!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
αι σάμον μπισμπίκης

Κι εκεί που πίνεις την πρώτη γουλιά καφέ, για ν'ανοίξει το μάτι, τραβάς μια τζούρα απ'το τσιγαράκι σου...
Βλέπεις την παραπάνω φωτό και λες...''ναι ρε παιδί μου, τώρα θα πάει καλά η μέρα μου.''
Τι μου κάνατε πρωϊνιάτικα..Αλλά αυτοί είστε..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- hellegennes
Είναι τέρμα γκέι ό,τι σώμα και να 'χεις.Ασέβαστος έγραψε: 05 Μάιος 2023, 09:25 καταρχην να σημειωσω οτι οσοι γραφετε σε τουτο το τοπικ, ειστε ολοι γκει. ναι, νταξ, και γω γραφω, το ξερω.
πειτε μου τωρα την αποψη σας για rashguards φορεμενα μονιμα στην παραλια. ειδικα με dadbody, με ολιγη μπυροκοιλια.
ανετα, στεγνωνουν αμεσα, δε θελουν σιδερο, και γλυτωνεις τον καρκινο του δερματος.
ειναι πολυ γκει, η εντελως γκει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Και γιατί να 'ναι μεγάλες οι τσέπες; Μπορεί να είναι μικρό το χέρι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
ρουχα εργασίας
ολ σταρ 15ετιας, Βερμούδα καργκο καθημερινη φθαρμένη και μπλουζακι παλι μπισμπικικο
ολ σταρ 15ετιας, Βερμούδα καργκο καθημερινη φθαρμένη και μπλουζακι παλι μπισμπικικο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Φορμούλα, μπλουζάκι μαύρο με λογότυπο των Doors, αθλητικά μάρκα ''μ'έκαψες''. Είπα σήμερα να πάω για περπάτημα, αλλά έφτιαξα άλλον ένα καφέ και κάθησα για να μου περάσει.
Μωρέ Πασιφάη, εγώ σε συμπαθώ (παρόλο που έχεις στόμα μπετοβοθρατζή), αλλά σε αυτή τη φωτο ο τύπος έχει ένα στυλ σα να λέει "που πάτε μανδάμ, δεν βλέπετε ότι έχει ουρά; εμείς κορόιδα είμαστε δηλαδή που περιμένουμε τόση ώρα; άντε κάντε μας τη χάρη ναουμ'".Πασιφάη έγραψε: 05 Μάιος 2023, 10:04Κι εκεί που πίνεις την πρώτη γουλιά καφέ, για ν'ανοίξει το μάτι, τραβάς μια τζούρα απ'το τσιγαράκι σου...
Βλέπεις την παραπάνω φωτό και λες...''ναι ρε παιδί μου, τώρα θα πάει καλά η μέρα μου.''
Τι μου κάνατε πρωϊνιάτικα..Αλλά αυτοί είστε..![]()
Αυτό.
Τι είναι ο μπετοβοθρατζής; Ξέρουμε ΚΑΔ;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Αυτός που μιλάει ευγενικά, έχει τακτ και είναι λεπτεπίλεπτος και αριστοκράτης στους τρόπους του και στη συμπεριφορά του απέναντι στους άλλους.
Πως είναι η Πασιφάη που σε γαμωσταυρίζει για πλάκα; Ε κάπως έτσι.
Aυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν έχω μείνει εκεί. Και στο μυαλό μου είναι αυτά που βλέπω. Και δεν έχω θέμα με τις φαρδιές φερμούδες, αρκεί να είναι κάτω από το γόνατο και να μη θυμίζουν στολή ποδηλάτη. Ούτε με τα σκισμένα τζην αν έχουν ένα δυο σκισίματα στο γόνατο, με αυτά που είναι σκισμένα σε λωρίδες έχω. Για τις βράκες, τί να πω;Feindflug έγραψε: 05 Μάιος 2023, 08:18Γράψε ρε τύπισσα μια φορά αυτό που θες να πεις, χωρίς υπονοούμενα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:58Μα δεν διαφωνώ σ' αυτό. Αναφέρω κάποιες από τις "τάσεις" που έβρισκα πάντα αστείες. Αναφορικά δε με το τρέντυ στυλ, ούτε και τον καιρό που ήμουν νια μπορούσα να το εννοήσω και πολύ περισσότερο να το υιοθετήσω. Και ακριβώς γι' αυτό ανέφερα την τραυματική εμπειρία των έιτις, που αποδίδεται πλήρως στις αντίστοιχες βιντεοταινίες.Feindflug έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:28
Δικιά μου, αυτές οι βερμούδες υπήρχαν πριν την τραπ. Ξέρουμε ότι είσαι μεγάλη σε ηλικία και έχεις χάσει κάθε επαφή με διάφορες κουλτούρες και στυλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αυτά.
