Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Αύγ 2024, 19:20
βαλτε μεσα και τις λεκανατζουδες που μολις κοπηκαν τα 0.60 της υπογας το γυρισαν και καλα σε αγανακτισμενους δεξιους
Ποιος ανάφερε πρώτος τον αστικό μύθο του 0.6 ?
Είναι πχωρουμικος ?
Εννοώ και πώς δεν πιστεύω τι έγραψε Εθνι
Μην μας αφαιρεί την δόξα των αληθινών αγανακτισμένων
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Αύγ 2024, 19:20
βαλτε μεσα και τις λεκανατζουδες που μολις κοπηκαν τα 0.60 της υπογας το γυρισαν και καλα σε αγανακτισμενους δεξιους
Ποιος ανάφερε πρώτος τον αστικό μύθο του 0.6 ?
Είναι πχωρουμικος ?
Εννοώ και πώς δεν πιστεύω τι έγραψε Εθνι
Μην μας αφαιρεί την δόξα των αληθινών αγανακτισμένων
Noμίζω πως κάποιοι τα πιάνουν πάντως τα 0.60. "Το πληκτρολόγιο μη το κατηγοράς, αυτό σου δίνει για να φάς".
Υποψιάζομαι οτι είναι ο Τζώνμπέρντ. Τώρα, βέβαια, υπάρχουν πολλοί άλλοι μαλάκες, μπορεί να είναι ένας απ' αυτούς.
Όπως και να 'χει, στ' αρχίδια μου τον γράφω, και κάνω το ζωγράφο.
Παραδέξου το. Στο παρελθόν είχες σχέσεις μ' αυτά τα σιχάματα.
Υποψιάζομαι οτι είναι ο Τζώνμπέρντ. Τώρα, βέβαια, υπάρχουν πολλοί άλλοι μαλάκες, μπορεί να είναι ένας απ' αυτούς.
ναι αλλά τώρα έχει να κάνει με σένα ξένε! σίχαμα μπαινει σιχαμα βγαινει σε δουλειά να είμαστε.
ναι αλλά τώρα έχει να κάνει με σένα ξένε! σίχαμα μπαινει σιχαμα βγαινει σε δουλειά να είμαστε.
Αφού είσαι η δικηγόρος του Kauldron ρώτησε τον κάτι ακόμα για μένα. Παίζει warhammer 40.000?