Ναι το έχω καταφέρει, εννοείται χωρίς να πάρω κάτι. Τώρα με έχει πάει και πάνω από δυο χρόνια έτσι, πάνω από δυο χρόνια σε φουλ ερωτευμένος mode, απίστευτο feeling, θα το κρατήσω μόνιμο!Belladonna έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:21Άμα το καταφέρεις αυτό χωρίς να έχεις πάρει κάτι, τότε μαγκιά.Sid Vicious έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:18έτσι συμβαίνει αν είσαι συγκεκριμμένα ερωτευμένος αλλα καλύτερο είναι να είσαι γενικά και αόριστα ερωτευμένος, τότε τα πάντα δείχνουν ιδανικά
Ευτυχισμένος άνθρωπος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το ιδανικο ταιρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Το ιδανικο ταιρι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
lyna έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:32Το πρόβλημα είναι ότι αλλάζεις κ μέσα στα χρόνια .Cecily Anne έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:26Άπαξ και ξέρεις τι είναι αυτό που θες, σε ΤΟΣΑ δις ανθρώπων οι πιθανότητες να μην το βρεις είναι ΜΗΔΕNΕρμής έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:23
παραπάνω είπα πως είναι ανάλογα την ηλικία και στο τι ζητάει ο καθένας. Ιδανικό 100% δε ξέρω αν υπάρχει αλλά μπορεις να βρεις κάτι πολύ κοντά.
Διαφωνώ λίγο ότι όλοι είναι τυχεροί κ ΞΕΡΟΥΝ τι θέλουν .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Τα τόσα δις ανθρώπων τείνουν να μένουν στις χώρες τους, στα σπίτια τους, και να μη δέχονται προσέγγιση εκτός αυστηρά καθορισμένων χώρων. Μερικές χιλιάδες άνθρωποι για τους ΠΛΕΟΝ κοινωνικούς είναι η δεξαμενή.Cecily Anne έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:26 Άπαξ και ξέρεις τι είναι αυτό που θες, σε ΤΟΣΑ δις ανθρώπων οι πιθανότητες να μην το βρεις είναι ΜΗΔΕΝ.
Μερικές δεκάδες για τους λιγότερο κοινωνικούς.
Ακόμη και αυτές οι δεκάδες χιλιάδες σου φαίνονται λίγες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:38Τα τόσα δις ανθρώπων τείνουν να μένουν στις χώρες τους, στα σπίτια τους, και να μη δέχονται προσέγγιση εκτός αυστηρά καθορισμένων χώρων. Μερικές χιλιάδες άνθρωποι για τους ΠΛΕΟΝ κοινωνικούς είναι η δεξαμενή.Cecily Anne έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:26 Άπαξ και ξέρεις τι είναι αυτό που θες, σε ΤΟΣΑ δις ανθρώπων οι πιθανότητες να μην το βρεις είναι ΜΗΔΕΝ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Sid Vicious
Βασικά να ξέρετε όταν σας απασχολούν έννοιες όπως "ιδανικό" και "ταίρι" σημαίνει πως κάπου δεν είστε ευχαριστημένοι με εσάς.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Δεν λέω για τη δουλειά, για τον κόπο σου να κρατήσεις τη σχέση λέω. Τα πρόβατα τα έχεις έτοιμα, δεν θα κάνεις και τίποτα.plouf έγραψε: 24 Φεβ 2019, 18:52Επρεπε να ζουσες πριν τον πολεμο.Ουρα κανανε οι νυφες πισω απο τους τσελιγκαδες.Ηταν πραγματικα πλουσιοι.Εχε χαρη που ζεις στον 21ο αιωνα.Juno έγραψε: 24 Φεβ 2019, 15:37Σιγά μην πάει super market. Το κορμί του και χάρη της κάνει.Athos έγραψε: 24 Φεβ 2019, 15:34 δηλωμένο αραχτό σε βλέπω.
Εσύ τι θα προσφέρεις στην κυρία; Ένα σουπερμάρκετ μιά στις τόσες ; ή να παίρνεις τα παιδιά απ το φροντιστήριο ;![]()
![]()
![]()
Και φρέσκο, πρόβειο γάλα από τα κοπάδια του. Να το κάνει αυτή γιαούρτι και τυρί. Άντε!![]()
ο
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ισχύει, γιατί αλλάζουν οι προτεραιότητες. Αυτό που θες όμως στην ουσία είναι να μην περνάς τα δύσκολα μόνος σου. Να ξέρεις πως έχεις άνθρωπο δίπλα σου κι όχι γαϊδούρι.lyna έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:32Το πρόβλημα είναι ότι αλλάζεις κ μέσα στα χρόνια .Cecily Anne έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:26Άπαξ και ξέρεις τι είναι αυτό που θες, σε ΤΟΣΑ δις ανθρώπων οι πιθανότητες να μην το βρεις είναι ΜΗΔΕNΕρμής έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:23
παραπάνω είπα πως είναι ανάλογα την ηλικία και στο τι ζητάει ο καθένας. Ιδανικό 100% δε ξέρω αν υπάρχει αλλά μπορεις να βρεις κάτι πολύ κοντά.