Δικαίωμα σου να μην σου αρέσουν τα στενά μπλουζάκια, πουκάμισα και τζιν. Πάλι ίσως είναι λόγω της ηλικίας σου και αυτό δεν το λέω με κακία. Μάλλον δεν μπορείς να εννοήσεις το στυλ και δεν σε ελκύουν αυτά τα πράγματα πλέον. Ίσως αν ήσουν νεότερη την εποχή που ζούμε, να το έβλεπες αλλιώς.
Το μόνον θετικό που είχε η τραυματική αυτή δεκαετία είναι ότι υπήρχε μια στοιχειώδης διαφοροποίηση μεταξύ των νιων στα έιτις και των σημερινών. Ηλικιακή εννοώ, έτσι; Τότε το όριο ήταν κάπου στα 25, από εκεί και πέρα ουδείς ψαχνόταν για ταύτιση με τις τρέντυ τάσεις.![]()
Ναι, είμαι 39 και ξέρω αυτά που εσείς οι μπούμερ ονομάζεται τρέντυ και τραπ. Ναι, είμαι ο θείος που κάθεται με την νεολαία.
Στο μυαλό σου κολλητές μπλούζες, φαρδιές βερμούδες, σκισμένα τζιν και τέτοια, είναι όλα τρέντυ και ροκ και τραπ. Μείνε εκεί, στα λινά πουκάμισα και παντελόνια, συνδυασμένα με μοκασίνια και Γιάννη Πάριο να ανεμίζει την καραφλοχαίτη του.
Κι από τις τρεις πλάγιες κατηγορίες που ανέφερες, οι μπούμερς ροκάδες είναι πολύ πιο σοβαροί γιατί έχουν υιοθετήσει έναν ενδυματολογικό κώδικα, που τους εκφράζει και δεν αλλάζει με τα χρόνια. Και όταν λέω ροκάδες δεν εννοώ φυσιογνωμίες σαν τον Καρβέλα.
Στην τελική, όποιος φτάνει στη φάση "δεσποινίς - νεανίας ετών 39" και δεν έχει καταλήξει στο τι πραγματικά του αρέσει να φοράει και το παίζει πότε Βούδας πότε Κούγιας με εναλλαγή διετίας, άντε γεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η Πασιφάη ποτέ δεν γαμωσταυρίζει κάποιον άνευ λόγου. Αυτά.Καρολίνα έγραψε: 05 Μάιος 2023, 11:21Αυτός που μιλάει ευγενικά, έχει τακτ και είναι λεπτεπίλεπτος και αριστοκράτης στους τρόπους του και στη συμπεριφορά του απέναντι στους άλλους.
Φιλενάδα, εδώ διαφωνώ. Αν αξίζει κάπου να δίνεις λεφτά, είναι στα παπούτσια. Από το παπούτσι που φοράς επηρεάζεται η υγεία σου.
Ούτε αν αυτός ο κάποιος πει ότι ο Μπισμπίκης φοράει συνέχεια την ίδια μπλούζα;Πασιφάη έγραψε: 05 Μάιος 2023, 11:24Η Πασιφάη ποτέ δεν γαμωσταυρίζει κάποιον άνευ λόγου. Αυτά.Καρολίνα έγραψε: 05 Μάιος 2023, 11:21Αυτός που μιλάει ευγενικά, έχει τακτ και είναι λεπτεπίλεπτος και αριστοκράτης στους τρόπους του και στη συμπεριφορά του απέναντι στους άλλους.
Spoiler
Και σπανίως κάνει μπάνιο;
Έχεις δίκιο. Απλά τα συγκεκριμένα τα πλήρωσα 15 έουρος και βγήκαν πολύ καλά ποιοτικά, ειδικά για τις καθημερινές πρωϊνές δουλειές. Τα έχω κανα 4μηνο, αντέχουν ''τα σκυλιά''.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη