!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

GoBack έγραψε: 21 Φεβ 2025, 21:42 Δηλωνω συμμετοχη για να πεταξω τον παοκτζη εκτος τετραδας
:smt005:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Δεν κανω πλακα,εχω αρχιζει να ξεσκονιζω ολη την ελληνικη δισκογραφικη σαβουρα για να παρω την ψηφο της πλεμπας.Θα ξυσω τον πατο του βαρελιου.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

GoBack έγραψε: 21 Φεβ 2025, 21:42 Δηλωνω συμμετοχη για να πεταξω τον παοκτζη εκτος τετραδας
Ok, σου έστειλα το λινκ. Μέχρι αύριο το απόγευμα πρέπει να έχεις βάλει τουλάχιστον το τραγούδι του πρώτου γύρου.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Dina Rose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dina Rose »

Αν παίζαμε π.χ. 50, θα έμπαιναν 39 μηδενικά; Θλιβερό.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Dina Rose έγραψε: 21 Φεβ 2025, 16:14
Fata_Morgana έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:14
Καλώς ήρθες Dina Rose.
... αν τελικά προλάβεις μιας και είσαι νέα να σου πω πως οι συμπαίκτες αγαπούν πολύ Καλομοίρα και ένα της τραγούδι θα μαζευε πολλούς πόντους. Στα λέω εμπιστευτικά μιας και σε συμπάθησα.
Καλομοίρα σκεφτόμουν και εγώ.
Είσαι στο σωστό δρόμο :8)

micmic έγραψε: 21 Φεβ 2025, 18:10 Πάντως μη βάζετε όλοι Καλομοίρα. Ήδη 12 από τις 18 συμμετοχές του πρώτου γύρου είναι Καλομοίρα. Ξέρω ότι έχει τεράστια δισκογραφία αλλά αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να βάλουν δύο άτομα το ίδιο κομμάτι.

Μια μέρα έμεινε για να ξεκινήσουμε, προλαβαίνετε να γραφτείτε ακόμα. Μην κοιτάτε από τις κερκίδες, μπείτε μέσα και πάρτε την τύχη σας (και τα αυτιά σας) στα χέρια σας.

Προτείνω τα τραγούδια να μπουν ανακατεμένα και όχι ατη σειρά όπως τα δηλώναμε. Να μη ξέρουμε ποιος εβαλε ποιο της Καλομοίρας.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Σε τυχαία σειρά μπαίνουν τα τραγούδια από την ίδια την εφαρμογή.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

Fata_Morgana έγραψε: 22 Φεβ 2025, 00:22 Προτείνω τα τραγούδια να μπουν ανακατεμένα και όχι ατη σειρά όπως τα δηλώναμε. Να μη ξέρουμε ποιος εβαλε ποιο της Καλομοίρας.

Εικόνα
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

Dina Rose έγραψε: 22 Φεβ 2025, 00:14 Αν παίζαμε π.χ. 50, θα έμπαιναν 39 μηδενικά; Θλιβερό.
σε μένα γιατί δεν απάντησες; :p2:
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Άβαταρ μέλους
micmic

dreamkey έγραψε: 21 Φεβ 2025, 20:24 Προτείνω να μπουν στην βαθμολογία το 9 και το 11 ώστε να μειωθούν τουλάχιστον κατά δύο.
aLiCat έγραψε: 21 Φεβ 2025, 20:26 :g030: Θα συμφωνήσω.
Dina Rose έγραψε: 22 Φεβ 2025, 00:14 Αν παίζαμε π.χ. 50, θα έμπαιναν 39 μηδενικά; Θλιβερό.
Βασικά έχουμε κάνει παρόμοια πράγματα σε προηγούμενα παιχνίδια, με διαφορετική μορφή. Σε κάποιο παιχνίδι τα βαθμολογούσαμε όλα με ξεχωριστή βαθμολογία. Σε ένα άλλο βάζαμε 0.5 στο καλύτερο από τα μηδενικά μας. Σε ένα τρίτο βάζαμε 0, 00 και 000.

