!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

enaon έγραψε: 20 Ιαν 2025, 00:10
Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2025, 00:07 Ποια πληροφορία παραπάνω αποκομισες δηλαδή σε σχέση με του Βαξεβανη ή με την απομαγνητοφωνηση;
ελα οττο οκ, δεν εχει νόημα να σου πω τι καταλαβα, αφου εισαι βόδι. Ασε που τα ηξερες ολα αυτα, θα σε κουράσω, τα ίδια και τα ίδια. Βόδι.
Τα αρχιδια μου κατάλαβες.
Τουλάχιστον σου ξέφυγε ότι σκοπός είναι το συναίσθημα, το οποίο όμως το ξέραμε ούτως ή άλλως ότι είναι ο σκοπός όσων εκμεταλλευονται την υπόθεση.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2025, 00:14 Τα αρχιδια μου κατάλαβες.
Τουλάχιστον σου ξέφυγε ότι σκοπός είναι το συναίσθημα, το οποίο όμως το ξέραμε ούτως ή άλλως ότι είναι ο σκοπός όσων εκμεταλλευονται την υπόθεση.
τι εννοεις μου ξεφυγε βρε βόδι, οι πληροφορίες στους ανθρώπους προκαλουν συναισθηματα. Γιατι νομιζεις τα εχει μονταρει ο βαξεβάνης και το εξαφανίσανε ολοι οι υπολοιποι τόσο καιρό, έτυχε; Βόδι, που αναγκάζεσαι να μου φερει βλαξεβανη για να πεις οτι δεν ειναι συνεννοημένοι οι κόπανοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 20 Ιαν 2025, 00:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

ο enaon εχει καψει φλαντζα η μου φαινεται;
Άβαταρ μέλους
enaon

SeaHawk έγραψε: 20 Ιαν 2025, 00:17 ο enaon εχει καψει φλαντζα η μου φαινεται;
γιατι δεν με βαζεις στο ιγνορ παλι; Στοκε.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

SeaHawk έγραψε: 20 Ιαν 2025, 00:17 ο enaon εχει καψει φλαντζα η μου φαινεται;
Τώρα το κατάλαβες; Αν μαζέψεις όλα του ποστ για το θέμα είναι οι ίδιες 3-4 χαριτωμενιές σε λούπα με ψευδαίσθηση νοητικής ανωτεροτητας αντί παραδοχής ότι βρίσκεται στο φάσμα

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

enaon έγραψε: 20 Ιαν 2025, 00:17
Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2025, 00:14 Τα αρχιδια μου κατάλαβες.
τι εννοεις μου ξεφυγε βρε βόδι, οι πληροφορίες στους ανθρώπους προκαλουν συναισθηματα. Γιατι νομιζεις τα εχει μονταρει ο βαξεβάνης και το εξαφανίσανε ολοι οι υπολοιποι τόσο καιρό, έτυχε; Βόδι, που αναγκάζεσαι να μου φερει βλαξεβανη για να πεις οτι δεν ειναι συνεννοημένοι οι κόπανοι.
Τότε σε ρωτάω γαι δεύτερη φορά: Ποια παραπάνω πληροφορία έχεις αποκομίσει με το σημερινό σε σχέση με του Βαξεβανη και την απομαγνητοφωνηση του άλλου προ 3 μηνών.

Άβαταρ μέλους
enaon

βρε μαλακα, πριν λιγε σελίδες φαντασιωνόσουν οτι εχεις ακουσει το ηχητικό γιατι κανεις βολτες στο Χ. Ηλίθιε.Ο αλλος δεν θυμόταν οτι εγραφε κανενας νεκρός απο φωτιά. Πόσο μαλάκες εισαστε ρε παιδια; Τι εχει γίνει;
Άβαταρ μέλους
enaon

Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2025, 00:21 Τότε σε ρωτάω γαι δεύτερη φορά: Ποια παραπάνω πληροφορία έχεις αποκομίσει με το σημερινό σε σχέση με του Βαξεβανη και την απομαγνητοφωνηση του άλλου προ 3 μηνών.
δεν μπορω να σου απαντησω οττο, εισαι βόδι αληθεια σημερα, δεν το αξιζεις, πώς να το κάνουμε; δεν μπορω να δικαιολογήσω γιατι να σου απαντησω σαν να μην εισαι βόδι. Θα πιασω κουβεντα και με τον γγ αν ειναι.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 00:09
Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2025, 23:55
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιαν 2024, 21:39

