Eνω η φωτο της Real News που κανενας δεν καταλαβαινει τι δειχνει και της εφτιαξες και ξεχωριστο νημα ειναι οκ;Αρίστος έγραψε: 14 Φεβ 2025, 13:48
Χωρις πιστοποιηση θα ηξερα οτι θα εμενα με τη μπουκαλα στο χερι και το ιδιο ισχυει και για τα γαλαζια μποτακι.
Χωρις πιστοποιηση ανθρακες ο θησαυρος οπως λεει και η Εφ Συν.
,
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρε απατεώνες! Οι κάμερες στο σημείο απ' όπου έχουμε το βίντεο τοποθετήθηκαν 4 μήνες ΜΕΤΑ?
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Ρε απατεώνες! Οι κάμερες στο σημείο απ' όπου έχουμε το βίντεο τοποθετήθηκαν 4 μήνες ΜΕΤΑ?
Re: Ρε απατεώνες! Οι κάμερες στο σημείο απ' όπου έχουμε το βίντεο τοποθετήθηκαν 4 μήνες ΜΕΤΑ?
enaon έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:31οκ Οττο.Αρίστος έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:28enaon έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:27 μην μου βαζεις αλλες σαχλαμάρες βρε, σου ειπα δεν μπορω να κρίνω με σιγουριά αν το κανεις απο δόλο, ή απλα δεν μπορεις να καταλάβεις βασικά πράγματα.
Χαιρομαι για τη σιγουρια βρε και την αυτοπεποιθηση σου, θα σου χρειαστει τις επομενες μερες.
.
Ρε ανθρωπε συμφωνεις οτι χωρις πιστοποιηση δεν μπαινει στη δικογραφια εκτος κι αν εχουμε καταλυση καθε νομικου κωδικα;
.
SeaHawk έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:32Eνω η φωτο της Real News που κανενας δεν καταλαβαινει τι δειχνει και της εφτιαξες και ξεχωριστο νημα ειναι οκ;Αρίστος έγραψε: 14 Φεβ 2025, 13:48
Χωρις πιστοποιηση θα ηξερα οτι θα εμενα με τη μπουκαλα στο χερι και το ιδιο ισχυει και για τα γαλαζια μποτακι.
Χωρις πιστοποιηση ανθρακες ο θησαυρος οπως λεει και η Εφ Συν.
,
Η φωτογραφια της Real EΠΡΕΠΕ να ειναι κακια γιατι τραβηχτηκε στις πιο αντιξοες συνθηκες.
Αν ειχε καλη ποιοτητα θα σημαινε επεξεργασια φωτοσοπ και φιλτρα.
.
σου ειπα, δεν με νοιάζει αν δεν μπορείς να καταλάβεις ή το κάνεις τον χαζό. Το ίδιο ειναι.Αρίστος έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:33 Ρε ανθρωπε συμφωνεις οτι χωρις πιστοποιηση δεν μπαινει στη δικογραφια εκτος κι αν εχουμε καταλυση καθε νομικου κωδικα;
.
Εγω παλι νομιζω οτι πετας τη μπαλα στην εξεδρα, οχι οτι με νοιαζει.
Οταν με το καλο απαντησεις εδω θα ειμαι.
,
εχω εξηγησει, και αλλοι, απο την πρωτη στιγμη την διαδικασία. Τωρα δεν με νοιαζει αν εισαι χαζός ή το παιζεις.
απλά λεω οτι ανεβάζεις πίπες.
enaon έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:37 εχω εξηγησει, και αλλοι, απο την πρωτη στιγμη την διαδικασία. Τωρα δεν με νοιαζει αν εισαι χαζός ή το παιζεις.
Κι εγω λεω οτι ουτε στο μικρο νυχακι του Γαλουπη που ανεβασα το ρεπορταζ δεν φτανει η αντιληψη σου.
.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριστο αν τα βιντεο ομως μπουν στην δικογραφια τοτε μιλαμε για τρελο τρομπονι για σενα
Σωστα;
Σωστα;
δεν τσιμπάω να διαβασω ποιός ειναι, δημοσιογράφος μαλλον, πίπες θα λεει, όπως αυτες που ανεβάζεις.Αρίστος έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:40 Κι εγω λεω οτι ουτε στο μικρο νυχακι του Γαλουπη που ανεβασα το ρεπορταζ δεν φτανει η αντιληψη σου.
SeaHawk έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:41 Αριστο αν τα βιντεο ομως μπουν στην δικογραφια τοτε μιλαμε για τρελο τρομπονι για σενα
Σωστα;
Aν γινει θετικη πιστοποιηση καλως να μπουν, αν μπουν χωρις πιστοποιηση θα σας λειωσουν οι δικηγοροι των συγγενων και η αντιπολιτευση.
Και ας μην ξεχναμε οτι τρεχει παραλληλη ερευνα της ΕΕ.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
έχω ήδη γράψει σήμερα, ότι πλησιάζει γοργά το σημείο καμπής απ' όπου η τεμπειάδα θα λειτουργεί υπέρ και ουχί κατά της κυβέρνησηςenaon έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:17 σε αυτο το θέμα παντως, μονο οι δημοσιογράφοι ειναι πιο ανίκανοι απο το κρατος. Τοσες εφημερίδες κλπ και ακόμα τις μαλακιες που λεει ο Αριστος γράφουν, τα εβαλε και ο georgebi πιο πρίν, απο την ανάποδη βεβαια, ελεγε οτι πιστοποιήθηκαν τα βιντεο![]()
πολυ δύσκολο να φανεί αν υπάρχει οργανωμένος δόλος ή δημιουργική ηλιθιότητα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τελικά θα μας πείτε ποιανού ήταν τα καύσιμα και δεν θέλετε να τον εκθέσετε; Μήπως για τον Βολοντίμιρο, για εντριβές;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
35 χρονια στη δημοσιογραφια εχει και μαλιστα σε τετοιες υποθεσεις.
Βασίλης Γαλούπης
Από το 1990 ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Ο Φίλαθλος» δίνοντας βαρύτητα σε έρευνες σχετικές με το ντόπινγκ και την διαφθορά στον αθλητισμό. Στη συνέχεια εργάστηκε στην Real News, την Live Sport, το Ποντίκι, τον Φιλελεύθερο και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ έχει αρθρογραφήσει στην Εφημερίδα των Συντακτών. Ήταν διευθυντής στο Liberal.gr. Σήμερα γράφει στην εφημερίδα «Δημοκρατία».
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
marabou έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:44 Τελικά θα μας πείτε ποιανού ήταν τα καύσιμα και δεν θέλετε να τον εκθέσετε; Μήπως για τον Βολοντίμιρο, για εντριβές;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
το εχεις γράψει σημερα; Ε τοτε οκ, οσονούπω. Γλαρόσουπα θα εχει εκει που θα σε παει η κοπέλα σου;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:44 έχω ήδη γράψει σήμερα, ότι πλησιάζει γοργά το σημείο καμπής απ' όπου η τεμπειάδα θα λειτουργεί υπέρ και ουχί κατά της κυβέρνησης![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
-
- 15 Απαντήσεις