!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χειρότερο φαγητό
Re: Χειρότερο φαγητό
οτιδήποτε απο εμιλια ρομανια και κάτω. Και αυτό επειδή είμαι στις καλές μου και δε λέω απο λάτιο και κάτω.
Τι να κόψω; Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να είπα και λίγα.
Τι να κόψω; Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να είπα και λίγα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τωρα που το σκέπτομαι είχαν δικιο οι Τοσκανέζοι που δεν ηθελαν να είναι στο ιδιο κράτος με τους υπολοιπους .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για την πολέντα θα συμφωνήσω. Είναι αδιάφορη σαν γεύση. Μου την είχανε εφέρει για παραδοσιακό βερονέζικο πιάτο οι θεομπαίχτες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν βάζω την polenta μαζί με την trippa. H trippa γαμάει. Είναι από τα ωραιότερα φλωρεντινά πιάτα.
Ordem e Progresso.
πατσα κοκκινιστή(στη Ναπολι την κάνουν και λευκή) είναι, γτπκ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Cavaliere έγραψε: 11 Δεκ 2018, 13:27 Δεν βάζω την polenta μαζί με την trippa. H trippa γαμάει. Είναι από τα ωραιότερα φλωρεντινά πιάτα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η trippa γαμάει, είπαμε. Αυτά που πρέπει να απαγορευτούν είναι η polenta, οι τηγανητές πατάτες, το ντονέρ κεμπάπ, και κάποια burgers, αυτά τα αηδιαστικά που γίνανε μόδα και τρέχουν όλοι να φάνε burger με 500 αηδίες μέσα.
Ordem e Progresso.
Cavaliere έγραψε: 11 Δεκ 2018, 13:42 Η trippa γαμάει, είπαμε. Αυτά που πρέπει να απαγορευτούν είναι η polenta, οι τηγανητές πατάτες, το ντονέρ κεμπάπ, και κάποια burgers,

- Cecily Anne
Για την πολέντα συμφωνώ, δεν έχει λόγο ύπαρξης. Τα μπέργκερ αδιάφορα σε ιταλικό έδαφος, εγώ του δίνω και καταλαβαίνει σε ταλιάτα, οπότε κλάιν. ΑΛΛΑ τρίππα νοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο γουέι. Την βλέπω και ψιλοκομμένη στα ράφια και αναγουλιάζω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
δεν ρωτατε τους παπουδες σας πως την βγαζανε στην κατοχη ? ακου η πολεντα δεν εχει λογο υπαρξης ,ταγαρια.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
και εγω καρφιτσα στο τσοφλι και ρουφηγμα,υπηρχε και το γλυκο ,χτυπητο ωμο αυγο με ζαχαρη και κακαο. κοιτα να δεις που τελικα εγω και ο Σαλιβερος ειμαστε οι τελευταιοι πραηματικοι αντρες στο πχορουμ
Χα πες τα ρε!perseus έγραψε: 12 Δεκ 2018, 06:43και εγω καρφιτσα στο τσοφλι και ρουφηγμα,υπηρχε και το γλυκο ,χτυπητο ωμο αυγο με ζαχαρη και κακαο. κοιτα να δεις που τελικα εγω και ο Σαλιβερος ειμαστε οι τελευταιοι πραηματικοι αντρες στο πχορουμ
"Νικολάκη, το αυγό σου" φώναζε η μαμά μου!
Πάνος Σκουρλέτης
-
stergiosbik
perseus έγραψε: 12 Δεκ 2018, 06:29 δεν ρωτατε τους παπουδες σας πως την βγαζανε στην κατοχη ? ακου η πολεντα δεν εχει λογο υπαρξης ,ταγαρια.
Μπομποτα για να το λεμε σωστα.
Εγω και τωρα τρωω.
Βαζεις γαλα στο κατσαρολακι,μολις αρχισει να ζεσταινεται ριχνεις την μπομποτα με λιγο αλατι και προς το τελος βαζεις και λιγο βουτυρο.
Πολλες φορες ριχνω και φετα θρυμματισμενη και γινεται ακομη πιο σουπερ.
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 1002 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