Να υποθέσω ότι η μπουμπού δεν είχε ιδέα για το πως λειτουργούσε ο ΟΣΕ πριν την τραγωδία;
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2025, 20:19 Εγώ θα περιμένω πολύ ακόμη για το ντοκουμέντο που με αφορούσε από το ευαισθητοποιημένο παρτάλι, τον πλέριο;

:lol:
Έλα. Αυτό εννοούσε ο Πλέριος καλή μου γυναίκα.Ακόμη κι αν ζήτησες συγγνωμη για τα μάτια του κόσμου, εξακολουθείς να είσαι προσβλητική, ακόμη μια φορά.Να το κοιτάξεις.
:lol: :lol:

Κι εσύ προσπαθείς να γίνεις αλλά προς το παρόν δεν τα καταφέρνεις.

Θελω κάτι περισσότερο από τις συνήθεις κατινιές των καθαρόψυχων.
Εσύ ρώτησες τον άνθρωπο μωρή ηλίθια κι εγώ στο έφερα στο ''πιάτο''. Τα υπόλοιπα που τσαμπουνάς είναι για το θεαθήναι. Έλα. Αλέ. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

enaon έγραψε: 20 Ιαν 2025, 00:18
Χανεται τετοια διασκεδαση; :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

enaon έγραψε: 20 Ιαν 2025, 00:22 βρε μαλακα, πριν λιγε σελίδες φαντασιωνόσουν οτι εχεις ακουσει το ηχητικό γιατι κανεις βολτες στο Χ. Ηλίθιε.Ο αλλος δεν θυμόταν οτι εγραφε κανενας νεκρός απο φωτιά. Πόσο μαλάκες εισαστε ρε παιδια; Τι εχει γίνει;
Τελικα υπαρχει νεκρος απο φωτια και το καταλαβες απο το ηχητικο;
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

enaon έγραψε: 20 Ιαν 2025, 00:06 Πως σου φανηκε το 112; Θα ηθελες να τον εχεις στην αλλη πλευρά της γραμμής αυτον που άκουγες; Μοσχάρι.

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν ακούγοντάς το.

ελπίζω να μην άκουγε το αυτοματοποιημένο σύστημα με τις γαμημένες συντεταγμένες του κινητου

οσο για την προτροπή του διπλανού του "κλειστους συναδελφε"
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
enaon

SeaHawk έγραψε: 20 Ιαν 2025, 00:32
enaon έγραψε: 20 Ιαν 2025, 00:18
Χανεται τετοια διασκεδαση; :smt005: :smt005:
ειδες που κλαιγόσουνα στην αρχή και ελεγες δεν θελω; Τελικά σου αρέσει να σε λέω και στόκο και εντελώς ηλίθιο, και μαλάκα, ελευθερα.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Eχω αμφιβολιες για το ποσο μπορεις να αντεξεις το πορισμα του Καρωνη
Φοβαμαι οτι θα βαρεσεις τιλτ
Άβαταρ μέλους
enaon

SeaHawk έγραψε: 20 Ιαν 2025, 00:37 Eχω αμφιβολιες για το ποσο μπορεις να αντεξεις το πορισμα του Καρωνη
Φοβαμαι οτι θα βαρεσεις τιλτ
του ΕΜΠ λες ε;

Μια χαρά θα το ευχαριστηθώ όπως και να εχει, θα κάνουμε μια φοβερή αποκάλυψη, το ΕΜΠ θα γινει γνωστό διεθνώς, θα εχει εξηγήσει επιστημονικά ενα σενάριο που έμοιαζε απίθανο, η επιστημοσύνη μας θα λάμψει. Ή θα βγαλουν τον πρωθυπουργό και τα παπαγαλάκια του καραγκίοζηδες, ευγενικά, θα δουμε.

εσυ τι λες;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”