Τεχνικά είναι πολύ εύκολο επειδή το πρόγραμμα έχει πρόβλεψη για οποιαδήποτε βαθμολογία, αλλά έχει διαπιστωθεί ότι από ένα σημείο και πέρα γίνεται κουραστικό και χωρίς νόημα. Το ΜΗΔΕΝ φαίνεται ίσως "απαξιωτικό", αλλά στην ουσία δεν αλλάζει κάτι από το αν πχ το πρώτο έπαιρνε 500 και το τελευταίο 50 βαθμούς. Το θέμα είναι ότι -όπως πιθανώς θα παρατηρήσατε και στο προηγούμενο παιχνίδι- από κάποια βαθμολογία και κάτω οι παίκτες δεν έχουν πλέον την διακριτική ικανότητα να διαχωρίσουν μεταξύ τους τραγούδια, και πιθανόν και να καταλήγουν να βάζουν τους χαμηλούς βαθμούς σχεδόν τυχαία. Δεν ήταν λίγες οι φορές που κάποιοι έγραψαν ότι δυσκολεύτηκαν πολύ να ξεχωρίσουν τα τελευταία τραγούδια μεταξύ τους.

Μπορείτε να κάνετε και ένα πείραμα: Ξανακούστε έναν οποιοδήποτε γύρο και βαθμολογήστε τον χωρίς να δείτε τί βαθμολογία δώσατε στο προηγούμενο παιχνίδι. Εγώ λέω ότι άντε να δώσετε την ίδια βαθμολογία με πριν στα 3-4 πρώτα (που και γι'αυτό αμφιβάλλω) και ίσως και στα 1-2 τελευταία αν υπήρχαν κάποια που να σας έκαναν ιδιαίτερα κακή εντύπωση. Αλλά να δώσετε την ίδια βαθμολογία με την πρώτη φορά σε όλα τα τραγούδια, δεν υπάρχει περίπτωση. Και κατά πάσα πιθανότητα θα δείτε και σημαντικές αλλαγές, δηλαδή μπορεί ένα τραγούδι που του είχατε βάλει 2 στο παιχνίδι, στο πείραμα να του βάλετε 7 και αντιστρόφως. Φανταστείτε λοιπόν τώρα να πρέπει να διαχωρίσετε ακόμα περισσότερα τραγούδια.

Κάποιος είχε κάποτε προτείνει να παίξουμε ένα παιχνίδι που να βαθμολογούμε μόνο τα 3 πρώτα και όλα τα υπόλοιπα να παίρνουν μηδενικά, και μάλλον αυτό θα είχε περισσότερο νόημα αφού νομίζω ότι στην πράξη αυτό κάνουμε όλοι. Αλλά διατηρήσαμε το τρέχον φορμάτ ώστε να έχει και άμεση αναφορά στην βαθμολογία της ίδιας της Eurovision. Στην οποία άλλωστε υπάρχουν 24-25 συμμετοχές και τα μηδενικά είναι 14-15.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 22 Φεβ 2025, 03:27
σε μένα γιατί δεν απάντησες; :p2:
Αηηηηη αυτού. Καλά να παθς.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

micmic έγραψε: 22 Φεβ 2025, 07:56
dreamkey έγραψε: 21 Φεβ 2025, 20:24 Προτείνω να μπουν στην βαθμολογία το 9 και το 11 ώστε να μειωθούν τουλάχιστον κατά δύο.
aLiCat έγραψε: 21 Φεβ 2025, 20:26 :g030: Θα συμφωνήσω.
Βασικά έχουμε κάνει παρόμοια πράγματα σε προηγούμενα παιχνίδια, με διαφορετική μορφή. Σε κάποιο παιχνίδι τα βαθμολογούσαμε όλα με ξεχωριστή βαθμολογία. Σε ένα άλλο βάζαμε 0.5 στο καλύτερο από τα μηδενικά μας. Σε ένα τρίτο βάζαμε 0, 00 και 000.

Τεχνικά είναι πολύ εύκολο επειδή το πρόγραμμα έχει πρόβλεψη για οποιαδήποτε βαθμολογία, αλλά έχει διαπιστωθεί ότι από ένα σημείο και πέρα γίνεται κουραστικό και χωρίς νόημα. Το ΜΗΔΕΝ φαίνεται ίσως "απαξιωτικό", αλλά στην ουσία δεν αλλάζει κάτι από το αν πχ το πρώτο έπαιρνε 500 και το τελευταίο 50 βαθμούς. Το θέμα είναι ότι -όπως πιθανώς θα παρατηρήσατε και στο προηγούμενο παιχνίδι- από κάποια βαθμολογία και κάτω οι παίκτες δεν έχουν πλέον την διακριτική ικανότητα να διαχωρίσουν μεταξύ τους τραγούδια, και πιθανόν και να καταλήγουν να βάζουν τους χαμηλούς βαθμούς σχεδόν τυχαία. Δεν ήταν λίγες οι φορές που κάποιοι έγραψαν ότι δυσκολεύτηκαν πολύ να ξεχωρίσουν τα τελευταία τραγούδια μεταξύ τους.

