Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Μάιος 2018, 00:00
Chainis έγραψε: 14 Μάιος 2018, 23:53
Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Μάιος 2018, 23:40
Δεν ξέρω, με βάση τις παραπάνω φωτογραφίες σίγουρα πολύ πάνω από κανένας που έγραψες λίγο πιο πάνω...
Και στην Σμύρνη πήγε πέρσι ο Πατριάρχης με καμιά 100στή από το Φανάρι και έκαναν λειτουργία.
Έλα, μη βαριέσαι, ψάξε για το αν έχει η Γάζα πάνω από τον κανένα Χριστιανό που ισχυρίζεσαι...
Σε ρώτησα και είπες δεν ξέρεις.
Εγώ να ψάξω;
Εγώ ξέρω ότι στην Γάζα δεν έχει Χριστιανούς, όπως και στην Σμύρνη που κι εκεί υπάρχουν φωτογραφίες από εκκλησία που έγινε λειτουργία πέρσι.
Chainis έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Μάιος 2018, 23:40
Όταν λες δεν είδες χριστιανούς αλλά είδες εκκλησία τι εννοείς; Το γράφει στο κούτελο του τι είναι ο καθένας; Για σοβαρευτείτε λέω εγώ...
Τουλάχιστον παραδεχτείτε το στα ίσια. Δεν γουστάρετε τους Παλαιστινίους, τους Άραβες και γενικότερα τους Μουσουλμάνους και θέλετε το Ολοκαύτωμα τους. Για αυτό και στηρίζετε τους Ισραηλινούς...
Το έγραφε η εκκλησία που ήταν κλειστή και την άνοιγαν μόνο για τους τουρίστες.
Ως γνωστόν η Γάζα ζει από τον τουρισμό της...
Για την Ιεριχώ είπα άσχετε, η Ιεριχώ βρίσκεται στην Δ. όχθη.
Chainis έγραψε:
Παραδέχομαι στα ίσια ότι οι Ισραηλινοί έχουν δικαίωμα να έχουν δικό τους κράτος και να το υπερασπίζονται.
Θα στο χαλάσω αλλά το ίδιο πιστεύω και για τους Παλαιστίνιους.
Βέβαια οι μεν το κάνουν με ένα οπλοστάσιο που περιέχει απαγορευμένα όπλα όπως πυρηνικά και χημικά, και φυσικά τη στήριξη των ΗΠΑ, και οι δε με πέτρες και διαδηλώσεις...
Κατά βάση μου είναι αδιάφορο γιατί μετά από 200 χρόνια μπορεί να είναι αντίστροφοι οι ρόλοι, όπως αντίστροφοι ήταν και στον μεσοπόλεμο που πήγαιναν οι Εβραίοι σε αγορασμένα από τους Τούρκους κτήματα και οι Άραβες τους έσφαζαν.
Πάντως θα προτιμούσα να μην σκοτώνονται.