Ε δεν υπάρχει φέτος βασικός διεκδικητής Φ4 από άποψη ρόστερ, είναι η ρεάλ μόνη της και μετά καπου 8 ομάδες που έχουνε πλεονεκτήματα αλλά και έχουνε και τρύπες. Πλην Ρεάλ ποιά ομάδα δεν έχει αδυναμίες κάπου στο ρόστερ; Πες μου ας πούμε τι μίγμα έχει στα πεντάρια η Μακάμπι, που ίσως είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα φέτος.kameron έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:15Μα ναι, αν ο στόχος σου είναι να διεκδικήσεις οκτάδα, μπορείς να το παλέψεις, είχα γράψει καμιά δεκαριά σελίδες πιο πίσω ότι με εξαίρεση το γαύρο και τη Ρεάλ (υπό προϋποθέσεις η Ρεάλ), ο υπόλοιπες ομάδες παίζονται (ίσως όχι και η Φενέρ ως ρόστερ, αλλά να το δούμε). Για να πας όμως με αξιώσεις ως βασικός διεκδικητής Φ4, ήθελες άλλο μείγμα στο 5.Chilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:10
Θέλω να πώ, δεν είναι απαραίτητο να έχεις 3 έμπειρα 5άρια, εξαρτάται πώς θες να χτίσεις την ομάδα σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 24
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Γιουρολίγκουε 24
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Chilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:26
Ε δεν υπάρχει φέτος βασικός διεκδικητής Φ4 από άποψη ρόστερ, είναι η ρεάλ μόνη της και μετά καπου 8 ομάδες που έχουνε πλεονεκτήματα αλλά και έχουνε και τρύπες. Πλην Ρεάλ ποιά ομάδα δεν έχει αδυναμίες κάπου στο ρόστερ; Πες μου ας πούμε τι μίγμα έχει στα πεντάρια η Μακάμπι, που ίσως είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα φέτος.
Η καλύτερη είναι ο γαύρος, μετά η Ρεάλ (αν δεν κλατάρουν εντελώς τα γερόντια), μετά η Φενέρ και μετά 7-8 ομάδες (μεταξύ των οποίων υπό προϋποθέσεις και ο Παναθηναϊκός).
Αυτά βάσει ρόστερ, χημείας ομάδας, κατανομής ρόλων, εμπειρίας παικτών/προπονητικού τιμ. Στην πράξη θα είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα γιατί κάποιοι παίκτες θα κάνουν στεπ απ, άλλοι θα υποαποδώσουν. Οπότε περιμένουμε να δούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kameron την 07 Οκτ 2023, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο ολυμπιακός παρότι εφυγε το βαρος του σλουκα δεν ειναι φαβορί για φ4 φετος, τοση διαφορά εκανε ο βενζεκοφ;Chilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:26 Ε δεν υπάρχει φέτος βασικός διεκδικητής Φ4 από άποψη ρόστερ, είναι η ρεάλ μόνη της και μετά καπου 8 ομάδες που έχουνε πλεονεκτήματα αλλά και έχουνε και τρύπες. Πλην Ρεάλ ποιά ομάδα δεν έχει αδυναμίες κάπου στο ρόστερ; Πες μου ας πούμε τι μίγμα έχει στα πεντάρια η Μακάμπι, που ίσως είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα φέτος.
Ποια Μακαμπι βρε φιλε μας δουλευεις; Ουτε φαηναλ φορ δεν θα παει.
Ρεαλ, Ερυθρος, Μπαρτσελονα , Φενερ , Ολυμπιακος με αυτη την σειρα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Chilloutbuddy
Βάρος θα ήταν αν πληρωνόταν 3 εκ το χρόνο και έκανε ό,τι ήθελε, τα είπαμε αυτά.enaon έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:32 ο ολυμπιακός παρότι εφυγε το βαρος του σλουκα δεν ειναι φαβορί για φ4 φετος, τοση διαφορά εκανε ο βενζεκοφ;
Για τον Ολυμπιακό οι απόψεις ποικίλουν, ο Κάμερον ας πούμε λέει ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Μπορεί και να είναι δεν ξέρω, εγώ τον έχω πιό κάτω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 07 Οκτ 2023, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο γαύρος έχει μακράν το καλύτερο δίδυμο στο 5, έναν εξαιρετικό στο 4 που φέτος θα κάνει σούπερ χρονιά τον Πήτερς και μάλλον τον πληρέστερο pg βάσει συνολικής προσφοράς. Και δίπλα άλλους καλούς παίκτες με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση και εξαιρετική χημεία, μαζί με τη Ρεάλ την καλύτερη στη διοργάνωση.enaon έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:32ο ολυμπιακός παρότι εφυγε το βαρος του σλουκα δεν ειναι φαβορί για φ4 φετος, τοση διαφορά εκανε ο βενζεκοφ;Chilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:26 Ε δεν υπάρχει φέτος βασικός διεκδικητής Φ4 από άποψη ρόστερ, είναι η ρεάλ μόνη της και μετά καπου 8 ομάδες που έχουνε πλεονεκτήματα αλλά και έχουνε και τρύπες. Πλην Ρεάλ ποιά ομάδα δεν έχει αδυναμίες κάπου στο ρόστερ; Πες μου ας πούμε τι μίγμα έχει στα πεντάρια η Μακάμπι, που ίσως είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα φέτος.
Αυτά τον καθιστούν βασικό φαβορί.
για 2 χρόνια ήταν νομιζω, αυτο που βλεπαμε δηλαδή ηταν πολυ καλό μπασκετ, φετος εφυγε ο βενζεκοφ και ο σλουκας.Chilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:35 Για τον Ολυμπιακό οι απόψεις ποικίλουν, ο Κάμερον ας πούμε λέει ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Μπορεί και να είναι δεν ξέρω, εγώ τον έχω πιό κάτω.
- Chilloutbuddy
Δεν είναι δίδυμο. Είναι αναπληρωματικός ο ένας του άλλου, μεγάλη διαφορά.kameron έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:35 Ο γαύρος έχει μακράν το καλύτερο δίδυμο στο 5, έναν εξαιρετικό στο 4 που φέτος θα κάνει σούπερ χρονιά τον Πήτερς και μάλλον τον πληρέστερο pg βάσει συνολικής προσφοράς. Και δίπλα άλλους καλούς παίκτες με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση και εξαιρετική χημεία, μαζί με τη Ρεάλ την καλύτερη στη διοργάνωση.
Αυτά τον καθιστούν βασικό φαβορί.
Στο γήπεδο θα έχεις Ταβάρες εναντίον Μιλουτίνοφ ή Ταβάρες εναντίον Φαλ, ποτέ και τους δύο.
Ο Ταβάρες είναι φρικ, παίζει άνετα 35 λεπτά όταν χρειάζεται και στέλνει μπάλες στην εξέδρα.
Ταβάρες, Γιαμπουσελέ, Ντεκ, Μούσα, Καμπάτσο, και λίγο Χεζόνια και Ροντρίγκεζ, αυτή είναι η ομάδα, και δεν είναι καθόλου παπούδες.
Οι υπόλοιποι είναι πάγκος.
- Eθνικοκοινωνιστης
ο σλουκι λουκ ηταν βαριδι για το στυλ παιχνδιου του μπαρτζω μπροenaon έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:43για 2 χρόνια ήταν νομιζω, αυτο που βλεπαμε δηλαδή ηταν πολυ καλό μπασκετ, φετος εφυγε ο βενζεκοφ και ο σλουκας.Chilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:35 Για τον Ολυμπιακό οι απόψεις ποικίλουν, ο Κάμερον ας πούμε λέει ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Μπορεί και να είναι δεν ξέρω, εγώ τον έχω πιό κάτω.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Bazoomba έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:33 Ποια Μακαμπι βρε φιλε μας δουλευεις; Ουτε φαηναλ φορ δεν θα παει.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
αν ειχαμε 2 θωμαδες οκ, τωρα δεν συμφωνώ αλλα τι να κανουμε, ήθελε πολλά πραγματι, καλη επιτυχίαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:49 ο σλουκι λουκ ηταν βαριδι για το στυλ παιχνδιου του μπαρτζω μπρο![]()
- Chilloutbuddy
Εδώ θα είμαστε. Το είδες το πρώτο παιχνίδι;Bazoomba έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:33 Ποια Μακαμπι βρε φιλε μας δουλευεις; Ουτε φαηναλ φορ δεν θα παει.
- Eθνικοκοινωνιστης
ενας λορεντζο μπραουν ειναι,οσο αντεξειChilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:51Εδώ θα είμαστε. Το είδες το πρώτο παιχνίδι;Bazoomba έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:33 Ποια Μακαμπι βρε φιλε μας δουλευεις; Ουτε φαηναλ φορ δεν θα παει.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οχι, εκατσα και ειδα το δευτερο δεκαλεπτο. Εγω κατεθεσα την προβλεψη μου.Chilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:51Εδώ θα είμαστε. Το είδες το πρώτο παιχνίδι;Bazoomba έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:33 Ποια Μακαμπι βρε φιλε μας δουλευεις; Ουτε φαηναλ φορ δεν θα παει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δασκαλε, να σε δω να κανεις μια μη αφοριστικη προβλεψη και τι στον κόσμο!Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:49Bazoomba έγραψε: 07 Οκτ 2023, 19:33 Ποια Μακαμπι βρε φιλε μας δουλευεις; Ουτε φαηναλ φορ δεν θα παει.
Ρεαλ, Ερυθρος, Μπαρτσελονα , Φενερ , Ολυμπιακος με αυτη την σειρα.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2081 Απαντήσεις
- 44973 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
-
- 153 Απαντήσεις