Εννοώ το να πεθάνει το παιδί κάποιου.vantono έγραψε: 20 Δεκ 2024, 13:15Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Δεκ 2024, 12:50Διαφωνώ. Πολύ λίγα πράγματα δεν είναι αστεία.νύχτα έγραψε: 20 Δεκ 2024, 12:15 μαλακίες κάνει η κασπ αλλά και όποιος την περιπαίζει για να περάσει η ώρα του
δεν είναι όλα αστεία, ούτε τα θυσιάζουμε όλα για την πλάκα
ημαρτον πια![]()
Τα οποία ακομα κι αυτα αν αντιμετωπίσεις με αστείο τρόπο και χιουμορ, τα γονατίζεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ναι φυσικά.
Όποιος πιστεύει πως πραγματικά επηρεάζει την Κασπ, παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Δεν έχω παρακολουθήσει λεπτομέρειες, ωστόσο φοβάμαι πως, αν δεν εντοπίσεις εσύ η ίδια ΠΟΙΟ -υπαρξιακό- πρόβλημα είναι το πρόβλημα, όλα τα δεινά (ή «δεινά») θα εξακολουθούν την αναντίστρεπτη όσο και αδιατάρακτη πορεία τους στο διηνεκές.
Ποιο είναι το βαθύτερο πρόβλημα; Ποιο τα γεννάει όλα; …εκεί σε μια τέτοια εν τω βάθει και οδυνηρή πορεία αυτεπίγνωσης καλό θα ήταν να εγκύψεις…να «κλείσεις» για την ώρα τα υπαρξιακά σου πορτοπαράθυρα στις παντοειδείς «σειρήνες», να κλειστείτε μόνοι εσύ κι εσύ… ενώπιος ενωπίω…να πασχίσεις να ανακαλύψεις τι λογής είναι αυτό το ρημάδι το «πρώτο κινούν»…αυτό που λέω συχνά «σημείο συναρμογής του Είναι»
Αν αυτό βρεθεί και τύχει της διαχείρισης που αξιώνει, ίσως «αυτομάτως» να αρχίσουν να «διορθώνονται» και όποια επιγενόμενα προβληματικά σημεία-υπαρξιακοί «κόμποι»…
Ποιο είναι το βαθύτερο πρόβλημα; Ποιο τα γεννάει όλα; …εκεί σε μια τέτοια εν τω βάθει και οδυνηρή πορεία αυτεπίγνωσης καλό θα ήταν να εγκύψεις…να «κλείσεις» για την ώρα τα υπαρξιακά σου πορτοπαράθυρα στις παντοειδείς «σειρήνες», να κλειστείτε μόνοι εσύ κι εσύ… ενώπιος ενωπίω…να πασχίσεις να ανακαλύψεις τι λογής είναι αυτό το ρημάδι το «πρώτο κινούν»…αυτό που λέω συχνά «σημείο συναρμογής του Είναι»
Αν αυτό βρεθεί και τύχει της διαχείρισης που αξιώνει, ίσως «αυτομάτως» να αρχίσουν να «διορθώνονται» και όποια επιγενόμενα προβληματικά σημεία-υπαρξιακοί «κόμποι»…
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Τι στραβή να κάτσει ρε Γιαννόπουλε; Λες να έρθει ινκόγκνιτο ο κοντός με τον κολλητό του στην Αθήνα, να τους παντρέψει ο Δούκας και να μείνει η κασπ αμανάτι;
Συνήθως αυτός που τον τρώει είναι αυτος που μένει άυπνος τα βραδια... ουπς.vantono έγραψε: 20 Δεκ 2024, 13:20 Στο θέμα μας. Ο τοπ ή ο μπότομ της σχέσης λέτε να ειναι ο κοντος?
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
γιατι δεν υπάρχει καμια σειρά στην τιβι που ο πρωταγωνιστής εχει εναν κολλητό που παιζουν παιχνιδια, και το ενα φέρνει το αλλο κλπ;
εδω εχει τρομέρη πέραση η ιδέα απο οτι βλεπουμε, δεν μπορουμε να ξεκολλήσουμε, παταγο θα εκανε.
εδω εχει τρομέρη πέραση η ιδέα απο οτι βλεπουμε, δεν μπορουμε να ξεκολλήσουμε, παταγο θα εκανε.
Μού θύμισες το ανέκδοτο, που γυρίζει ο γιος το πρωί στο σπίτι, του λέει ο πατέρας του: "πού γύρναγες εσύ ρε όλο το βράδυ;", "έκανα σεξ πρώτη φορά πατέρα", του απαντά ο γιός, "μπράβο λεβέντη μου, μπράβο αντρούκλα μου!", λέει όλο καμάρι ο πατέρας, "κάτσε να μου τα πεις". "Εχμμμ...", μουρμουρίζει ο γιος, "δεν μπορώ να κάτσω, να στα πω όρθιος;"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ε οχι, αυτο οντως πάει πολύ.SeaHawk έγραψε: 20 Δεκ 2024, 13:33Μαντης δεν ειμαι.
Δεν μπορω να προβλεψω πχ πως θα αντιδρασει καποιος αν μαθει οτι προσωπικα του δεδομενα πχ sms βγαινουν φορα παρτιδα σε φορουμ,του οποιου πολλα μελη τον βγαζουν γκει κτλ κτλ
Δεν μπορω να προβλεψω τι θα κανει ενα ατομο το οποιο υποστηριζει οτι οι αποφασεις που παιρνει στην προσωπικη του ζωη επηρεαζονται απο τι συμβουλες παιρνει σε ενα φορουμ
Αυτο που ξερω σιγουρα και δεν χρειαζεται να ειμαι μαντης,ειναι πως θα τρεχετε ολοι να κρυφτειτε σαν τα ποντικια αν κατσει μια στραβη.
Ως γνωστόν, δυο πραγματα μας ελεγαν οι πατεράδες μας, να μην επιτρέψουμε ποτέ να μας βγάλουν ενα ματσο αγνωστοι σε ενα φορουμ: Πουστηδες ή κομμουνιστές.
Στηρίζω.
Και αναμένω την επόμενη φάση, όπου κάποιος εύθικτος προχωπάπάρας θα κάνει παραπονάκια ή θα εξαπολύσει βροντώδεις πορδίτσες για την απαράδεκτη προσβολή των οικείων του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Δεκ 2024, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναύτης έγραψε: 20 Δεκ 2024, 13:47![]()
Μού θύμισες το ανέκδοτο, που γυρίζει ο γιος το πρωί στο σπίτι, του λέει ο πατέρας του: "πού γύρναγες εσύ ρε όλο το βράδυ;", "έκανα σεξ πρώτη φορά πατέρα", του απαντά ο γιός, "μπράβο λεβέντη μου, μπράβο αντρούκλα μου!", λέει όλο καμάρι ο πατέρας, "κάτσε να μου τα πεις". "Εχμμμ...", μουρμουρίζει ο γιος, "δεν μπορώ να κάτσω, να στα πω όρθιος;"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για την ακρίβεια, μαλλον οι συμβουλάτορες θα τρέχουν να κρυφτουν, στο ακραίο αυτο σενάριο που σκεφτεσαι. Οσοι της λενε/προτεινουν "κανε το ενα, κανε το αλλο".SeaHawk έγραψε: 20 Δεκ 2024, 13:33 Αυτο που ξερω σιγουρα και δεν χρειαζεται να ειμαι μαντης,ειναι πως θα τρεχετε ολοι να κρυφτειτε σαν τα ποντικια αν κατσει μια στραβη.
Οσοι απλώς σχολιάζουμε για τον πρωχτόν φινιστρίνι του λατρεία, δεν νομιζω οτι διατρέχομεν κίνδυνο. Τι θα παθουμε, θα μας κυνηγάει κι εμας να μας γαμήσει (literally) ο (πισω)κολλητός?
Μπορεί να είναι βιτζιλάντης σαν τον Τσάρλς Μπρόνσον και να μας κυνηγήσει.vantono έγραψε: 20 Δεκ 2024, 13:54Ε οχι, αυτο οντως πάει πολύ.SeaHawk έγραψε: 20 Δεκ 2024, 13:33Μαντης δεν ειμαι.
Δεν μπορω να προβλεψω πχ πως θα αντιδρασει καποιος αν μαθει οτι προσωπικα του δεδομενα πχ sms βγαινουν φορα παρτιδα σε φορουμ,του οποιου πολλα μελη τον βγαζουν γκει κτλ κτλ
Δεν μπορω να προβλεψω τι θα κανει ενα ατομο το οποιο υποστηριζει οτι οι αποφασεις που παιρνει στην προσωπικη του ζωη επηρεαζονται απο τι συμβουλες παιρνει σε ενα φορουμ
Αυτο που ξερω σιγουρα και δεν χρειαζεται να ειμαι μαντης,ειναι πως θα τρεχετε ολοι να κρυφτειτε σαν τα ποντικια αν κατσει μια στραβη.
Ως γνωστόν, δυο πραγματα μας ελεγαν οι πατεράδες μας, να μην επιτρέψουμε ποτέ να μας βγάλουν ενα ματσο αγνωστοι σε ενα φορουμ: Πουστηδες ή κομμουνιστές.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το θέμα μπορεί να διακανονιστεί με έναν πολιτισμένο τρόπο.

Spoiler

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Καλώς τον χειρώνακτα μάστερ.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:01 Το θέμα μπορεί να διακανονιστεί με έναν πολιτισμένο τρόπο.
Spoiler
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το έχει πνίξει λέει το κουνέλι, προ πολλού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 789 Προβολές
-