Μπορείτε να κάνετε και ένα πείραμα: Ξανακούστε έναν οποιοδήποτε γύρο και βαθμολογήστε τον χωρίς να δείτε τί βαθμολογία δώσατε στο προηγούμενο παιχνίδι. Εγώ λέω ότι άντε να δώσετε την ίδια βαθμολογία με πριν στα 3-4 πρώτα (που και γι'αυτό αμφιβάλλω) και ίσως και στα 1-2 τελευταία αν υπήρχαν κάποια που να σας έκαναν ιδιαίτερα κακή εντύπωση. Αλλά να δώσετε την ίδια βαθμολογία με την πρώτη φορά σε όλα τα τραγούδια, δεν υπάρχει περίπτωση. Και κατά πάσα πιθανότητα θα δείτε και σημαντικές αλλαγές, δηλαδή μπορεί ένα τραγούδι που του είχατε βάλει 2 στο παιχνίδι, στο πείραμα να του βάλετε 7 και αντιστρόφως. Φανταστείτε λοιπόν τώρα να πρέπει να διαχωρίσετε ακόμα περισσότερα τραγούδια.

Κάποιος είχε κάποτε προτείνει να παίξουμε ένα παιχνίδι που να βαθμολογούμε μόνο τα 3 πρώτα και όλα τα υπόλοιπα να παίρνουν μηδενικά, και μάλλον αυτό θα είχε περισσότερο νόημα αφού νομίζω ότι στην πράξη αυτό κάνουμε όλοι. Αλλά διατηρήσαμε το τρέχον φορμάτ ώστε να έχει και άμεση αναφορά στην βαθμολογία της ίδιας της Eurovision. Στην οποία άλλωστε υπάρχουν 24-25 συμμετοχές και τα μηδενικά είναι 14-15.
Α τέλεια. Τα τραγούδια πότε θα μπουν;
Άβαταρ μέλους
micmic

Fata_Morgana έγραψε: 22 Φεβ 2025, 08:10Τα τραγούδια πότε θα μπουν;
Κατά τις 8 το βράδυ είναι μια καλή ώρα νομίζω. Έχουν συμβεί πολλά κοσμοϊστορικά γεγονότα στις 8 το βράδυ, πχ υπολογίζεται ότι περίπου εκείνη την ώρα έγινε η έκρηξη του Βεζούβιου το 79 μΧ.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Κατά της 8:00 το βράδυ, θα γίνει η αποκάλυψη των τραγουδιών.

Για την έκρηξη θα περιμένουμε μια ακόμα εβδομάδα, όταν θα αποκαλυφθούν οι βαθμολογίες (και τα μηδενικά βεβαίως-βεβαίως). :P
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

aLiCat έγραψε: 22 Φεβ 2025, 09:43 Κατά της 8:00 το βράδυ, θα γίνει η αποκάλυψη των τραγουδιών.

Για την έκρηξη θα περιμένουμε μια ακόμα εβδομάδα, όταν θα αποκαλυφθούν οι βαθμολογίες (και τα μηδενικά βεβαίως-βεβαίως). :P
ακαριαία ανάφλεξη, να ακριβολογούμε παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

micmic έγραψε: 22 Φεβ 2025, 08:20
Fata_Morgana έγραψε: 22 Φεβ 2025, 08:10Τα τραγούδια πότε θα μπουν;
Κατά τις 8 το βράδυ είναι μια καλή ώρα νομίζω. Έχουν συμβεί πολλά κοσμοϊστορικά γεγονότα στις 8 το βράδυ, πχ υπολογίζεται ότι περίπου εκείνη την ώρα έγινε η έκρηξη του Βεζούβιου το 79 μΧ.
Ε άμα έγινε η έκρηξη του Βεζούβιου στις 8 το βράδυ ας περιμένουμε λίγες ωρίτσες ακόμα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”