Αυτό ξέρω σίγουρα ότι το θέλω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Καλά, αν θες να πιάσουμε δικαιολογίες, μπορώ να σκεφτώ ένα μύριο, γιατί δεν βρίσκει κανείς τον ιδανικό. Ξεκινάμε από τα βασικά. Ξέρεις τι θες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:38Τα τόσα δις ανθρώπων τείνουν να μένουν στις χώρες τους, στα σπίτια τους, και να μη δέχονται προσέγγιση εκτός αυστηρά καθορισμένων χώρων. Μερικές χιλιάδες άνθρωποι για τους ΠΛΕΟΝ κοινωνικούς είναι η δεξαμενή.Cecily Anne έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:26 Άπαξ και ξέρεις τι είναι αυτό που θες, σε ΤΟΣΑ δις ανθρώπων οι πιθανότητες να μην το βρεις είναι ΜΗΔΕΝ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μα τι σοφό παιδίSid Vicious έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:41 Βασικά να ξέρετε όταν σας απασχολούν έννοιες όπως "ιδανικό" και "ταίρι" σημαίνει πως κάπου δεν είστε ευχαριστημένοι με εσάς.
Του δε γκραουντ ασαπ
~~¥~~
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι μωρέ, το εξηγώ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Cecily Anne
Δεν αλλάζει ο άνθρωπος λύνα.lyna έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:32Το πρόβλημα είναι ότι αλλάζεις κ μέσα στα χρόνια .Cecily Anne έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:26Άπαξ και ξέρεις τι είναι αυτό που θες, σε ΤΟΣΑ δις ανθρώπων οι πιθανότητες να μην το βρεις είναι ΜΗΔΕNΕρμής έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:23
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Δεν θέλω. Ήθελα να απαντήσω σε αυτό ακριβώς που έγραψες, όχι σε κάτι άλλο.Cecily Anne έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:43Καλά, αν θες να πιάσουμε δικαιολογίες, μπορώ να σκεφτώ ένα μύριο, γιατί δεν βρίσκει κανείς τον ιδανικό. Ξεκινάμε από τα βασικά. Ξέρεις τι θες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:38Τα τόσα δις ανθρώπων τείνουν να μένουν στις χώρες τους, στα σπίτια τους, και να μη δέχονται προσέγγιση εκτός αυστηρά καθορισμένων χώρων. Μερικές χιλιάδες άνθρωποι για τους ΠΛΕΟΝ κοινωνικούς είναι η δεξαμενή.Cecily Anne έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:26 Άπαξ και ξέρεις τι είναι αυτό που θες, σε ΤΟΣΑ δις ανθρώπων οι πιθανότητες να μην το βρεις είναι ΜΗΔΕΝ.
Μπορεί να τον βρεις μπορεί και όχι, αλλά σίγουρα είναι θέμα τύχης. Εγώ στάθηκα τυχερός πρόσφατα, έτσι νομίζω, θα δείξει.
Ιδανικό είναι να έχει κάποιος όσα θες και εκτός αυτού να μην έχει και όσα δεν θες. Στο ιδανικό υποτίθεται δεν χρειάζεται να συμβιβαστείς.Cecily Anne έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:07Ιδανικό είναι να έχει κάποιος ΟΛΑ όσα θες. Εμένα μου'τυχε να έχει κάποιος όλα όσα θέλω και σε μικρή ηλικία. Το θέμα είναι να είσαι κι εσύ ταυτόχρονα όσα θέλει ο άλλος, εκεί το καταλαβαίνω ότι μπορεί να παιχτεί μαλακία, εφόσον τα θέλω δεν συμπίπτουν.Ίφιδα έγραψε: 25 Φεβ 2019, 11:12 Σόρυ αλλά είναι η σκληρή αλήθεια![]()
Μπορείς να βρεις κάποιον που να πληρεί κάποιες προυποθέσεις σου, όχι όλες, αλλά ιδανικό ταίρι δεν υπάρχει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Σε αυτό ακριβώς που έγραψα, μου απάντησες ότι έχεις προσβασιμότητα σε μερικές χιλιάδες. Στην εποχή που ζεις σε μια χώρα με εκατομμύρια τουριστών, ταξιδεύεις ένα κάρο φορές και πας όπου θες, υπάρχει το ίντερνετ και πολλές φορές αλλάζεις 2-3-4 χώρες, εργασίες, πόλεις και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:47
Δεν θέλω. Ήθελα να απαντήσω σε αυτό ακριβώς που έγραψες, όχι σε κάτι άλλο.
Μπορεί να τον βρεις μπορεί και όχι, αλλά σίγουρα είναι θέμα τύχης. Εγώ στάθηκα τυχερός πρόσφατα, έτσι νομίζω, θα δείξει.
Ε πώς γίνεται; Έχεις πρόσβαση σε ό,τι κινείται βασικά.
Ναιιι, σωστό. Συμφωνώ.Naida έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:50
Ιδανικό είναι να έχει κάποιος όσα θες και εκτός αυτού να μην έχει και όσα δεν θες. Στο ιδανικό υποτίθεται δεν χρειάζεται να συμβιβαστείς.