!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρε απατεώνες! Οι κάμερες στο σημείο απ' όπου έχουμε το βίντεο τοποθετήθηκαν 4 μήνες ΜΕΤΑ?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Ρε απατεώνες! Οι κάμερες στο σημείο απ' όπου έχουμε το βίντεο τοποθετήθηκαν 4 μήνες ΜΕΤΑ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Αρίστος έγραψε: 14 Φεβ 2025, 13:48
Χωρις πιστοποιηση θα ηξερα οτι θα εμενα με τη μπουκαλα στο χερι και το ιδιο ισχυει και για τα γαλαζια μποτακι.

Χωρις πιστοποιηση ανθρακες ο θησαυρος οπως λεει και η Εφ Συν.

,
Eνω η φωτο της Real News που κανενας δεν καταλαβαινει τι δειχνει και της εφτιαξες και ξεχωριστο νημα ειναι οκ;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Ρε απατεώνες! Οι κάμερες στο σημείο απ' όπου έχουμε το βίντεο τοποθετήθηκαν 4 μήνες ΜΕΤΑ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

enaon έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:31
Αρίστος έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:28
enaon έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:27 μην μου βαζεις αλλες σαχλαμάρες βρε, σου ειπα δεν μπορω να κρίνω με σιγουριά αν το κανεις απο δόλο, ή απλα δεν μπορεις να καταλάβεις βασικά πράγματα.

Χαιρομαι για τη σιγουρια βρε και την αυτοπεποιθηση σου, θα σου χρειαστει τις επομενες μερες.

.
οκ Οττο.

Ρε ανθρωπε συμφωνεις οτι χωρις πιστοποιηση δεν μπαινει στη δικογραφια εκτος κι αν εχουμε καταλυση καθε νομικου κωδικα;

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

SeaHawk έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:32
Αρίστος έγραψε: 14 Φεβ 2025, 13:48
Χωρις πιστοποιηση θα ηξερα οτι θα εμενα με τη μπουκαλα στο χερι και το ιδιο ισχυει και για τα γαλαζια μποτακι.

Χωρις πιστοποιηση ανθρακες ο θησαυρος οπως λεει και η Εφ Συν.

,
Eνω η φωτο της Real News που κανενας δεν καταλαβαινει τι δειχνει και της εφτιαξες και ξεχωριστο νημα ειναι οκ;

Η φωτογραφια της Real EΠΡΕΠΕ να ειναι κακια γιατι τραβηχτηκε στις πιο αντιξοες συνθηκες.

Αν ειχε καλη ποιοτητα θα σημαινε επεξεργασια φωτοσοπ και φιλτρα.

.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Αρίστος έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:33 Ρε ανθρωπε συμφωνεις οτι χωρις πιστοποιηση δεν μπαινει στη δικογραφια εκτος κι αν εχουμε καταλυση καθε νομικου κωδικα;

.
σου ειπα, δεν με νοιάζει αν δεν μπορείς να καταλάβεις ή το κάνεις τον χαζό. Το ίδιο ειναι.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

enaon έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:35
Αρίστος έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:33 Ρε ανθρωπε συμφωνεις οτι χωρις πιστοποιηση δεν μπαινει στη δικογραφια εκτος κι αν εχουμε καταλυση καθε νομικου κωδικα;

.
σου ειπα, δεν με νοιάζει αν δεν μπορείς να καταλάβεις ή το κάνεις τον χαζό. Το ίδιο ειναι.

Εγω παλι νομιζω οτι πετας τη μπαλα στην εξεδρα, οχι οτι με νοιαζει.

Οταν με το καλο απαντησεις εδω θα ειμαι.

,
Άβαταρ μέλους
enaon

εχω εξηγησει, και αλλοι, απο την πρωτη στιγμη την διαδικασία. Τωρα δεν με νοιαζει αν εισαι χαζός ή το παιζεις.

απλά λεω οτι ανεβάζεις πίπες.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

enaon έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:37 εχω εξηγησει, και αλλοι, απο την πρωτη στιγμη την διαδικασία. Τωρα δεν με νοιαζει αν εισαι χαζός ή το παιζεις.

απλά λεω οτι ανεβάζεις πίπες.

Κι εγω λεω οτι ουτε στο μικρο νυχακι του Γαλουπη που ανεβασα το ρεπορταζ δεν φτανει η αντιληψη σου.

.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Αριστο αν τα βιντεο ομως μπουν στην δικογραφια τοτε μιλαμε για τρελο τρομπονι για σενα
Σωστα;
Άβαταρ μέλους
enaon

Αρίστος έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:40 Κι εγω λεω οτι ουτε στο μικρο νυχακι του Γαλουπη που ανεβασα το ρεπορταζ δεν φτανει η αντιληψη σου.
δεν τσιμπάω να διαβασω ποιός ειναι, δημοσιογράφος μαλλον, πίπες θα λεει, όπως αυτες που ανεβάζεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

SeaHawk έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:41 Αριστο αν τα βιντεο ομως μπουν στην δικογραφια τοτε μιλαμε για τρελο τρομπονι για σενα
Σωστα;

Aν γινει θετικη πιστοποιηση καλως να μπουν, αν μπουν χωρις πιστοποιηση θα σας λειωσουν οι δικηγοροι των συγγενων και η αντιπολιτευση.

Και ας μην ξεχναμε οτι τρεχει παραλληλη ερευνα της ΕΕ.

.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

enaon έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:17 σε αυτο το θέμα παντως, μονο οι δημοσιογράφοι ειναι πιο ανίκανοι απο το κρατος. Τοσες εφημερίδες κλπ και ακόμα τις μαλακιες που λεει ο Αριστος γράφουν, τα εβαλε και ο georgebi πιο πρίν, απο την ανάποδη βεβαια, ελεγε οτι πιστοποιήθηκαν τα βιντεο :lol:

πολυ δύσκολο να φανεί αν υπάρχει οργανωμένος δόλος ή δημιουργική ηλιθιότητα.
έχω ήδη γράψει σήμερα, ότι πλησιάζει γοργά το σημείο καμπής απ' όπου η τεμπειάδα θα λειτουργεί υπέρ και ουχί κατά της κυβέρνησης :102:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Τελικά θα μας πείτε ποιανού ήταν τα καύσιμα και δεν θέλετε να τον εκθέσετε; Μήπως για τον Βολοντίμιρο, για εντριβές;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

enaon έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:42
Αρίστος έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:40 Κι εγω λεω οτι ουτε στο μικρο νυχακι του Γαλουπη που ανεβασα το ρεπορταζ δεν φτανει η αντιληψη σου.
δεν τσιμπάω να διαβασω ποιός ειναι, δημοσιογράφος μαλλον, πίπες θα λεει, όπως αυτες που ανεβάζεις. :lol:

35 χρονια στη δημοσιογραφια εχει και μαλιστα σε τετοιες υποθεσεις.

Βασίλης Γαλούπης

Από το 1990 ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Ο Φίλαθλος» δίνοντας βαρύτητα σε έρευνες σχετικές με το ντόπινγκ και την διαφθορά στον αθλητισμό. Στη συνέχεια εργάστηκε στην Real News, την Live Sport, το Ποντίκι, τον Φιλελεύθερο και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ έχει αρθρογραφήσει στην Εφημερίδα των Συντακτών. Ήταν διευθυντής στο Liberal.gr. Σήμερα γράφει στην εφημερίδα «Δημοκρατία».

.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

marabou έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:44 Τελικά θα μας πείτε ποιανού ήταν τα καύσιμα και δεν θέλετε να τον εκθέσετε; Μήπως για τον Βολοντίμιρο, για εντριβές;
:sal9:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
enaon

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:44 έχω ήδη γράψει σήμερα, ότι πλησιάζει γοργά το σημείο καμπής απ' όπου η τεμπειάδα θα λειτουργεί υπέρ και ουχί κατά της κυβέρνησης :102:
το εχεις γράψει σημερα; Ε τοτε οκ, οσονούπω. Γλαρόσουπα θα εχει εκει που θα σε παει η κοπέλα σου;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”