!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ-Γανδη-Πιζα-Bart Accou και Fabrizio Carpinelli
Re: Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ-Γανδη-Πιζα-Bart Accou και Fabrizio Carpinelli
ναι ναι έκθετοι ειναι, ίδρωσε ο ακου γιατι τα αγράμματα μποτακια του Κυριακου κλαινε. Να κρατήσουμε 10 δευτερολέπτων σιγή για τον Παπαδημητρίου τον ηρωα, που έπεσε στην μαχη;
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Παπαδημητριου ειναι παρελθονenaon έγραψε: 09 Απρ 2025, 21:50 ναι ναι έκθετοι ειναι, ίδρωσε ο ακου γιατι τα αγράμματα μποτακια του Κυριακου κλαινε. Να κρατήσουμε 10 δευτερολέπτων σιγή για τον Παπαδημητρίου τον ηρωα, που έπεσε στην μαχη;
Το πορισμα του Ακου ειναι εδω και θα κινηθουν εναντιον του συγγενεις
γκολουμ το πόρισμα ειναι του εοδασααμ, μαλλον εισαι τόσο σχετικός οσο και ο Θαθαδημητρίου, δεν καταλαβαινεις την εννοια της υπογραφής. Κρίμα παντως, ηταν ηρωας, θα το πήγανε μεχρι τέλους. Τον εφαγαν οι κακοι ευρωπαίοι, μας πολεμανε. να διαδώσουμε.
Οι ρώσοι κανουν επίθεση στην δομή της δημοκρατίας της χώρας, και οι βελγοι παραποιούν την επιστημονική αλήθεια, για να κανουν τον πρωθυπουργό μας να μοιαζει χαχας. Ασύμμετρη απειλή.
- Otto Weininger
Δεν ξέρω τι φαντάζεται ότι είναι ο ΑκούSeaHawk έγραψε: 09 Απρ 2025, 21:51Ο Παπαδημητριου ειναι παρελθονenaon έγραψε: 09 Απρ 2025, 21:50 ναι ναι έκθετοι ειναι, ίδρωσε ο ακου γιατι τα αγράμματα μποτακια του Κυριακου κλαινε. Να κρατήσουμε 10 δευτερολέπτων σιγή για τον Παπαδημητρίου τον ηρωα, που έπεσε στην μαχη;
Το πορισμα του Ακου ειναι εδω και θα κινηθουν εναντιον του συγγενεις
Let them make the first mistake. We make the last move.
θυμόσαστε παλια, πριν τρείς μέρες, που νομιζαμε οτι ο παπαδημητρίου θα βγαλει τους υρδογονανθρακες απο το πόρισμα; Και αν καποιος τολμουσε να του πει κατι, εκεινος θα θα θα θα.. Ωραια δεν ηταν;
ηρωας, μου θύμισε Κυριακο.
- Otto Weininger
Μην εξαφανιστείς τις προεσεχείς ημέρες. Εδώ σε θέλουμε.enaon έγραψε: 09 Απρ 2025, 22:06 θυμόσαστε παλια, πριν τρείς μέρες, που νομιζαμε οτι ο παπαδημητρίου θα βγαλει τους υρδογονανθρακες απο το πόρισμα; Και αν καποιος τολμουσε να του πει κατι, εκεινος θα θα θα θα.. Ωραια δεν ηταν;
μην με κανεις κουοτε σιχαμα.
προσπαθησαμε παντως, αλλα οι ρώσοι και οι βελγοι δεν μας αφήνουν, ειναι κακοι. Κρίμα.
προσπαθησαμε παντως, αλλα οι ρώσοι και οι βελγοι δεν μας αφήνουν, ειναι κακοι. Κρίμα.
Otto Weininger έγραψε: 09 Απρ 2025, 22:12Μην εξαφανιστείς τις προεσεχείς ημέρες. Εδώ σε θέλουμε.enaon έγραψε: 09 Απρ 2025, 22:06 θυμόσαστε παλια, πριν τρείς μέρες, που νομιζαμε οτι ο παπαδημητρίου θα βγαλει τους υρδογονανθρακες απο το πόρισμα; Και αν καποιος τολμουσε να του πει κατι, εκεινος θα θα θα θα.. Ωραια δεν ηταν;

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Otto Weininger
Ποια Δευτέρα; Απο αύριο να δεις πανηγύρια.Bazoomba έγραψε: 09 Απρ 2025, 22:15Otto Weininger έγραψε: 09 Απρ 2025, 22:12Μην εξαφανιστείς τις προεσεχείς ημέρες. Εδώ σε θέλουμε.enaon έγραψε: 09 Απρ 2025, 22:06 θυμόσαστε παλια, πριν τρείς μέρες, που νομιζαμε οτι ο παπαδημητρίου θα βγαλει τους υρδογονανθρακες απο το πόρισμα; Και αν καποιος τολμουσε να του πει κατι, εκεινος θα θα θα θα.. Ωραια δεν ηταν;
![]()
Ο Θαθαδημητρίου παντως αξίζει δικό του νημα, απο την πρώτη μέρα που βγήκε στα καναλια εκανε την Μαρθα Βουρτση περήφανη νομιζω, πολυ ωραίο κλαμα. Προς το τελος το απογείωσε, εβαλε και χολυγουντ μεσα. Φολκλορ Ηρωας.
Ιδέα: Πως θα καταλάβουμε αν ο Παπαδημητρίου ειναι πραγματικά σκουλήκι του Κυριάκου, σαν οττο γγ κλπ; Πολυ απλο, να τον ρωτήσει κάποιος αύριο τι εγινε τελικά. Αν δεν πει νικάω, σκίζω, ειμαι τρομερός, πετάω κλπ, κρατάμε αμφιβολίες.
-
Νετο Γκουερινο
Έχετε μαζέψει όλους τούς βλαμενους ρε πστη μου
Και άντε γράφουν στο Τουίτερ εμείς εδώ γιατί πρέπει να τους διαβάζουμε;
Γίνεται κανένα ρεσιτάλ μαλακίας στο πχορουμ;
Κάποιος δεν μπορεί να πει στον συγκεκριμένο πανιβλακα ότι το χημείο δεν έχει βγάλει κάποιο πόρισμα για τον λόγο της πυροσφαιρας ας πούμε;
-
Νετο Γκουερινο
Από ότι βλέπω κατάλαβαν ότι η φαπα πέφτει σύννεφο από τους καθηγητές πανεπιστημίων για τα έλαια και τώρα προσπαθούν να βάλουν στο παιχνίδι και τα φρεον
Για λυπηση είναι οι καθυστερημένοι
Στο τέλος θα φτάσουν στους εξωγήινους αφού περάσουν και λίγο από Πούτιν
Για λυπηση είναι οι καθυστερημένοι
Στο τέλος θα φτάσουν στους εξωγήινους αφού περάσουν και λίγο από Πούτιν
-
Νετο Γκουερινο
Έχουμε νέα έκθεση Δέδε αύριο;Otto Weininger έγραψε: 09 Απρ 2025, 22:17Ποια Δευτέρα; Απο αύριο να δεις πανηγύρια.
Θα γράψει που θα πάει το Πάσχα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος