!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
Βαριέμαι να τσακωνομαι διαδικτυακα. Εγώ περίμενα κάτι τέτοιο και δεν τον ψήφισα. Έχω τη συνείδηση μου καθαρή.
Ας μην τον βγάζατε αρχηγό της ΝΔ. Τον τσιπρα τον νικούσε οποιοσδήποτε.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Αυτή τη στιγμή μόνο με το διάλογο μπορείς να δείξεις στους woke πόσο επιβλαβές είναι αυτό το τερατούργημα για την Ελληνική κοινωνία.southern έγραψε: 05 Σεπ 2023, 12:36 Βαριέμαι να τσακωνομαι διαδικτυακα. Εγώ περίμενα κάτι τέτοιο και δεν τον ψήφισα. Έχω τη συνείδηση μου καθαρή.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Μ' έχεις ξεσκίσει στο κοπάνημα τον τελευταίο καιρό ρε φίλε...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Καμπανάκι για παιδοφιλία, χτυπάει παντού. Είναι άσχετη με την ομοφυλοφιλία.Unique έγραψε: 05 Σεπ 2023, 12:28 Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους χτυπάει μέχρι και καμπανάκι για παιδοφιλία. Τη ίδια ώρα η ΝΔ έχει καταψηφίσει τον νόμο που διέπει τις σχέσεις των τέκνων αυτών με τους γονείς τους αν αυτοί χωρίσουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για το εμότικο λέω ρε. Δεν είδες πώς λέγεται; Εγώ το είχα φέρει τότε στις αρχές και του δώσανε το (τότε) όνομά μου.Libre arbitre έγραψε: 05 Σεπ 2023, 12:49![]()

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Αλλά κάτι που εσύ δεν θυμάσαι καν (προσπάθησε λίγο βρε) πρέπει να είναι το νούμερο ένα πρόβλημα για τους νδ ψηφοφόρους, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εδώ γίνεται χαμός με την νεανική εγκληματικότητα, τα νέα παιδιά δε μπορούν να βγουν βόλτα-ούτε να πάνε σχολείο, χωρίς να τους απειλήσουν με μαχαίρι και ο άλλος ασχολείται με την τεκνοθεσία των ομοφυλοφίλων.
Εκτός τόπου και χρόνου.
Εκτός τόπου και χρόνου.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ποιός το είπε αυτό;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2023, 12:54Αλλά κάτι που εσύ δεν θυμάσαι καν (προσπάθησε λίγο βρε) πρέπει να είναι το νούμερο ένα πρόβλημα για τους νδ ψηφοφόρους, έτσι;![]()
Και γιατί συνέχεια ανακατεύεις τα κόμματα;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν τα ανακάτεψα εγώ. Απλώς διάβασα τη... συζήτηση που είχες με τον Otto.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ταυτίζομαι εγώ με το κόμμα που ψηφίζω, ούτε λέω μεγάλα λόγια περί λυσσαλέων αντιθέσεων.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2023, 13:01Δεν τα ανακάτεψα εγώ. Απλώς διάβασα τη... συζήτηση που είχες με τον Otto.
Occasio facit furem
Α ναι; Μα ούτε ο Otto ούτε εγώ ούτε ο Isildur και λοιποί ταυτιζόμαστε σε όλα τα θέματα με τη νδ, αλλά παραμένουμε κοματόσκυλα για τα κανενόσκυλα, έτσι δεν είναι;vagabondo έγραψε: 05 Σεπ 2023, 13:05Δεν ταυτίζομαι εγώ με το κόμμα που ψηφίζω, ούτε λέω μεγάλα λόγια περί λυσσαλέων αντιθέσεων.![]()
Καημός βαρύς κι ασήκωτος, δε λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο καημός είναι δικός σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2023, 13:09Α ναι; Μα ούτε ο Otto ούτε εγώ ούτε ο Isildur και λοιποί ταυτιζόμαστε σε όλα τα θέματα με τη νδ, αλλά παραμένουμε κοματόσκυλα για τα κανενόσκυλα, έτσι δεν είναι;![]()
Καημός βαρύς κι ασήκωτος, δε λέω.
Ούτε εσένα είπα κομματόσκυλο, ούτε τον Isildur.
Occasio facit furem
Όλα τα έργα, ελληνικά και αμερικάνικα και ό,τι θες, πιάνουν θέμα για τη μαλακία του δεξιού, την καριολιά του και την συμπλεγματική καθυστεριά του.
Ρίτε ο πλούσιος ή το αφεντικό που είναι μουνόπανα και ο ήρωας της ταινία σχεδόν πάντα πρεσβεύει αριστερά πράγματα. Ελευθερία δικαιοσύνη, λογική, όραμα.
Στο τέλος αυτά όλα, τα ενστερνίζονται τα δεξά και τα θεωρούν κατακτήσεις τους. Η αλήθεια είναι ότι πράγματι είναι κατακτήσεις γι αυτούς.
Αν υπήρχε το φόρουμ το 40, θα βρίζανε τον Αινστάιν Είτε ως καμένο. είτε ότι παίζει σκοτεινό ρόλο κλπ κλπ. Θα εγκωμίαζαν τους διώκτες του και όπως πάντα θα προσπαθούσαν να δείξουν πόσο καλοί γλείφτες της εξουσία είναι.
Ρίτε ο πλούσιος ή το αφεντικό που είναι μουνόπανα και ο ήρωας της ταινία σχεδόν πάντα πρεσβεύει αριστερά πράγματα. Ελευθερία δικαιοσύνη, λογική, όραμα.
Στο τέλος αυτά όλα, τα ενστερνίζονται τα δεξά και τα θεωρούν κατακτήσεις τους. Η αλήθεια είναι ότι πράγματι είναι κατακτήσεις γι αυτούς.
Αν υπήρχε το φόρουμ το 40, θα βρίζανε τον Αινστάιν Είτε ως καμένο. είτε ότι παίζει σκοτεινό ρόλο κλπ κλπ. Θα εγκωμίαζαν τους διώκτες του και όπως πάντα θα προσπαθούσαν να δείξουν πόσο καλοί γλείφτες της εξουσία είναι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
είναι σαν να λες ότι μόνο με το διάλογο μπορείς να δείξεις στον τσουκαλά πόσο επιβλαβής είναι ο ολυμπιακός για το ελληνικό ποδόσφαιροUnique έγραψε: 05 Σεπ 2023, 12:38Αυτή τη στιγμή μόνο με το διάλογο μπορείς να δείξεις στους woke πόσο επιβλαβές είναι αυτό το τερατούργημα για την Ελληνική κοινωνία.southern έγραψε: 05 Σεπ 2023, 12:36 Βαριέμαι να τσακωνομαι διαδικτυακα. Εγώ περίμενα κάτι τέτοιο και δεν τον ψήφισα. Έχω τη συνείδηση μου καθαρή.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1803 Απαντήσεις
- 41274 Προβολές
-