριμενο βιντεο.
Δεν έχεις ευθύνη για κάτι που "δεν γνωρίζεις".
Όταν όμως το βίντεο δημοσιοποιείται, δεν μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια. Αν πάθουν κάτι οι εκπαιδευόμενοι, όλοι θα κατηγορήσουν τους εκπαιδευτές και την ηγεσία...
Yippie Kay Yay
- Belisarius
Καλά πέραν τι έχω δει ο ίδιος και στο youtube είναι πολύ εύκολο να βρεις αρκετά. Απλά οι περισσότεροι τα ανεβάζουν μετά το τέλος της θητείας τους.
Πρέπει να γίνει κάτι με αυτό. Είναι απαράδεκτο.
Εβαλα πριν κι αλλο βιντεο.Otto Weininger έγραψε: 15 Μαρ 2019, 13:55 Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, πρώτη φορά έχω δει να ανεβαίνει λήψη κατά την διάρκεια της πτώσης από τον ίδιο τον αλεξιπτωτιστή.
Και για να το παμε εντελως τυπικα : ποιος ειναι ο υπευθυνος για την τηρηση των κανονων ασφαλειας στη σχολη ;
Ο στρατιωτης ;
Το οτι τιμωρηθηκε μονο ο στρατιωτης κατι λεει...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Βινόσαυρος
ότι οι μακεδονομάχοι δε θα βρείτε τρύπα να σας κρύψει
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Θες να σου θυμίσω τις αθυροστομίες επωνύμων της κυβέρνησης των συριζανέλ για την προηγούμενη εκλεγμένη κυβέρνηση;stavmanr έγραψε: 15 Μαρ 2019, 11:51Δεν μιλάμε για Σύριζα αλλά για την εκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας. Το ίδιο θα ίσχυε με οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση που νομοθετεί και διαχειρίζεται την εσωτερική κι εξωτερκή πολιτική της πατρίδας.
Ή οι εκλογές απέκτησαν την πλήρη θεσμική καταξίωση των εκπροσώπων του λαού, μόνον μετά την εκλογή του σύριζα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε ένα δεκαήμερο θα δείξει, ποιοι θα κρυφτούν και ποιοι όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
θέλω να δω ποιος ένστολος δυ θα έχει τα @@ να φωνάξει το Μακεδονία ξακουστή στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου περνώντας μπροστά στη πολιτική είτ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Βινόσαυρος
τα ίδια θα λέωΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 14:15Σε ένα δεκαήμερο θα δείξει, ποιοι θα κρυφτούν και ποιοι όχι.![]()
Εαν τραγουδουσε Μακεδονία ξακουστη του Ζοραν Ζαεφ χωρα, παιζει να τον εκαναν και λοχια.
- Βινόσαυρος
εγώ περιμένω καναν μακεδονοκλάστη στις 9 του ιουνη στην αθηνα να μπερδευτείΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 14:17 θέλω να δω ποιος ένστολος δυ θα έχει τα @@ να φωνάξει το Μακεδονία ξακουστή στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου περνώντας μπροστά στη πολιτική είτ

- hellegennes
Καλά λες, ρε μαλάκα. Να καταργήσουμε τον Εθνικό Ύμνο.foscilis έγραψε: 11 Μαρ 2019, 00:05εννοείς εκτός από το ότι επιχαίρει για την εθνοκάθαρση της περιοχής και την ενσωμάτωσή της στην ελληνική επικράτεια όπου και ανήκε δικαιωματικά εδώ και 2500 χρόνια; όχι ντάξει μωρέ μια ερωτική μπαλάντα είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 43 Απαντήσεις